AntiFitness Thread!

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.
Εγώ πρώτη φορά την είδα. Δεν φαντάστηκα καν ότι είναι αλυσίδα, έλεγα ότι θα είναι κανένα τοπικό, μικρό φαγάδικο εδώ στο Περιστέρι.
Έψαξα και είδα ότι έχει και στο Πειραιά και Νεα Φιλαδέλφεια

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Εγώ πάντα τις πίτσες με το κομμάτι τις είχα συνδυάσει με φτηνό πράγμα, να χλαπακιάσεις μετά από μπύρες, κρασιά κ.λπ. σε φάση φοιτητοεξόδου. Όμως τα τελευταία χρόνια άνοιξε ένας τύπος μια πιτσαρία Δυτ. Θεσσαλονίκη (Ηλιούπολη) με φοβερή ατομική πίτσα. 1.80 την έχει (αν θυμάμαι καλά), αρκετά μεγάλο κομμάτι (με 3 χορταίνω, που για πλάκα κατεβάζω μία οικογενειακή στην καθισιά), απλά δεν έχει ντελίβερι και πρέπει να πας μέχρι εκεί. Συνέχεια όμως έχει δουλειά και το γουστάρω. Πάντα προτιμώ τα συνοικιακά μαγαζιά.
Αχ ξερω ποιο λες ! Μετά το φροντιστήριο πήγαινα σε αυτόν 😂

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.479 μηνύματα.
Ανυπομονω να πάω Αθήνα σε λίγο καιρό με άδεια στο πατρικο μου... Για να φάω πιτσα απο Αρτιτζιανο.

Αχ θα θυμηθουμε τα παλια θα κάνω και καμια βόλτα!!!

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια