rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.420 μηνύματα.

27-07-25

14:54
Συμφωνώ απόλυτα όμως και εγώ πλέον σουβλάκια γιατί στα 25 εμφάνισα αλλεργία στα θαλασσινά παιδια αν είναι δυνατόνσουβλάκια και πίτες δεν με ψήνουν για βραδυνή καλοκαιρινή έξοδο.
θα ήθελα μια γαύρο, μια σαρδέλες ψητές, μια καλαμαράκια, μια κολοκυθοκεφτέδες, μια τυροπιτακια και ένα καραφάκι ούζο.![]()

Ενώ τόσα χρόνια κανονικά, ξαφνικά έφαγα 2 φορές και πρήστηκε η γλώσσα μου
Θα μου πείτε τη δεύτερη γιατί ξανά έφαγες, γιατί νόμιζα ότι ήταν από το τσίπουρο ή ότι έσφιξα πολύ το στόμα μου από το άγχος

πάνε οι ψαροταβέρνες τώρα…
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.838 μηνύματα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.137 μηνύματα.

02-08-25

14:27
τον τελευταιο χρονο και εγω light πινω.
Νιωθω οτι η zero εχει αλλαξει γευση.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.838 μηνύματα.

02-08-25

14:29
τον τελευταιο χρονο και εγω light πινω.
Νιωθω οτι η zero εχει αλλαξει γευση.
Η Zero ήταν εξαιρετική μέχρι πριν 3-4 χρόνια. Μετά το rebranding που της έκαναν χάλασε όντως πολύ. Η original δεν μου αρέσει καθόλου επειδή είναι πολύ γλυκιά. Η Light είναι όντως η καλύτερη με διαφορά.
American Economist
Επιφανές μέλος

03-08-25

08:39
Η αγορά αναψυκτικών στις ΗΠΑ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.711 μηνύματα.

03-08-25

22:00
Τα έφαγα όλα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.711 μηνύματα.

05-08-25

20:56
@amarelia
Καλά λέει ο φλουτσου ότι η πίτα είναι το 80% του σουβλακιου!!! Τρομερή πιτα απλά... Σαν να τρως χωριάτικο πιτακι... Αφράτο μαλακό κ με λάδι τόσο όσο!!!
Δεν εβαλα ουτε τομάτα να μη το επηρεάσει με τα ζουμιά.
Καλαμάκι κοτας σος μουστάρδας παυατα και κρεμμυδι!
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.500 μηνύματα.

05-08-25

21:07
Μπράβο ρε άρχοντας είσαι.View attachment 151123
View attachment 151124
@amarelia
Καλά λέει ο φλουτσου ότι η πίτα είναι το 80% του σουβλακιου!!! Τρομερή πιτα απλά... Σαν να τρως χωριάτικο πιτακι... Αφράτο μαλακό κ με λάδι τόσο όσο!!!
Δεν εβαλα ουτε τομάτα να μη το επηρεάσει με τα ζουμιά.
Καλαμάκι κοτας σος μουστάρδας παυατα και κρεμμυδι!
Εγώ στο φαγητό είμαι πολύ ξενέρωτη, τρώω μόνο ενα πράγμα απο τυλιχτά.
Πίτα, καλαμάκι κοτόπουλο, καυτερή, τομάτα, κρεμμύδι. Δεν έχω κάνει καμία παραλλαγή τα τελευταία 20 χρόνια!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

05-08-25

21:11
Μπράβο ρε άρχοντας είσαι.
Εγώ στο φαγητό είμαι πολύ ξενέρωτη, τρώω μόνο ενα πράγμα απο τυλιχτά.
Πίτα, καλαμάκι κοτόπουλο, καυτερή, τομάτα, κρεμμύδι. Δεν έχω κάνει καμία παραλλαγή τα τελευταία 20 χρόνια!
Οχι εγώ παιζω κ παραλλαγες !!!

Μ αρέσει η ποικιλια στις γευσεις.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.

06-08-25

09:34
Εχω κοψει τελειως εντωμεταξυ και το σουβλακι κ τα πατατακια και τις κοκακολες και ολα
παιδια τα βλεπω και με πιανει αηδια...
Προτιμω σαλατες χαχαχαχχ
παιδια τα βλεπω και με πιανει αηδια...
Προτιμω σαλατες χαχαχαχχ
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.118 μηνύματα.

06-08-25

16:18
έφαγα:
- μελιτζάνες με σάλτσα ντοματας και φετα ψημενες στο φουρνο
- λιγη τυροπιτα στριφτή απο τα λιντλ
- σαλατα με ροζ ντοματα ντοπια απο το μπακαλικο, αγγουρι και μπολικο κρεμμυδι
- ψωμι προζυμενιο
ωχ ωχ ωχ

- μελιτζάνες με σάλτσα ντοματας και φετα ψημενες στο φουρνο
- λιγη τυροπιτα στριφτή απο τα λιντλ
- σαλατα με ροζ ντοματα ντοπια απο το μπακαλικο, αγγουρι και μπολικο κρεμμυδι
- ψωμι προζυμενιο
ωχ ωχ ωχ

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.500 μηνύματα.

06-08-25

16:22
NAIμελιτζάνες με σάλτσα ντοματας και φετα ψημενες στο φουρνο
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.024 μηνύματα.

06-08-25

19:19
Μελιτζανοσαλάτα με μελιτζάνες και σκόρδο ψημένα στο γκριλ, λαδάκι, ξύδι, αλάτι
Υπέροχο ως κύριο γεύμα. Δε θέλω κανένα κρέας
Υπέροχο ως κύριο γεύμα. Δε θέλω κανένα κρέας

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

07-08-25

22:19
Πήγα απόψε το βράδυ να φάω σε ένα ωραίο μαγαζί εδώ...
Φανταστικά πιατα πολυ νόστιμα κ μεγάλες μερίδες αυτό εδώ το κοτοπουλάκι είναι στα 12 ευρώ. Δίπλα δεν φαίνεται η τηγανηρα με τις πατάτες τηγανιτές φρεσκιες... 5.5 ευρώ σχεδόν διπλάσια μερίδα.
Πάω να κτυπησω κ παγωταρα τώρα
Πρόλαβα κ έβγαλα το παγωτο κασατο μερίδα...
Βανίλια σοκολάτα και κομματάκια περγαμοντο μέσα και πορτοκαλακι με σιρόπι σοκολάτας.
Παγωτό round 2
Φυστικωτο λέει....
Πωπω δεν μπορώ να κουνηθω παλι... Είπα θα φαμε κάτι ελαφρυ...
Κατέληξα με μια μερίδα ρεβυθοκεφτέδες οι οποίοι ήταν φανταστικοί, μια πατατες φρεσκιες εκπληκτικές τη μερίδα κοτόπουλο φιλέτο σχαρας π βλέπετε κ 2 μερίδες παγωτα . Αχ αχ αχ
Φανταστικά πιατα πολυ νόστιμα κ μεγάλες μερίδες αυτό εδώ το κοτοπουλάκι είναι στα 12 ευρώ. Δίπλα δεν φαίνεται η τηγανηρα με τις πατάτες τηγανιτές φρεσκιες... 5.5 ευρώ σχεδόν διπλάσια μερίδα.
Πάω να κτυπησω κ παγωταρα τώρα
Πρόλαβα κ έβγαλα το παγωτο κασατο μερίδα...
Βανίλια σοκολάτα και κομματάκια περγαμοντο μέσα και πορτοκαλακι με σιρόπι σοκολάτας.
Παγωτό round 2
Φυστικωτο λέει....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πωπω δεν μπορώ να κουνηθω παλι... Είπα θα φαμε κάτι ελαφρυ...
Κατέληξα με μια μερίδα ρεβυθοκεφτέδες οι οποίοι ήταν φανταστικοί, μια πατατες φρεσκιες εκπληκτικές τη μερίδα κοτόπουλο φιλέτο σχαρας π βλέπετε κ 2 μερίδες παγωτα . Αχ αχ αχ
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

08-08-25

23:22

Η πιτα όλα τα λεφτά!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@amarelia
Κίτρινη σος τομάτα κρεμμυδάκι κ μπιφτέκι ;;;
Ωραίο πρεπει να ήταν αυτό

Από που το εφαγες ; το προτεινεις ;
Συνημμένα
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

08-08-25

23:37
οχι καλέ αφού σου είπα ενα πράγμα τρώω σος καλαμάκι κοτόπουλο τοματα κρεμμύδιΚίτρινη σος τομάτα κρεμμυδάκι κ μπιφτέκι ;;;
Ωραίο πρεπει να ήταν αυτό
Από που το εφαγες ; το προτεινεις ;
Μπαιρακτάρης είναι δεν κατάλαβες απο το περιτύλιγμα;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

08-08-25

23:39
οχι καλέ αφού σου είπα ενα πράγμα τρώω σος καλαμάκι κοτόπουλο τοματα κρεμμύδι
Μπαιρακτάρης είναι δεν κατάλαβες απο το περιτύλιγμα;![]()
Οχι δεν φαίνεται καλά...
Στην Αθήνα τρώω από τον Στέφανο στους Αγίους Αναργύρους η από την Φιλαδέλφεια!!!
Είναι κοντά σχετικά στη περιοχη μου ειδικά οι άγιοι Ανάργυροι.
Και ποιος το έφαγε αυτό που έβγαλες ; η φίλη σου ;
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

09-08-25

00:12
δικό μου ήταν καλέ αυτό που περιέγραψα είναι αν και τώρα που το βλέπω φέρνει σε μπιφτέκι όντωςΚαι ποιος το έφαγε αυτό που έβγαλες ; η φίλη σου ;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-08-25

01:39
δικό μου ήταν καλέ αυτό που περιέγραψα είναι αν και τώρα που το βλέπω φέρνει σε μπιφτέκι όντως![]()
E τον μαλάκα! Καμμένο στο φέρε ; σα ξεροψημένο μπιφτέκι φαίνεται...
Έχει ωραίο γυρο ο μπαιρακταρης! Εχω να φάω κανα χρόνο από εκεί... Δεν πολυ κατέβαινα Αθήνα κέντρο... Βαριόμουν. Μόνο πηγαινα σε έναν φίλο μου στα Πατήσια περναμε πιτσα απο τον Παππά στη στρατηγου Καλάρη κ αραζαμε σπίτι του κ μετα πηγαιναμε σε κανα στριπ σόου για μάτι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Scandal
- Paragontas7000
- Ilma
- fourkaki
- taketrance
- Reader
- giannhs2001
- American Economist
- johnsala
- Wonderkid
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- Unboxholics
- BatGuin
- Joji
- rafaela11
- Varus
- hihat1
- Pyotr_Krasnov
- fockos
- charmander
- souli2002
- Satan Claus
- iew
- Jack of Spades
- Natsuko
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- NeosUser2023
- phleidhs
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- SlimShady
- jj!
- ghоul
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.