AntiFitness Thread!

Έχω κόψει το φαι από τις 10μμ γιατί αυριο πάω να κάνω εξετάσεις αίματος να δω τα χάλια μου. :P
Θα μπω μετά απευθείας Σκλαβενίτη να πάρω μηλοπιτακια και κερασοπιτακια Φαίδων.
1000057856.jpg

Μιλάμε τα απολαμβάνω περισσότερο από οποιαδήποτε σοκολάτα ή κρουασάν.
Ο ορισμός της τελειότητας.

Πως μερικοί άνθρωποι τρέχουν στους -3 με καλοκαιρινά χωρίς να πάθουν τίποτα; Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα ότι είμαι πολύ φιτ για να τους μοιάσω και τώρα χαροπαλεύω λίγο πριν τις διακοπούλες :cold:

Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους και σε όλες!!!

IMG_5403.jpeg

Γύρος κοτόπουλο + country πατάτες

IMG_5547.jpeg

Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε.​

IMG_5805.jpeg

Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88).

Ράψιμο το στόμα.

Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl

Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα
Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση
ΜΙΑΜ

Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88).

Ράψιμο το στόμα.

Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι.

Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο.

Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα.

Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια.

Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι.

Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο.

Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα.

Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια.
Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια.

Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα.

Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια.

Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα.

Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back