Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.510 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2025 στις 00:31 Ο Scandal έγραψε: #721 24-11-25 00:31 Έχω κόψει το φαι από τις 10μμ γιατί αυριο πάω να κάνω εξετάσεις αίματος να δω τα χάλια μου. Θα μπω μετά απευθείας Σκλαβενίτη να πάρω μηλοπιτακια και κερασοπιτακια Φαίδων. Μιλάμε τα απολαμβάνω περισσότερο από οποιαδήποτε σοκολάτα ή κρουασάν. Ο ορισμός της τελειότητας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:20 Ο American Economist: #722 21-12-25 13:20 Christmas Log with serano chocolate , caramel, and Lotus Biscoff. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:09 Ο Nick890 έγραψε: #723 21-12-25 17:09 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Christmas Log with serano chocolate , caramel, and Lotus Biscoff. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ? euretra Εκκολαπτόμενο μέλος Η euretra δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 06:46 Η euretra έγραψε: #724 23-12-25 06:46 Πως μερικοί άνθρωποι τρέχουν στους -3 με καλοκαιρινά χωρίς να πάθουν τίποτα; Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα ότι είμαι πολύ φιτ για να τους μοιάσω και τώρα χαροπαλεύω λίγο πριν τις διακοπούλες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:47 Ο American Economist: #725 12-02-26 20:47 Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους και σε όλες!!! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:29 Η amarelia έγραψε: #726 Τετάρτη στις 18:29 Γύρος κοτόπουλο + country πατάτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:00 Ο American Economist: #727 Παρασκευή στις 20:00 Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 20:18 Η rafaela11: #728 Χθες στις 20:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Χθες στις 20:33 Ο American Economist: #729 Χθες στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! Click για ανάπτυξη... Θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω!!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 21:33 Ο Valder έγραψε: #730 Χθες στις 21:33 Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η rafaela11: #731 Χθες στις 21:38 Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω κόψει το φαι από τις 10μμ γιατί αυριο πάω να κάνω εξετάσεις αίματος να δω τα χάλια μου. Θα μπω μετά απευθείας Σκλαβενίτη να πάρω μηλοπιτακια και κερασοπιτακια Φαίδων. Μιλάμε τα απολαμβάνω περισσότερο από οποιαδήποτε σοκολάτα ή κρουασάν. Ο ορισμός της τελειότητας.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:20 Ο American Economist: #722 21-12-25 13:20 Christmas Log with serano chocolate , caramel, and Lotus Biscoff. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:09 Ο Nick890 έγραψε: #723 21-12-25 17:09 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Christmas Log with serano chocolate , caramel, and Lotus Biscoff. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ? euretra Εκκολαπτόμενο μέλος Η euretra δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 06:46 Η euretra έγραψε: #724 23-12-25 06:46 Πως μερικοί άνθρωποι τρέχουν στους -3 με καλοκαιρινά χωρίς να πάθουν τίποτα; Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα ότι είμαι πολύ φιτ για να τους μοιάσω και τώρα χαροπαλεύω λίγο πριν τις διακοπούλες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:47 Ο American Economist: #725 12-02-26 20:47 Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους και σε όλες!!! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:29 Η amarelia έγραψε: #726 Τετάρτη στις 18:29 Γύρος κοτόπουλο + country πατάτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:00 Ο American Economist: #727 Παρασκευή στις 20:00 Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 20:18 Η rafaela11: #728 Χθες στις 20:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Χθες στις 20:33 Ο American Economist: #729 Χθες στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! Click για ανάπτυξη... Θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω!!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 21:33 Ο Valder έγραψε: #730 Χθες στις 21:33 Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η rafaela11: #731 Χθες στις 21:38 Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:09 Ο Nick890 έγραψε: #723 21-12-25 17:09 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Christmas Log with serano chocolate , caramel, and Lotus Biscoff. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ? euretra Εκκολαπτόμενο μέλος Η euretra δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 06:46 Η euretra έγραψε: #724 23-12-25 06:46 Πως μερικοί άνθρωποι τρέχουν στους -3 με καλοκαιρινά χωρίς να πάθουν τίποτα; Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα ότι είμαι πολύ φιτ για να τους μοιάσω και τώρα χαροπαλεύω λίγο πριν τις διακοπούλες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:47 Ο American Economist: #725 12-02-26 20:47 Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους και σε όλες!!! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:29 Η amarelia έγραψε: #726 Τετάρτη στις 18:29 Γύρος κοτόπουλο + country πατάτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:00 Ο American Economist: #727 Παρασκευή στις 20:00 Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 20:18 Η rafaela11: #728 Χθες στις 20:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Χθες στις 20:33 Ο American Economist: #729 Χθες στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! Click για ανάπτυξη... Θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω!!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 21:33 Ο Valder έγραψε: #730 Χθες στις 21:33 Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η rafaela11: #731 Χθες στις 21:38 Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Christmas Log with serano chocolate , caramel, and Lotus Biscoff. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά ?
euretra Εκκολαπτόμενο μέλος Η euretra δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 06:46 Η euretra έγραψε: #724 23-12-25 06:46 Πως μερικοί άνθρωποι τρέχουν στους -3 με καλοκαιρινά χωρίς να πάθουν τίποτα; Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα ότι είμαι πολύ φιτ για να τους μοιάσω και τώρα χαροπαλεύω λίγο πριν τις διακοπούλες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:47 Ο American Economist: #725 12-02-26 20:47 Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους και σε όλες!!! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:29 Η amarelia έγραψε: #726 Τετάρτη στις 18:29 Γύρος κοτόπουλο + country πατάτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:00 Ο American Economist: #727 Παρασκευή στις 20:00 Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 20:18 Η rafaela11: #728 Χθες στις 20:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Χθες στις 20:33 Ο American Economist: #729 Χθες στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! Click για ανάπτυξη... Θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω!!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 21:33 Ο Valder έγραψε: #730 Χθες στις 21:33 Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η rafaela11: #731 Χθες στις 21:38 Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως μερικοί άνθρωποι τρέχουν στους -3 με καλοκαιρινά χωρίς να πάθουν τίποτα; Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα ότι είμαι πολύ φιτ για να τους μοιάσω και τώρα χαροπαλεύω λίγο πριν τις διακοπούλες
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:47 Ο American Economist: #725 12-02-26 20:47 Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους και σε όλες!!! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:29 Η amarelia έγραψε: #726 Τετάρτη στις 18:29 Γύρος κοτόπουλο + country πατάτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:00 Ο American Economist: #727 Παρασκευή στις 20:00 Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 20:18 Η rafaela11: #728 Χθες στις 20:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Χθες στις 20:33 Ο American Economist: #729 Χθες στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! Click για ανάπτυξη... Θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω!!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 21:33 Ο Valder έγραψε: #730 Χθες στις 21:33 Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η rafaela11: #731 Χθες στις 21:38 Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:29 Η amarelia έγραψε: #726 Τετάρτη στις 18:29 Γύρος κοτόπουλο + country πατάτες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:00 Ο American Economist: #727 Παρασκευή στις 20:00 Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 20:18 Η rafaela11: #728 Χθες στις 20:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Χθες στις 20:33 Ο American Economist: #729 Χθες στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! Click για ανάπτυξη... Θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω!!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 21:33 Ο Valder έγραψε: #730 Χθες στις 21:33 Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η rafaela11: #731 Χθες στις 21:38 Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:00 Ο American Economist: #727 Παρασκευή στις 20:00 Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 20:18 Η rafaela11: #728 Χθες στις 20:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Χθες στις 20:33 Ο American Economist: #729 Χθες στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! Click για ανάπτυξη... Θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω!!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 21:33 Ο Valder έγραψε: #730 Χθες στις 21:33 Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η rafaela11: #731 Χθες στις 21:38 Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 20:18 Η rafaela11: #728 Χθες στις 20:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Χθες στις 20:33 Ο American Economist: #729 Χθες στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! Click για ανάπτυξη... Θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω!!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 21:33 Ο Valder έγραψε: #730 Χθες στις 21:33 Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η rafaela11: #731 Χθες στις 21:38 Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πολύ ωραία αυτή η νέα Kit Kat Dark Chocolate!!! Την προτείνω με κλειστά μάτια, δεν είναι πολύ γλυκιά να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την !
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.108 μηνύματα. Χθες στις 20:33 Ο American Economist: #729 Χθες στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! Click για ανάπτυξη... Θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω!!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 21:33 Ο Valder έγραψε: #730 Χθες στις 21:33 Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η rafaela11: #731 Χθες στις 21:38 Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι τέλεια και αυτή με καραμέλα δοκίμασε την ! Click για ανάπτυξη... Θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω!!!
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 21:33 Ο Valder έγραψε: #730 Χθες στις 21:33 Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η rafaela11: #731 Χθες στις 21:38 Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.906 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η rafaela11: #731 Χθες στις 21:38 Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα δεν μαρεσε πολύ η φάση Ντουμπάϊ εκτός από εκείνο το ΥΠΕΡΟΧΟ γλυκό Ντουμπάϊ που έχει στο Lidl Κρέπα κλασικά Μερέντα/νουτελα μπισκότο και μετά μπανάνα ή φράουλα Απλά κλασικά που σου δίνουν την απόλυτη κάθαρση ΜΙΑΜ
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #732 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχω αρχίσει σοβαρά και βαριέμαι τις κρέπες ντουμπάι. Πάτησα τα 92 κιλά, απο 88 που είχα πέσει (ωραίο νούμερο, 88). Ράψιμο το στόμα. Click για ανάπτυξη... Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο Valder έγραψε: #733 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Crepe Diem Φιλαδέλφεια.... πάνε με το κορίτσι. Πάρε με σοκολάτα φράουλα πραλίνα και μπισκότο. Τρομερή. Την ειχε διαφημίσει και ο Ορεινός Αηδίας.... απέναντι διαγώνια απο τον Τίλλα. Αυτος έχει φοβερό πολίτικο και παγωτό βέβαια. Click για ανάπτυξη... Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Πάνθηρας!: #734 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 Scandal Kate1914 rafaela11 American Economist taketrance Paragontas7000 AggelikiGr fourkaki johnsala Satan Claus Varus Wonderkid Sosstoss vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν τρωει τετοια πράγματα. Μ έχει πλακώσει στα gluten free και αυτά τα τσουμπλέκια. Γι αυτό έχει κορμάρα, ενω εγω κοιλάρα. Click για ανάπτυξη... Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό !
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.318 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #735 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 First Προηγούμενη 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 37 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ε πηγαινε μόνος σου τότε... ειναι ωραία.. εγω αυτή τη περίοδο έχω σπάσει να πηγαίνω μόνος μου... για φαγητό για ψώνια.... ακομη και για ποτό ! Click για ανάπτυξη... πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.967 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Πάνθηρας!: #736 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε Πάνθηρα; Click για ανάπτυξη... Εκτυπώσε τα κατά το Μάιο που θα είμαι Αθήνα να τα φέρεις να βάλω κ μια υπογραφή να τα χεις και σε ορίτζιναλ έκδοση τα γραπτά μου.