AntiFitness Thread!

Που είναι αυτό το μεγαλείο ; κάτι τέτοια καλτ μ αρέσουν...
Στα Χανιά, legends burgers and beers.
Ο ιδιοκτήτης ζούσε χρόνια στη Αμερική οπότε ξέρεις ότι θα φας καλό μπέργκερ και έχει μεγάλη ποικιλία μπύρας από διάφορες χώρες αλλά τσούζουν λίγο οι τιμές λόγω εισαγωγής.

IMG_5717.jpeg

my daily anti-fitness routine:

345.jpg

:smoke:

Viral έχει γίνει ο CEO των McDonalds σε video που ανέβασε με σκοπό να δοκιμάσει το νέο προϊόν της εταιρείας (Big Arch). Από την έκφραση του φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν του άρεσε καθόλου το προϊόν.

Θυμάμαι μικρός (εποχές 2007-2012 περίπου) που έτρωγα McDonalds και ήταν πολύ γευστικά. Ομως τα τελευταία 10++ η ποιότητα και η γεύση τους απλά δεν παλεύονται.​

Εφαγα την πίτσα την baker master. Την Vegan εκδοση απο σκλαβενίτη που λέγατε εδω μέσα.

Παρηγοριά στον άρρωστο είναι. Καλή να κόψει λίγο την όρεξη, ευτυχώς είχε λεπτή ζύμη, αλλά μηδεν τυρί, ίσα για την υποψία.

Νταξ για 3.70 καλή είναι. Κατι παραπάνω απο παιδική σε μέγεθος, ενα 65-75% της κανονικής 8άρας. Την έκανα δυο χαψιές, είχε κατι που βρωμούσε επάνω σα μπρόκολο, μελιτζάνα, κάτι τέλος πάντων.

Επόμενη που θα δοκιμάσω είναι η Baker Master special και η Χρυσή Ζύμη σπέσιαλ, άλλη φορά.

Γενικά αυτές είναι πιο πολύ "δε θέλω να πληρώσω 10 ευρώ για κανονική πίτσα", παρά "θέλω να φάω πίτσα".

Εφαγα την πίτσα την baker master. Την Vegan εκδοση απο σκλαβενίτη που λέγατε εδω μέσα.

Παρηγοριά στον άρρωστο είναι. Καλή να κόψει λίγο την όρεξη, ευτυχώς είχε λεπτή ζύμη, αλλά μηδεν τυρί, ίσα για την υποψία.

Νταξ για 3.70 καλή είναι. Κατι παραπάνω απο παιδική σε μέγεθος, ενα 65-75% της κανονικής 8άρας. Την έκανα δυο χαψιές, είχε κατι που βρωμούσε επάνω σα μπρόκολο, μελιτζάνα, κάτι τέλος πάντων.

Επόμενη που θα δοκιμάσω είναι η Baker Master special και η Χρυσή Ζύμη σπέσιαλ, άλλη φορά.

Γενικά αυτές είναι πιο πολύ "δε θέλω να πληρώσω 10 ευρώ για κανονική πίτσα", παρά "θέλω να φάω πίτσα".

Καλα φάε οσο προλαβαίνεις γιατί σε μερικές μέρες αυτες τις τιμές θα τις ξεχάσετε..... ξεκινανε και ανεβαίνουν ολα λόγω του πολεμου στην Μ.Ανατολή και καλά.

Για αυτο ειπα οτι εξαρχης πρέπει να βάλεις λίγο τυράκι χαμηλων λιπαρών απο πάνω ! και να τη ψησεις στο air frier εκει γινεται ωραία!

Η Σπέσιαλ ειναι πολύ καλή.... πολυ καλύτερη απο της χρυσης ζύμης.... η σάλτσα εχει ενα ωραιο άρωμα βασιλικού.

Χρυση ζυμη αξιζει μονο η ζυμη τα υλικά ειναι μάπα..... δεν θα την έπαιρνα ουτε τσάμπα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back