Έχω ipod touch 1st gen.Παρόλο που το πλήρωσα χρυσάφι είναι μια από της καλύτερες αγορές που έχω κάνει, και όχι δεν τον μετάνιωσα που δεν πήρα iphone! Υπάρχουν πολύ καλυτερα smartphones και σοβαρότερα.Όσοι θέλετε ipodtouch προχωρήστε στην αγορά του άφοβα.
Εφήμερη?Γιαυτό το έχω εδώ και 1,5 χρόνο ?:thanks:
Εγώ γουστάρω να έχω multitouch screen,facebook,email,msn,web browsing και ένα σωρό άλλα στο κινητό μού.Ποιο ειναι το προβλημα σου εσένα???
Που στην τελική έχει και καλύτερο reception από το δικό σου,με άλλα λόγια παιρνει καλύτερα/πιο εύκολα τηλεφωνο απο το δικό σου!
ν με ενδιαφερει καν οι αγορες του καθενος,απλα δυσανασ
Παρόμοια συσκευή με το ipod touch τουλαχιστον στην Ελλάδα δεν θα βρεις. Η μόνη που υπαρχει είναι το Zune HD και η οποία μειονεκτεί απέναντι στο ipodtouch.όποτε ακυρο το επιχείρημα σου για κάτι φθηνότερο. Το συμπέρασμα είναι οτι δεν είναι απαραίτητα κάποιος πρόβατο όταν θα το αγοράσει,απλά είναι μακράν η κορυφαία επιλογή.
Ο κάθε ένας που δεν ξέρει τι του γίνεται σε θέματα τεχνολογίας ανοίγει το στόμα του μόνο κ μόνο για να εναντιώθει.Μόνο και μόνο για να πείτε κατι? Τι κόφτεστε όλοι εσείς μόνο όταν κάποιος γουστάρει να χαλάει τα λεφτά του σε ακριβά gadgets,τηλέφωνα και πάει λέγοντας??(Αρκεί βέβαια να ξέρει γιατί θέλει αυτά πού θέλει)
PS: Μακριά από τα Iphones