m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #141 13-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από who: Εγώ έχω 80, καίγομαι; Click για ανάπτυξη... Τι συσκευει εχεις 'ποιε'? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από fockos: πολύ πιο φτηνό από το touch και με μεγαλύτερο χώρο... Πάρε ένα Ipod classic https://www.apple.com/ipodclassic/features.html Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ακριβο και δυσχρειστο.Θελω ναναι μικρο σαν το νανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:06 Ο who έγραψε: #142 13-01-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: Τι συσκευει εχεις 'ποιε'? ----------------------------------------- Αυτο ειναι ακριβο και δυσχρειστο.Θελω ναναι μικρο σαν το νανο. Click για ανάπτυξη... Αυτό το ακριβό και δύσχρηστο. Πάντως με 32 GB μνήμη, μόνο touch. Nano δεν υπάρχει, αλλά ούτε κι απ' τα classic. Μόνο το προηγούμενο μοντέλο απ' αυτό που έχω εγώ, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και τρία χρόνια περίπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο m3Lt3D έγραψε: #143 13-01-10 17:13 Ουτε αλλης μαρκας βρηκα τιποτα.Γενικα παντως θελω μονο μουσικη.Καλα δεν θα βαλω και ολα τα τραγουδια που εχω στο πισι, αλλα θελω να εχω επιλογες... Θενκ Γιου χου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:49 Ο who έγραψε: #144 13-01-10 17:49 Ναι, σε άλλη μάρκα δε θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο fockos έγραψε: #145 13-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από who: Αυτό το ακριβό και δύσχρηστο. Πάντως με 32 GB μνήμη, μόνο touch. Nano δεν υπάρχει, αλλά ούτε κι απ' τα classic. Μόνο το προηγούμενο μοντέλο απ' αυτό που έχω εγώ, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και τρία χρόνια περίπου. Click για ανάπτυξη... Nαι είναι μεγάλο από χειρισμό όμως είναι εύκολο (πιο εύκολο από το τouch) και έχει 160gb να βάλεις μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:09 Ο who έγραψε: #146 13-01-10 18:09 Και τα 160 υπερβολή είναι κατ' εμέ. Περί ορέξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Ο m3Lt3D έγραψε: #147 13-01-10 18:15 Ναι και γω συμφωνω.Εδω στο πισι δεν εχω 160 γιγα μουσικη. Μπορει να παρω το νανο... Αλλα θα πρεπει να βγαλω αρκετα τραγουδια που δεν το θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 19:57 Ο m3ik0 έγραψε: #148 16-01-10 19:57 να μου έλεγες να πάρεις ένα i-phone να το καταλάβω !! θα έχεις Internet παντού, μουσική βίντεο και το ένα και το άλλο!! το touch όμως τι να το κάνεις πες μου λίγο!! να κάθεσαι να ψάχνει για wi-fi όταν θες να μπεις στο Net από αυτό; η θες να κάθεσαι σε μια γωνιά του σπιτιού όπου να'ναι και να σερφάρεις ; ψιλοάχριστο είναι !! Δεν λέω σαν συσκευή είναι πολύ καλή !! έχω της 2ης γενιάς το touch για τον μόνο λόγο ότι έχω τρέλα με την τεχνολογία !! απλά τα λεφτά σου θα πετάξεις!!Αυτό κάνω τόσο καιρό εγώ.Ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει... Μπορείς να πάρεις κάλλιστα μια χαζομαρούλα των 40? και να ακούς την μουσική σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από who: Εγώ έχω 80, καίγομαι; Click για ανάπτυξη... Τι συσκευει εχεις 'ποιε'? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από fockos: πολύ πιο φτηνό από το touch και με μεγαλύτερο χώρο... Πάρε ένα Ipod classic https://www.apple.com/ipodclassic/features.html Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ακριβο και δυσχρειστο.Θελω ναναι μικρο σαν το νανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:06 Ο who έγραψε: #142 13-01-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: Τι συσκευει εχεις 'ποιε'? ----------------------------------------- Αυτο ειναι ακριβο και δυσχρειστο.Θελω ναναι μικρο σαν το νανο. Click για ανάπτυξη... Αυτό το ακριβό και δύσχρηστο. Πάντως με 32 GB μνήμη, μόνο touch. Nano δεν υπάρχει, αλλά ούτε κι απ' τα classic. Μόνο το προηγούμενο μοντέλο απ' αυτό που έχω εγώ, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και τρία χρόνια περίπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο m3Lt3D έγραψε: #143 13-01-10 17:13 Ουτε αλλης μαρκας βρηκα τιποτα.Γενικα παντως θελω μονο μουσικη.Καλα δεν θα βαλω και ολα τα τραγουδια που εχω στο πισι, αλλα θελω να εχω επιλογες... Θενκ Γιου χου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:49 Ο who έγραψε: #144 13-01-10 17:49 Ναι, σε άλλη μάρκα δε θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο fockos έγραψε: #145 13-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από who: Αυτό το ακριβό και δύσχρηστο. Πάντως με 32 GB μνήμη, μόνο touch. Nano δεν υπάρχει, αλλά ούτε κι απ' τα classic. Μόνο το προηγούμενο μοντέλο απ' αυτό που έχω εγώ, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και τρία χρόνια περίπου. Click για ανάπτυξη... Nαι είναι μεγάλο από χειρισμό όμως είναι εύκολο (πιο εύκολο από το τouch) και έχει 160gb να βάλεις μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:09 Ο who έγραψε: #146 13-01-10 18:09 Και τα 160 υπερβολή είναι κατ' εμέ. Περί ορέξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Ο m3Lt3D έγραψε: #147 13-01-10 18:15 Ναι και γω συμφωνω.Εδω στο πισι δεν εχω 160 γιγα μουσικη. Μπορει να παρω το νανο... Αλλα θα πρεπει να βγαλω αρκετα τραγουδια που δεν το θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 19:57 Ο m3ik0 έγραψε: #148 16-01-10 19:57 να μου έλεγες να πάρεις ένα i-phone να το καταλάβω !! θα έχεις Internet παντού, μουσική βίντεο και το ένα και το άλλο!! το touch όμως τι να το κάνεις πες μου λίγο!! να κάθεσαι να ψάχνει για wi-fi όταν θες να μπεις στο Net από αυτό; η θες να κάθεσαι σε μια γωνιά του σπιτιού όπου να'ναι και να σερφάρεις ; ψιλοάχριστο είναι !! Δεν λέω σαν συσκευή είναι πολύ καλή !! έχω της 2ης γενιάς το touch για τον μόνο λόγο ότι έχω τρέλα με την τεχνολογία !! απλά τα λεφτά σου θα πετάξεις!!Αυτό κάνω τόσο καιρό εγώ.Ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει... Μπορείς να πάρεις κάλλιστα μια χαζομαρούλα των 40? και να ακούς την μουσική σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: Τι συσκευει εχεις 'ποιε'? ----------------------------------------- Αυτο ειναι ακριβο και δυσχρειστο.Θελω ναναι μικρο σαν το νανο. Click για ανάπτυξη... Αυτό το ακριβό και δύσχρηστο. Πάντως με 32 GB μνήμη, μόνο touch. Nano δεν υπάρχει, αλλά ούτε κι απ' τα classic. Μόνο το προηγούμενο μοντέλο απ' αυτό που έχω εγώ, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και τρία χρόνια περίπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο m3Lt3D έγραψε: #143 13-01-10 17:13 Ουτε αλλης μαρκας βρηκα τιποτα.Γενικα παντως θελω μονο μουσικη.Καλα δεν θα βαλω και ολα τα τραγουδια που εχω στο πισι, αλλα θελω να εχω επιλογες... Θενκ Γιου χου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:49 Ο who έγραψε: #144 13-01-10 17:49 Ναι, σε άλλη μάρκα δε θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο fockos έγραψε: #145 13-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από who: Αυτό το ακριβό και δύσχρηστο. Πάντως με 32 GB μνήμη, μόνο touch. Nano δεν υπάρχει, αλλά ούτε κι απ' τα classic. Μόνο το προηγούμενο μοντέλο απ' αυτό που έχω εγώ, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και τρία χρόνια περίπου. Click για ανάπτυξη... Nαι είναι μεγάλο από χειρισμό όμως είναι εύκολο (πιο εύκολο από το τouch) και έχει 160gb να βάλεις μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:09 Ο who έγραψε: #146 13-01-10 18:09 Και τα 160 υπερβολή είναι κατ' εμέ. Περί ορέξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Ο m3Lt3D έγραψε: #147 13-01-10 18:15 Ναι και γω συμφωνω.Εδω στο πισι δεν εχω 160 γιγα μουσικη. Μπορει να παρω το νανο... Αλλα θα πρεπει να βγαλω αρκετα τραγουδια που δεν το θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 19:57 Ο m3ik0 έγραψε: #148 16-01-10 19:57 να μου έλεγες να πάρεις ένα i-phone να το καταλάβω !! θα έχεις Internet παντού, μουσική βίντεο και το ένα και το άλλο!! το touch όμως τι να το κάνεις πες μου λίγο!! να κάθεσαι να ψάχνει για wi-fi όταν θες να μπεις στο Net από αυτό; η θες να κάθεσαι σε μια γωνιά του σπιτιού όπου να'ναι και να σερφάρεις ; ψιλοάχριστο είναι !! Δεν λέω σαν συσκευή είναι πολύ καλή !! έχω της 2ης γενιάς το touch για τον μόνο λόγο ότι έχω τρέλα με την τεχνολογία !! απλά τα λεφτά σου θα πετάξεις!!Αυτό κάνω τόσο καιρό εγώ.Ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει... Μπορείς να πάρεις κάλλιστα μια χαζομαρούλα των 40? και να ακούς την μουσική σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουτε αλλης μαρκας βρηκα τιποτα.Γενικα παντως θελω μονο μουσικη.Καλα δεν θα βαλω και ολα τα τραγουδια που εχω στο πισι, αλλα θελω να εχω επιλογες... Θενκ Γιου χου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:49 Ο who έγραψε: #144 13-01-10 17:49 Ναι, σε άλλη μάρκα δε θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο fockos έγραψε: #145 13-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από who: Αυτό το ακριβό και δύσχρηστο. Πάντως με 32 GB μνήμη, μόνο touch. Nano δεν υπάρχει, αλλά ούτε κι απ' τα classic. Μόνο το προηγούμενο μοντέλο απ' αυτό που έχω εγώ, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και τρία χρόνια περίπου. Click για ανάπτυξη... Nαι είναι μεγάλο από χειρισμό όμως είναι εύκολο (πιο εύκολο από το τouch) και έχει 160gb να βάλεις μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:09 Ο who έγραψε: #146 13-01-10 18:09 Και τα 160 υπερβολή είναι κατ' εμέ. Περί ορέξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Ο m3Lt3D έγραψε: #147 13-01-10 18:15 Ναι και γω συμφωνω.Εδω στο πισι δεν εχω 160 γιγα μουσικη. Μπορει να παρω το νανο... Αλλα θα πρεπει να βγαλω αρκετα τραγουδια που δεν το θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 19:57 Ο m3ik0 έγραψε: #148 16-01-10 19:57 να μου έλεγες να πάρεις ένα i-phone να το καταλάβω !! θα έχεις Internet παντού, μουσική βίντεο και το ένα και το άλλο!! το touch όμως τι να το κάνεις πες μου λίγο!! να κάθεσαι να ψάχνει για wi-fi όταν θες να μπεις στο Net από αυτό; η θες να κάθεσαι σε μια γωνιά του σπιτιού όπου να'ναι και να σερφάρεις ; ψιλοάχριστο είναι !! Δεν λέω σαν συσκευή είναι πολύ καλή !! έχω της 2ης γενιάς το touch για τον μόνο λόγο ότι έχω τρέλα με την τεχνολογία !! απλά τα λεφτά σου θα πετάξεις!!Αυτό κάνω τόσο καιρό εγώ.Ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει... Μπορείς να πάρεις κάλλιστα μια χαζομαρούλα των 40? και να ακούς την μουσική σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, σε άλλη μάρκα δε θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο fockos έγραψε: #145 13-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από who: Αυτό το ακριβό και δύσχρηστο. Πάντως με 32 GB μνήμη, μόνο touch. Nano δεν υπάρχει, αλλά ούτε κι απ' τα classic. Μόνο το προηγούμενο μοντέλο απ' αυτό που έχω εγώ, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και τρία χρόνια περίπου. Click για ανάπτυξη... Nαι είναι μεγάλο από χειρισμό όμως είναι εύκολο (πιο εύκολο από το τouch) και έχει 160gb να βάλεις μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:09 Ο who έγραψε: #146 13-01-10 18:09 Και τα 160 υπερβολή είναι κατ' εμέ. Περί ορέξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Ο m3Lt3D έγραψε: #147 13-01-10 18:15 Ναι και γω συμφωνω.Εδω στο πισι δεν εχω 160 γιγα μουσικη. Μπορει να παρω το νανο... Αλλα θα πρεπει να βγαλω αρκετα τραγουδια που δεν το θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 19:57 Ο m3ik0 έγραψε: #148 16-01-10 19:57 να μου έλεγες να πάρεις ένα i-phone να το καταλάβω !! θα έχεις Internet παντού, μουσική βίντεο και το ένα και το άλλο!! το touch όμως τι να το κάνεις πες μου λίγο!! να κάθεσαι να ψάχνει για wi-fi όταν θες να μπεις στο Net από αυτό; η θες να κάθεσαι σε μια γωνιά του σπιτιού όπου να'ναι και να σερφάρεις ; ψιλοάχριστο είναι !! Δεν λέω σαν συσκευή είναι πολύ καλή !! έχω της 2ης γενιάς το touch για τον μόνο λόγο ότι έχω τρέλα με την τεχνολογία !! απλά τα λεφτά σου θα πετάξεις!!Αυτό κάνω τόσο καιρό εγώ.Ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει... Μπορείς να πάρεις κάλλιστα μια χαζομαρούλα των 40? και να ακούς την μουσική σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από who: Αυτό το ακριβό και δύσχρηστο. Πάντως με 32 GB μνήμη, μόνο touch. Nano δεν υπάρχει, αλλά ούτε κι απ' τα classic. Μόνο το προηγούμενο μοντέλο απ' αυτό που έχω εγώ, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και τρία χρόνια περίπου. Click για ανάπτυξη... Nαι είναι μεγάλο από χειρισμό όμως είναι εύκολο (πιο εύκολο από το τouch) και έχει 160gb να βάλεις μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:09 Ο who έγραψε: #146 13-01-10 18:09 Και τα 160 υπερβολή είναι κατ' εμέ. Περί ορέξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Ο m3Lt3D έγραψε: #147 13-01-10 18:15 Ναι και γω συμφωνω.Εδω στο πισι δεν εχω 160 γιγα μουσικη. Μπορει να παρω το νανο... Αλλα θα πρεπει να βγαλω αρκετα τραγουδια που δεν το θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 19:57 Ο m3ik0 έγραψε: #148 16-01-10 19:57 να μου έλεγες να πάρεις ένα i-phone να το καταλάβω !! θα έχεις Internet παντού, μουσική βίντεο και το ένα και το άλλο!! το touch όμως τι να το κάνεις πες μου λίγο!! να κάθεσαι να ψάχνει για wi-fi όταν θες να μπεις στο Net από αυτό; η θες να κάθεσαι σε μια γωνιά του σπιτιού όπου να'ναι και να σερφάρεις ; ψιλοάχριστο είναι !! Δεν λέω σαν συσκευή είναι πολύ καλή !! έχω της 2ης γενιάς το touch για τον μόνο λόγο ότι έχω τρέλα με την τεχνολογία !! απλά τα λεφτά σου θα πετάξεις!!Αυτό κάνω τόσο καιρό εγώ.Ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει... Μπορείς να πάρεις κάλλιστα μια χαζομαρούλα των 40? και να ακούς την μουσική σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και τα 160 υπερβολή είναι κατ' εμέ. Περί ορέξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 18:15 Ο m3Lt3D έγραψε: #147 13-01-10 18:15 Ναι και γω συμφωνω.Εδω στο πισι δεν εχω 160 γιγα μουσικη. Μπορει να παρω το νανο... Αλλα θα πρεπει να βγαλω αρκετα τραγουδια που δεν το θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 19:57 Ο m3ik0 έγραψε: #148 16-01-10 19:57 να μου έλεγες να πάρεις ένα i-phone να το καταλάβω !! θα έχεις Internet παντού, μουσική βίντεο και το ένα και το άλλο!! το touch όμως τι να το κάνεις πες μου λίγο!! να κάθεσαι να ψάχνει για wi-fi όταν θες να μπεις στο Net από αυτό; η θες να κάθεσαι σε μια γωνιά του σπιτιού όπου να'ναι και να σερφάρεις ; ψιλοάχριστο είναι !! Δεν λέω σαν συσκευή είναι πολύ καλή !! έχω της 2ης γενιάς το touch για τον μόνο λόγο ότι έχω τρέλα με την τεχνολογία !! απλά τα λεφτά σου θα πετάξεις!!Αυτό κάνω τόσο καιρό εγώ.Ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει... Μπορείς να πάρεις κάλλιστα μια χαζομαρούλα των 40? και να ακούς την μουσική σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι και γω συμφωνω.Εδω στο πισι δεν εχω 160 γιγα μουσικη. Μπορει να παρω το νανο... Αλλα θα πρεπει να βγαλω αρκετα τραγουδια που δεν το θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3ik0 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 19:57 Ο m3ik0 έγραψε: #148 16-01-10 19:57 να μου έλεγες να πάρεις ένα i-phone να το καταλάβω !! θα έχεις Internet παντού, μουσική βίντεο και το ένα και το άλλο!! το touch όμως τι να το κάνεις πες μου λίγο!! να κάθεσαι να ψάχνει για wi-fi όταν θες να μπεις στο Net από αυτό; η θες να κάθεσαι σε μια γωνιά του σπιτιού όπου να'ναι και να σερφάρεις ; ψιλοάχριστο είναι !! Δεν λέω σαν συσκευή είναι πολύ καλή !! έχω της 2ης γενιάς το touch για τον μόνο λόγο ότι έχω τρέλα με την τεχνολογία !! απλά τα λεφτά σου θα πετάξεις!!Αυτό κάνω τόσο καιρό εγώ.Ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει... Μπορείς να πάρεις κάλλιστα μια χαζομαρούλα των 40? και να ακούς την μουσική σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
να μου έλεγες να πάρεις ένα i-phone να το καταλάβω !! θα έχεις Internet παντού, μουσική βίντεο και το ένα και το άλλο!! το touch όμως τι να το κάνεις πες μου λίγο!! να κάθεσαι να ψάχνει για wi-fi όταν θες να μπεις στο Net από αυτό; η θες να κάθεσαι σε μια γωνιά του σπιτιού όπου να'ναι και να σερφάρεις ; ψιλοάχριστο είναι !! Δεν λέω σαν συσκευή είναι πολύ καλή !! έχω της 2ης γενιάς το touch για τον μόνο λόγο ότι έχω τρέλα με την τεχνολογία !! απλά τα λεφτά σου θα πετάξεις!!Αυτό κάνω τόσο καιρό εγώ.Ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει... Μπορείς να πάρεις κάλλιστα μια χαζομαρούλα των 40? και να ακούς την μουσική σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.