m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι συσκευει εχεις 'ποιε'?Εγώ έχω 80, καίγομαι;

-----------------------------------------
πολύ πιο φτηνό από το touch και με μεγαλύτερο χώρο...
Πάρε ένα Ipod classic
https://www.apple.com/ipodclassic/features.html
![]()
Αυτο ειναι ακριβο και δυσχρειστο.Θελω ναναι μικρο σαν το νανο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι συσκευει εχεις 'ποιε'?
-----------------------------------------
Αυτο ειναι ακριβο και δυσχρειστο.Θελω ναναι μικρο σαν το νανο.![]()
Αυτό το ακριβό και δύσχρηστο. Πάντως με 32 GB μνήμη, μόνο touch. Nano δεν υπάρχει, αλλά ούτε κι απ' τα classic. Μόνο το προηγούμενο μοντέλο απ' αυτό που έχω εγώ, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και τρία χρόνια περίπου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Θενκ Γιου χου!
who
Πολύ δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Αυτό το ακριβό και δύσχρηστο. Πάντως με 32 GB μνήμη, μόνο touch. Nano δεν υπάρχει, αλλά ούτε κι απ' τα classic. Μόνο το προηγούμενο μοντέλο απ' αυτό που έχω εγώ, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και τρία χρόνια περίπου.
Nαι είναι μεγάλο από χειρισμό όμως είναι εύκολο (πιο εύκολο από το τouch) και έχει 160gb να βάλεις μέσα.
who
Πολύ δραστήριο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορει να παρω το νανο... Αλλα θα πρεπει να βγαλω αρκετα τραγουδια που δεν το θελω.

Δεν λέω σαν συσκευή είναι πολύ καλή !! έχω της 2ης γενιάς το touch για τον μόνο λόγο ότι έχω τρέλα με την τεχνολογία !! απλά τα λεφτά σου θα πετάξεις!!Αυτό κάνω τόσο καιρό εγώ.Ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει...
Μπορείς να πάρεις κάλλιστα μια χαζομαρούλα των 40? και να ακούς την μουσική σου..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...