Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

11-06-23

11:38
Θα κρατήσω τη συμβουλή για την ύλη που δε μου βγαίνει παρ’ όλ’ αυτάΠοτέ δεν είναι αργά. Αν πιστέψεις στον εαυτό σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες θα σηκωθείς. Πίστεψε σε σένα, πίστεψε στον εαυτό σου, πίστεψε στον Αναστάση. Μπορείς, πιστεύω σε σένα
Αχ λάθος θρεντ, δεν πιάνουν εδώ τα inspirational shit

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

11-06-23

12:03
Ε αφού είσαι συνέχεια στο φόρουμ λογικόΘα κρατήσω τη συμβουλή για την ύλη που δε μου βγαίνει παρ’ όλ’ αυτά![]()

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.263 μηνύματα.

11-06-23

12:35
Ρε Έλληνα χωριατλαμά
Είσαι cool με φράγκα, δίνεις τόσα χρήματα για να πάρεις iphone και μπαίνεις στην ψυχαναγκαστική διαδικασία να φορτίζεις κάθε μέρα 30%-80% για να αντέξει η μπαταρία 6 χρόνια αντί για 5?
50-80 ευρώ κάνει η αντικατάσταση αυθεντικής μπαταρίας πιθανόν σε 5 χρόνια να έχεις πάρει ήδη το επόμενο

Είσαι cool με φράγκα, δίνεις τόσα χρήματα για να πάρεις iphone και μπαίνεις στην ψυχαναγκαστική διαδικασία να φορτίζεις κάθε μέρα 30%-80% για να αντέξει η μπαταρία 6 χρόνια αντί για 5?
50-80 ευρώ κάνει η αντικατάσταση αυθεντικής μπαταρίας πιθανόν σε 5 χρόνια να έχεις πάρει ήδη το επόμενο
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.

11-06-23

17:36
Άρχισε να τα παίζει επιτέλους και το κουμπάκι στα αριστερά που το βάζω στο αθόρυβο….δεν το γλιτώνω το καινούριο 

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.

24-06-23

11:29
Καλημέρα Καλημερα !εχω μια ερώτηση !εχω το iPhone 7 Plus και γράφει ότι η μπράβο θέλει σέρβις ….δεν κρατάει καθόλου πλέον αξίζει να την αλλάξω ή να παω σε καινούριο ;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

26-06-23

13:29
Ξέρει κανένας πως μπορώ να κατεβάσω το σπασμένο Spotify; 🥹
Στείλτε μου ελεύθερα πμ, αν δε θέλετε να το γράψετε δημόσια.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.

26-06-23

13:30
Τι είναι το σπασμένο spotify? Το deezer?Ξέρει κανένας πως μπορώ να κατεβάσω το σπασμένο Spotify; 🥹
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

26-06-23

13:32
Εγώ θα σου πω να μην το κάνεις γιατί έχω ακούσει διάφορα. Εννοείται ότι θέλεις θα κάνεις, απλά εκφράζω την ανησυχία μου συχνά, περί «σπασμένων» εφαρμογών. Αφού είσαι φοιτήτρια, με 3,5€ τον μήνα μπορείς να έχεις το κανονικό (και safe βεβαίως βεβαίως).Ξέρει κανένας πως μπορώ να κατεβάσω το σπασμένο Spotify; 🥹
Pak
Επιφανές μέλος

26-06-23

13:34
To deezer δεν το ξέρω. Σπασμένο σποτιφάι είναι το δωρεάν πρίμιουμ.Τι είναι το σπασμένο spotify? Το deezer?
Αν και είμαι άνθρωπος που πετάει λεφτά στον δρόμο 🥹, δε μου πάει η καρδιά να δίνω 3,5€ το μήνα για αυτόΕγώ θα σου πω να μην το κάνεις γιατί έχω ακούσει διάφορα. Εννοείται ότι θέλεις θα κάνεις, απλά εκφράζω την ανησυχία μου συχνά, περί «σπασμένων» εφαρμογών. Αφού είσαι φοιτήτρια, με 3,5€ τον μήνα μπορείς να έχεις το κανονικό (και safe βεβαίως βεβαίως).

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

26-06-23

13:35
Που; Να ξέρω να περάσωΑν και είμαι άνθρωπος που πετάει λεφτά στον δρόμο 🥹

Δεκτό. Αλλά ψάξε το παραπάνω και πρόσεχέ το.δε μου πάει η καρδιά να δίνω 3,5€ το μήνα για αυτό![]()
Pak
Επιφανές μέλος

26-06-23

13:36
Είμαι ικανή να ακούω διαφημίσεις για να μη δώσω τα 3,5€Που; Να ξέρω να περάσω
Δεκτό. Αλλά ψάξε το παραπάνω και πρόσεχέ το.

Joji
Επιφανές μέλος

26-06-23

13:38
Εγώ αυτό που δεν αντέχω είναι το shuffle. Κάποτε χρησιμοποιούσα κάθε κάρτα που έχω για να παίρνω 3 month free trial. Όταν είχαν φιλοτιμηθεί δηλαδή και μας έδιναν τόσους μήνες δωρεάν, συχνά πυκνά.Είμαι ικανή να ακούω διαφημίσεις για να μη δώσω τα 3,5€![]()
Pak
Επιφανές μέλος

26-06-23

13:41
Α όχι δε με ενοχλεί. Οι διαφημίσεις μου σπάνε τα νεύρα, βέβαια αγαπώ κάποιες της Aegean που παίζουν τελευταία και μου δίνουν μισή ώρα δωρεάν ακρόασης χωρίς διαφημίσειςΕγώ αυτό που δεν αντέχω είναι το shuffle.

Πρόσφατα έδιναν πάλι τρεις μήνες.Κάποτε χρησιμοποιούσα κάθε κάρτα που έχω για να παίρνω 3 month free trial. Όταν είχαν φιλοτιμηθεί δηλαδή και μας έδιναν τόσους μήνες δωρεάν, συχνά πυκνά.
chester20080
Επιφανές μέλος

26-06-23

13:42
Πως γίνεται δωρεάν premium spotify σπασμενο, ειναι κατι μόνο στα iphone? πού το είδες? Εννοώ περα απο το free trialTo deezer δεν το ξέρω. Σπασμένο σποτιφάι είναι το δωρεάν πρίμιουμ.
Αν και είμαι άνθρωπος που πετάει λεφτά στον δρόμο 🥹, δε μου πάει η καρδιά να δίνω 3,5€ το μήνα για αυτό![]()
Είναι σα να δίνεις για έναν καφέ το μήνα η συνδρομή, δεν είναι κάτι αν σκεφτείς τι σου δίνει σαν υπηρεσία μουσικής.
Pak
Επιφανές μέλος

26-06-23

13:44
Δεν ξερώ πως γίνεται. Το έχω ακούσει από γνωστούς μου που έχουν android, αλλά γίνεται και στα iOS.Πως γίνεται δωρεάν premium spotify σπασμενο, ειναι κατι μόνο στα iphone πού το είδες?
Είναι σα να δίνεις για έναν καφέ το μήνα η συνδρομή
Υ.Γ Ναι, δεν είναι ακριβό το ξερώ, αλλά δεν μπορώ να δίνω λεφτά για συνδρομές κάτι μου κάνει. Δε γίνεται να είμαι η μόνη

Joji
Επιφανές μέλος

26-06-23

13:48
Πάω να βγάλω κάρτα.Πρόσφατα έδιναν πάλι τρεις μήνες.
Pak
Επιφανές μέλος

26-06-23

13:50
Εγώ εν τω μεταξύ δεν έχω αξιοποιήσει καμία προσφορά γτ περιμένω τηνΠάω να βγάλω κάρτα.

Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

26-06-23

14:18
@Pak σε αιφον το θες το σπασμενο? Δεν νομιζω να υπαρχει σε αιφον(αλλα δεν ειμαι σιγουρη). Το εχω δοκιμασμενο μονο σε Samsung
bestforandroid.com
Διαβασε αυτο το αρθρο μηπως και δουλεψει
Εγω απο αυτο το σαιτ το ειχα κατεβασει κ το εχω 2μιση χρονια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

13 Ways to Get Spotify Premium Free Forever (2025)
How to get Spotify Premium free forever on Android, iOS, Mac, Windows. 100% working with offline listening, unlimited skips, and ad-free

Εγω απο αυτο το σαιτ το ειχα κατεβασει κ το εχω 2μιση χρονια
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

26-06-23

14:55
Επισης εγω ειχα βαλει αλλο μειλ για να το κανω και οχι το main mail μ φυσικα
Αν θες να το προσπαθησεις δλδ τοτε try it και αν δουλεψει τοτε μια χαρα
Αν θες να το προσπαθησεις δλδ τοτε try it και αν δουλεψει τοτε μια χαρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 226 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vera
- Memetchi
- Paragontas7000
- American Economist
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- taketrance
- Wonderkid
- globglogabgalab
- Unboxholics
- fockos
- Scandal
- Debugging_Demon
- Δροσουλίτης
- A350
- GeorgePap2003
- fmarulezkd
- Εριφύλη
- bibliofagos
- gademis
- bbb
- Fernando_A
- AggelikiGr
- back2967
- fourkaki
- Reader
- despoina13
- Kate1914
- Dmzk
- Maria23667
- Luludaki
- justanerd
- phleidhs
- Viedo
- Indiana Jones
- hirasawayui
- charmander
- Rene2004
- Giorgkalo
- Panagiotis849
- Στεφανος56
- xristarac
- Maria_Xagorari
- arko
- Natsuko
- Helen06
- PinkButterfly
- Kostas_Athens
- tsiobieman
- User2350
- ΘανάσοςG4
- Roulaki
- J.Cameron
- SlimShady
- Ilma
- Meow
- jj!
- oups
- ougka pougka
- Citylights
- tfghp
- Stelios725
- augustine
- parrot/παπαγάλος
- nicks1999
- louminis
- Sherlockina
- ggl
- Dimitris2001
- giannhs2001
- Nikoleta93
- Mexicanos
- i11i1i1i1ii1i1i
- Satan Claus
- camil
- Chrysak25
- tslef8
- 1011
- ioannam
- Mt73
- xrisamikol
- physicscrazy
- VasoGrimes
- melitseli
- Ada ada
- Αλκης Κ.
- Anna Glamorous
- snowy
- Uncle Curtis
- Thundergirl
- Le Champignon
- Theodora03
- skyway
- Johnny15
- anastasis06
- sunsetpp
- harry akritas
- παιδι για κλαματα
- panagiotis econ
- Griff
- Slytherin
- dimospap
- kastoras
- grtt
- Vold
- Κλημεντίνη
- Snoopy Doo
- Μάρκος Βασίλης
- Μί–Κά-Ἔλ
- Unseen skygge
- BeauJayce
- pratyekmeal6
- T C
- Athens2002
- notis_19
- Serotonin
- JohnGreek
- eukleidhs1821
- kiyoshi
- Γατόπαρδος.
- tymvorixos
- NightOwl
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.