akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2024 στις 18:52 Ο akikos έγραψε: #221 02-10-24 18:52 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ένα απλό internet suite τα φιλτράρει όλα αυτά, όπως και μπλοκαρει το χρόνο πρόσβασης σε apps Το θέμα είναι ότι εξαρχής ο γονέας δεν νοιάζεται Ίσα ίσα λέει πάρε παιδί μου το ταμπλετ να παίξεις να χαζέψεις να δεις τίποτα για να μην σε έχω στο κεφάλι μου έχω δουλειές να κάνω Αυτή είναι η προβληματική η συμπεριφορά Ενήλικες που δεν ήταν έτοιμοι να γίνουν γονείς είτε λόγω καριέρας και λίγου χρόνου είτε λόγω ανωριμοτητας, βρίσκουν την αποχαυνωση της τεχνολογίας ως διέξοδο στην ανικανότητα τους να είναι σωστοί γονείς Πόσους αν ρωτήσεις αρκετοί δεν θα ξέρουν καν τι ειναι το parental control και σε τι μορφή υπάρχει στην πράξη. Δεν νοιάζονται. Click για ανάπτυξη... Οι γονείς ασχολούνται πιο πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Περισσότερο άγνοια είναι. Τα λέει πολύ καλά ο Mark εδώ. Βέβαια κανένα ελληνικό μέσο δεν πρόκειται να το προβάλει για να μην κάνει ζημιά στην κυβέρνηση. Mark Zuckerberg says there’s ‘no causal connection’ between social media and teen mental health US lawmakers think otherwise. www.theverge.com chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2024 στις 18:57 Ο chester20080: #222 02-10-24 18:57 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Οι γονείς ασχολούνται πιο πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Περισσότερο άγνοια είναι. Τα λέει πολύ καλά ο Mark εδώ. Βέβαια κανένα ελληνικό μέσο δεν πρόκειται να το προβάλει για να μην κάνει ζημιά στην κυβέρνηση. Mark Zuckerberg says there’s ‘no causal connection’ between social media and teen mental health US lawmakers think otherwise. www.theverge.com Click για ανάπτυξη... Οι έρευνες για το ινστα το αντίθετο έδειξαν πριν λίγα χρόνια. Και καθόλου conflict of interest ο Mark μωρε Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 01:27 Η Κάμπια έγραψε: #223 03-10-24 01:27 Bullying Αίτια: Τρόποι αντιμετώπισης: nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #224 03-10-24 09:59 Γλυφάδα: Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο Η φωτογραφία ελήφθη μέσα σε σχολική αίθουσα - Η ανήλικη φοράει μια κουκούλα full face και βγάζει τη γλώσσα στον φακό www.protothema.gr ... τι δεν πάει καλά; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 11:08 Ο nPb έγραψε: #225 03-10-24 11:08 Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:57 Ο nPb έγραψε: #226 03-10-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr Click για ανάπτυξη... ... του έσπασαν τα δόντια λέει το άρθρο θυμάμαι έναν πυργαίο στο στρατό, ένα στρατιώτη γιωτόμπαλο, γιωτόβυσμα που μας απειλούσε ότι θα μας σπάσει τα ντόντια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:34 Ο chester20080: #227 07-10-24 22:34 Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 691153: #228 07-10-24 22:36 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Ολοκληρωτική αναδιοργάνωση της κοινωνίας απο το μηδέν. Εχουμε χαθεί προ πολλού. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 04:59 Ο chester20080: #229 08-10-24 04:59 Άγριο ξύλο σε 13χρονη στη Θεσσαλονίκη - Την υποχρέωσαν να καπνίσει κάνναβη (VIDEO) Οι 4 ανήλικες έβαλαν το θύμα να καπνίσει χασίς και την έδειραν μέχρι που έπεσε αναίσθητητη www.typosthes.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2024 στις 20:57 Ο akikos έγραψε: #230 15-10-24 20:57 Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο Η πίεση θα πρέπει να μεταφερθεί πλέον στις πλατφόρμες, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.protothema.gr Εφαρμογή πληροφοριακού χαρακτήρα για τη χρήση των parental control. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #231 03-07-25 19:46 Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ένα απλό internet suite τα φιλτράρει όλα αυτά, όπως και μπλοκαρει το χρόνο πρόσβασης σε apps Το θέμα είναι ότι εξαρχής ο γονέας δεν νοιάζεται Ίσα ίσα λέει πάρε παιδί μου το ταμπλετ να παίξεις να χαζέψεις να δεις τίποτα για να μην σε έχω στο κεφάλι μου έχω δουλειές να κάνω Αυτή είναι η προβληματική η συμπεριφορά Ενήλικες που δεν ήταν έτοιμοι να γίνουν γονείς είτε λόγω καριέρας και λίγου χρόνου είτε λόγω ανωριμοτητας, βρίσκουν την αποχαυνωση της τεχνολογίας ως διέξοδο στην ανικανότητα τους να είναι σωστοί γονείς Πόσους αν ρωτήσεις αρκετοί δεν θα ξέρουν καν τι ειναι το parental control και σε τι μορφή υπάρχει στην πράξη. Δεν νοιάζονται. Click για ανάπτυξη... Οι γονείς ασχολούνται πιο πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Περισσότερο άγνοια είναι. Τα λέει πολύ καλά ο Mark εδώ. Βέβαια κανένα ελληνικό μέσο δεν πρόκειται να το προβάλει για να μην κάνει ζημιά στην κυβέρνηση. Mark Zuckerberg says there’s ‘no causal connection’ between social media and teen mental health US lawmakers think otherwise. www.theverge.com
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2024 στις 18:57 Ο chester20080: #222 02-10-24 18:57 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Οι γονείς ασχολούνται πιο πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Περισσότερο άγνοια είναι. Τα λέει πολύ καλά ο Mark εδώ. Βέβαια κανένα ελληνικό μέσο δεν πρόκειται να το προβάλει για να μην κάνει ζημιά στην κυβέρνηση. Mark Zuckerberg says there’s ‘no causal connection’ between social media and teen mental health US lawmakers think otherwise. www.theverge.com Click για ανάπτυξη... Οι έρευνες για το ινστα το αντίθετο έδειξαν πριν λίγα χρόνια. Και καθόλου conflict of interest ο Mark μωρε Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 01:27 Η Κάμπια έγραψε: #223 03-10-24 01:27 Bullying Αίτια: Τρόποι αντιμετώπισης: nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #224 03-10-24 09:59 Γλυφάδα: Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο Η φωτογραφία ελήφθη μέσα σε σχολική αίθουσα - Η ανήλικη φοράει μια κουκούλα full face και βγάζει τη γλώσσα στον φακό www.protothema.gr ... τι δεν πάει καλά; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 11:08 Ο nPb έγραψε: #225 03-10-24 11:08 Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:57 Ο nPb έγραψε: #226 03-10-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr Click για ανάπτυξη... ... του έσπασαν τα δόντια λέει το άρθρο θυμάμαι έναν πυργαίο στο στρατό, ένα στρατιώτη γιωτόμπαλο, γιωτόβυσμα που μας απειλούσε ότι θα μας σπάσει τα ντόντια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:34 Ο chester20080: #227 07-10-24 22:34 Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 691153: #228 07-10-24 22:36 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Ολοκληρωτική αναδιοργάνωση της κοινωνίας απο το μηδέν. Εχουμε χαθεί προ πολλού. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 04:59 Ο chester20080: #229 08-10-24 04:59 Άγριο ξύλο σε 13χρονη στη Θεσσαλονίκη - Την υποχρέωσαν να καπνίσει κάνναβη (VIDEO) Οι 4 ανήλικες έβαλαν το θύμα να καπνίσει χασίς και την έδειραν μέχρι που έπεσε αναίσθητητη www.typosthes.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2024 στις 20:57 Ο akikos έγραψε: #230 15-10-24 20:57 Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο Η πίεση θα πρέπει να μεταφερθεί πλέον στις πλατφόρμες, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.protothema.gr Εφαρμογή πληροφοριακού χαρακτήρα για τη χρήση των parental control. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #231 03-07-25 19:46 Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Οι γονείς ασχολούνται πιο πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Περισσότερο άγνοια είναι. Τα λέει πολύ καλά ο Mark εδώ. Βέβαια κανένα ελληνικό μέσο δεν πρόκειται να το προβάλει για να μην κάνει ζημιά στην κυβέρνηση. Mark Zuckerberg says there’s ‘no causal connection’ between social media and teen mental health US lawmakers think otherwise. www.theverge.com Click για ανάπτυξη... Οι έρευνες για το ινστα το αντίθετο έδειξαν πριν λίγα χρόνια. Και καθόλου conflict of interest ο Mark μωρε
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 01:27 Η Κάμπια έγραψε: #223 03-10-24 01:27 Bullying Αίτια: Τρόποι αντιμετώπισης: nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #224 03-10-24 09:59 Γλυφάδα: Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο Η φωτογραφία ελήφθη μέσα σε σχολική αίθουσα - Η ανήλικη φοράει μια κουκούλα full face και βγάζει τη γλώσσα στον φακό www.protothema.gr ... τι δεν πάει καλά; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 11:08 Ο nPb έγραψε: #225 03-10-24 11:08 Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:57 Ο nPb έγραψε: #226 03-10-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr Click για ανάπτυξη... ... του έσπασαν τα δόντια λέει το άρθρο θυμάμαι έναν πυργαίο στο στρατό, ένα στρατιώτη γιωτόμπαλο, γιωτόβυσμα που μας απειλούσε ότι θα μας σπάσει τα ντόντια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:34 Ο chester20080: #227 07-10-24 22:34 Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 691153: #228 07-10-24 22:36 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Ολοκληρωτική αναδιοργάνωση της κοινωνίας απο το μηδέν. Εχουμε χαθεί προ πολλού. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 04:59 Ο chester20080: #229 08-10-24 04:59 Άγριο ξύλο σε 13χρονη στη Θεσσαλονίκη - Την υποχρέωσαν να καπνίσει κάνναβη (VIDEO) Οι 4 ανήλικες έβαλαν το θύμα να καπνίσει χασίς και την έδειραν μέχρι που έπεσε αναίσθητητη www.typosthes.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2024 στις 20:57 Ο akikos έγραψε: #230 15-10-24 20:57 Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο Η πίεση θα πρέπει να μεταφερθεί πλέον στις πλατφόρμες, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.protothema.gr Εφαρμογή πληροφοριακού χαρακτήρα για τη χρήση των parental control. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #231 03-07-25 19:46 Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #224 03-10-24 09:59 Γλυφάδα: Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο Η φωτογραφία ελήφθη μέσα σε σχολική αίθουσα - Η ανήλικη φοράει μια κουκούλα full face και βγάζει τη γλώσσα στον φακό www.protothema.gr ... τι δεν πάει καλά; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 11:08 Ο nPb έγραψε: #225 03-10-24 11:08 Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:57 Ο nPb έγραψε: #226 03-10-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr Click για ανάπτυξη... ... του έσπασαν τα δόντια λέει το άρθρο θυμάμαι έναν πυργαίο στο στρατό, ένα στρατιώτη γιωτόμπαλο, γιωτόβυσμα που μας απειλούσε ότι θα μας σπάσει τα ντόντια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:34 Ο chester20080: #227 07-10-24 22:34 Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 691153: #228 07-10-24 22:36 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Ολοκληρωτική αναδιοργάνωση της κοινωνίας απο το μηδέν. Εχουμε χαθεί προ πολλού. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 04:59 Ο chester20080: #229 08-10-24 04:59 Άγριο ξύλο σε 13χρονη στη Θεσσαλονίκη - Την υποχρέωσαν να καπνίσει κάνναβη (VIDEO) Οι 4 ανήλικες έβαλαν το θύμα να καπνίσει χασίς και την έδειραν μέχρι που έπεσε αναίσθητητη www.typosthes.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2024 στις 20:57 Ο akikos έγραψε: #230 15-10-24 20:57 Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο Η πίεση θα πρέπει να μεταφερθεί πλέον στις πλατφόρμες, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.protothema.gr Εφαρμογή πληροφοριακού χαρακτήρα για τη χρήση των parental control. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #231 03-07-25 19:46 Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γλυφάδα: Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο Η φωτογραφία ελήφθη μέσα σε σχολική αίθουσα - Η ανήλικη φοράει μια κουκούλα full face και βγάζει τη γλώσσα στον φακό www.protothema.gr ... τι δεν πάει καλά;
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 11:08 Ο nPb έγραψε: #225 03-10-24 11:08 Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:57 Ο nPb έγραψε: #226 03-10-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr Click για ανάπτυξη... ... του έσπασαν τα δόντια λέει το άρθρο θυμάμαι έναν πυργαίο στο στρατό, ένα στρατιώτη γιωτόμπαλο, γιωτόβυσμα που μας απειλούσε ότι θα μας σπάσει τα ντόντια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:34 Ο chester20080: #227 07-10-24 22:34 Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 691153: #228 07-10-24 22:36 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Ολοκληρωτική αναδιοργάνωση της κοινωνίας απο το μηδέν. Εχουμε χαθεί προ πολλού. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 04:59 Ο chester20080: #229 08-10-24 04:59 Άγριο ξύλο σε 13χρονη στη Θεσσαλονίκη - Την υποχρέωσαν να καπνίσει κάνναβη (VIDEO) Οι 4 ανήλικες έβαλαν το θύμα να καπνίσει χασίς και την έδειραν μέχρι που έπεσε αναίσθητητη www.typosthes.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2024 στις 20:57 Ο akikos έγραψε: #230 15-10-24 20:57 Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο Η πίεση θα πρέπει να μεταφερθεί πλέον στις πλατφόρμες, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.protothema.gr Εφαρμογή πληροφοριακού χαρακτήρα για τη χρήση των parental control. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #231 03-07-25 19:46 Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:57 Ο nPb έγραψε: #226 03-10-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr Click για ανάπτυξη... ... του έσπασαν τα δόντια λέει το άρθρο θυμάμαι έναν πυργαίο στο στρατό, ένα στρατιώτη γιωτόμπαλο, γιωτόβυσμα που μας απειλούσε ότι θα μας σπάσει τα ντόντια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:34 Ο chester20080: #227 07-10-24 22:34 Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 691153: #228 07-10-24 22:36 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Ολοκληρωτική αναδιοργάνωση της κοινωνίας απο το μηδέν. Εχουμε χαθεί προ πολλού. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 04:59 Ο chester20080: #229 08-10-24 04:59 Άγριο ξύλο σε 13χρονη στη Θεσσαλονίκη - Την υποχρέωσαν να καπνίσει κάνναβη (VIDEO) Οι 4 ανήλικες έβαλαν το θύμα να καπνίσει χασίς και την έδειραν μέχρι που έπεσε αναίσθητητη www.typosthes.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2024 στις 20:57 Ο akikos έγραψε: #230 15-10-24 20:57 Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο Η πίεση θα πρέπει να μεταφερθεί πλέον στις πλατφόρμες, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.protothema.gr Εφαρμογή πληροφοριακού χαρακτήρα για τη χρήση των parental control. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #231 03-07-25 19:46 Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στον Βόλο Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο www.protothema.gr Click για ανάπτυξη... ... του έσπασαν τα δόντια λέει το άρθρο θυμάμαι έναν πυργαίο στο στρατό, ένα στρατιώτη γιωτόμπαλο, γιωτόβυσμα που μας απειλούσε ότι θα μας σπάσει τα ντόντια
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:34 Ο chester20080: #227 07-10-24 22:34 Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 691153: #228 07-10-24 22:36 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Ολοκληρωτική αναδιοργάνωση της κοινωνίας απο το μηδέν. Εχουμε χαθεί προ πολλού. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 04:59 Ο chester20080: #229 08-10-24 04:59 Άγριο ξύλο σε 13χρονη στη Θεσσαλονίκη - Την υποχρέωσαν να καπνίσει κάνναβη (VIDEO) Οι 4 ανήλικες έβαλαν το θύμα να καπνίσει χασίς και την έδειραν μέχρι που έπεσε αναίσθητητη www.typosthes.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2024 στις 20:57 Ο akikos έγραψε: #230 15-10-24 20:57 Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο Η πίεση θα πρέπει να μεταφερθεί πλέον στις πλατφόρμες, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.protothema.gr Εφαρμογή πληροφοριακού χαρακτήρα για τη χρήση των parental control. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #231 03-07-25 19:46 Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 691153: #228 07-10-24 22:36 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Ολοκληρωτική αναδιοργάνωση της κοινωνίας απο το μηδέν. Εχουμε χαθεί προ πολλού. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 04:59 Ο chester20080: #229 08-10-24 04:59 Άγριο ξύλο σε 13χρονη στη Θεσσαλονίκη - Την υποχρέωσαν να καπνίσει κάνναβη (VIDEO) Οι 4 ανήλικες έβαλαν το θύμα να καπνίσει χασίς και την έδειραν μέχρι που έπεσε αναίσθητητη www.typosthes.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2024 στις 20:57 Ο akikos έγραψε: #230 15-10-24 20:57 Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο Η πίεση θα πρέπει να μεταφερθεί πλέον στις πλατφόρμες, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.protothema.gr Εφαρμογή πληροφοριακού χαρακτήρα για τη χρήση των parental control. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #231 03-07-25 19:46 Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ξυλοδαρμός σε σχολείο: 5χρονα έσπασαν με μπουνιές τα δόντια 4χρονου με αυτισμό Η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια καταγγέλλει η μητέρα - «Από το σχολείο μου το παρουσίασαν ως κάτι μη σοβαρό» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Ολοκληρωτική αναδιοργάνωση της κοινωνίας απο το μηδέν. Εχουμε χαθεί προ πολλού.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 04:59 Ο chester20080: #229 08-10-24 04:59 Άγριο ξύλο σε 13χρονη στη Θεσσαλονίκη - Την υποχρέωσαν να καπνίσει κάνναβη (VIDEO) Οι 4 ανήλικες έβαλαν το θύμα να καπνίσει χασίς και την έδειραν μέχρι που έπεσε αναίσθητητη www.typosthes.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2024 στις 20:57 Ο akikos έγραψε: #230 15-10-24 20:57 Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο Η πίεση θα πρέπει να μεταφερθεί πλέον στις πλατφόρμες, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.protothema.gr Εφαρμογή πληροφοριακού χαρακτήρα για τη χρήση των parental control. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #231 03-07-25 19:46 Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άγριο ξύλο σε 13χρονη στη Θεσσαλονίκη - Την υποχρέωσαν να καπνίσει κάνναβη (VIDEO) Οι 4 ανήλικες έβαλαν το θύμα να καπνίσει χασίς και την έδειραν μέχρι που έπεσε αναίσθητητη www.typosthes.gr
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2024 στις 20:57 Ο akikos έγραψε: #230 15-10-24 20:57 Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο Η πίεση θα πρέπει να μεταφερθεί πλέον στις πλατφόρμες, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.protothema.gr Εφαρμογή πληροφοριακού χαρακτήρα για τη χρήση των parental control. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #231 03-07-25 19:46 Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο Η πίεση θα πρέπει να μεταφερθεί πλέον στις πλατφόρμες, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.protothema.gr Εφαρμογή πληροφοριακού χαρακτήρα για τη χρήση των parental control.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #231 03-07-25 19:46 Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:03 Η Πουπουλίνα: #232 03-07-25 20:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γιατί τόσο κακία μικρά παιδιά?? Όσα χρόνια ήμουν μαθητής ποτέ μου δεν πηραξα κανένα συμμαθητή μου , πόσο μάλλον να του κάνω bullying. Αυτοκτονία 13χρονου στη Φυλή: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αγοριού - «Σε λίγο θα τα τελειώσω όλα» - Real.gr Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας στη Φυλή διενεργεί προανάκριση, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες του τραγικού συμβάντος, αναμεσά www.real.gr Φυλή: Θύμα συστηματικού bullying ο 13χρονος -«Είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία"» - iefimerida.gr Ανείπωτη θλίψη στη Φυλή, όπου ένα 13χρονο αγόρι εντοπίστηκε νεκρό από την ίδια του την οικογένεια. www.iefimerida.gr Click για ανάπτυξη... Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ;
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:14 Ο American Economist: #233 03-07-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια που; Κυριως στο δημοτικο! Ειχε λεπτη φωνη και τον ελεγαν πουστη και κοριτσακι.οι αντρακλες λεμε.Στην τιβι το λενε κομψα γκευ. ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ; Κυριως ενας ηταν λενε...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ; Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.285 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2025 στις 20:16 Η Πουπουλίνα: #234 03-07-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει ως μαθητής;; Στο δημοτικό γίνονται τα χειρότερα με διαφορά, καθώς οι δάσκαλοι είναι εντελώς αδιάφοροι όπως πολύ σωστά λες. Στο δημοτικό μου γινόταν σκληρό bullying σε παιδιά, σε τέτοιο βαθμό που έκλαιγαν μόνα τους σε γωνίες επειδή φοβόντουσαν. Στο γυμνάσιο και Λύκειο δεν είδα τέτοια ακραία περιστατικά, γινόταν αλλά σε πολύ πιο normal επίπεδο. Click για ανάπτυξη... Γενικα οι περισσοτεροι δασκαλοι μαλακιζονται..να το πω κομψα.Οταν ερχονται στο γυμνασιο και δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..οταν ολοι παιρνουν 10...και το 9 θεωρηται κακος βαθμος..τι περιμενεις;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 21:51 Η glayki έγραψε: #235 08-01-26 21:51 Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Scandal touvlo Memetchi chester20080 Libertus michaela888 giorgos5002 Wonderkid Paragontas7000 fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli Ωρορα taketrance Fernando_A A350 camil ROM32 Εριφύλη Joji fmarulezkd Kate1914 back2967 American Economist giannhs2001 teacher_40 GeorgePap2003 thenutritionist Μήτσος10 johnsala phleidhs Viedo Mt73 louminis roumana Kalhspera Αλκης Κ. l0garithm Unboxholics Ariana2018 Εχέμυθη orchidea gwgw_5 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.053 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 09:14 Η touvlo έγραψε: #236 09-01-26 09:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία 17 χρόνου από σχεδόν συνομηλικο του Σέρρες: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη - «Τα παιδιά μεγάλωναν μόνα τους» Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από τη δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 16χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό για ένα κορίτσι www.newsbomb.gr Μάστιγα η βία ανηλίκων: 3.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις συνομιλήκων τους Στοιχεία που δείχνουν την ανεξέλεγκτη τροπή του φαινομέου της βίας μεταξύ των ανηλίκων δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Είναι υποκρισία να δείχνουμε συντετριμμένοι για τον θάνατο ενός ανήλικου παιδιού 17 ετών στις Σέρρες, που... www.ereportaz.gr Click για ανάπτυξη... Ρε Γλαύκη, θα σου πω κάτι που σκεφτόμουν πριν 5 χρόνια.... τότε ντε, που άρχισαν τα λοκντάουν. Σαν εκπαιδευτικός, θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Όταν ξεκίνησαν τα λοκ ντάουν και έμεναν τα παιδιά δίχως σχολείο, ανησυχούσα, πως θα ξεμάθουν κανόνες, σεβασμό και γενικά θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Το σχολείο, όσο και να το κατηγορούν, όσο και να λέμε, πως οι γονείς είναι το σημαντικότερο σχολείο, το αληθινο σχολείο μαθαίνει κοινωνικότητα, ενσυναίσθηση, συνύπαρξη με συνομίληκους και κυρίως κανόνες. Αν μείνουν οι έφηβοι δίχως αυτά, γίνονται θηρία. Τα παιδιά χρειάζονται το <<πλαίσιο>>. Κάθε βδομάδα που παράτειναν την παραμονή στο σπίτι, εγώ ανησυχούσα. Φοβάμαι, πως ήρθε η ώρα να τα λουστούμε. Δε δικαιολογώ κανένα παιδί. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να ....μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 Ο Micro έγραψε: #237 09-01-26 12:42 Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr
Άγριο bullying στον γιο της καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε στη Χαλκίδα – «Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του» | topontiki.gr Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου www.topontiki.gr