Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 23:24 Ο Γιάννης έγραψε: #1 22-06-05 23:24 Υπάρχει καμια περίπτωση να τα λέμε και μέσα απο chat area στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 23:46 Ο emufear έγραψε: #2 22-06-05 23:46 Hmmm, ίσως στήσουμε ένα irc channel, θα το συζητήσω με τους φίλους μου τους admins and I 'll let you know! Πολύ καλή ιδέα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 23:52 Ο Founes έγραψε: #3 22-06-05 23:52 χμμμ... καλή φάση θα ήταν αλλά μήπως θα "έπεφτε" λιγο το forum ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:18 Η Subject to change: #4 23-06-05 00:18 Το έχουμε σκεφτεί αλλα εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ειναι λίγο άθλια όσα scripts για chat έχω δει σε άλλες σελιδες. Η γνώμη μου είναι να φτιάξουμε ένα καναλι στο GRNet στο IRC και να μπαίνουμε απο mIRC ή αλλο παρεμφερές πρόγραμμα. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:27 Η Subject to change: #5 23-06-05 00:27 Μόλις ειδα οτι το e-steki στο GRNet ειναι κατοχύρωμενο απο εναν με τον οποίο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις εγω και ο Exposed. Προφανώς ειναι τόσο "μικρός" που το έκανε επίτηδες. Βγάζει μάτι. Να τονίσω λοιπόν ότι το e-steki ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:36 Ο Valder έγραψε: #6 23-06-05 00:36 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-steki Ας το αφήσουμε για αρχή και οταν μεγαλώσουμε σαν κοινότητα θα τα βρούμε (ʼρχοντας rulez. Θα σας φτιάξω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 08:20 Η gilie έγραψε: #7 23-06-05 08:20 ναι να κανουμε chat! ομως δεν ξερω πως να βοηθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 09:57 Ο gademis έγραψε: #8 23-06-05 09:57 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-stek Click για ανάπτυξη... #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:53 Ο Γιάννης έγραψε: #9 23-06-05 22:53 Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 23:24 Ο YoMaNaTiOn: #10 23-06-05 23:24 Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:21 Η gilie έγραψε: #11 24-06-05 13:21 Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει καμια περίπτωση να τα λέμε και μέσα απο chat area στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 23:46 Ο emufear έγραψε: #2 22-06-05 23:46 Hmmm, ίσως στήσουμε ένα irc channel, θα το συζητήσω με τους φίλους μου τους admins and I 'll let you know! Πολύ καλή ιδέα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 23:52 Ο Founes έγραψε: #3 22-06-05 23:52 χμμμ... καλή φάση θα ήταν αλλά μήπως θα "έπεφτε" λιγο το forum ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:18 Η Subject to change: #4 23-06-05 00:18 Το έχουμε σκεφτεί αλλα εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ειναι λίγο άθλια όσα scripts για chat έχω δει σε άλλες σελιδες. Η γνώμη μου είναι να φτιάξουμε ένα καναλι στο GRNet στο IRC και να μπαίνουμε απο mIRC ή αλλο παρεμφερές πρόγραμμα. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:27 Η Subject to change: #5 23-06-05 00:27 Μόλις ειδα οτι το e-steki στο GRNet ειναι κατοχύρωμενο απο εναν με τον οποίο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις εγω και ο Exposed. Προφανώς ειναι τόσο "μικρός" που το έκανε επίτηδες. Βγάζει μάτι. Να τονίσω λοιπόν ότι το e-steki ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:36 Ο Valder έγραψε: #6 23-06-05 00:36 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-steki Ας το αφήσουμε για αρχή και οταν μεγαλώσουμε σαν κοινότητα θα τα βρούμε (ʼρχοντας rulez. Θα σας φτιάξω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 08:20 Η gilie έγραψε: #7 23-06-05 08:20 ναι να κανουμε chat! ομως δεν ξερω πως να βοηθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 09:57 Ο gademis έγραψε: #8 23-06-05 09:57 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-stek Click για ανάπτυξη... #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:53 Ο Γιάννης έγραψε: #9 23-06-05 22:53 Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 23:24 Ο YoMaNaTiOn: #10 23-06-05 23:24 Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:21 Η gilie έγραψε: #11 24-06-05 13:21 Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hmmm, ίσως στήσουμε ένα irc channel, θα το συζητήσω με τους φίλους μου τους admins and I 'll let you know! Πολύ καλή ιδέα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 23:52 Ο Founes έγραψε: #3 22-06-05 23:52 χμμμ... καλή φάση θα ήταν αλλά μήπως θα "έπεφτε" λιγο το forum ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:18 Η Subject to change: #4 23-06-05 00:18 Το έχουμε σκεφτεί αλλα εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ειναι λίγο άθλια όσα scripts για chat έχω δει σε άλλες σελιδες. Η γνώμη μου είναι να φτιάξουμε ένα καναλι στο GRNet στο IRC και να μπαίνουμε απο mIRC ή αλλο παρεμφερές πρόγραμμα. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:27 Η Subject to change: #5 23-06-05 00:27 Μόλις ειδα οτι το e-steki στο GRNet ειναι κατοχύρωμενο απο εναν με τον οποίο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις εγω και ο Exposed. Προφανώς ειναι τόσο "μικρός" που το έκανε επίτηδες. Βγάζει μάτι. Να τονίσω λοιπόν ότι το e-steki ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:36 Ο Valder έγραψε: #6 23-06-05 00:36 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-steki Ας το αφήσουμε για αρχή και οταν μεγαλώσουμε σαν κοινότητα θα τα βρούμε (ʼρχοντας rulez. Θα σας φτιάξω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 08:20 Η gilie έγραψε: #7 23-06-05 08:20 ναι να κανουμε chat! ομως δεν ξερω πως να βοηθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 09:57 Ο gademis έγραψε: #8 23-06-05 09:57 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-stek Click για ανάπτυξη... #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:53 Ο Γιάννης έγραψε: #9 23-06-05 22:53 Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 23:24 Ο YoMaNaTiOn: #10 23-06-05 23:24 Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:21 Η gilie έγραψε: #11 24-06-05 13:21 Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμμ... καλή φάση θα ήταν αλλά μήπως θα "έπεφτε" λιγο το forum ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:18 Η Subject to change: #4 23-06-05 00:18 Το έχουμε σκεφτεί αλλα εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ειναι λίγο άθλια όσα scripts για chat έχω δει σε άλλες σελιδες. Η γνώμη μου είναι να φτιάξουμε ένα καναλι στο GRNet στο IRC και να μπαίνουμε απο mIRC ή αλλο παρεμφερές πρόγραμμα. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:27 Η Subject to change: #5 23-06-05 00:27 Μόλις ειδα οτι το e-steki στο GRNet ειναι κατοχύρωμενο απο εναν με τον οποίο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις εγω και ο Exposed. Προφανώς ειναι τόσο "μικρός" που το έκανε επίτηδες. Βγάζει μάτι. Να τονίσω λοιπόν ότι το e-steki ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:36 Ο Valder έγραψε: #6 23-06-05 00:36 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-steki Ας το αφήσουμε για αρχή και οταν μεγαλώσουμε σαν κοινότητα θα τα βρούμε (ʼρχοντας rulez. Θα σας φτιάξω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 08:20 Η gilie έγραψε: #7 23-06-05 08:20 ναι να κανουμε chat! ομως δεν ξερω πως να βοηθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 09:57 Ο gademis έγραψε: #8 23-06-05 09:57 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-stek Click για ανάπτυξη... #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:53 Ο Γιάννης έγραψε: #9 23-06-05 22:53 Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 23:24 Ο YoMaNaTiOn: #10 23-06-05 23:24 Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:21 Η gilie έγραψε: #11 24-06-05 13:21 Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το έχουμε σκεφτεί αλλα εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ειναι λίγο άθλια όσα scripts για chat έχω δει σε άλλες σελιδες. Η γνώμη μου είναι να φτιάξουμε ένα καναλι στο GRNet στο IRC και να μπαίνουμε απο mIRC ή αλλο παρεμφερές πρόγραμμα. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:27 Η Subject to change: #5 23-06-05 00:27 Μόλις ειδα οτι το e-steki στο GRNet ειναι κατοχύρωμενο απο εναν με τον οποίο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις εγω και ο Exposed. Προφανώς ειναι τόσο "μικρός" που το έκανε επίτηδες. Βγάζει μάτι. Να τονίσω λοιπόν ότι το e-steki ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:36 Ο Valder έγραψε: #6 23-06-05 00:36 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-steki Ας το αφήσουμε για αρχή και οταν μεγαλώσουμε σαν κοινότητα θα τα βρούμε (ʼρχοντας rulez. Θα σας φτιάξω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 08:20 Η gilie έγραψε: #7 23-06-05 08:20 ναι να κανουμε chat! ομως δεν ξερω πως να βοηθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 09:57 Ο gademis έγραψε: #8 23-06-05 09:57 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-stek Click για ανάπτυξη... #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:53 Ο Γιάννης έγραψε: #9 23-06-05 22:53 Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 23:24 Ο YoMaNaTiOn: #10 23-06-05 23:24 Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:21 Η gilie έγραψε: #11 24-06-05 13:21 Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις ειδα οτι το e-steki στο GRNet ειναι κατοχύρωμενο απο εναν με τον οποίο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις εγω και ο Exposed. Προφανώς ειναι τόσο "μικρός" που το έκανε επίτηδες. Βγάζει μάτι. Να τονίσω λοιπόν ότι το e-steki ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:36 Ο Valder έγραψε: #6 23-06-05 00:36 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-steki Ας το αφήσουμε για αρχή και οταν μεγαλώσουμε σαν κοινότητα θα τα βρούμε (ʼρχοντας rulez. Θα σας φτιάξω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 08:20 Η gilie έγραψε: #7 23-06-05 08:20 ναι να κανουμε chat! ομως δεν ξερω πως να βοηθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 09:57 Ο gademis έγραψε: #8 23-06-05 09:57 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-stek Click για ανάπτυξη... #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:53 Ο Γιάννης έγραψε: #9 23-06-05 22:53 Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 23:24 Ο YoMaNaTiOn: #10 23-06-05 23:24 Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:21 Η gilie έγραψε: #11 24-06-05 13:21 Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-steki Ας το αφήσουμε για αρχή και οταν μεγαλώσουμε σαν κοινότητα θα τα βρούμε (ʼρχοντας rulez. Θα σας φτιάξω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 08:20 Η gilie έγραψε: #7 23-06-05 08:20 ναι να κανουμε chat! ομως δεν ξερω πως να βοηθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 09:57 Ο gademis έγραψε: #8 23-06-05 09:57 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-stek Click για ανάπτυξη... #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:53 Ο Γιάννης έγραψε: #9 23-06-05 22:53 Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 23:24 Ο YoMaNaTiOn: #10 23-06-05 23:24 Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:21 Η gilie έγραψε: #11 24-06-05 13:21 Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι να κανουμε chat! ομως δεν ξερω πως να βοηθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 09:57 Ο gademis έγραψε: #8 23-06-05 09:57 Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-stek Click για ανάπτυξη... #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:53 Ο Γιάννης έγραψε: #9 23-06-05 22:53 Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 23:24 Ο YoMaNaTiOn: #10 23-06-05 23:24 Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:21 Η gilie έγραψε: #11 24-06-05 13:21 Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-stek Click για ανάπτυξη... #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:53 Ο Γιάννης έγραψε: #9 23-06-05 22:53 Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 23:24 Ο YoMaNaTiOn: #10 23-06-05 23:24 Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:21 Η gilie έγραψε: #11 24-06-05 13:21 Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 23:24 Ο YoMaNaTiOn: #10 23-06-05 23:24 Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:21 Η gilie έγραψε: #11 24-06-05 13:21 Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:21 Η gilie έγραψε: #11 24-06-05 13:21 Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gademis : #e-steki.com α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε. Click για ανάπτυξη... Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 13:22 Η Subject to change: #12 24-06-05 13:22 Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gilie : Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο? Click για ανάπτυξη... Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 22:50 Ο Γιάννης έγραψε: #13 24-06-05 22:50 Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 01:23 Η Subject to change: #14 25-06-05 01:23 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Καμία απολύτως. Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα. Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 10:44 Ο Γιάννης έγραψε: #15 25-06-05 10:44 Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 11:01 Η bunny217 έγραψε: #16 25-06-05 11:01 Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι γιατί όχι?? αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 15:24 Η Subject to change: #17 25-06-05 15:24 Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης... Καλο chatting! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.