Chat μέσα στο forum χωράει;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα.
Υπάρχει καμια περίπτωση να τα λέμε και μέσα απο chat area στο forum? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hmmm, ίσως στήσουμε ένα irc channel, θα το συζητήσω με τους φίλους μου τους admins and I 'll let you know!

Πολύ καλή ιδέα πάντως! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμμ... καλή φάση θα ήταν αλλά μήπως θα "έπεφτε" λιγο το forum ?

Το έχουμε σκεφτεί αλλα εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ειναι λίγο άθλια όσα scripts για chat έχω δει σε άλλες σελιδες. Η γνώμη μου είναι να φτιάξουμε ένα καναλι στο GRNet στο IRC και να μπαίνουμε απο mIRC ή αλλο παρεμφερές πρόγραμμα. Τι λέτε?

Μόλις ειδα οτι το e-steki στο GRNet ειναι κατοχύρωμενο απο εναν με τον οποίο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις εγω και ο Exposed. Προφανώς ειναι τόσο "μικρός" που το έκανε επίτηδες. Βγάζει μάτι. Να τονίσω λοιπόν ότι το e-steki ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-steki :whistle:

Ας το αφήσουμε για αρχή και οταν μεγαλώσουμε σαν κοινότητα θα τα βρούμε ;) (ʼρχοντας rulez. Θα σας φτιάξω :))

ναι να κανουμε chat! :D
ομως δεν ξερω πως να βοηθησω :'(

Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-stek
#e-steki.com
α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε.

Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο

Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC...

Αρχική Δημοσίευση από gademis :
#e-steki.com
α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε.
Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki

τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο?

Αρχική Δημοσίευση από gilie :
Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki

τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο?

Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ.

Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει :)

Αρχική Δημοσίευση από yiannis :
Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει :)

Καμία απολύτως.

Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα.
Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα...

Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά)

Ναι γιατί όχι??
αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/

Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet :jumpy:
ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης...
Καλο chatting! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back