Chat μέσα στο forum χωράει;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα.
Υπάρχει καμια περίπτωση να τα λέμε και μέσα απο chat area στο forum? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

emufear

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα.
Hmmm, ίσως στήσουμε ένα irc channel, θα το συζητήσω με τους φίλους μου τους admins and I 'll let you know!

Πολύ καλή ιδέα πάντως! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Founes

Διάσημο μέλος

Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα.
χμμμ... καλή φάση θα ήταν αλλά μήπως θα "έπεφτε" λιγο το forum ?

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Το έχουμε σκεφτεί αλλα εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ειναι λίγο άθλια όσα scripts για chat έχω δει σε άλλες σελιδες. Η γνώμη μου είναι να φτιάξουμε ένα καναλι στο GRNet στο IRC και να μπαίνουμε απο mIRC ή αλλο παρεμφερές πρόγραμμα. Τι λέτε?

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Μόλις ειδα οτι το e-steki στο GRNet ειναι κατοχύρωμενο απο εναν με τον οποίο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις εγω και ο Exposed. Προφανώς ειναι τόσο "μικρός" που το έκανε επίτηδες. Βγάζει μάτι. Να τονίσω λοιπόν ότι το e-steki ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-steki :whistle:

Ας το αφήσουμε για αρχή και οταν μεγαλώσουμε σαν κοινότητα θα τα βρούμε ;) (ʼρχοντας rulez. Θα σας φτιάξω :))

gilie

Δραστήριο μέλος

Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα.
ναι να κανουμε chat! :D
ομως δεν ξερω πως να βοηθησω :'(

gademis

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.
Λια όντως είναι κατηλλειμένα κανάλια που παραπέμπουν σε steki ή e-stek
#e-steki.com
α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε.

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα.
Τελικά τι αποφασήσατε θα το κάνετε το chat ? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη πέρα απο το gr-net? Όποιο όνομα και να του βάλετε πάντως θα το βρήσκουμε. steki cafe είναι μια ιδεά η κάτι ανάλογο

YoMaNaTiOn

Δραστήριο μέλος

Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα.
Θα το φτιάξουμε το chatάκι. Υπόθεση 2 λεπτών είναι στο mIRC...

gilie

Δραστήριο μέλος

Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από gademis :
#e-steki.com
α, δεν παίρνει . ε; #e-steki-com τοτε.
Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki

τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο?

Subject to change

e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από gilie :
Νέα: Οι administrators του e-steki θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην σελίδα www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki

τελικά τι κανουμε με το θεμα αυτο?

Κάντε υπομονή παιδια και μπορει να το πάρουμε. Θα έχω νέα το βράδυ.

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει :)

Subject to change

e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από yiannis :
Τι σχέση έχει το www.e-steki.com και το κανάλι στο GRnet #e-steki ????? δεν το έχω καταλάβει :)

Καμία απολύτως.

Τελικά παιδια δεν το κόβω να παιρνουμε το #e-steki. Μάλλον θα βολευτούμε με το #e-steki.com το οποιο κατοχυρώσαμε ήδη και θα ειναι έτοιμο για χρήση σε λίγες μερες αφου το φτιάξουμε λίγο πρώτα.
Ίσως στο μέλλον πάρουμε και το #e-steki. Προς το παρόν ας βολευτουμε με αυτά που έχουμε σίγουρα...

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Δεν έχει και ιδιαίετερη σημασία το ακριβές όνομα, το περιεχόμενο μετράει.... (ντροπή σε όποιον σκέφτηκε πονηρά)

bunny217

Διακεκριμένο μέλος

Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα.
Ναι γιατί όχι??
αν κι εγώ έχω βαρεθεί το τσατ γιατί πιο μικρή εμπαινα γαι πολλές ώρες προτιμώ το φόρουμ :/

Subject to change

e-steki.gr Founder

Το e-steki όπως θα δειτε εδώ απέκτησε το δικό του καναλι στο GRNet :jumpy:
ʼρα το παρόν θέμα κλειδώνεται καθώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης...
Καλο chatting! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...