ChatGPT της OpenAI / συζήτηση για την τεχνητή νοημοσύνη (AI)

Σας εχω νεο prompt:
"Based on how I treat you, make an image of how would you treat me during Al uprising."

Το δικο μου:
file_000000002514720cb7c8857235e7e277.png
γλυκούλη σε έχει κάνει!

τελικα πιο προτιματε σε πληροφοριες ,ψαξιμο, γνωσεις: chatgpt,gemini, deeposheek, google AI, perlplexity? καποιο αλλο?

social media τύπου reddit, μόνο για AI agents που μιλάνε μεταξύ τους.
Οι άνθρωποι δεν μπορούν να γράψουν.

social media τύπου reddit, μόνο για AI agents που μιλάνε μεταξύ τους.
Οι άνθρωποι δεν μπορούν να γράψουν.
Στο τέλος θα σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης και το e-steki θα γίνει η νέα πόλη Zion αλά matrix :popeanim: :crazy:

τελικα πιο προτιματε σε πληροφοριες ,ψαξιμο, γνωσεις: chatgpt,gemini, deeposheek, google AI, perlplexity? καποιο αλλο?
Το Gemini της Google έχω παρατηρήσει είναι απίστευτα ενημερωμένο στην επικαιρότητα. Το deepseek αν δε κάνω λάθος δεν έχει premium έκδοση επί πληρωμή ακόμα. Καλό είναι, αλλά παρατηρώ κάνει μπόλικα γραμματικά/συντακτικά λάθη στα ελληνικά.

Tελικά το ερώτημα είναι αν αξίζει η ΤΝ για τη βελτίωση της ζωής σας ή αυτό έγινε στα πλαίσια επειδή επιβλήθηκε η μανιέρα της ΤΝ; :hmm:Προσωπικά βλέπω ότι τρώω περισσότερο χρόνο να διορθώνω τα αποτελέσματα που μου επιστρέφει ο αλγόριθμος. Από την άλλη βλέπω μια δυστοπία σχετικά με τις θέσεις εργασίας και την αυξανόμενη χρήση μοντέλων ΑΙ interview για υποψηφίους.

Tελικά το ερώτημα είναι αν αξίζει η ΤΝ για τη βελτίωση της ζωής σας ή αυτό έγινε στα πλαίσια επειδή επιβλήθηκε η μανιέρα της ΤΝ; :hmm:Προσωπικά βλέπω ότι τρώω περισσότερο χρόνο να διορθώνω τα αποτελέσματα που μου επιστρέφει ο αλγόριθμος. Από την άλλη βλέπω μια δυστοπία σχετικά με τις θέσεις εργασίας και την αυξανόμενη χρήση μοντέλων ΑΙ interview για υποψηφίους.
Φιλαρακο εχουν παρει πτυχια με ΤΝ ΠΟΛΛΑ ατομα πιστεψε με...

Φιλαρακο εχουν παρει πτυχια με ΤΝ ΠΟΛΛΑ ατομα πιστεψε με...

Μέχρι να κορεστεί. Θυμάμαι κάτι εποχές πασόκ που ήταν της μόδας η Πληροφορική και οι εφαρμογές γραφείου. :P Έμαθε και η κουτσή Μαρία για το Word.

Ριζικές αλλαγές σε τι ακριβώς; :P

Μέχρι να κορεστεί. Θυμάμαι κάτι εποχές πασόκ που ήταν της μόδας η Πληροφορική και οι εφαρμογές γραφείου. :P Έμαθε και η κουτσή Μαρία για το Word.
τι να κορεστει ρε συ. καθε εξαμηνο γινετε και καλυτερο...

Σε διάφορα οικονομικά φόρουμ και συζητήσεις όπου συμμετέχουν ακαδημαϊκοί πάνω στην ΤΝ κρατάνε επιφυλάξεις σχετικά με την υπερβολική αισιοδοξία. Κάποια πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο συγκεκριμένες εταιρίες ψηφιακού marketing προσπαθούν να πείσουν την ανθρωπότητα ότι πάνε. Η ανεργία υπάρχει, απολύσεις γίνονται ενώ δεν γίνεται εμφανές ακόμη πως οι άνθρωποι θα βρίσκουν δουλειές σε νέα αντικέιμενα και γενικά ο χρόνος τρέχει. Σίγουρα η εξέλιξη υπάρχει όπως σε κάθε ανθρώπινη δημιουργία. Όμως ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί πολλά ανατρέπονται ή θα ήταν κάπως φασιστικό να υποχρεώνουμε τους πάντες να φτιάξουν τη ζωή τους με βάση τις διαδικασίες από ένα "ον" ΤΝ.

Αυτό δεν έχει να κάνει με την δυσκοιλιότητα όσο με το δικαίωμα της επιλογής. Όσο επιμένουμε ότι πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τα θέλω κάποιων άγνωστων (με την απειλή ότι αν δεν, τότε θα έχεις συνέπειες) δεν είναι ελευθερία αλλά τυρρανία. Η τεχνολογία είναι απαραίτητη όσο πραγματικά διευκολύνει τον άνθρωπο χωρίς να εξαφανίσει τον άνθρωπο. Μέχρι ώρας ακούω μόνο για τους κινδύνους της ΤΝ ή για ασαφείς εξελίξεις με αρνητικό πρόσημο στον άνθρωπο, ενώ δεν δει έχω απτά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του απλού πολίτη. Όμως την ίδια στιγμή τα μεγάλα αφεντικά πλουτίζουν, δηλαδή, ότι έκαναν και πριν. :P Πολλοί ειδικοί που εργάζονται στον χώρα της ΤΝ σε διάφορες συνεντεύξεις τονίζουν ότι πρέπει να είμαστε λίγο εγκρατείς. Θα δείξει το άμεσο μέλλον. Με δικηγόρους που έχω συζητήσει (λόγω οικογένειας), βλέπουν μεγάλη ασάφεια και κακή σύνταξη σε ένα απλό δικόγραφο με ένα δικόγραφο το οποίο συντάσσεται από μια υπολογιστική οντότητα με εκπαίδευση σε γλωσσικά μοντέλα.

Όσο επιμένουμε ότι πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τα θέλω κάποιων άγνωστων (με την απειλή ότι αν δεν, τότε θα έχεις συνέπειες) δεν είναι ελευθερία αλλά τυρρανία.

Λίγη σημασία έχει. Αν πας να δουλέψεις σε μια εταιρεία και πεις εγώ δεν χρησιμοποιώ υπολογιστή γιατι εχω free will θα γελάνε και οι πέτρες.
Το ίδιο συμβαίνει/θα συμβεί και με το ΑΙ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back