ChatGPT της OpenAI

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.235 μηνύματα.
Μια φορά πειραματιστήκαμε με τον ήμιση σχετικά με έναν καβγά μας.
Βάλαμε ερωτήσεις όπως θα τις έκανα εγώ, δηλ του στυλ <<είπα στον άντρα μου αυτό και αυτό και εκείνος απάντησε έτσι>> και εκείνο με υποστήριξε, σαν <<σε καταλαβαίνω, έχεις δίκιο μπλα μπλα>>
Έπειτα ξαναμπήκαμε και βάλαμε τις ίδιες ερωτήσεις απ την πλευρά του άντρα δηλ: <<μου είπε η γυναίκα αυτό και εγώ απάντησα μπλα μπλα μπλα>> και αυτό υποστήριξε εκείνον, δηλ <<ναι, έχεις απόλυτο δίκιο μπλα μπλα μπλα>>

:dizzy2:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.249 μηνύματα.
Βάλαμε ερωτήσεις όπως θα τις έκανα εγώ, δηλ του στυλ <<είπα στον άντρα μου αυτό και αυτό και εκείνος απάντησε έτσι>> και εκείνο με υποστήριξε, σαν <<σε καταλαβαίνω, έχεις δίκιο μπλα μπλα>>
Έπειτα ξαναμπήκαμε και βάλαμε τις ίδιες ερωτήσεις απ την πλευρά του άντρα δηλ: <<μου είπε η γυναίκα αυτό και εγώ απάντησα μπλα μπλα μπλα>> και αυτό υποστήριξε εκείνον, δηλ <<ναι, έχεις απόλυτο δίκιο μπλα μπλα μπλα>>

Ναι εστι ειναι ....ακολουθει το αγγλοσαξωνικο συστημα ευγενειας.
Μα τωρα με ΑΙ οι διαφορες....?αυτες αλλου λυνονται

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.329 μηνύματα.

εχει να κανει πώς θετεις το ερωτημα στα απλα μοντελα (στο 4ο), το bias ειναι μεγαλο εκτος αν προκειται για κατι ξοφθαλμο πχ ειπα πως 1 και 1 κανουν 3 και εκεινος ειπε 2, ε δε θα σου πει ναι δικιο εχεις, εννοειται αυτο, αλλά σε κριτικες και αναλυσεις θεματων θα σε υποστηριξει. Θα σου πει τα υπερ και τα κατά αλλά ειναι biased

στα επι πληρωμη μοντελα ο3-ο4 με reasoning, δηλαδη μονα τους επαληθευουν αυτο που λενε κατα ποσο στεκει, πχ το chatgpt πριν σου απαντησει λεει "κατσε σκεφτομαι να απαντησω αυτο ειναι σωστο ή λεω ανοησιες;" και αναπροσαρμοζει την απαντηση του. Εκει το bias μικραινει αρκετα και σου απαντα πολυ καλά. Καλο ειναι στο prompt να βαζεις ο συνομιλητης Α ειπε αυτο και ο Β το ταδε χωρις να του πεις ποιος ειναι ποιος

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.825 μηνύματα.
Screenshot_20250618-075539.png

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.329 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.577 μηνύματα.
Επιπλέον, έχω διαβάσει για άτομα που το αξιοποιούν για κάλυψη ψυχολογικών και ερωτικών κενών, για άτομα που άτομα που δημιοσιεύουν papers γραμμένα με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης και για άτομα που παίρνουν ιατρικές συμβουλές από αυτό.
Όσο δεν μπορεί να στείλει nudes είναι πολύ αδύναμο ακόμα :bleh:.

1750247784235.png

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.247 μηνύματα.
WASHINGTON — OpenAI has won a Pentagon contract worth up to $200 million to “develop prototype frontier AI” for the Defense Department, for both back-office business functions and frontline warfighting operations, DoD and the company announced late Monday.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.159 μηνύματα.
Οι τελευταίες 10 συνομιλίες με το τσατ τζιπιτι ήταν αποκλειστικά για λινουξ και λειτουργικά συστήματα :lol:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.247 μηνύματα.
Δεν μας φτάναν οι αληθινοί τώρα το ίντερνετ θα είναι γεμάτο με τέτοιους.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια