amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.977 μηνύματα.

Τα έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές αυτά.Ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι βασισμένος στην εκμετάλλευση άλλων. Κάποιοι υποφέρουμε καθημερινά με αυτή τη γνώση. Αν κάτσεις και το ψάξεις αμφιβάλλω αν θα συνεχίσεις να τρώς, να πίνεις ή να ντύνεσαι. Απο που μου το έγραψες αυτό το μήνυμα; Απο κινητό ή υπολογιστή; Απο όπου και να μου το έγραψες κάποιος έφτυσε αίμα για να το φτιάξει.Δεν είναι μόνο το κακό στην υγεία. Είναι ολόκληρη φιλοσοφία η κατανάλωση Cola, η οποία δε νομίζω πως σου ταιριάζει. Κρύβεται μια τεράστια πολυεθνική βιομηχανία, που εδώ και χρόνια, μας κάνει να πιστεύουμε πως αυτό το άνοστο βλαβερό μαυροζούμι ανήκει στο γεύμα μας, ή στη διασκέδασή μας.
Εγώ δεν πίνω για όλους αυτούς τους λόγους και επειδή δε μου αρέσει.
Είπες για τις σοκολάτες, don't get me started.
Η ζωή είναι πόνος και εκμετάλλευση κι αν δε πονάς εσύ σίγουρα πονάει και υποφέρει κάποιος άλλος για σένα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.

.... έτσι θα πάμε βρε για την επανάσταση;Τα έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές αυτά.Ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι βασισμένος στην εκμετάλλευση άλλων. Κάποιοι υποφέρουμε καθημερινά με αυτή τη γνώση. Αν κάτσεις και το ψάξεις αμφιβάλλω αν θα συνεχίσεις να τρώς, να πίνεις ή να ντύνεσαι. Απο που μου το έγραψες αυτό το μήνυμα; Απο κινητό ή υπολογιστή; Απο όπου και να μου το έγραψες κάποιος έφτυσε αίμα για να το φτιάξει.
Είπες για τις σοκολάτες, don't get me started.
Η ζωή είναι πόνος και εκμετάλλευση κι αν δε πονάς εσύ σίγουρα πονάει και υποφέρει κάποιος άλλος για σένα.

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.977 μηνύματα.

Τούβλο εγώ δε κάνω καμία επανάσταση, περιμένω απλά τη μέρα που θα πεθάνω..... έτσι θα πάμε βρε για την επανάσταση;![]()

Don't we all.περιμένω απλά τη μέρα που θα πεθάνω.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.895 μηνύματα.

Αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη: Ο αθέατος κίνδυνος για το ήπαρ
Aκόμη και ένα κουτάκι αναψυκτικού χωρίς ζάχαρη την ημέρα αυξάνει τον κίνδυνο μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος έως 60%.
www.ygeiamou.gr
λοθέη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...