• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Coca Cola και υγεία : Μύθοι και πραγματικότητα

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.977 μηνύματα.
Δεν είναι μόνο το κακό στην υγεία. Είναι ολόκληρη φιλοσοφία η κατανάλωση Cola, η οποία δε νομίζω πως σου ταιριάζει. Κρύβεται μια τεράστια πολυεθνική βιομηχανία, που εδώ και χρόνια, μας κάνει να πιστεύουμε πως αυτό το άνοστο βλαβερό μαυροζούμι ανήκει στο γεύμα μας, ή στη διασκέδασή μας.
Εγώ δεν πίνω για όλους αυτούς τους λόγους και επειδή δε μου αρέσει.
Τα έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές αυτά.Ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι βασισμένος στην εκμετάλλευση άλλων. Κάποιοι υποφέρουμε καθημερινά με αυτή τη γνώση. Αν κάτσεις και το ψάξεις αμφιβάλλω αν θα συνεχίσεις να τρώς, να πίνεις ή να ντύνεσαι. Απο που μου το έγραψες αυτό το μήνυμα; Απο κινητό ή υπολογιστή; Απο όπου και να μου το έγραψες κάποιος έφτυσε αίμα για να το φτιάξει.

Είπες για τις σοκολάτες, don't get me started.

Η ζωή είναι πόνος και εκμετάλλευση κι αν δε πονάς εσύ σίγουρα πονάει και υποφέρει κάποιος άλλος για σένα.

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.
Τα έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές αυτά.Ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι βασισμένος στην εκμετάλλευση άλλων. Κάποιοι υποφέρουμε καθημερινά με αυτή τη γνώση. Αν κάτσεις και το ψάξεις αμφιβάλλω αν θα συνεχίσεις να τρώς, να πίνεις ή να ντύνεσαι. Απο που μου το έγραψες αυτό το μήνυμα; Απο κινητό ή υπολογιστή; Απο όπου και να μου το έγραψες κάποιος έφτυσε αίμα για να το φτιάξει.

Είπες για τις σοκολάτες, don't get me started.

Η ζωή είναι πόνος και εκμετάλλευση κι αν δε πονάς εσύ σίγουρα πονάει και υποφέρει κάποιος άλλος για σένα.
.... έτσι θα πάμε βρε για την επανάσταση; :drunk:

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.977 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.895 μηνύματα.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια