• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Coca Cola και υγεία : Μύθοι και πραγματικότητα

Guest 691153

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.010 μηνύματα.
Ειχα παρει μια pepsi zero και ηταν αηδια , πολυ ασχημη γευση . Πολυ ανωτερη η κοκα , αν και την sprite δεν την φθανει τιποτα

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.136 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.587 μηνύματα.
Μόνο η σκέψη ότι με την κόκα κόλα καθαρίζουν νεροχύτες μού έρχεται αναγούλα στη σκέψη να (πληρώσω κι από πάνω) την πιω.

Guest 691153

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μόνο η σκέψη ότι με την κόκα κόλα καθαρίζουν νεροχύτες μού έρχεται αναγούλα στη σκέψη να (πληρώσω κι από πάνω) την πιω.
Και με το νερό καθαρίζεις
αυτοκίνητα
τοίχους
πατώματα
πιάτα
ρούχα
παπούτσια
γιατί πληρώνεις ΕΥΔΑΠ;

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.100 μηνύματα.
Και καλά έχω ακούσει οτι αν ρίξεις μια μπριζόλα μέσα σ ενα μπωλ με κοκακόλα δε θα μείνει τίποτα σε 1 μέρα. Βασικά δεν ξέρω αν έχει διαβρωτικές ικανότητες κάποιο συστατικό της κοκακόλα αλλά τέλος πάντων :worry:
Καθαρίζει και τη λεκάνη τουαλέτας για... Δυσκολες βρώμικες και πουρι.. Λένε

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.943 μηνύματα.
Καθαρίζει και τη λεκάνη τουαλέτας για... Δυσκολες βρώμικες και πουρι.. Λένε
Μην πας μακριά, ο υδραυλικός που είχε έρθει να μου κανει ενα μερεμέτι, μου λεει οχι τουμποφλό εδω μεσα στο νεροχύτη της κουζίνας, κοκακόλα καλύτερα.

Λεω τι λεει ο μαλάκας και ειναι και αστέρι υδραύλας.

Ναι μου κάνει, κοακόλα.

Δεν το χω δοκιμάσει, θα το κανω στη χέστρα να δω αν θα ασπρίσει.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.165 μηνύματα.
Είναι όντως καλό καθαριστικό πάντως, γνωστό μου πρόσωπο έχει δει να πέφτει το υγρό κάτω και μετά το πάτωμα να λάμπει.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.075 μηνύματα.
Αν και έχω μείωση στο ελάχιστο την Coca Cola που πίνω πλέον, καθώς μόνο κακό κάνει στην υγεία, όταν πίνω 1-2 φορές το μήνα προτιμάω την Coca Cola Light.

IMG_4413.jpeg

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.100 μηνύματα.
Αν όντως η ποσότητα ζάχαρης είναι αυτή είναι και βόμβα θερμίδων και όχι μόνο.... Διατροφική επιβάρυνση με μηδενικό όφελος

Πόση ζάχαρη περιέχουν τα αναψυκτικά σας;

• Coca-Cola (1 κουτάκι) – 8.25 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
  • Pepsi Cola (1 κουτάκι) – 8.75 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
  • Red Bull (1 κουτάκι) – 6.9 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
  • Sprite (1 κουτάκι) – 8.25 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.136 μηνύματα.
Είμαι στην 5η ημέρα δίαιτας και αποφάσισα να - σχεδόν - κόψω και την cola (παρότι έπινα μόνο none-regular όπως light / zero / green).
Ένα ποτηράκι του κρασιού το μεσημέρι κι ένα το βράδυ μετά από κάθε γεύμα.

Άρα 1η ημέρα περιορισμού η σημερινή.
Και καφές, back στο 0 κουταλιές ζάχαρη. :/:

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.224 μηνύματα.
Είμαι στην 5η ημέρα δίαιτας και αποφάσισα να - σχεδόν - κόψω και την cola (παρότι έπινα μόνο none-regular όπως light / zero / green).
Ένα ποτηράκι του κρασιού το μεσημέρι κι ένα το βράδυ μετά από κάθε γεύμα.

Άρα 1η ημέρα περιορισμού η σημερινή.
Και καφές, back στο 0 κουταλιές ζάχαρη. :/:

Το κρασί μες την ζάχαρη είναι.

Scandal

Διαχειριστής

Χρήστες Βρείτε παρόμοια