bethoni
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
free_dom
Δραστήριο μέλος

Μύριαμ4
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσχατόγερος
Νεοφερμένο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Γενικά δεν είμαι των ανθρακούχων.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

Γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως ουδείς λόγος. (Μάλλον αυτό θα ήταν θέμα για το Chat&fun). Πάντως, για να απαντήσω στο κρίσιμο ερώτημα, προτιμώ 10³ φορές περισσότερο την Coca από την Pepsi. Να προσθέσω και κάτι άλλο; Βρίσκω διαφορετική τη γεύση της Cocas Colas (στη γενική) στις διάφορες συσκευασίες. Π.χ. στο πλαστικό μπουκάλι του 0,5L μου αρέσει πολύ περισσότερο από όσο στο μεταλλικό κουτί. Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι απλά η ιδέα μου;
![]()
Ναι, συνήθως όσο μεγαλύτερη η συσκευασία, τόσο πιο πυκνό και ανθρακούχο θα ναι το αναψυκτικό, για να μη χαθεί η γεύση αφού το ανοίξεις.
Εγώ προτιμώ πέπσι για σκέτη ή με σνακ και κολα για κανονικό φαγητό.
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

nearos
Επιφανές μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Joji
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Παλιά ήταν πιο γνωστή η pepsi, στις μέρες μας αμφιβάλλω αν τη γνωρίζουν οι νέοι.
Εντάξει ακόμα γνωστή είναι όμως σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την φήμη της Coca Cola. Η Pepsi έφτασε στο ζενίθ την περίοδο 1987-2003 όταν και είχε στην διαφημιστική καμπάνια τους 3 μεγαλύτερους Mega Stars που γνώρισε ο πλανήτης. Εννοώ φυσικά τον Michael Jackson, Britney Spears και Madonna, νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες έδωσαν τρελή ώθηση στην εικόνα της Pepsi όμως η Coca Cola στο τέλος επικράτησε καθώς φρόντισε να μείνει στο μυαλό του καταναλωτή ως το αναψυκτικό που πίνει η οικογένεια στα οικογενειακά τραπέζια και προφανώς τα Χριστούγεννα.
Ας θυμηθούμε τις θρυλικές διαφημίσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.