CocaCola Vs Pepsi

CocaCola ή Pepsi (αν είχατε να διαλέξετε μόνο μεταξύ τους)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 95)
  • CocaCola

Ψήφοι: 76 80,0%
  • Pepsi

Ψήφοι: 19 20,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

bethoni

Νεοφερμένο μέλος

Η bethoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
CocaCola rules!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
η coca cola zero θεωρείται καρκινογόνα και για αυτό τον λόγο έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

free_dom

Δραστήριο μέλος

Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 637 μηνύματα.
καμία..:hmm:

Μύριαμ4

Νεοφερμένο μέλος

Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα.
Coca Cola! *.*

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mάιρα

Διάσημο μέλος

Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα.
Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα έπαιρνε pepsi;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

unπαικτable

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 955 μηνύματα.
Η Pepsi με λεμονι αξιζει. Αλλα γενικα δεν εχω προτιμηση.

Εσχατόγερος

Νεοφερμένο μέλος

Ο Εσχατόγερος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Coca Cola και Pepsi, μπλιαχ... Πώς μπορείτε και τις πίνετε αυτές τις αηδίες; Αυτά δεν είναι αναψυκτικά, είναι το κατουρλιό του Σατανά...

Loreley

Περιβόητο μέλος

Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.852 μηνύματα.
Pepsi δεν έχω δοκιμάσει, η Coca Cola δεν μου αρέσει.
Γενικά δεν είμαι των ανθρακούχων.

Soleado Febrero ~

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.033 μηνύματα.
Coca Cola:P

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως ουδείς λόγος. (Μάλλον αυτό θα ήταν θέμα για το Chat&fun). Πάντως, για να απαντήσω στο κρίσιμο ερώτημα, προτιμώ 10³ φορές περισσότερο την Coca από την Pepsi. Να προσθέσω και κάτι άλλο; Βρίσκω διαφορετική τη γεύση της Cocas Colas (στη γενική) στις διάφορες συσκευασίες. Π.χ. στο πλαστικό μπουκάλι του 0,5L μου αρέσει πολύ περισσότερο από όσο στο μεταλλικό κουτί. Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι απλά η ιδέα μου;

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα.
Pepsi ftw. Η Coca Cola δεν μου αρεσει τοσο αλλα οταν εισαι εξω, ε 9,9999/10 φορες CocaCola θα βρεις στο περιπτερο, αντε καμια Pepsi Twist σε πολυ hardcore καταστασεις. Παντως κι εγω προτιμω αναψυκτικα (και μπυρες) απο μπουκαλι σε συγκριση με τον τενεκεδακι. Μπορει να ειναι ιδεα μας οτι ειναι πιο ωραιο το εκαστοτε αναψυκτικο οταν το πινεις απο μπουκαλι. Επισης τα κουτακια ειναι ασυμφορα, η διαφορα στην τιμη τους σε συγκριση με το μπουκαλι ειναι μικρη, εχουν διαφορα στο περιεχομενο (η κοκα κολα ποτε δεν ειναι αρκετη) και επισης το κλεινεις οποτε γουσταρεις, δεν πρεπει αναγκαστικα να το πιεις ολο μεσα σε 5'

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως ουδείς λόγος. (Μάλλον αυτό θα ήταν θέμα για το Chat&fun). Πάντως, για να απαντήσω στο κρίσιμο ερώτημα, προτιμώ 10³ φορές περισσότερο την Coca από την Pepsi. Να προσθέσω και κάτι άλλο; Βρίσκω διαφορετική τη γεύση της Cocas Colas (στη γενική) στις διάφορες συσκευασίες. Π.χ. στο πλαστικό μπουκάλι του 0,5L μου αρέσει πολύ περισσότερο από όσο στο μεταλλικό κουτί. Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι απλά η ιδέα μου;

Ναι, συνήθως όσο μεγαλύτερη η συσκευασία, τόσο πιο πυκνό και ανθρακούχο θα ναι το αναψυκτικό, για να μη χαθεί η γεύση αφού το ανοίξεις.

Εγώ προτιμώ πέπσι για σκέτη ή με σνακ και κολα για κανονικό φαγητό.

Devian

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
pepsi twist απλά

Devian

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
Επίσης σαν το γυάλιο μπουκαλάκι δεν έχει

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.
Coca Cola με στεβια!

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.
Sums up my feelings ^_^

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Οποίο έχει τη μεγαλύτερη εκπτωση

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Παλιά ήταν πιο γνωστή η pepsi, στις μέρες μας αμφιβάλλω αν τη γνωρίζουν οι νέοι.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Coca Cola στάνταρ. Είναι ωραία. Αλλά δεν την πίνω καθημερινά.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Παλιά ήταν πιο γνωστή η pepsi, στις μέρες μας αμφιβάλλω αν τη γνωρίζουν οι νέοι.

Εντάξει ακόμα γνωστή είναι όμως σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την φήμη της Coca Cola. Η Pepsi έφτασε στο ζενίθ την περίοδο 1987-2003 όταν και είχε στην διαφημιστική καμπάνια τους 3 μεγαλύτερους Mega Stars που γνώρισε ο πλανήτης. Εννοώ φυσικά τον Michael Jackson, Britney Spears και Madonna, νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες έδωσαν τρελή ώθηση στην εικόνα της Pepsi όμως η Coca Cola στο τέλος επικράτησε καθώς φρόντισε να μείνει στο μυαλό του καταναλωτή ως το αναψυκτικό που πίνει η οικογένεια στα οικογενειακά τραπέζια και προφανώς τα Χριστούγεννα.

Ας θυμηθούμε τις θρυλικές διαφημίσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια