Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GreekCthulhu
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

την εχει δει κανένας???

Προσωπικά απ'το τραιηλερ μου φάνηκε κακή ταινία. Υπερβολική σοβαροφάνεια, "εύκολο" θέμα και.. στιλάτα αμάξια..; Α, ναι απευθύνεται σε νεανικό κοινό. Μάλλον σε πολύ νεανικό κοινό..
![]()
Το θέμα μου φαίνεται ενδιαφέρον και αρκετά "δύσκολο". Το εάν έχει αποδοθεί σωστά, θα μπορώ να το πω όταν δω την ταινία. Πάντως, χαίρομαι που κάποιος αγγίζει τη θεματολογία "μετανάστες" και μάλιστα αυτή τη στιγμή.
chris80
Νεοφερμένο μέλος

namaste
Νεοφερμένο μέλος

Από τον Σεπτεμβιο περιμενω να ερ8ει στην Ελλάδα μια ταινία με την keira knightley ...Λέγεται Never let me go!https://www.youtube.com/watch?v=sXiRZhDEo8A
την εχει δει κανένας???
Την ειδα πριν απο καιρο (περιπου 2-3 μηνες)... ομορφη ταινία... αξίζει να την δεις (υπεροχοι ηθοποιοι και φωτογραφία)

Διαβασα οτι στην Ελλαδα θα βγει 7-4 οποτε θα μπορεσεις να τη δεις συντομοτερα

Lautreamont
Εκκολαπτόμενο μέλος

Liakouras
Δραστήριο μέλος

Την ειδα πριν απο καιρο (περιπου 2-3 μηνες)... ομορφη ταινία... αξίζει να την δεις (υπεροχοι ηθοποιοι και φωτογραφία)![]()
Διαβασα οτι στην Ελλαδα θα βγει 7-4 οποτε θα μπορεσεις να τη δεις συντομοτερα![]()
Και εγώ την είδα μόλις πριν λίγο.
Θα συμφνήσω για την πολύ καλή φωτογραφία...αλλά κι οτι γενικά ειναι μια καλή ταινία. Όχι το ιδιαίτερο... αλλά αυτό που θα το δείς γιατί αξίζει πραγματικα...
chris80
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ περιμένω το Limitless (Απόλυτη Ευφυΐα) με τον κούκλο Bradley Cooper και τον μοναδικό Robert De Niro. Στο εξωτερικό πήρε καλές κριτικές και η υπόθεση γενικά μου φαίνεται πολύ ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα. Για να δούμε...
Είδα το Limitless εχθές. Καλό. Είναι γρήγορο, έχει δράση και σε κρατάει σε αγωνία μέχρι να δεις τι γίνεται στο τέλος. Ο Bradley Cooper με εξέπληξε ευχάριστα. Μετά το (θεϊκό) Hangover, πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη ταινία του. Για τον Robert De Niro έχω μόνο μία λέξη: RESPECT!

GreekCthulhu
Νεοφερμένο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κι επίσης λείπει η γιαγιά.Όπως καταλαβαίνετε, βσίζεται στο ομώνυμο all time classic παραμύθι, μόνο που αντί για λύκο έχει λυκάνθρωπο!

chris80
Νεοφερμένο μέλος

Κι επίσης λείπει η γιαγιά.![]()
Κι όμως δε λείπει η γιαγιά (την υποδύεται μάλιστα η Julie Christie

Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω πολύ να δω το Red Riding Hood (Η Κοκκινοσκυφίτσα). Όπως καταλαβαίνετε, βσίζεται στο ομώνυμο all time classic παραμύθι, μόνο που αντί για λύκο έχει λυκάνθρωπο! Τα θετικά της υπόθεσης είναι ότι πρωταγωνιστεί ο μοναδικός Gary Oldman και ότι σκηνοθέτις είναι η Catherine Hardwicke του Twilight. Δείτε το trailer!
Ο μονος λογος που ολοι ψοφατε να δειτε αυτη τη σαχλα ειναι πως τη σκηνοθετησε αυτη που σκηνοθετησε το Λυκοφως

chris80
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Erida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επιτελους δηλαδη γιατι μπουχτισα με το φθηνο και ηλιθιο ''αστειο''

Τrailer: https://www.youtube.com/watch?v=Xxq-I_e_KXg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris80
Νεοφερμένο μέλος
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.