СнЯŸŞЏ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ειμαι φανατικος gamer,μονο dota επαιζα πωρομενα 3 χρονια.
Θα μου προτεινατε να αγορασω (desktop και netbook) ή laptop;
Αν παρω καλο λαπτοπ θα μπορω να παιζω παιχνιδια οπως wow/dota αρκετα καλα;
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

- Ξεκάθαρη υπεροχή.
- Δυνατότητα αναβάθμισης.
- Μεγάλη οθόνη. :xixi:
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω του χρονου που θα παω φοιτητης σε αλλη πολη(γιατι στην Κω δεν εχει πανεπιστημια) θα παρω καινουριο υπολογιστη.
Δεν ειμαι φανατικος gamer,μονο dota επαιζα πωρομενα 3 χρονια.
Θα μου προτεινατε να αγορασω (desktop και netbook) ή laptop;
Αν παρω καλο λαπτοπ θα μπορω να παιζω παιχνιδια οπως wow/dota αρκετα καλα;
Θα σου πρότεινα laptop, πέρα απο το οτι παίζει άνετα dota, θα μπορείς να το παίρνεις μαζί σου στη σχολή και να κάνεις εργασίες απο εκεί/μπαίνεις νετ, τσεκάρεις mail όποτε θες.
ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σοβαρά μιλάς?:!:Ναι,εγώ ξέρω και να κλέβω με λάπτοπ ίντερνετ από άλλους οι οποίοι πρέπει να βρίσκονται κοντά για να το κάνω
-.-
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοβαρά μιλάς?:!:
-.-
Πολλοί το κάνουν γι' αυτό αν χρησιμοποιείς ασύρματο δίκτυο καλό είναι να έχεις ενεργοποιημένη ασφάλεια.

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο, άμα ο άλλος δεν έχει security μπαίνεις άνετα. Αν έχει κωδικό, ή είσαι hacker και του στέλνεις ένα μικρό ιό με mail, ή απλά τον μαντεύεις. Αλλιώς ξέχασέ το, βάλε δικό σου ιnternet...
nick#18
Νεοφερμένο μέλος

1. αναβαθμησιμο hardware
2. χαμιλες θερμοκρασιες με (το αναλογο συστημα ψηξης) μετα απο πολυωρη χρηση
3. μπορεις να λιωσεις αρκετες ωρες παιζοντας ενα παιχνιδι χωρις να σκευτεσε "μηπως τραβαει πολλα ζωρια?"
4. ΠΟΛΥ καλυτερες επιδοσεις
bano
Νεοφερμένο μέλος

Δεν με ενδιαφερει τοσο να παιρνω το laptop μαζι μου οταν γυριζω σπιτι αλλα θελω να μαθω και απο αλλους αν ειχαν το ιδιο διλημμα και τι κανανε.Γινεται να δουλεψω στην σχολη χωρις laptop ή ειναι απαραιτητο για παρουσιασεις κλπ και κατα ποσο θα μου χρειαστει σε καποια οικονομικη σχολη;Και ναι με ενδιαφερουν περισσοτερο οι δυνατοτητες ενος desktop στο κατω κατω θα παιζω και κανενα παιχνιδακι

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ελπιζω να καθησει καποιος να το διαβασει και να με βοηθησει

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλύτερα να πας στα 15,4άρια..
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλύτερα να πας στα 15,4άρια..
Η αληθεια είναι πως 3 χρόνια τώρα εχω 17αρα οθόνη και έχω καλομάθει...Οποτε το 14 θα μου φαίνεται όντως λιγο
bano
Νεοφερμένο μέλος

αφου σκοπος ειναι να αγορασω κατι δυνατο και ποιοτικο μιας και θα εχει τον ρολο του main pc πια(παιχνιδια,εργασιες,μουσικη,κανα βαρυ προγραμματακι κλπ).Εχω αρχισει και εγω να αλλαζω γνωμη και να πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα ενα laptop απο οτι λετε και στα ποστς σας.Η λυση του καλου desktop και ενος netbook για την σχολη πως σας φαινεται;
Iliaso
Περιβόητο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Να φανταστω ισως για να το παιρνει στην σχολη μαζι του αν χρειαστει?
Γιατι μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει ατομα τουλαχιστον απο τον δικο μου περιγυρο που να χρησιμοποιουνε λαπτοπ στην σχολη τους(εννοω να το παιρνουνε μαζι τους στην σχολη) για καποια εργασια εκτος απο αυτους που το περνουνε μαζι τους για να χρησιμοποιησουνε την πανεπιστημιακη για p2p.

Εγω προτεινω ενα desktop με δυνατοτητες αναβαθμισεις και για να σου παει για ολη την φοιτιτικη σου ζωη γιατι οπως και να το κανουμε τα λαπτοπ ειναι πιο ευαισθητα και χαλανε ευκολα.
Επισης ενα netbook σε περιπτωση που χρειαστεις κατι να κανεις στην σχολη η να εχεις πχ mobile internet ενω ταξιδευεις(αν σε ενδιαφερει κλπ)
Προσωπικα εχω καταληξει στην παραπανω λυση...desktop+netbook
Αποφασιζεις και πραττεις....
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.