bano
Νεοφερμένο μέλος

Αναρωτιεμαι με ποια λογικη προτεινετε στον φιλο μας λαπτοπ με 1000 εσεις που το προτεινετε.
Να φανταστω ισως για να το παιρνει στην σχολη μαζι του αν χρειαστει?
Γιατι μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει ατομα τουλαχιστον απο τον δικο μου περιγυρο που να χρησιμοποιουνε λαπτοπ στην σχολη τους(εννοω να το παιρνουνε μαζι τους στην σχολη) για καποια εργασια εκτος απο αυτους που το περνουνε μαζι τους για να χρησιμοποιησουνε την πανεπιστημιακη για p2p.
Εγω προτεινω ενα desktop με δυνατοτητες αναβαθμισεις και για να σου παει για ολη την φοιτιτικη σου ζωη γιατι οπως και να το κανουμε τα λαπτοπ ειναι πιο ευαισθητα και χαλανε ευκολα.
Επισης ενα netbook σε περιπτωση που χρειαστεις κατι να κανεις στην σχολη η να εχεις πχ mobile internet ενω ταξιδευεις(αν σε ενδιαφερει κλπ)
Προσωπικα εχω καταληξει στην παραπανω λυση...desktop+netbook
Αποφασιζεις και πραττεις....
Φιλε Κωστα μπορω να πω οτι μου αρεσει αυτη η αποψη ή ισως απλα ειναι αυτο που ηθελα να ακουσω

Ειμαι περιεργος να μαθω απο τα προηγουμενα παιδια που προτειναν laptop για τα οικονομικα κλπ με ποιο σκεπτικο το προτειναν.Τι ειναι αυτο που μπορει να μου προσφερει ενα laptop στα πρωτα φοιτητικα χρονια(να μην πουμε ολα) και στην σχολη απο ενα desktop.Συγνωμη αν ζαλισα κανεναν αλλα τα φοιτητικα μου χρονια δεν εχουν αρχισει ακομα για να ξερω την ουσιαστικη χρησιμοτητα ενος laptop

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχω καταλάβει γιατί κυκλοφορεί αυτή η αντίληψη.Συμφωνώ μαζί σου.Οι περισσότεροι παίρνουν λάπτοπ που συνήθως εύκολα καταλήγουν να σέρνονται(μην το παίρνετε προσωπικάΦιλε Κωστα μπορω να πω οτι μου αρεσει αυτη η αποψη ή ισως απλα ειναι αυτο που ηθελα να ακουσωΝαι ο συνδυασμος netbook+desktop φαινεται αρκετα καλος και οχι φυσικα δεν θα χαραμιστω στην πανεπιστημιακη για p2p.Η αληθεια ειναι πως με την πρωτη σκεψη ενα laptop δεν θα μου προσφερει κατι παραπανω(μαλλον λιγοτερο)απο ενα καλο desktop που μενει στο σπιτι για τις εργασιες και οτιδηποτε αλλο παρολο που κυκλοφορει πια η αντιληψη οτι φορητος και φοιτητης πανε μαζι.Ασε που θα γλιτωσω και ποσα χρηματα.
Ειμαι περιεργος να μαθω απο τα προηγουμενα παιδια που προτειναν laptop για τα οικονομικα κλπ με ποιο σκεπτικο το προτειναν.Τι ειναι αυτο που μπορει να μου προσφερει ενα laptop στα πρωτα φοιτητικα χρονια(να μην πουμε ολα) και στην σχολη απο ενα desktop.Συγνωμη αν ζαλισα κανεναν αλλα τα φοιτητικα μου χρονια δεν εχουν αρχισει ακομα για να ξερω την ουσιαστικη χρησιμοτητα ενος laptop![]()

Εγώ έχω στήσει ένα pc ισχυορότατο με core2 quad q 9400 που σπέρνει με σκληρούς χωρητικότητας πάνω απο 1 tb(που σύντομα θα αναβαθμιστούν),4gb ram,μητρική asus maximus formula(επίσης φοβερή) και κάρτα γραφικών asus en8800gt(λίγο παλιά αλλά δεν ασχολούμαι με τα παιχνίδια).Ά και που είστε σκέφτομαι να τσιμπήσω και μια 24άρα eizo ή samsung για να μην βγάζω τα μάτια μου στις 13άρες και 15άρες οθόνες.
Α και αν μου χρειαστεί τόσο πολύ(που μάλλον θα μου χρειαστεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχεις τέτοιο υπ. και δεν παίζεις παιχνίδια;Δεν έχω καταλάβει γιατί κυκλοφορεί αυτή η αντίληψη.Συμφωνώ μαζί σου.Οι περισσότεροι παίρνουν λάπτοπ που συνήθως εύκολα καταλήγουν να σέρνονται(μην το παίρνετε προσωπικά).
Εγώ έχω στήσει ένα pc ισχυορότατο με core2 quad q 9400 που σπέρνει με σκληρούς χωρητικότητας πάνω απο 1 tb(που σύντομα θα αναβαθμιστούν),4gb ram,μητρική asus maximus formula(επίσης φοβερή) και κάρτα γραφικών asus en8800gt(λίγο παλιά αλλά δεν ασχολούμαι με τα παιχνίδια).Ά και που είστε σκέφτομαι να τσιμπήσω και μια 24άρα eizo ή samsung για να μην βγάζω τα μάτια μου στις 13άρες και 15άρες οθόνες.
Α και αν μου χρειαστεί τόσο πολύ(που μάλλον θα μου χρειαστεί) λάπτοπ θα πάρω αργότερα ένα macbook pro,μιας και ασχολούμαι με την μουσική παραγγή ενίοτε και με το djing.

Tunerakos
Νεοφερμένο μέλος

hale
Δραστήριο μέλος

mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ασχολούμαι πιο πολύ με τα προγράμματα μουσικής και γενικά με την μουσική οπότε δεν μου μένει και ιδαίτερος χρόνος για να παίξω.Όποτε μένει παίζω κανα flashgame στο fb.Έχεις τέτοιο υπ. και δεν παίζεις παιχνίδια;![]()

randy1989
Νεοφερμένο μέλος

Μπορείς να το παίρνεις μαζί σου για εργασίες όπου κι αν βρίσκεσαι. Αν πηγαίνεις συχνά στην βιβλιοθήκη, είναι δέκα φορές πιο πρακτικό, διότι μπορείς να το πάρεις μαζί σου και να σημειώνεις εκεί και όχι σε χαρτιά που θα χρειάζεται μετά να αντιγράφεις στο PC.
Έχω πολλούς φίλους που πήραν laptop αμέσως μόλις κατάλαβαν πόσο πολύ συμφέρει.
Πάντως εγώ έχω αυτό -> https://www.plaisio.gr/product.aspx?...2901BDB4EC6C45A3FE480FA316C9F993601C26212AA7E το laptop και πραγματικά είναι μια χαρά (φυσικά το έχω αναβαθμίσει λίγο αλλά τεσπα).
Anarki
Διάσημο μέλος

koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

1. μπορεις να το παιρνεις μαζι σου οπου θες (σχολη, σε σπιτι φιλου, σε καφετεριες που εχει και δωρεαν ιντερνετ και θα μπορεις να πινεις το καφε σου ενω κανεις διαφορες εργασιες κ.λ.π)
2. θα κουβαλας οτι σημαντικο θες στο λαπτοπ χωρις να χρειαζεσε καποιον εξωτερικο σκληρο (για παραδειγμα σε καποιο ταξιδι)
3. δεν πιανει σχεδον καθολου χωρο στο σπιτι
4. αν ψαξεις θα βρεις και ενα καλο φθηνο λαπτοπ και θα σου βγει πιο οικονομικο απο το να αγορασεις σταθερο και νετμπουκ
5. ευκολη προσβαση στο ιντερνετ αν εχει καποιος γειτονας

6. θα ειναι και σαν <<φορητος δι βι ντι πλειρ>> να βλεπεις ταινια οπου θες
Iliaso
Περιβόητο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

KON-99-
Νεοφερμένο μέλος

Vivadiego
Νεοφερμένο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

βρισκεις με τοσα χρηματα και για το σκοπο που θελεις εσυ ... παιρνεις και ενα εξωτερικο και εισαι κομπλε![]()
για δείξε μου κάτι καλό που μπορώ να βρω!
stathisdim
Νεοφερμένο μέλος

δεν πιστευω να χρειαστεις συντομα extra αποθηκευτικο χωρο οποτε μαζεψε κανα 50? ακομα και παρε εναν εξωτερικο αν θες αμεσα παρε εναν καονικο + μια θηκη και εχεις εξωτερικο
WESTERN DIGITAL WD3200AAKS 320GB SATA2 + SANSUN MONSTER 3.5'' BOX HARD DISK ENCLOSURE SATA
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.