iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

έγω ναι , παρα πολυ συχνά έχω χάσει το λογαριασμό πλέον 8)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

χμμ εμένα ακομη και με αντικαταβολή δεν αργουν πάνω απο 2 μέρες από ελλάδαΑρχική Δημοσίευση από Michelle :Ναι αλλά σε ξένα e-shops αυτό δεν γίνεται! Σε ελληνικά το έχω κανει κι εγώ αν και αργουν πααααρα πολυ. :/
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

χμμμ εγώ πιστευώ ότι το ίδιο ρίσκο είναι με να αγόρασει κάνεις με αντικαβολή γιατι κάλλιστα θα μπορούσαν να σου στείλουν ένα άδειο πακέτο.......Αρχική Δημοσίευση από bunny :κι εγώ ψωνίζω απο το ίντερνετ συχνά μ εαντικαταβολή πάντα γιατί με πιστωτική δεν έχω εμπιστοσύνη :/

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :χμμμ εγώ πιστευώ ότι το ίδιο ρίσκο είναι με να αγόρασει κάνεις με αντικαβολή γιατι κάλλιστα θα μπορούσαν να σου στείλουν ένα άδειο πακέτο.......![]()
δεν φοβαμαι τόσο το μέρος που θα πάρω τα πράγματα όσο τους άλλους οι οποίοι μπορεί να κλέψουν τα στοιχεία της κάρτας(όχι οτι έχω πιστωτική αλλά λέμε τώρα αν είχα)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σε αρκετά μεγάλα e-καταστήματα πλέον η συναλλαγή γίνεται επί τόπου αρά κανένας υπάλληλος δεν βλέπει τα στοιχεία της κάρτας. Αλλά και στα περισσότερα καταστήματα τα στοιχεία της κάρτα βρίσκονται σε κρυπτογραφημένη database που έχει πρόσβασει ,συνήθως, μόνο το λογιστήριο του καταστήματος άρα εμένα αυτό μου φτάνει για να εμπιστεύομαι. Επίσης κανένα κατάστημα δεν θα χαλάσει το όνομα του για μερικά ευρώΑρχική Δημοσίευση από bunny :δεν φοβαμαι τόσο το μέρος που θα πάρω τα πράγματα όσο τους άλλους οι οποίοι μπορεί να κλέψουν τα στοιχεία της κάρτας(όχι οτι έχω πιστωτική αλλά λέμε τώρα αν είχα)

Anarki
Διάσημο μέλος

Με πιστωτική πληρώνω μόνο αν δεν υπάρχει άλλη λύση, συνήθως με αντικαταβολή κάνω τις αγορές μου. Και ποτέ δεν κάνουν πάνω απο 2 μέρες να έρθουν τα πράγματα...
gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο τα 2 ξενα,τι να πω,ειναι πολυ ασφαλη και συνεπη.Εγω την 1η φορα που εκανα παραγγελια μου ηρθαν τα μισα,αλλα οχι λογω Αμαζον,αλλα επειδη ενας ^&$%^ στην πολυκατοικια του παιδιου που εσταλησαν ανοιξε το κουτι και μου βουτηξε πραγμα.Αν ειναι δυνατον!!!Παντως συμφερει πολυ,ειδικα αν εχεις χρεωστικη καρτα!Ειναι δυσκολο να εισαι StarWars fan στην ελλαδα

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

trela
Νεοφερμένο μέλος

Ενώ το είχα πληρώσει κανονικά με τη Visa, το τηλεσκόπιο τίποτα!
Μέτα από 2 μήνες, τους έστειλα ένα email σχετικά με το γιατί αφού έχω πληρώσει με τη Visa (και αφού λέγαν ότι θα ερχόταν σε ένα μήνα) δεν έχει έρθει, χωρίς να πάρω καμία απάντηση. Μέσα στην βδομάδα, τους έστειλα περίπου 15 emails, χωρίς να πάρω πάλι καμία απάντηση.
Μέτα 2 βδομάδες, τους έστειλα ένα προειδοποιητικό email ότι, αν δεν μου απαντήσουν, θα τους "σπαμάρω" τους υπολογιστές και μετά θα τους γεμίσω "σκουπίδια".
Πάλι καμία απάντηση.
Μέτα 3 μέρες, έβαλα το PC να στέλνει email σε αυτούς (με αποστολέα αυτούς, χρησιμοποιώντας το δικό τους email (για να μην υπάρχει περίπτωση να κάνουν ignore)...
Τελικά, τους έστειλα εκείνη την ημέρα 60.000 emails (σκουπίδια) και την μεθεπόμενη μέρα το τηλεσκόπιο ήταν εδώ (αεροπορικώς) και μου απάντησαν ότι έγινε κάποιο "λάθος" κατά την αποστολή!
Με πήραν από τον provider και μου είπαν ότι παραπονέθηκαν κάποιοι από Αμερική (αυτοί δηλαδή!) ότι τους δημιούργησα τεράστιο πρόβλημα στα PC.
Από τότε δεν έχω ξανααγοράσει από το εξωτερικό, γιατί την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει, με βλέπω χωρίς DSL!
Προσέχετε τις αγορές σας, υπάρχουν πολλοί απατεώνες...
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν συμφέρει κάποιον να αγοράσει από πλαίσιο αν η πόλη που ζει έχει κάποιο υποκατάστημα πλαισίου μιας και τα έξοδα αποστηλής κάνουν την τιμή του προϊόντως να φτάνει τα συνηθησμένα καταστήματα !Αρχική Δημοσίευση από Vkey :Ψωνίζω από το e-shop μικροπράγματα για τον υπολογιστή....Πάντα με αντικαταβολή και έχω πάντα το κεφάλι μου ήσυχο...Παλιά χρησιμοποιούσα το πλαίσιο αλλα τα έχω πάρει μαζί τους8)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.