Το καλοκαίρι είχα παραγγείλει ένα τηλεσκόπιο από Αμερική...
Ενώ το είχα πληρώσει κανονικά με τη Visa, το τηλεσκόπιο τίποτα!
Μέτα από 2 μήνες, τους έστειλα ένα email σχετικά με το γιατί αφού έχω πληρώσει με τη Visa (και αφού λέγαν ότι θα ερχόταν σε ένα μήνα) δεν έχει έρθει, χωρίς να πάρω καμία απάντηση. Μέσα στην βδομάδα, τους έστειλα περίπου 15 emails, χωρίς να πάρω πάλι καμία απάντηση.
Μέτα 2 βδομάδες, τους έστειλα ένα προειδοποιητικό email ότι, αν δεν μου απαντήσουν, θα τους "σπαμάρω" τους υπολογιστές και μετά θα τους γεμίσω "σκουπίδια".
Πάλι καμία απάντηση.
Μέτα 3 μέρες, έβαλα το PC να στέλνει email σε αυτούς (με αποστολέα αυτούς, χρησιμοποιώντας το δικό τους email (για να μην υπάρχει περίπτωση να κάνουν ignore)...
Τελικά, τους έστειλα εκείνη την ημέρα 60.000 emails (σκουπίδια) και την μεθεπόμενη μέρα το τηλεσκόπιο ήταν εδώ (αεροπορικώς) και μου απάντησαν ότι έγινε κάποιο "λάθος" κατά την αποστολή!
Με πήραν από τον provider και μου είπαν ότι παραπονέθηκαν κάποιοι από Αμερική (αυτοί δηλαδή!) ότι τους δημιούργησα τεράστιο πρόβλημα στα PC.
Από τότε δεν έχω ξανααγοράσει από το εξωτερικό, γιατί την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει, με βλέπω χωρίς DSL!
Προσέχετε τις αγορές σας, υπάρχουν πολλοί απατεώνες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.