Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2019 στις 12:45 Ο Guest 209912: #161 22-03-19 12:45 Θέλω να αναφέρω κάτι που με ενοχλεί χρόνια τώρα και μάλλον πλέον το ποτήρι ξεχυλισε οπότε αποφάσισα να το γράψω. Πρόκειται για το Θρεντ κουβεντούλα χωρίς θέμα. Οποιαδήποτε κουβέντα και οποιαδήποτε πρόταση έχει κάποιο θέμα, καθώς ως θέμα ορίζεται η εννοιολογική περίληψη της προτάσης. Στο τι αναφέρεται με λίγα λόγια. Συπενως ένα Θρεντ με τιτλο κουβεντούλα χωρίς θέμα δεν θα έπρεπε να περιέχει κανένα μυνημα με εξαίρεση τα μυνηματα που αποτελούνται από κενές σύμβολοσειρες, καθώς όλα τα υπόλοιπα μυνηματα είναι off topic. Το Θρεντ σύμφωνα με τα παραπάνω ή πρέπει να μετονομαστεί κατάλληλα, όπως 'κουβεντούλα πάντως θέματος' η να αδειάσει από όλα τα μυνηματα που δεν είναι κενές σύμβολοσειρες. Πέτρο ως προγραμματιστη αυτό θα έπρεπε να σε ενοχλεί και εσένα. Ίσως να σε ενοχλεί υποσυνείδητα. Ίσως είναι το σαράκι που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς καλά τα βράδια. Εμένα σίγουρα με ενοχλεί και αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2019 στις 13:37 Η Himela έγραψε: #162 22-03-19 13:37 Το κουβεντούλα χωρίς θέμα υπονοεί "χωρίς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα" αφού τα εκτός θέματος μηνύματα από άλλα θρεντ πάνε εκεί. Είναι σαν να λες "ο επικεφαλής (άνθρωπος)". Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Οπότε δες το έτσι ώστε να κοιμάσαι τα βράδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 17 Απριλίου 2019 στις 15:25 Ο Lancelot έγραψε: #163 17-04-19 15:25 Καλησπερα Αντιμετωπίζω πρόβλημα τόσο στις ειδοποιήσεις όσο και στις απαντήσεις σε προσωπικά μηνύματα ή και σε κάποιο νήμα . Ειδικά στο δεύτερο ενώ διαβάζω τα μηνύματα δεν μου αφήνει να απαντήσω, κάνω refresh και συνεχίζει το ίδιο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 17 Απριλίου 2019 στις 16:09 Η Himela έγραψε: #164 17-04-19 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Καλησπερα Αντιμετωπίζω πρόβλημα τόσο στις ειδοποιήσεις όσο και στις απαντήσεις σε προσωπικά μηνύματα ή και σε κάποιο νήμα . Ειδικά στο δεύτερο ενώ διαβάζω τα μηνύματα δεν μου αφήνει να απαντήσω, κάνω refresh και συνεχίζει το ίδιο . Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πεις πιο αναλυτικά το πρόβλημα; Στις ειδοποιήσεις τί πρόβλημα υπάρχει; Όταν πας να απαντήσεις σε πμ ή σε θρεντ, τί σού λέει; Δοκίμασε αρχικά να σβήσεις τα cookies και να συνδεθείς εκ νέου, μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα και πες μας τί έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 20:57 Ο Guest 874453: #165 27-05-19 20:57 ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:00 Ο Scandal έγραψε: #166 27-05-19 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Click για ανάπτυξη... Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:06 Ο Guest 874453: #167 27-05-19 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Click για ανάπτυξη... -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:08 Ο Scandal έγραψε: #168 27-05-19 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:15 Ο Guest 874453: #169 27-05-19 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Click για ανάπτυξη... Στην επεξεργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:06 Ο Guest 874453: #170 21-06-19 22:06 Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:29 Ο Scandal έγραψε: #171 21-06-19 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να αναφέρω κάτι που με ενοχλεί χρόνια τώρα και μάλλον πλέον το ποτήρι ξεχυλισε οπότε αποφάσισα να το γράψω. Πρόκειται για το Θρεντ κουβεντούλα χωρίς θέμα. Οποιαδήποτε κουβέντα και οποιαδήποτε πρόταση έχει κάποιο θέμα, καθώς ως θέμα ορίζεται η εννοιολογική περίληψη της προτάσης. Στο τι αναφέρεται με λίγα λόγια. Συπενως ένα Θρεντ με τιτλο κουβεντούλα χωρίς θέμα δεν θα έπρεπε να περιέχει κανένα μυνημα με εξαίρεση τα μυνηματα που αποτελούνται από κενές σύμβολοσειρες, καθώς όλα τα υπόλοιπα μυνηματα είναι off topic. Το Θρεντ σύμφωνα με τα παραπάνω ή πρέπει να μετονομαστεί κατάλληλα, όπως 'κουβεντούλα πάντως θέματος' η να αδειάσει από όλα τα μυνηματα που δεν είναι κενές σύμβολοσειρες. Πέτρο ως προγραμματιστη αυτό θα έπρεπε να σε ενοχλεί και εσένα. Ίσως να σε ενοχλεί υποσυνείδητα. Ίσως είναι το σαράκι που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς καλά τα βράδια. Εμένα σίγουρα με ενοχλεί και αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2019 στις 13:37 Η Himela έγραψε: #162 22-03-19 13:37 Το κουβεντούλα χωρίς θέμα υπονοεί "χωρίς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα" αφού τα εκτός θέματος μηνύματα από άλλα θρεντ πάνε εκεί. Είναι σαν να λες "ο επικεφαλής (άνθρωπος)". Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Οπότε δες το έτσι ώστε να κοιμάσαι τα βράδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 17 Απριλίου 2019 στις 15:25 Ο Lancelot έγραψε: #163 17-04-19 15:25 Καλησπερα Αντιμετωπίζω πρόβλημα τόσο στις ειδοποιήσεις όσο και στις απαντήσεις σε προσωπικά μηνύματα ή και σε κάποιο νήμα . Ειδικά στο δεύτερο ενώ διαβάζω τα μηνύματα δεν μου αφήνει να απαντήσω, κάνω refresh και συνεχίζει το ίδιο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 17 Απριλίου 2019 στις 16:09 Η Himela έγραψε: #164 17-04-19 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Καλησπερα Αντιμετωπίζω πρόβλημα τόσο στις ειδοποιήσεις όσο και στις απαντήσεις σε προσωπικά μηνύματα ή και σε κάποιο νήμα . Ειδικά στο δεύτερο ενώ διαβάζω τα μηνύματα δεν μου αφήνει να απαντήσω, κάνω refresh και συνεχίζει το ίδιο . Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πεις πιο αναλυτικά το πρόβλημα; Στις ειδοποιήσεις τί πρόβλημα υπάρχει; Όταν πας να απαντήσεις σε πμ ή σε θρεντ, τί σού λέει; Δοκίμασε αρχικά να σβήσεις τα cookies και να συνδεθείς εκ νέου, μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα και πες μας τί έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 20:57 Ο Guest 874453: #165 27-05-19 20:57 ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:00 Ο Scandal έγραψε: #166 27-05-19 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Click για ανάπτυξη... Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:06 Ο Guest 874453: #167 27-05-19 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Click για ανάπτυξη... -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:08 Ο Scandal έγραψε: #168 27-05-19 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:15 Ο Guest 874453: #169 27-05-19 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Click για ανάπτυξη... Στην επεξεργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:06 Ο Guest 874453: #170 21-06-19 22:06 Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:29 Ο Scandal έγραψε: #171 21-06-19 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το κουβεντούλα χωρίς θέμα υπονοεί "χωρίς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα" αφού τα εκτός θέματος μηνύματα από άλλα θρεντ πάνε εκεί. Είναι σαν να λες "ο επικεφαλής (άνθρωπος)". Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Οπότε δες το έτσι ώστε να κοιμάσαι τα βράδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 17 Απριλίου 2019 στις 15:25 Ο Lancelot έγραψε: #163 17-04-19 15:25 Καλησπερα Αντιμετωπίζω πρόβλημα τόσο στις ειδοποιήσεις όσο και στις απαντήσεις σε προσωπικά μηνύματα ή και σε κάποιο νήμα . Ειδικά στο δεύτερο ενώ διαβάζω τα μηνύματα δεν μου αφήνει να απαντήσω, κάνω refresh και συνεχίζει το ίδιο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 17 Απριλίου 2019 στις 16:09 Η Himela έγραψε: #164 17-04-19 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Καλησπερα Αντιμετωπίζω πρόβλημα τόσο στις ειδοποιήσεις όσο και στις απαντήσεις σε προσωπικά μηνύματα ή και σε κάποιο νήμα . Ειδικά στο δεύτερο ενώ διαβάζω τα μηνύματα δεν μου αφήνει να απαντήσω, κάνω refresh και συνεχίζει το ίδιο . Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πεις πιο αναλυτικά το πρόβλημα; Στις ειδοποιήσεις τί πρόβλημα υπάρχει; Όταν πας να απαντήσεις σε πμ ή σε θρεντ, τί σού λέει; Δοκίμασε αρχικά να σβήσεις τα cookies και να συνδεθείς εκ νέου, μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα και πες μας τί έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 20:57 Ο Guest 874453: #165 27-05-19 20:57 ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:00 Ο Scandal έγραψε: #166 27-05-19 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Click για ανάπτυξη... Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:06 Ο Guest 874453: #167 27-05-19 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Click για ανάπτυξη... -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:08 Ο Scandal έγραψε: #168 27-05-19 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:15 Ο Guest 874453: #169 27-05-19 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Click για ανάπτυξη... Στην επεξεργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:06 Ο Guest 874453: #170 21-06-19 22:06 Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:29 Ο Scandal έγραψε: #171 21-06-19 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα Αντιμετωπίζω πρόβλημα τόσο στις ειδοποιήσεις όσο και στις απαντήσεις σε προσωπικά μηνύματα ή και σε κάποιο νήμα . Ειδικά στο δεύτερο ενώ διαβάζω τα μηνύματα δεν μου αφήνει να απαντήσω, κάνω refresh και συνεχίζει το ίδιο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 17 Απριλίου 2019 στις 16:09 Η Himela έγραψε: #164 17-04-19 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Καλησπερα Αντιμετωπίζω πρόβλημα τόσο στις ειδοποιήσεις όσο και στις απαντήσεις σε προσωπικά μηνύματα ή και σε κάποιο νήμα . Ειδικά στο δεύτερο ενώ διαβάζω τα μηνύματα δεν μου αφήνει να απαντήσω, κάνω refresh και συνεχίζει το ίδιο . Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πεις πιο αναλυτικά το πρόβλημα; Στις ειδοποιήσεις τί πρόβλημα υπάρχει; Όταν πας να απαντήσεις σε πμ ή σε θρεντ, τί σού λέει; Δοκίμασε αρχικά να σβήσεις τα cookies και να συνδεθείς εκ νέου, μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα και πες μας τί έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 20:57 Ο Guest 874453: #165 27-05-19 20:57 ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:00 Ο Scandal έγραψε: #166 27-05-19 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Click για ανάπτυξη... Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:06 Ο Guest 874453: #167 27-05-19 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Click για ανάπτυξη... -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:08 Ο Scandal έγραψε: #168 27-05-19 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:15 Ο Guest 874453: #169 27-05-19 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Click για ανάπτυξη... Στην επεξεργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:06 Ο Guest 874453: #170 21-06-19 22:06 Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:29 Ο Scandal έγραψε: #171 21-06-19 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Καλησπερα Αντιμετωπίζω πρόβλημα τόσο στις ειδοποιήσεις όσο και στις απαντήσεις σε προσωπικά μηνύματα ή και σε κάποιο νήμα . Ειδικά στο δεύτερο ενώ διαβάζω τα μηνύματα δεν μου αφήνει να απαντήσω, κάνω refresh και συνεχίζει το ίδιο . Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πεις πιο αναλυτικά το πρόβλημα; Στις ειδοποιήσεις τί πρόβλημα υπάρχει; Όταν πας να απαντήσεις σε πμ ή σε θρεντ, τί σού λέει; Δοκίμασε αρχικά να σβήσεις τα cookies και να συνδεθείς εκ νέου, μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα και πες μας τί έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 20:57 Ο Guest 874453: #165 27-05-19 20:57 ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:00 Ο Scandal έγραψε: #166 27-05-19 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Click για ανάπτυξη... Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:06 Ο Guest 874453: #167 27-05-19 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Click για ανάπτυξη... -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:08 Ο Scandal έγραψε: #168 27-05-19 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:15 Ο Guest 874453: #169 27-05-19 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Click για ανάπτυξη... Στην επεξεργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:06 Ο Guest 874453: #170 21-06-19 22:06 Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:29 Ο Scandal έγραψε: #171 21-06-19 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:00 Ο Scandal έγραψε: #166 27-05-19 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Click για ανάπτυξη... Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:06 Ο Guest 874453: #167 27-05-19 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Click για ανάπτυξη... -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:08 Ο Scandal έγραψε: #168 27-05-19 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:15 Ο Guest 874453: #169 27-05-19 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Click για ανάπτυξη... Στην επεξεργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:06 Ο Guest 874453: #170 21-06-19 22:06 Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:29 Ο Scandal έγραψε: #171 21-06-19 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΔΕπειδή έχασα κείμενο 3 φορές. 1 να μπει η αυτόματη αποθήκευση 2 ΝΑ βγει το κουμπί απάντηση.είναι ενοχλητικό,δε βλέπεις από ένα σημείο κ μετά τι γράφεις Click για ανάπτυξη... Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:06 Ο Guest 874453: #167 27-05-19 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Click για ανάπτυξη... -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:08 Ο Scandal έγραψε: #168 27-05-19 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:15 Ο Guest 874453: #169 27-05-19 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Click για ανάπτυξη... Στην επεξεργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:06 Ο Guest 874453: #170 21-06-19 22:06 Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:29 Ο Scandal έγραψε: #171 21-06-19 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Η αυτόματα αποθήκευση είχε περισσότερα ελαττώματα από όσο είχε να προσφέρει Πιθανότατα να ξανά ασχοληθώ μαζί της κάποια στιγμή, αλλά για τώρα να ξέρεις ότι υπάρχει και η δισκετούλα η μπλε στον επεξεργαστή κειμένου που σώζει χειροκίνητα αντί για αυτόματα. Είναι ίδια λειτουργία απλά όχι αυτόματη. Ποιο κουμπί απάντηση; Click για ανάπτυξη... -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 27 Μαΐου 2019 στις 21:08 Ο Scandal έγραψε: #168 27-05-19 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:15 Ο Guest 874453: #169 27-05-19 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Click για ανάπτυξη... Στην επεξεργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:06 Ο Guest 874453: #170 21-06-19 22:06 Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:29 Ο Scandal έγραψε: #171 21-06-19 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: -η δισκέτα δε με εξυπηρετεί.δε ξέρω πότε θα χάσω κείμενο. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2019 στις 21:15 Ο Guest 874453: #169 27-05-19 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Click για ανάπτυξη... Στην επεξεργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:06 Ο Guest 874453: #170 21-06-19 22:06 Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:29 Ο Scandal έγραψε: #171 21-06-19 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς ότι από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις "τι γράφεις" λόγω αυτού του κουμπιού, αφού δεν βρίσκεται σε σελίδα σύνταξης κειμένου Click για ανάπτυξη... Στην επεξεργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:06 Ο Guest 874453: #170 21-06-19 22:06 Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:29 Ο Scandal έγραψε: #171 21-06-19 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:29 Ο Scandal έγραψε: #171 21-06-19 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Από κινητο δε μπορω να επεξεργαστω μεμονωμένα τις συνδρομές μου? Click για ανάπτυξη... Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2019 στις 22:57 Ο Guest 874453: #172 21-06-19 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα το φτιάξω αύριο που θα μπω από PC inco μου. Στην ουσία να εμφανιστούν τα checkboxes διαχείρισης δίπλα από κάθε μεμονωμένο θέμα δεν εννοείς; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #173 22-06-19 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Ναι. Click για ανάπτυξη... Done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2019 στις 19:15 Ο Guest 874453: #174 02-07-19 19:15 ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2019 στις 16:18 Ο Scandal έγραψε: #175 03-07-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: ΑΑπό κινητό ,όταν πάω λίστα αποκλεισμένων μελών δ μπορώ να δω μέχρι πότε είναι το μπαν.#Κατίνα_σάλαμακι Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε / βελτιώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 18:54 Ο Guest 874453: #176 18-07-19 18:54 Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδώ κ καιρο,αλλά βαριέμαι να το πω,ενώ μου έρχονται 2 ειδοποιήσεις για reaction στην πραγματικότητα είναι 1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2019 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #177 18-07-19 19:44 Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2019 στις 20:00 Ο Guest 874453: #178 18-07-19 20:00 Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θαύμα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2019 στις 23:06 Η Πουπουλίνα: #179 24-07-19 23:06 Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα. Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο. Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2019 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #180 27-07-19 23:05 Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2019
Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα. Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.