challenger
Επιφανές μέλος

ειναι πολυ πιο καλο απο το οινοπνευμα, γιατι δεν ξηραινει το δερμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Βαλ...δεν παιζεσαι!!!Λες να ξερει να ανοιγει φυλλο στην χορτοπιτα ο Παναγιωτης;;ή στην ακραία ανάγκη κράτα κόντρα με τον αντίχειρα πίσω από το λοβό και στρίβε μπροστά με τον δείκτη σα να ανοίγεις φύλλο στη χορτόπιτα, με το σκουλαρίκι να παριστάνει τον πλάστη και το λοβό το φύλλο.
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

Βαλ...δεν παιζεσαι!!!Λες να ξερει να ανοιγει φυλλο στην χορτοπιτα ο Παναγιωτης;;![]()
να μαθει!

yperoxi
Δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

οτι αλλο θες σκουντας εδω ειμαι !!!!
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μπεταντιν ?????Aυτό με το οινόπνευμα το λένε όλοι (κι εγώ το έκανα σε όλες τις τρύπες πλην αφαλού). Αλλά πρόσφατα άκουσα ότι το οινόπνευμα είναι ο,τι χειρότερο σε πληγές και καλύτερα να το πλένεις με Betadine.
Η αλοιφή που δίνουν είναι μούφα, δεν την χρειάζεσαι. Συνήθως είναι τύπου βαζελίνης ή λιπαντικού και απλά ενυδατώνει.
Δεν χρειάζεται κάτι σπουδαίο σε προσοχή (αν πχ είχες μακριά μαλλιά, οκ, να πρόσεχες να μην πιαστούν οι τρίχες έτσι όπως το στριφογυρίζεις ή να μην το θερμαίνεις με το πιστολάκι)

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπεταντιν ?????Καλα αυτο ποιος το ειπε ???? εχω ρωτησει πιρσερ και μου εχει πει με οινοπνευμα (αντισηψια και σταματαει τους ερεθισμους αν και τσουζει τις πρωτες φορες) ή ορο φυσιολογικο ή αλατονερο
Εχω δοκιμασει και 3 εκτος απο το αλατονερο (μου φαινεται υποπτο) αλλα για μπεταντιν δεν εχω ακουσει ασε που μπορει να μην επιτρεεπεται κιολλας οσο για τι πιρσινγκ στον αφαλο ...... ειναι πονεμενη ιστορια
Εγώ σου λέω ότι το αλατόνερο είναι το μόνο το οποίο σίγουρα δεν θα σου κάνει βλακεία, σε κανένα pierc. Ας πούμε εμένα στον αφαλό μου είπε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βάλω μπεταντιν, ενώ σε άλλους λένε να βάζουν. Ο καθένας ότι θέλει λέει, τελικά είναι αν θα είσαι τυχερός και δεν πάθεις καμιά μόλυνση.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Το έβαζα τον πρώτο μήνα στην τρύπα που είχα στην μύτη.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσο για το πως να το στρίψεις, αν γλιστράνε τα χέρια σου και δεν μπορείς, βάλε υγρή κιμωλία, super grip, dry hands cream ή αντίστοιχη πούδρα (αυτά που βάζουν όσοι κάνουν βάρη, golf, pole dance, κλπ). Μετά και κεφάλι καρφίτσας στρίβεις.
challenger
Επιφανές μέλος

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην επιτρέπεται το Betadine ή το αλατόνερο ή ο ορός (που στην ουσία, αλατόνερο είναι). Η θεωρία μου είναι ότι σου λένε να βάζεις οινόπνευμα γιατί είναι πιό δυνατό από τα υπόλοιπα ώστε να μην τους βρίζεις αμα έχεις κακή υγιεινή και πάθεις καμία μόλυνση. Αλλά το λογικό είναι πως ο,τι αντιβακτηριδιακό που θα έβαζες σε εκδορά/πληγή κάνει την ίδια δουλειά.
Οσο για το πως να το στρίψεις, αν γλιστράνε τα χέρια σου και δεν μπορείς, βάλε υγρή κιμωλία, super grip, dry hands cream ή αντίστοιχη πούδρα (αυτά που βάζουν όσοι κάνουν βάρη, golf, pole dance, κλπ). Μετά και κεφάλι καρφίτσας στρίβεις.
Βασικα, το οινοπνευμα είναι αρκετα ισχυσρο αντισηπτικο, αλλα ξηραινει το δερμα, και ισως δημιουργησει προβληματα, το δε betadine ειναι πολυ καλυτερο(εκτός αν εχεις θεματα με τον θυροειδη)
Σε αυτο το περι οτιδηποτε αντιβακτηριδιακου διαφωνω. καθε πραγμα για τη δουλεια του!
Ωστόσο για την υγρη κιμωλια, και τα τοιαυτα, πρωτη φορα το ακουω...

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Betadine νομιζω οτι δεν χρειαζεται να βαζεις σε τρυπα (οπουδηποτε και αν ειναι αυτη καλα αν ειναι ειναι καμια τρυπα σε γλωσσα και τετοια το μπεταντιν το ειδικο που κυκλοφορει για το στομα ειναι το καλυτερο) αλλα εγω προσωπικα βαζω ορο και οινοπνευμα ασε που εχω θεματακι και με το θυροειδη (οποτε αστο καλυτερα) Οσο για το αντισηπτικο συμφωνω μαζι σουΒασικα, το οινοπνευμα είναι αρκετα ισχυσρο αντισηπτικο, αλλα ξηραινει το δερμα, και ισως δημιουργησει προβληματα, το δε betadine ειναι πολυ καλυτερο(εκτός αν εχεις θεματα με τον θυροειδη)
Σε αυτο το περι οτιδηποτε αντιβακτηριδιακου διαφωνω. καθε πραγμα για τη δουλεια του!
Ωστόσο για την υγρη κιμωλια, και τα τοιαυτα, πρωτη φορα το ακουω...![]()
challenger
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ακουω διαφορα θα ρωτησω τα εξης: 1) Ποναει ? 2) Ποσο ευκολα μολυνεται? 3) Ισχυει κατι που διαβασα οτι καλυτερα να αποφευγεται εκει ?
αα! Μη μου πειτε να παω να την κανω σε ταττου στουντιο με βελονα διοτι ευχαριστω αλλα δε θα παρω εκανα μια σε ταττου στουντιο και μπορω να πω οτι με πονεσε αρκετα

Και ας ρωτησω μια απορια που μολις μου ηρθε σκεφτομαι να παω να κανω τρυπα στο πανω μερος του αυτιου
Ακουω διαφορα θα ρωτησω τα εξης: 1) Ποναει ? 2) Ποσο ευκολα μολυνεται? 3) Ισχυει κατι που διαβασα οτι καλυτερα να αποφευγεται εκει ?
αα! Μη μου πειτε να παω να την κανω σε ταττου στουντιο με βελονα διοτι ευχαριστω αλλα δε θα παρω εκανα μια σε ταττου στουντιο και μπορω να πω οτι με πονεσε αρκετα
οταν μιλαμε για ανοιχτη πληγη,μιλαμε και για πιθανη μολυνση αναλογα με τη φροντιδα παντα
αν βαζεις αλατονερακι 2-3 φορες τη μερα με μια μπατονετα,δε θα παθεις μολυνση [αλλο αν εχει χτυπηθει νευρο κλπ]
εγω εχω 3 εκει πανωκαι δεν πονεσα παραπανω απ'οσο ειναι φυσιολογικο
αν εισαι μιγιαγγιχτη ομως τα πραγματα αλλαζουν τα πραγματα
challenger
Επιφανές μέλος

Το εχω ξαναπει κι εγώ δεν ξέρω ποσες φορες, μα θα το πω άλλη μία: το piercing για να γίνεται χωρις φόβο μόλυνσης, πρεπει να γίνεται ΜΟΝΟ με βελόνα. τα πιστολάκια είναι ανθυγιεινά!Mη μου πειτε να παω να την κανω σε ταττου στουντιο με βελονα διοτι ευχαριστω αλλα δε θα παρω εκανα μια σε ταττου στουντιο και μπορω να πω οτι με πονεσε αρκετα
Μόνο βελόνα και έπειτα τακτική φροντίδα!

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

τα piercings αν γινουν σωστα δεν πονάνε.Ξερεις κανεις αν το συγκεκριμενο piercing(forward helix) ποναει?![]()
Το παν είναι η σωστη φροντιδα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.