Euroleague 2023-2024

Νικητής Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2023-2024
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 26)
  • Άλμπα Βερολίνου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αναντόλου Εφές

• Αρμάνι (Ολύμπια) Μιλάνο

• Ερυθρός Αστέρας

• Βίρτους Μπολόνια

Ψήφοι: 1 3,8%
  • Μονακό

Ψήφοι: 3 11,5%
  • Βιλερμπάν

• Μπαρτσελόνα

Ψήφοι: 1 3,8%
  • Μπασκόνια

• Μπάγιερν Μονάχου

• Φενέρμπαχτσε

• Μακάμπι Τελ Αβίβ

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 6 23,1%
  • Βαλένθια

• Παρτιζάν

• Ολυμπιακός

Ψήφοι: 9 34,6%
  • Παναθηναικός

Ψήφοι: 6 23,1%
  • Ζάλγκιρις

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.
θα ερθει λορετζο μπραουν στο τσιρκο ναμας ζαλιζει ο λαλακης 800 χρονια.πρεπει να χουν και εκπομπη τωρα αλλα κλικ δεν τους δινω
Φυσικά και θα πάει στον πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης που του γύρισε και σειρά στα PO από 2-1... Που θα πάει ; Στον Ολυμπιακό να τον βρίζει ο Μπι και να παίζει αγώνες χωρίς κλιματιστικό ; Έλα Χριστέ και Παναγιά 😂😂💦🔜☘️....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τελευταία επεξεργασία:

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.
Ρε τον ταβερνιάρη

Πώς αισθάνεσαι ρε Ευκλείδη που σε ξεβράκωσε ;
Με τοξικοτητα πιο φουλ απο το φουλ,με αστειες δικαιολογιες για διαιτησιες με αποτελεσμα και με τη μακαμπι να εχει 200 0 διαιτησια στο πεμπτο και με τον οσφπ 200 0 στο τελευταιο ματς....Με ροστερ 25 μυριων πολυ πιο ακριβο και απο οσφπ και απο μακαμπι.....Οταν θα φυγει νυχτα του χρονου οταν θα ξαναπεσει το μπατζετ πηγαινετε να γινετε εφες....

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.832 μηνύματα.
Μόνος του το πήρε... Vamos a Matar Compañeros! :hehe:

1718623753082.png

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.
Με τοξικοτητα πιο φουλ απο το φουλ,με αστειες δικαιολογιες για διαιτησιες με αποτελεσμα και με τη μακαμπι να εχει 200 0 διαιτησια στο πεμπτο και με τον οσφπ 200 0 στο τελευταιο ματς....Με ροστερ 25 μυριων πολυ πιο ακριβο και απο οσφπ και απο μακαμπι.....Οταν θα φυγει νυχτα του χρονου οταν θα ξαναπεσει το μπατζετ πηγαινετε να γινετε εφες....
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Στο 4ο ματς στο ΣΕΦ που έσβησα τα όνειρα των γαύρων τι διαιτησία υπήρχε ;

Καλά τα περί 25 μυρίων είναι από τα μεγαλύτερα μυθεύματα. Χώνεψέ το, ο ΠΑΟ έφτασε το 7ο αστέρι μα Αταμάν και Σλούκα αρχηγό.

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Στο 4ο ματς στο ΣΕΦ που έσβησα τα όνειρα των γαύρων τι διαιτησία υπήρχε ;

Καλά τα περί 25 μυρίων είναι από τα μεγαλύτερα μυθεύματα. Χώνεψέ το, ο ΠΑΟ έφτασε το 7ο αστέρι μα Αταμάν και Σλούκα αρχηγό.
Του χρονου το καλοκαιρι ο μπαρτζωκας θα παρει ευρωπαικο και πρωταθλημα

Τελευταία επεξεργασία:

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.
Του χρονου το καλοκαιρι ο μπαρτζωκας θα παρει ευρωπαικο και πρωταθλημα και ο αχταρμαν θα απολυθει ταπεινωμενος και απαξιωμενος και το καλοκαιρι το μπατζετ θα πεσει στα ταρταρα και θα ρθει ο αφος του λαλακη προπονητης......Ολα εγιναν στο βωμο της προσχαιρης επιτυχιας.....Θα μας ζαλιζετε μεχρι τα χριστουγεννα μεχρι να αντιληφθειτε το καζο που ερχεται....Α και ευτυχως που δεν παιρνετε καλυτερο πενταρι απο λεφλοπ....Μακαρι και παλι μακαρι να αληθευουν τα περι παπαγιαννη....
φετος τους τελειωσαμε ολους με ενα 5αρι , του χρονου θα το κανουμεε χωρις 5αρι αμα θες

εγω νομιζω πρεπει να ευχεσαι να μην παρουμε 3αρι ππου ηταν η αδυναμια μας , γτ ο λεφλοπ βγηκε καλυτερη 5αδα ευρωλιγκας κ αμα δεν εκανε το ρεκορ ποντων ο μαικ θα ηταν κ ο mvp της διοργανωσης

Υ.Γ. αμπασκετος λαος , δες τα στατιστικά πριν μιλησεις

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-17 193808.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-17 193808.png
    513,1 KB · Εμφανίσεις: 33

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

φετος τους τελειωσαμε ολους με ενα 5αρι , του χρονου θα το κανουμεε χωρις 5αρι αμα θες

εγω νομιζω πρεπει να ευχεσαι να μην παρουμε 3αρι ππου ηταν η αδυναμια μας , γτ ο λεφλοπ βγηκε καλυτερη 5αδα ευρωλιγκας κ αμα δεν εκανε το ρεκορ ποντων ο μαικ θα ηταν κ ο mvp της διοργανωσης

Υ.Γ. αμπασκετος λαος , δες τα στατιστικά πριν μιλησεις
Toυ αη γιαννιου ειναι μια φορα παντως....Ο λεφλοπ ιδια σεζον δεν ξανακανει.Μου θυμιζετε την ποδοσφαιρικη αεκ στην αλαζονεια που εχετε βγαλει.....Μιλαμε τι εχει πει το στομα σας....Αν σκεφτεις οτι νικησες σειρα με μακαμπι λογω τραυματισμου μπολντουιν και σειρα με οσφπ λογω τραυματισμου φαλ η κωλοφαρδια δεν ξανασυνεχιζεται.

Τελευταία επεξεργασία:

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Toυ αη γιαννιου ειναι μια φορα παντως....Ο λεφλοπ ιδια σεζον δεν ξανακανει.Μου θυμιζετε την ποδοσφαιρικη αεκ στην αλαζονεια που εχετε βγαλει.....Μιλαμε τι εχει πει το στομα σας....Αν σκεφτεις οτι νικησες σειρα με μακαμπι λογω τραυματισμου μπολντουιν και σειρα με οσφπ λογω τραυματισμου φαλ η κωλοφαρδια δεν ξανασυνεχιζεται.
με παρτιζαν καλη σεζον εκανε , μαλλον του αη γιαννιου δεν εινααι μια φορα

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.854 μηνύματα.
Το πήραμε, οι Boston Celtics πρωταθλητές για 18η φορά στην ιστορία 🎉🎉.

IMG_6071.jpeg

Alexandros28

Δραστήριο μέλος

Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.854 μηνύματα.

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλημέρα σε όσους έχουν δύο κούπες

Και καλώς ήρθες στην Dream Team κύριε Λορένζο , έπεται η συνέχεια κύριοι 🔜💦
20240619_083635.jpg

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Διαβάζω για σφήνα του Ολυμπιακού, οπότε κλεισμένος δε ξέρω αν ειναι

Έκλεισε φίλε το είπε ο δπγ σε στορυ πριν λίγο , μια γάτα έχει καθορίσει την ψυχική μας υγεία εδώ και έναν χρόνο

Φρι ευχαριστούμε για όλα 🙏🏻

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως θα χωρεσει

Από ότι φαίνεται δεν θα πάει για 3αρι και θα έρθει ξένος στο 5ο , οπότε ο Γκραντ θα δώσει και βάρδιες ως 3αρι όταν έχει δίπλα του τόσα guard

Έκτος κ εάν αμα κάνει όντως κρούση σε βεζενκοφ μήπως σκέφτονται Χουαντσο στο 3 και για αυτό δεν παίρνουμε 3αρι , αλλά το θεωρώ απίθανο να έρθει ο βεζενκοφ και να δω στο 3 Χουαντσο

Πάντως αυτό που κατάλαβα είναι ότι θέλανε να φέρουν από ΝΒΑ 3αρι και τρώνε πόρτες , τώρα ο Osman πχ δεν υπάρχει λόγος να έρθει Ευρώπη

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Νομίζω ότι πλέον, εκτός Ντόρσεϊ Βεζενκοφ και Φουρνιε, η αντικατάσταση ΜακΚισικ με Χεζονια είναι απαραίτητη εφόσον πλέον ο Παπ δε πολυτραβάει..

Αν το καλοσκεφτείτε δεν έμεινε ομάδα με την οποία να μη συμφώνησε.. Ρεάλ Μπάρτσα Παναθηναϊκός δεν

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομίζω ότι πλέον, εκτός Ντόρσεϊ Βεζενκοφ και Φουρνιε, η αντικατάσταση ΜακΚισικ με Χεζονια είναι απαραίτητη εφόσον πλέον ο Παπ δε πολυτραβάει..

Αν το καλοσκεφτείτε δεν έμεινε ομάδα με την οποία να μη συμφώνησε.. Ρεάλ Μπάρτσα Παναθηναϊκός δεν

Αν ο Σάσα έχει 1% να έρθει σε εμάς ο Μάριο έχει 0,1% να έρθει σε εσάς , μέλος σε συνδέσμους μας ήτανε και τώρα ο Αταμαν τον άφησε για αυτό δεν τον πήραμε. Εγώ πιστεύω θα μείνει Ρεάλ πάντως

Πήρατε παίκτη πάντως , τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο μαθαίνω.. για διαβατήριο κομπλέ λύση , τώρα αγωνιστικά έχω να τον δω από το εφηβικό της εθνικής δεν έχω ιδέα

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Αν ο Σάσα έχει 1% να έρθει σε εμάς ο Μάριο έχει 0,1% να έρθει σε εσάς , μέλος σε συνδέσμους μας ήτανε και τώρα ο Αταμαν τον άφησε για αυτό δεν τον πήραμε. Εγώ πιστεύω θα μείνει Ρεάλ πάντως

Πήρατε παίκτη πάντως , τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο μαθαίνω.. για διαβατήριο κομπλέ λύση , τώρα αγωνιστικά έχω να τον δω από το εφηβικό της εθνικής δεν έχω ιδέα
Σκέφτομαι το ματσαρισμα χαραλαμποπουλος μπραουν σε καμια αλλαγη σκριν κ βγαζω καντήλες

Επίσης γτ ο Σάσα να έχει μόνο 1% πιθανότητα να ρθει σε σας;; Εγω θα έδινα τουλάχιστον ένα 30-35%

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκέφτομαι το ματσαρισμα χαραλαμποπουλος μπραουν σε καμια αλλαγη σκριν κ βγαζω καντήλες

Επίσης γτ ο Σάσα να έχει μόνο 1% πιθανότητα να ρθει σε σας;; Εγω θα έδινα τουλάχιστον ένα 30-35%

Τόσο πολύ να τον αλλάξουν τα λεφτά ; Ο Σλούκας εντάξει ήρθε σε εμάς γιατί δώσαμε καλά λεφτά αλλά κυρίως γιατί δεν τον θέλατε εσείς και εδώ βρήκε ακριβώς τον ρόλο που ήθελε.

Ο Σάσα μια χαρά ρόλο θα έχει στον Ολυμπιακό ηγέτη θα τον έχετε , οπότε στην ζυγαριά λεφτά με ρόλο και συναισθήματα το θεωρώ δύσκολο να έρθει, καλά όταν σκάει το χρήμα όλα ξεχνιούνται βέβαια αλλά θα δείξει.

Για το γούρι όπως πέρσυ με τον Κώστα δεν αλλάζω το 1% 😂

1% Παναθηναϊκός
44% Ολυμπιακός
55% να μεινει ΝΒΑ

Αυτά δίνω εγώ προσωπικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια