NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

17-06-24

02:47
Φυσικά και θα πάει στον πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης που του γύρισε και σειρά στα PO από 2-1... Που θα πάει ; Στον Ολυμπιακό να τον βρίζει ο Μπι και να παίζει αγώνες χωρίς κλιματιστικό ; Έλα Χριστέ και Παναγιάθα ερθει λορετζο μπραουν στο τσιρκο ναμας ζαλιζει ο λαλακης 800 χρονια.πρεπει να χουν και εκπομπη τωρα αλλα κλικ δεν τους δινω

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

17-06-24

13:39
Με τοξικοτητα πιο φουλ απο το φουλ,με αστειες δικαιολογιες για διαιτησιες με αποτελεσμα και με τη μακαμπι να εχει 200 0 διαιτησια στο πεμπτο και με τον οσφπ 200 0 στο τελευταιο ματς....Με ροστερ 25 μυριων πολυ πιο ακριβο και απο οσφπ και απο μακαμπι.....Οταν θα φυγει νυχτα του χρονου οταν θα ξαναπεσει το μπατζετ πηγαινετε να γινετε εφες....Ρε τον ταβερνιάρη
Πώς αισθάνεσαι ρε Ευκλείδη που σε ξεβράκωσε ;
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.832 μηνύματα.

17-06-24

14:31
Μόνος του το πήρε... Vamos a Matar Compañeros!

Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

17-06-24

15:54
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααΜε τοξικοτητα πιο φουλ απο το φουλ,με αστειες δικαιολογιες για διαιτησιες με αποτελεσμα και με τη μακαμπι να εχει 200 0 διαιτησια στο πεμπτο και με τον οσφπ 200 0 στο τελευταιο ματς....Με ροστερ 25 μυριων πολυ πιο ακριβο και απο οσφπ και απο μακαμπι.....Οταν θα φυγει νυχτα του χρονου οταν θα ξαναπεσει το μπατζετ πηγαινετε να γινετε εφες....
Στο 4ο ματς στο ΣΕΦ που έσβησα τα όνειρα των γαύρων τι διαιτησία υπήρχε ;
Καλά τα περί 25 μυρίων είναι από τα μεγαλύτερα μυθεύματα. Χώνεψέ το, ο ΠΑΟ έφτασε το 7ο αστέρι μα Αταμάν και Σλούκα αρχηγό.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

17-06-24

19:31
Του χρονου το καλοκαιρι ο μπαρτζωκας θα παρει ευρωπαικο και πρωταθλημαΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Στο 4ο ματς στο ΣΕΦ που έσβησα τα όνειρα των γαύρων τι διαιτησία υπήρχε ;
Καλά τα περί 25 μυρίων είναι από τα μεγαλύτερα μυθεύματα. Χώνεψέ το, ο ΠΑΟ έφτασε το 7ο αστέρι μα Αταμάν και Σλούκα αρχηγό.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

17-06-24

19:41
φετος τους τελειωσαμε ολους με ενα 5αρι , του χρονου θα το κανουμεε χωρις 5αρι αμα θεςΤου χρονου το καλοκαιρι ο μπαρτζωκας θα παρει ευρωπαικο και πρωταθλημα και ο αχταρμαν θα απολυθει ταπεινωμενος και απαξιωμενος και το καλοκαιρι το μπατζετ θα πεσει στα ταρταρα και θα ρθει ο αφος του λαλακη προπονητης......Ολα εγιναν στο βωμο της προσχαιρης επιτυχιας.....Θα μας ζαλιζετε μεχρι τα χριστουγεννα μεχρι να αντιληφθειτε το καζο που ερχεται....Α και ευτυχως που δεν παιρνετε καλυτερο πενταρι απο λεφλοπ....Μακαρι και παλι μακαρι να αληθευουν τα περι παπαγιαννη....
εγω νομιζω πρεπει να ευχεσαι να μην παρουμε 3αρι ππου ηταν η αδυναμια μας , γτ ο λεφλοπ βγηκε καλυτερη 5αδα ευρωλιγκας κ αμα δεν εκανε το ρεκορ ποντων ο μαικ θα ηταν κ ο mvp της διοργανωσης
Υ.Γ. αμπασκετος λαος , δες τα στατιστικά πριν μιλησεις
Συνημμένα
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

17-06-24

19:45
Toυ αη γιαννιου ειναι μια φορα παντως....Ο λεφλοπ ιδια σεζον δεν ξανακανει.Μου θυμιζετε την ποδοσφαιρικη αεκ στην αλαζονεια που εχετε βγαλει.....Μιλαμε τι εχει πει το στομα σας....Αν σκεφτεις οτι νικησες σειρα με μακαμπι λογω τραυματισμου μπολντουιν και σειρα με οσφπ λογω τραυματισμου φαλ η κωλοφαρδια δεν ξανασυνεχιζεται.φετος τους τελειωσαμε ολους με ενα 5αρι , του χρονου θα το κανουμεε χωρις 5αρι αμα θες
εγω νομιζω πρεπει να ευχεσαι να μην παρουμε 3αρι ππου ηταν η αδυναμια μας , γτ ο λεφλοπ βγηκε καλυτερη 5αδα ευρωλιγκας κ αμα δεν εκανε το ρεκορ ποντων ο μαικ θα ηταν κ ο mvp της διοργανωσης
Υ.Γ. αμπασκετος λαος , δες τα στατιστικά πριν μιλησεις
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

17-06-24

21:59
με παρτιζαν καλη σεζον εκανε , μαλλον του αη γιαννιου δεν εινααι μια φοραToυ αη γιαννιου ειναι μια φορα παντως....Ο λεφλοπ ιδια σεζον δεν ξανακανει.Μου θυμιζετε την ποδοσφαιρικη αεκ στην αλαζονεια που εχετε βγαλει.....Μιλαμε τι εχει πει το στομα σας....Αν σκεφτεις οτι νικησες σειρα με μακαμπι λογω τραυματισμου μπολντουιν και σειρα με οσφπ λογω τραυματισμου φαλ η κωλοφαρδια δεν ξανασυνεχιζεται.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

18-06-24

07:49
Το πήραμε, οι Boston Celtics πρωταθλητές για 18η φορά στην ιστορία 
.

Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

18-06-24

14:03
Φίλε μου ελληνικό πρωτάθλημα είδες ή κόπηκε με βία ?
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

18-06-24

14:11
Φίλε μου ελληνικό πρωτάθλημα είδες ή κόπηκε με βία ?
Ναι είδα ωραίο ήταν.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-24

08:38
Καλημέρα σε όσους έχουν δύο κούπες
Και καλώς ήρθες στην Dream Team κύριε Λορένζο , έπεται η συνέχεια κύριοι

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.610 μηνύματα.

19-06-24

08:42
Διαβάζω για σφήνα του Ολυμπιακού, οπότε κλεισμένος δε ξέρω αν ειναιΚαλημέρα σε όσους έχουν δύο κούπες
View attachment 133969
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-24

08:46
Διαβάζω για σφήνα του Ολυμπιακού, οπότε κλεισμένος δε ξέρω αν ειναι
Έκλεισε φίλε το είπε ο δπγ σε στορυ πριν λίγο , μια γάτα έχει καθορίσει την ψυχική μας υγεία εδώ και έναν χρόνο
Φρι ευχαριστούμε για όλα

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.610 μηνύματα.

19-06-24

08:54
Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως θα χωρεσειΈκλεισε φίλε το είπε ο δπγ σε στορυ πριν λίγο , μια γάτα έχει καθορίσει την ψυχική μας υγεία εδώ και έναν χρόνο
Φρι ευχαριστούμε για όλα![]()
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-24

09:00
Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως θα χωρεσει
Από ότι φαίνεται δεν θα πάει για 3αρι και θα έρθει ξένος στο 5ο , οπότε ο Γκραντ θα δώσει και βάρδιες ως 3αρι όταν έχει δίπλα του τόσα guard
Έκτος κ εάν αμα κάνει όντως κρούση σε βεζενκοφ μήπως σκέφτονται Χουαντσο στο 3 και για αυτό δεν παίρνουμε 3αρι , αλλά το θεωρώ απίθανο να έρθει ο βεζενκοφ και να δω στο 3 Χουαντσο
Πάντως αυτό που κατάλαβα είναι ότι θέλανε να φέρουν από ΝΒΑ 3αρι και τρώνε πόρτες , τώρα ο Osman πχ δεν υπάρχει λόγος να έρθει Ευρώπη
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

19-06-24

10:47
Νομίζω ότι πλέον, εκτός Ντόρσεϊ Βεζενκοφ και Φουρνιε, η αντικατάσταση ΜακΚισικ με Χεζονια είναι απαραίτητη εφόσον πλέον ο Παπ δε πολυτραβάει..
Αν το καλοσκεφτείτε δεν έμεινε ομάδα με την οποία να μη συμφώνησε.. Ρεάλ Μπάρτσα Παναθηναϊκός δεν
Αν το καλοσκεφτείτε δεν έμεινε ομάδα με την οποία να μη συμφώνησε.. Ρεάλ Μπάρτσα Παναθηναϊκός δεν
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-24

10:55
Νομίζω ότι πλέον, εκτός Ντόρσεϊ Βεζενκοφ και Φουρνιε, η αντικατάσταση ΜακΚισικ με Χεζονια είναι απαραίτητη εφόσον πλέον ο Παπ δε πολυτραβάει..
Αν ο Σάσα έχει 1% να έρθει σε εμάς ο Μάριο έχει 0,1% να έρθει σε εσάς , μέλος σε συνδέσμους μας ήτανε και τώρα ο Αταμαν τον άφησε για αυτό δεν τον πήραμε. Εγώ πιστεύω θα μείνει Ρεάλ πάντως
Πήρατε παίκτη πάντως , τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο μαθαίνω.. για διαβατήριο κομπλέ λύση , τώρα αγωνιστικά έχω να τον δω από το εφηβικό της εθνικής δεν έχω ιδέα
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

19-06-24

10:59
Σκέφτομαι το ματσαρισμα χαραλαμποπουλος μπραουν σε καμια αλλαγη σκριν κ βγαζω καντήλεςΑν ο Σάσα έχει 1% να έρθει σε εμάς ο Μάριο έχει 0,1% να έρθει σε εσάς , μέλος σε συνδέσμους μας ήτανε και τώρα ο Αταμαν τον άφησε για αυτό δεν τον πήραμε. Εγώ πιστεύω θα μείνει Ρεάλ πάντως
Πήρατε παίκτη πάντως , τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο μαθαίνω.. για διαβατήριο κομπλέ λύση , τώρα αγωνιστικά έχω να τον δω από το εφηβικό της εθνικής δεν έχω ιδέα
Επίσης γτ ο Σάσα να έχει μόνο 1% πιθανότητα να ρθει σε σας;; Εγω θα έδινα τουλάχιστον ένα 30-35%
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-24

11:19
Σκέφτομαι το ματσαρισμα χαραλαμποπουλος μπραουν σε καμια αλλαγη σκριν κ βγαζω καντήλες
Επίσης γτ ο Σάσα να έχει μόνο 1% πιθανότητα να ρθει σε σας;; Εγω θα έδινα τουλάχιστον ένα 30-35%
Τόσο πολύ να τον αλλάξουν τα λεφτά ; Ο Σλούκας εντάξει ήρθε σε εμάς γιατί δώσαμε καλά λεφτά αλλά κυρίως γιατί δεν τον θέλατε εσείς και εδώ βρήκε ακριβώς τον ρόλο που ήθελε.
Ο Σάσα μια χαρά ρόλο θα έχει στον Ολυμπιακό ηγέτη θα τον έχετε , οπότε στην ζυγαριά λεφτά με ρόλο και συναισθήματα το θεωρώ δύσκολο να έρθει, καλά όταν σκάει το χρήμα όλα ξεχνιούνται βέβαια αλλά θα δείξει.
Για το γούρι όπως πέρσυ με τον Κώστα δεν αλλάζω το 1%

1% Παναθηναϊκός
44% Ολυμπιακός
55% να μεινει ΝΒΑ
Αυτά δίνω εγώ προσωπικά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NeosUser2023
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- theios_giorgis
- Paragontas7000
- charmander
- rootbreaker
- Joji
- theodle
- eukleidhs1821
- bibliofagos
- fockos
- phleidhs
- American Economist
- taketrance
- Scandal
- Wonderkid
- giannhs2001
- o venizelikos
- Memetchi
- Kate1914
- xristarac
- Paladin
- Unboxholics
- A350
- Fernando_A
- touvlo
- Startx0
- Μαυρίκιος
- Luludaki
- Kris.gr
- Libertus
- physicscrazy
- Ellis
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- naturale
- Hased Babis
- johnt
- Himalaian
- parrot/παπαγάλος
- Jim4ever
- johnsala
- fmarulezkd
- J.Cameron
- Βασιλης1234
- alexd99
- back2967
- hirasawayui
- AK-92
- jj!
- Αντικειμενικός
- Αγγελος Κοκ
- Maraki_lar_1980
- aggorf
- Ilma
- Jim175
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.