Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:01 Ο Στεφανος56: #201 23-05-21 21:01 Εμένα δεν μου άρεσε η ελληνική συμμετοχή ....νομίζω τα εφέ την καταπίναν την κοπέλα ....μου άρεσαν η Αλβανία ,η Γαλλία ,η Μολδαβια ,η Λιθουανία ,η κροατια (που δεν πέρασε τελικό ),Ρωσία ,Αζερμπαιτζαν Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 21:02 Ο Guest 875331: #202 23-05-21 21:02 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι για χρόνια βασιζόμαστε στα ίδια άτομα. Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινό και όλο το team τους. Λυπάμαι παιδιά κουράσατε περισσότερο και από την ομάδα του Euro 2004 στο ποδόσφαιρο. Μόνο που εσείς συνεχίζετε ακόμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να στείλουμε με απευθείας ανάθεση στη Στεφανία. Την ήξερε κανένας από πριν; Πρέπει να γίνει ανοιχτός εσωτερικός διαγωνισμός και όποιος θέλει να συμμετέχει. Click για ανάπτυξη... Καλά έκαναν γιατί η Στεφανία ήταν πολύ καλή και το ελληνικό κοινό δε θα κρίενι σωστά για το τι θα έχει πέραση στο διαγωνισμό. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:03 Η Agaphbou έγραψε: #203 23-05-21 21:03 Το πιο εκνευριστικό στη δική μας συμμετοχή που κόντεψε να με τρελάνει είναι που τραγουδούσε φωνάζοντας LAST DAAAAANCE και καθόταν ΑΚΟΥΝΗΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ Α ΧΞΣΒΑΨΣΞΣΝΧΨ; Ν WHAT KIND OF SORCERY IS THIS?! akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:09 Ο akikos έγραψε: #204 23-05-21 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Καλά έκαναν γιατί η Στεφανία ήταν πολύ καλή και το ελληνικό κοινό δε θα κρίενι σωστά για το τι θα έχει πέραση στο διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα προσπαθούν πάρα πολλοί να αποκτήσουν φήμη για να κάνουν καριέρα. Καταλαβαίνω να γίνει απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνες γνωστούς αλλά όχι σε άγνωστους. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 21:10 Ο Guest 875331: #205 23-05-21 21:10 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στην Ελλάδα προσπαθούν πάρα πολλοί να αποκτήσουν φήμη για να κάνουν καριέρα. Καταλαβαίνω να γίνει απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνες γνωστούς αλλά όχι σε άγνωστους. Click για ανάπτυξη... Το ζητημα ειναι αν μπορουν να αποδωσουν και μονο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #206 23-05-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι για χρόνια βασιζόμαστε στα ίδια άτομα. Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινό και όλο το team τους. Λυπάμαι παιδιά κουράσατε περισσότερο και από την ομάδα του Euro 2004 στο ποδόσφαιρο. Μόνο που εσείς συνεχίζετε ακόμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να στείλουμε με απευθείας ανάθεση στη Στεφανία. Την ήξερε κανένας από πριν; Πρέπει να γίνει ανοιχτός εσωτερικός διαγωνισμός και όποιος θέλει να συμμετέχει. Click για ανάπτυξη... Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:16 Ο Valder έγραψε: #207 23-05-21 21:16 Meanwhile, η σύντροφος του Ιταλού είναι λουκούμι όχι κουταμάρες: Eurovision 2021: Η σύντροφος του νικητή είναι σκέτη... κόλαση! | in.gr Ο 22χρονος τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με την κούκλα Giorgia Soleri. www.in.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:17 Ο akikos έγραψε: #208 23-05-21 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Click για ανάπτυξη... Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:26 Η Eclipse έγραψε: #209 23-05-21 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη Click για ανάπτυξη... Οχι οτι νοιάζει εκείνους που διοργανώνουν τον διαγωνισμό για το αν εισαι τσαντισμένη ή οχι, αλλά θα θέλαμε να μάθουμε γιατι τραγουδια όπως αυτό της Ιταλίας δεν θα έπρεπε να κερδίζουν και γιατι δεν εκπροσωπουν την Eurovision. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:29 Ο Scandal έγραψε: #210 23-05-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:31 Ο Valder έγραψε: #211 23-05-21 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα δεν μου άρεσε η ελληνική συμμετοχή ....νομίζω τα εφέ την καταπίναν την κοπέλα ....μου άρεσαν η Αλβανία ,η Γαλλία ,η Μολδαβια ,η Λιθουανία ,η κροατια (που δεν πέρασε τελικό ),Ρωσία ,Αζερμπαιτζαν
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 21:02 Ο Guest 875331: #202 23-05-21 21:02 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι για χρόνια βασιζόμαστε στα ίδια άτομα. Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινό και όλο το team τους. Λυπάμαι παιδιά κουράσατε περισσότερο και από την ομάδα του Euro 2004 στο ποδόσφαιρο. Μόνο που εσείς συνεχίζετε ακόμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να στείλουμε με απευθείας ανάθεση στη Στεφανία. Την ήξερε κανένας από πριν; Πρέπει να γίνει ανοιχτός εσωτερικός διαγωνισμός και όποιος θέλει να συμμετέχει. Click για ανάπτυξη... Καλά έκαναν γιατί η Στεφανία ήταν πολύ καλή και το ελληνικό κοινό δε θα κρίενι σωστά για το τι θα έχει πέραση στο διαγωνισμό. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:03 Η Agaphbou έγραψε: #203 23-05-21 21:03 Το πιο εκνευριστικό στη δική μας συμμετοχή που κόντεψε να με τρελάνει είναι που τραγουδούσε φωνάζοντας LAST DAAAAANCE και καθόταν ΑΚΟΥΝΗΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ Α ΧΞΣΒΑΨΣΞΣΝΧΨ; Ν WHAT KIND OF SORCERY IS THIS?! akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:09 Ο akikos έγραψε: #204 23-05-21 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Καλά έκαναν γιατί η Στεφανία ήταν πολύ καλή και το ελληνικό κοινό δε θα κρίενι σωστά για το τι θα έχει πέραση στο διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα προσπαθούν πάρα πολλοί να αποκτήσουν φήμη για να κάνουν καριέρα. Καταλαβαίνω να γίνει απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνες γνωστούς αλλά όχι σε άγνωστους. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 21:10 Ο Guest 875331: #205 23-05-21 21:10 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στην Ελλάδα προσπαθούν πάρα πολλοί να αποκτήσουν φήμη για να κάνουν καριέρα. Καταλαβαίνω να γίνει απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνες γνωστούς αλλά όχι σε άγνωστους. Click για ανάπτυξη... Το ζητημα ειναι αν μπορουν να αποδωσουν και μονο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #206 23-05-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι για χρόνια βασιζόμαστε στα ίδια άτομα. Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινό και όλο το team τους. Λυπάμαι παιδιά κουράσατε περισσότερο και από την ομάδα του Euro 2004 στο ποδόσφαιρο. Μόνο που εσείς συνεχίζετε ακόμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να στείλουμε με απευθείας ανάθεση στη Στεφανία. Την ήξερε κανένας από πριν; Πρέπει να γίνει ανοιχτός εσωτερικός διαγωνισμός και όποιος θέλει να συμμετέχει. Click για ανάπτυξη... Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:16 Ο Valder έγραψε: #207 23-05-21 21:16 Meanwhile, η σύντροφος του Ιταλού είναι λουκούμι όχι κουταμάρες: Eurovision 2021: Η σύντροφος του νικητή είναι σκέτη... κόλαση! | in.gr Ο 22χρονος τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με την κούκλα Giorgia Soleri. www.in.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:17 Ο akikos έγραψε: #208 23-05-21 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Click για ανάπτυξη... Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:26 Η Eclipse έγραψε: #209 23-05-21 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη Click για ανάπτυξη... Οχι οτι νοιάζει εκείνους που διοργανώνουν τον διαγωνισμό για το αν εισαι τσαντισμένη ή οχι, αλλά θα θέλαμε να μάθουμε γιατι τραγουδια όπως αυτό της Ιταλίας δεν θα έπρεπε να κερδίζουν και γιατι δεν εκπροσωπουν την Eurovision. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:29 Ο Scandal έγραψε: #210 23-05-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:31 Ο Valder έγραψε: #211 23-05-21 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι για χρόνια βασιζόμαστε στα ίδια άτομα. Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινό και όλο το team τους. Λυπάμαι παιδιά κουράσατε περισσότερο και από την ομάδα του Euro 2004 στο ποδόσφαιρο. Μόνο που εσείς συνεχίζετε ακόμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να στείλουμε με απευθείας ανάθεση στη Στεφανία. Την ήξερε κανένας από πριν; Πρέπει να γίνει ανοιχτός εσωτερικός διαγωνισμός και όποιος θέλει να συμμετέχει. Click για ανάπτυξη... Καλά έκαναν γιατί η Στεφανία ήταν πολύ καλή και το ελληνικό κοινό δε θα κρίενι σωστά για το τι θα έχει πέραση στο διαγωνισμό.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:03 Η Agaphbou έγραψε: #203 23-05-21 21:03 Το πιο εκνευριστικό στη δική μας συμμετοχή που κόντεψε να με τρελάνει είναι που τραγουδούσε φωνάζοντας LAST DAAAAANCE και καθόταν ΑΚΟΥΝΗΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ Α ΧΞΣΒΑΨΣΞΣΝΧΨ; Ν WHAT KIND OF SORCERY IS THIS?! akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:09 Ο akikos έγραψε: #204 23-05-21 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Καλά έκαναν γιατί η Στεφανία ήταν πολύ καλή και το ελληνικό κοινό δε θα κρίενι σωστά για το τι θα έχει πέραση στο διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα προσπαθούν πάρα πολλοί να αποκτήσουν φήμη για να κάνουν καριέρα. Καταλαβαίνω να γίνει απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνες γνωστούς αλλά όχι σε άγνωστους. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 21:10 Ο Guest 875331: #205 23-05-21 21:10 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στην Ελλάδα προσπαθούν πάρα πολλοί να αποκτήσουν φήμη για να κάνουν καριέρα. Καταλαβαίνω να γίνει απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνες γνωστούς αλλά όχι σε άγνωστους. Click για ανάπτυξη... Το ζητημα ειναι αν μπορουν να αποδωσουν και μονο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #206 23-05-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι για χρόνια βασιζόμαστε στα ίδια άτομα. Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινό και όλο το team τους. Λυπάμαι παιδιά κουράσατε περισσότερο και από την ομάδα του Euro 2004 στο ποδόσφαιρο. Μόνο που εσείς συνεχίζετε ακόμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να στείλουμε με απευθείας ανάθεση στη Στεφανία. Την ήξερε κανένας από πριν; Πρέπει να γίνει ανοιχτός εσωτερικός διαγωνισμός και όποιος θέλει να συμμετέχει. Click για ανάπτυξη... Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:16 Ο Valder έγραψε: #207 23-05-21 21:16 Meanwhile, η σύντροφος του Ιταλού είναι λουκούμι όχι κουταμάρες: Eurovision 2021: Η σύντροφος του νικητή είναι σκέτη... κόλαση! | in.gr Ο 22χρονος τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με την κούκλα Giorgia Soleri. www.in.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:17 Ο akikos έγραψε: #208 23-05-21 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Click για ανάπτυξη... Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:26 Η Eclipse έγραψε: #209 23-05-21 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη Click για ανάπτυξη... Οχι οτι νοιάζει εκείνους που διοργανώνουν τον διαγωνισμό για το αν εισαι τσαντισμένη ή οχι, αλλά θα θέλαμε να μάθουμε γιατι τραγουδια όπως αυτό της Ιταλίας δεν θα έπρεπε να κερδίζουν και γιατι δεν εκπροσωπουν την Eurovision. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:29 Ο Scandal έγραψε: #210 23-05-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:31 Ο Valder έγραψε: #211 23-05-21 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πιο εκνευριστικό στη δική μας συμμετοχή που κόντεψε να με τρελάνει είναι που τραγουδούσε φωνάζοντας LAST DAAAAANCE και καθόταν ΑΚΟΥΝΗΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ Α ΧΞΣΒΑΨΣΞΣΝΧΨ; Ν WHAT KIND OF SORCERY IS THIS?!
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:09 Ο akikos έγραψε: #204 23-05-21 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Καλά έκαναν γιατί η Στεφανία ήταν πολύ καλή και το ελληνικό κοινό δε θα κρίενι σωστά για το τι θα έχει πέραση στο διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα προσπαθούν πάρα πολλοί να αποκτήσουν φήμη για να κάνουν καριέρα. Καταλαβαίνω να γίνει απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνες γνωστούς αλλά όχι σε άγνωστους. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 21:10 Ο Guest 875331: #205 23-05-21 21:10 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στην Ελλάδα προσπαθούν πάρα πολλοί να αποκτήσουν φήμη για να κάνουν καριέρα. Καταλαβαίνω να γίνει απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνες γνωστούς αλλά όχι σε άγνωστους. Click για ανάπτυξη... Το ζητημα ειναι αν μπορουν να αποδωσουν και μονο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #206 23-05-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι για χρόνια βασιζόμαστε στα ίδια άτομα. Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινό και όλο το team τους. Λυπάμαι παιδιά κουράσατε περισσότερο και από την ομάδα του Euro 2004 στο ποδόσφαιρο. Μόνο που εσείς συνεχίζετε ακόμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να στείλουμε με απευθείας ανάθεση στη Στεφανία. Την ήξερε κανένας από πριν; Πρέπει να γίνει ανοιχτός εσωτερικός διαγωνισμός και όποιος θέλει να συμμετέχει. Click για ανάπτυξη... Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:16 Ο Valder έγραψε: #207 23-05-21 21:16 Meanwhile, η σύντροφος του Ιταλού είναι λουκούμι όχι κουταμάρες: Eurovision 2021: Η σύντροφος του νικητή είναι σκέτη... κόλαση! | in.gr Ο 22χρονος τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με την κούκλα Giorgia Soleri. www.in.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:17 Ο akikos έγραψε: #208 23-05-21 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Click για ανάπτυξη... Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:26 Η Eclipse έγραψε: #209 23-05-21 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη Click για ανάπτυξη... Οχι οτι νοιάζει εκείνους που διοργανώνουν τον διαγωνισμό για το αν εισαι τσαντισμένη ή οχι, αλλά θα θέλαμε να μάθουμε γιατι τραγουδια όπως αυτό της Ιταλίας δεν θα έπρεπε να κερδίζουν και γιατι δεν εκπροσωπουν την Eurovision. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:29 Ο Scandal έγραψε: #210 23-05-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:31 Ο Valder έγραψε: #211 23-05-21 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Καλά έκαναν γιατί η Στεφανία ήταν πολύ καλή και το ελληνικό κοινό δε θα κρίενι σωστά για το τι θα έχει πέραση στο διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα προσπαθούν πάρα πολλοί να αποκτήσουν φήμη για να κάνουν καριέρα. Καταλαβαίνω να γίνει απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνες γνωστούς αλλά όχι σε άγνωστους.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 21:10 Ο Guest 875331: #205 23-05-21 21:10 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στην Ελλάδα προσπαθούν πάρα πολλοί να αποκτήσουν φήμη για να κάνουν καριέρα. Καταλαβαίνω να γίνει απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνες γνωστούς αλλά όχι σε άγνωστους. Click για ανάπτυξη... Το ζητημα ειναι αν μπορουν να αποδωσουν και μονο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #206 23-05-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι για χρόνια βασιζόμαστε στα ίδια άτομα. Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινό και όλο το team τους. Λυπάμαι παιδιά κουράσατε περισσότερο και από την ομάδα του Euro 2004 στο ποδόσφαιρο. Μόνο που εσείς συνεχίζετε ακόμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να στείλουμε με απευθείας ανάθεση στη Στεφανία. Την ήξερε κανένας από πριν; Πρέπει να γίνει ανοιχτός εσωτερικός διαγωνισμός και όποιος θέλει να συμμετέχει. Click για ανάπτυξη... Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:16 Ο Valder έγραψε: #207 23-05-21 21:16 Meanwhile, η σύντροφος του Ιταλού είναι λουκούμι όχι κουταμάρες: Eurovision 2021: Η σύντροφος του νικητή είναι σκέτη... κόλαση! | in.gr Ο 22χρονος τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με την κούκλα Giorgia Soleri. www.in.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:17 Ο akikos έγραψε: #208 23-05-21 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Click για ανάπτυξη... Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:26 Η Eclipse έγραψε: #209 23-05-21 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη Click για ανάπτυξη... Οχι οτι νοιάζει εκείνους που διοργανώνουν τον διαγωνισμό για το αν εισαι τσαντισμένη ή οχι, αλλά θα θέλαμε να μάθουμε γιατι τραγουδια όπως αυτό της Ιταλίας δεν θα έπρεπε να κερδίζουν και γιατι δεν εκπροσωπουν την Eurovision. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:29 Ο Scandal έγραψε: #210 23-05-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:31 Ο Valder έγραψε: #211 23-05-21 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στην Ελλάδα προσπαθούν πάρα πολλοί να αποκτήσουν φήμη για να κάνουν καριέρα. Καταλαβαίνω να γίνει απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνες γνωστούς αλλά όχι σε άγνωστους. Click για ανάπτυξη... Το ζητημα ειναι αν μπορουν να αποδωσουν και μονο.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #206 23-05-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι για χρόνια βασιζόμαστε στα ίδια άτομα. Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινό και όλο το team τους. Λυπάμαι παιδιά κουράσατε περισσότερο και από την ομάδα του Euro 2004 στο ποδόσφαιρο. Μόνο που εσείς συνεχίζετε ακόμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να στείλουμε με απευθείας ανάθεση στη Στεφανία. Την ήξερε κανένας από πριν; Πρέπει να γίνει ανοιχτός εσωτερικός διαγωνισμός και όποιος θέλει να συμμετέχει. Click για ανάπτυξη... Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:16 Ο Valder έγραψε: #207 23-05-21 21:16 Meanwhile, η σύντροφος του Ιταλού είναι λουκούμι όχι κουταμάρες: Eurovision 2021: Η σύντροφος του νικητή είναι σκέτη... κόλαση! | in.gr Ο 22χρονος τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με την κούκλα Giorgia Soleri. www.in.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:17 Ο akikos έγραψε: #208 23-05-21 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Click για ανάπτυξη... Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:26 Η Eclipse έγραψε: #209 23-05-21 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη Click για ανάπτυξη... Οχι οτι νοιάζει εκείνους που διοργανώνουν τον διαγωνισμό για το αν εισαι τσαντισμένη ή οχι, αλλά θα θέλαμε να μάθουμε γιατι τραγουδια όπως αυτό της Ιταλίας δεν θα έπρεπε να κερδίζουν και γιατι δεν εκπροσωπουν την Eurovision. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:29 Ο Scandal έγραψε: #210 23-05-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:31 Ο Valder έγραψε: #211 23-05-21 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι για χρόνια βασιζόμαστε στα ίδια άτομα. Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινό και όλο το team τους. Λυπάμαι παιδιά κουράσατε περισσότερο και από την ομάδα του Euro 2004 στο ποδόσφαιρο. Μόνο που εσείς συνεχίζετε ακόμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να στείλουμε με απευθείας ανάθεση στη Στεφανία. Την ήξερε κανένας από πριν; Πρέπει να γίνει ανοιχτός εσωτερικός διαγωνισμός και όποιος θέλει να συμμετέχει. Click για ανάπτυξη... Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:16 Ο Valder έγραψε: #207 23-05-21 21:16 Meanwhile, η σύντροφος του Ιταλού είναι λουκούμι όχι κουταμάρες: Eurovision 2021: Η σύντροφος του νικητή είναι σκέτη... κόλαση! | in.gr Ο 22χρονος τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με την κούκλα Giorgia Soleri. www.in.gr akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:17 Ο akikos έγραψε: #208 23-05-21 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Click για ανάπτυξη... Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:26 Η Eclipse έγραψε: #209 23-05-21 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη Click για ανάπτυξη... Οχι οτι νοιάζει εκείνους που διοργανώνουν τον διαγωνισμό για το αν εισαι τσαντισμένη ή οχι, αλλά θα θέλαμε να μάθουμε γιατι τραγουδια όπως αυτό της Ιταλίας δεν θα έπρεπε να κερδίζουν και γιατι δεν εκπροσωπουν την Eurovision. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:29 Ο Scandal έγραψε: #210 23-05-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:31 Ο Valder έγραψε: #211 23-05-21 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Meanwhile, η σύντροφος του Ιταλού είναι λουκούμι όχι κουταμάρες: Eurovision 2021: Η σύντροφος του νικητή είναι σκέτη... κόλαση! | in.gr Ο 22χρονος τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με την κούκλα Giorgia Soleri. www.in.gr
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:17 Ο akikos έγραψε: #208 23-05-21 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Click για ανάπτυξη... Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:26 Η Eclipse έγραψε: #209 23-05-21 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη Click για ανάπτυξη... Οχι οτι νοιάζει εκείνους που διοργανώνουν τον διαγωνισμό για το αν εισαι τσαντισμένη ή οχι, αλλά θα θέλαμε να μάθουμε γιατι τραγουδια όπως αυτό της Ιταλίας δεν θα έπρεπε να κερδίζουν και γιατι δεν εκπροσωπουν την Eurovision. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:29 Ο Scandal έγραψε: #210 23-05-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:31 Ο Valder έγραψε: #211 23-05-21 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μόνο η καημένη η γρουσούζα όπως τη λέγανε, Μπόκοτα δεν κατάφερε να κρατηθεί σαν κατεστημένο Click για ανάπτυξη... Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:26 Η Eclipse έγραψε: #209 23-05-21 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη Click για ανάπτυξη... Οχι οτι νοιάζει εκείνους που διοργανώνουν τον διαγωνισμό για το αν εισαι τσαντισμένη ή οχι, αλλά θα θέλαμε να μάθουμε γιατι τραγουδια όπως αυτό της Ιταλίας δεν θα έπρεπε να κερδίζουν και γιατι δεν εκπροσωπουν την Eurovision. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:29 Ο Scandal έγραψε: #210 23-05-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:31 Ο Valder έγραψε: #211 23-05-21 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη Click για ανάπτυξη... Οχι οτι νοιάζει εκείνους που διοργανώνουν τον διαγωνισμό για το αν εισαι τσαντισμένη ή οχι, αλλά θα θέλαμε να μάθουμε γιατι τραγουδια όπως αυτό της Ιταλίας δεν θα έπρεπε να κερδίζουν και γιατι δεν εκπροσωπουν την Eurovision.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:29 Ο Scandal έγραψε: #210 23-05-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:31 Ο Valder έγραψε: #211 23-05-21 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Η Μπόκοτα έκανε καλή παρουσίαση και ήταν καλύτερη από τους επόμενους που ακολούθησαν (Μαγγίρες, Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος κ.λπ.). Ευτυχώς κατασταλάξαμε στoν Καπουτζίδη (αν και με εκνευρίζει) και τη Καζάκου που κάνουν πολύ καλή παρουσίαση. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:31 Ο Valder έγραψε: #211 23-05-21 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ δεν θα άντεχα να έβλεπα πάλι τον ίδιο που ανακοίνωνε κάθε χρόνο τους βαθμούς της Ελλάδας. Μου διαφεύγει το όνομά του, είναι πολύ γνωστός και μεγάλης ηλικίας. Φέτος βάλαμε τον μικρό Μανώλη που είχε φάση, αν και άργησε λίγο να καταλάβει ότι ήταν στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ο Κωστάλας λες;
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.467 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 21:32 Ο Scandal έγραψε: #212 23-05-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε! Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο Κωστάλας λες; Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν, εδώωω το είχα το όνομα και δεν μου έβγαινε!
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 22:29 Η Gate4 έγραψε: #213 23-05-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δες το βίντεο κλιπ. Ανατριχιαστικό. Λοιπόν είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που βλέπω Eurovision που δεν άκουσα καν το τραγούδι που νίκησε, το είχα στο mute. Διαφωνώ με το να νικούν hard rock τραγούδια στη Eurovision. Δεν αντιπροσωπεύουν τη Eurovision. Είμαι πολύ τσαντισμενη. Ήθελα Γαλλία, Ελβετία, Μάλτα. Click για ανάπτυξη... Ενώ η μόδα που έβγαλε η Παπαρίζου μια κοπέλα με κοντό φορεματάκι να χορεύει άσχετα αν το τραγούδι κατά τα άλλα είναι καταστροφή (βλέπε Ελευθερίου) αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον. Οι εποχές ακόμα και σε τέτοιους διαγωνισμούς αλλάζουν για αυτό παλιά έβγαινε πάνω όλο το τζέρτζελο (κυρίως) και οι μπαλάντες πήγαιναν άπατες μέχρι που άρχισαν να τη βλέπουν πιο κουλτουρέ. Το τραγούδι της Ιταλίας γάμησε και αυτό φάνηκε στο televoting. Το προσωπικό σου γούστο στη μουσική δεν έχει σχέση με το τι "αντιπροσωπεύει τη Γιουροβίζιον". Ξεπέρνα το. Και γω τσαντίστηκα στην τελική που κατάκλεψαν την Ιταλία το 2015 αλλά οκ τέτοια κοτσάνα δεν πέταξα.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 09:26 Η Agaphbou έγραψε: #214 24-05-21 09:26 Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω!
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2021 στις 13:35 Ο Guest 875331: #215 24-05-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Εμείς πότε θα στείλουμε Villagers of Ioannina City να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλα με παραδοσιακές στολές, ηπειρώτικους χορούς, ηλεκτρικές κιθάρες, μαύρους καπνούς και φώτα ν' αναβοσβήνουν στη σκηνή;! Ή έστω 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. Μια μπάντα από το Schoolwave έστω! Click για ανάπτυξη... Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:36 Η Agaphbou έγραψε: #216 24-05-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κατά προτίμηση ποτέ. Η Στεφανία ήταν η τέλεια εκπρόσωπος σχεδόν. Η ροκ δεν ταιριάζει στη γιουροβίζιον, σίγουρα όχι η ελληνική ροκ και πάντα θα είναι κάπως δεύτερη εκτός αν είναι cross genre. Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Πάρε 10 sad reactions γιατί το ένα που μου επιτρέπεται δε με καλύπτει.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 13:54 Ο akikos έγραψε: #217 24-05-21 13:54 Ο Μικρούτσικος τα χώνει στην ελληνική επιτροπή. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.464 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 14:52 Ο chester20080: #218 24-05-21 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi jj! giannhs2001 chester20080 American Economist Scandal Mt73 tslef8 eukleidhs1821 fockos iminspain harry akritas Αλκης Κ. Libertus Mhtrogoal Εχέμυθη διαβαστηκε orchidea Cortes globglogabgalab Lathy fmarulezkd leo41 SlimShady Cupid Unboxholics johnietraf Στεφανος56 igeorgeoikonomo ΘανάσοςG4 taketrance azula Paragontas7000 ag97 Maria1743 Panagiotis849 CiNeFiL Viedo Thundergirl T C Μιτοχονδριο Eua5 ggl Έμμα Μαρία027 Earthquake Dimitris2001 gregory nub 1011 malenaaa Luke. tsiobieman efi25 gwgw_5 Metalhead_4_life Unseen skygge WhaleOilBeefHooked rafaela11 korlef chris2799 Scott aye Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Επίσης οι "villagers of ioannina city" πέρα από δευτεράτζες μουσικά είναι και κουμούνια, επομένως θα ήταν ντροπή να τους στείλουμε, αν και σαφώς στη μόδα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουνε, αλλά.. zitti e buoni
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #219 24-05-21 15:47 Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μολις Eurovision 2021: Η Γαλλία δεν θα υποβάλει ένσταση, ζητά όμως διαφάνεια για τον Ιταλό τραγουδιστή Η Γαλλία ζήτησε «απόλυτη διαφάνεια» στη διαμάχη αναφορικά με τον τραγουδιστή του ιταλικού συγκροτήματος Mâneskin, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της www.newsit.gr
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Μαΐου 2021 στις 18:26 Ο Nick890 έγραψε: #220 24-05-21 18:26 Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι
Ο Ιταλός νικητής της Eurovision έσκυψε λέει να δει από ΠΟΛΥ κοντά ένα σπασμένο ποτήρι επάνω στο τραπέζι!!......το κανει και ο παπους μου αυτο που ειναι 70 αλλα σκυβει για να δει τα σπασμενα στο διπλανο τραπεζι