Eurovision 2023 - Λίβερπουλ

• Thread starter Thread starter Lasher
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να τους στείλουμε τον Ρουβίκωνα στα σπίτια τους. :P

Να φάνε #cancel και να στιγματιστούν κοινωνικά πάραυτα. :big_boss::jester:

ωπα θα γίνει το θαυμα;;
Οχι τιποτις αλλο...αλλα να πληρωνω το καθε βλαμενο επειδη ειναι γονος εφοπλιστη..ε..αη στο διαολο....ας κανω το πανηγυρακι αλλα να το επιλεγω κιολλας.

Η αλήθεια είναι οτι μπορούν να κάνουν μια εκπομπή μιας ώρας, να ακούσουμε 5-6 τραγουδάκια και να ψηφίσει ο κόσμος. Τουλάχιστον να ξέρουμε οτι το τραγούδι μας το επέλεξε η πλειοψηφία του κόσμου.

Αν επέλεγα εγώ τύπο τραγουδιού θα επέλεγα ένα ελληνικό τραγούδι τύπου Αθηναϊκή κομπανία - Παιδιά από την Πάτρα, να βάλουμε εκεί όργανα, χορευτές, να δουν οι ξένοι ελληνική βραδιά να ξετρελαθούν. Εννοείται σε ελληνικό στίχο.

Η αλήθεια είναι οτι μπορούν να κάνουν μια εκπομπή μιας ώρας, να ακούσουμε 5-6 τραγουδάκια και να ψηφίσει ο κόσμος. Τουλάχιστον να ξέρουμε οτι το τραγούδι μας το επέλεξε η πλειοψηφία του κόσμου.

Αν επέλεγα εγώ τύπο τραγουδιού θα επέλεγα ένα ελληνικό τραγούδι τύπου Αθηναϊκή κομπανία - Παιδιά από την Πάτρα, να βάλουμε εκεί όργανα, χορευτές, να δουν οι ξένοι ελληνική βραδιά να ξετρελαθούν. Εννοείται σε ελληνικό στίχο.
Εγω πάλι θα θελα VIC τύπου ζβαρα ή χιλιομοδες. Σίγουρα τοπ5

Ναι.. καλύτερα που δεν περασε

"...Και είναι ψηλό το 2. Μου άρεσε, μου άρεσε πάρα πολύ"

Τρικυμία εν κρανίω, πέραν του ότι είναι για τις πέτρες.

Εγώ πάλι στην Κύπρο θα έβαζα 0. :girl_angel:

Και τώρα περιμένω να με συλλάβουν ως προδότη του έθνους.

Εγώ πάλι στην Κύπρο θα έβαζα 0. :girl_angel:

Και τώρα περιμένω να με συλλάβουν ως προδότη του έθνους.
Δεν θα συλληφθεις από την Αυτοκρατορική Αρχή, γιατί τιμάς τη μεγάλη μούσα του Αυτοκράτορα στο αβατάριόν σου, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εύγε!

Άσχετο αλλά είδα ότι έχει βγει το remastered της Ρουσλάνας.

Αυτά ακούγαμε οι μικροί millennials πριν 20 χρόνια. :dwarf::music:

Βασικά εγώ θα προτιμούσα να βγει μια εκπομπή όπου θα υπάρχουν 5-6 διαφορετικά τραγούδια να ψηφίσει το ελληνικό κοινό ποιο θέλει να το εκπροσώπησει.

Τώρα για το παραδοσιακο και φολκ κι έτσι δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει αρεστό και αποδεκτό. Καλό είναι να υπάρχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών και όχι μόνο μπαλάντες και μπαλαντες.

Εντωμεταξύ μου έχει κολλήσει 3 μέρες αυτό το τραγούδι. Περπατάω και τραγουδάω Evidemment!

Δεν παρακολούθησα την Eurovision αλλά πριν λίγες μέρες άκουσα το Tattoo της Loreen και μου άρεσε πολύ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back