Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

10-01-25

12:15
ε ακουσε τοΕγώ περιμένω να ακούσω πως και πως τo τραγούδι της Evangelia, ίσως και της BARBZ.
Τώρα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα π.χ. με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Θα δούμε τι θα είναι το τραγούδι, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θέλει πλέον η Eurovision.

Vále - ERT εcho
Eurovision 2025 | Eθνικός Τελικός [30 Ιανουαρίου 2025] Η σειρά εμφάνισης των 12 τραγουδιών πραγματοποιήθηκε με βάση την ημερομηνία και την ώρα υποβολής της κάθε συμμετοχής.

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.703 μηνύματα.

10-01-25

12:16
Πω πω, μα τι απογοήτευση που ο Τρανός δεν πέρασε![]()
Αυτά είναι τα 12 τραγούδια του ελληνικού εθνικού τελικού για τη Eurovision 2025
Ο εθνικός τελικός για τη Eurovision 2025 θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου – Πώς θα αναδειχθεί το τραγούδι που θα ταξιδέψει στην Ελβετία.www.ieidiseis.gr

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

10-01-25

12:16
Ωχ, περίμενα να βγουν στο youtube εγώ. Σπεύδω!ε ακουσε το
![]()
Vále - ERT εcho
Eurovision 2025 | Eθνικός Τελικός [30 Ιανουαρίου 2025] Η σειρά εμφάνισης των 12 τραγουδιών πραγματοποιήθηκε με βάση την ημερομηνία και την ώρα υποβολής της κάθε συμμετοχής.www.ertecho.gr
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Της Evangelia με μπέρδεψε αλλά μου έμεινε. Θέλω να το ακούσω κι άλλες φορές.
Της BARBZ είναι αρκετά Eurovision, εμένα μου αρέσει και η φωνή της πολύ, αλλά ενδέχεται να περάσει αδιάφορο.
Του Χριστοφόρου μεχ.
Η Αστερομάτα της Klavdia μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω τι τύχη θα μπορούσε να έχει.
Το "Γη μου" δεν είναι με τίποτα για Eurovision.
Θα ακούσω και τα υπόλοιπα και θα έρθω κάποια στιγμή με ολοκληρωμένη άποψη για όλα.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

10-01-25

12:31
Αυτή η Ευαγγελία και ντιρινταχτα να της δώσουν να πει, με τον ίδιο τρόπο θα το πει όπως λέει όλα τα υπόλοιπα τραγούδια της. Λες και ακούς συνέχεια το ίδιο και το ίδιο τραγούδι.
Χάλια είναι το συγκεκριμένο, απορώ.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

10-01-25

12:32
Κοίτα εμένα μου αρέσει η φωνή της γενικά αλλά δεν έχω εντυπωσιαστεί με αυτό τώρα. Ειδικά στο πρώτο μισό του τραγουδιού κάνει αρκετή κοιλιά.Αυτή η Ευαγγελία και ντιρινταχτα να της δώσουν να πει, με τον ίδιο τρόπο θα το πει όπως λέει όλα τα υπόλοιπα τραγούδια της. Λες και ακούς συνέχεια το ίδιο και το ίδιο τραγούδι.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

10-01-25

12:34
Τα ακουσα στα γρηγορα , κραταω της ευαγγελιας , της xannova , και τη μπαρμπ
Τα υπολοιπα ειναι αθλια
Τα υπολοιπα ειναι αθλια
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

10-01-25

12:34
Ολόκληρο μπυροκοιλι κάνει, όχι απλά κοιλιάΚοίτα εμένα μου αρέσει η φωνή της γενικά αλλά δεν έχω εντυπωσιαστεί με αυτό τώρα. Ειδικά στο πρώτο μισό του τραγουδιού κάνει αρκετή κοιλιά.

Το sirens μου αρέσει, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη προοπτική θεωρώ.
Poirot
Περιβόητο μέλος

10-01-25

12:36
Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω.Το sirens μου αρέσει, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη προοπτική θεωρώ.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

10-01-25

12:38
Κώστας Καραφώτης στέλνει συμμετοχή. Αν είχε χιούμορ, θα έστελνε με την Μάρω Λύτρα όχι με τον Χριστοφόρου.

Poirot
Περιβόητο μέλος

10-01-25

12:41
Top 5 στον τελικό της Eurovision προς Ελλάδα:
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.703 μηνύματα.

10-01-25

12:41
Εμένα μου άρεσε το Βάλε, αλλά και πάλι μου θυμίζει λίγο αχταρμά. Εκεί που αρχικά έχει ένα συγκεκριμένο ρυθμό, μετά πετάγεται μια λύρα ξέρω 'γω. Οκ.
Έπειτα, το Αστερομάτα εμένα προσωπικά με έκανε να ανατριχιάσω ακούγοντας τους στίχους. Όμως δεν ξέρω πώς θα πήγαινε αν στέλναμε αυτό.
Τα υπόλοιπα λίγο πολύ αδιάφορα, με μια πρώτη ακρόαση.
Πάντως πολύ θα ήθελα να πάει ένα ελληνικό.
Έπειτα, το Αστερομάτα εμένα προσωπικά με έκανε να ανατριχιάσω ακούγοντας τους στίχους. Όμως δεν ξέρω πώς θα πήγαινε αν στέλναμε αυτό.
Τα υπόλοιπα λίγο πολύ αδιάφορα, με μια πρώτη ακρόαση.
Πάντως πολύ θα ήθελα να πάει ένα ελληνικό.
Poirot
Περιβόητο μέλος

10-01-25

12:43
'Εχει πολύ ωραία φωνή και είναι ιδιαίτερο τραγούδι για Eurovision. Θα μπορούσε να πάει καλά, αλλά θα μπορούσε και να μην περάσει καν στον τελικό.Έπειτα, το Αστερομάτα εμένα προσωπικά με έκανε να ανατριχιάσω ακούγοντας τους στίχους. Όμως δεν ξέρω πώς θα πήγαινε αν στέλναμε αυτό.
Micro
Συντονιστής

10-01-25

12:45
και εμενα μου φαινεται σαν να το εχω ξανα ακουσει , απο καπου εχει αντιγραψει αυτηΚάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

10-01-25

18:42
1) Τι είναι αυτό; Δεν το άκουσα καν όλο
2) στην αρχή που μοιάζει με hans zimmer κάτι κάνει, μετά στο ρεφρέν χάλασε πολύ μεχ
3) όντως η Ευαγγελία έχει πολύ παρόμοια κομμάτια, όμως πιστεύω οι ξένοι θα το αγαπούσαν και έχει ωραία παρουσία αυτό το κορίτσι
4) είναι 2000 με χώρισε ο γιωργακης και βάζω αυτό να κλάψω…. Νο
5) αν ήταν όλο ελληνικό ίσως να έκανε κάτι
6) εισαγωγή αμερικανιας ταινίας μεχ μεχ μεχ
7) είσαι στα pull&bear και παίζει αυτό ξέρω γώ τίποτα ιδιαίτερο
8) εμένα μαρεσε αυτό παιδιά, σορρυ 🫠 αλλά εντάξει δεν ξέρω για τον διαγωνισμό αλλά το βρίσκω πολύ όμορφο με παράδοση μέσα
9) και αυτό μαρεσε πολύ αλλά μετά δεν είχαν στίχους να το τελειώσουν..
10) ………. όχι
11) ΤΙ ΦΩΝΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!! τη φαντάζομαι live θα ήταν υπέροχη. Θα ήθελε όπως και δηποτε όμως καλή παρουσία αλλιώς θα καταλήξει σαν το όνειρο μου της τερζη
12) ουσα ποντια με συγκινεί πολύ αυτή η προσπάθεια αλλά δυστυχώς είναι λίγο φλατ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
και εμενα μου φαινεται σαν να το εχω ξανα ακουσει , απο καπου εχει αντιγραψει αυτη
Αυτό
Micro
Συντονιστής

10-01-25

18:54
Το ακούω λιγο στο background , δεν ξερω κατι τυπου lorde μου κανει πιο πολυ
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

10-01-25

19:11
Καλέ πιστή αντιγραφή είναιΤο ακούω λιγο στο background , δεν ξερω κατι τυπου lorde μου κανει πιο πολυ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

10-01-25

19:20
Λοιπόν τα άκουσα όλα μόλις. Επειδή ο διαγωνισμός είναι μουσικός (λέμε τώρα) θέλω να πάει εκείνος/εκείνη με την καλύτερη φωνή. Μεταξύ αυτών, για εμένα με διαφορά την καλύτερη φωνή την έχει η Klavdia. Δεν την ήξερα την κοπέλα, όμως έχει καταπληκτική φωνή ενώ το τραγούδι είναι εξίσου ωραίο. Όμως όπως είπε και η @rafaela11 χρειάζεται σωστή σκηνική παρουσία ώστε να κερδίσει τον κόσμο.
Poirot
Περιβόητο μέλος

10-01-25

19:20
Νομίζω ότι η Ευαγγελία προσπαθεί να επαναλάβει Σάττι αλλά χωρίς να έχει μεγάλη επιτυχία το αποτέλεσμα. Το δε πεντοζάλι, καμία σχέση με το υπόλοιπο τραγούδι. Απλά για να φωνάξει "Γκρις Μουζάκα Τζατζίκι".
Μάλλον θα στηρίξω Κλαυδία και BARBZ.
Μάλλον θα στηρίξω Κλαυδία και BARBZ.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

10-01-25

19:34
είναι εύκολο να μπει ένα poll σχετικά με τα τραγούδια;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- johnsala
- Paragontas7000
- Scandal
- Ilma
- AggelikiGr
- charmander
- ck_chrysiis
- American Economist
- rafaela11
- Memetchi
- giannhs2001
- chester20080
- Luludaki
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- Libertus
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- thenutritionist
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.