Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

31-01-25

14:29
Η χορογραφία του τραγουδιού μας μου θύμισε κακό ερασιτεχνικό θέατρο και πρέπει να αλλάξει ΑΜΕΣΑ.

31-01-25

16:36
Είδα μια φωτογραφία αυτηνής της κλαδιάς, τη Νανά Μούσχουρη στέλνουμε; Πήγαμε στο 1960; Τί ρεζιλικι...
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

31-01-25

18:41
https://www.ilovestyle.com/konstant...taei-sta-kakoboyla-sxolia-gia-tin-ilikia-toy/
Να ετοιμαζομαστε για παραδεισο v2«Είμαι σέξι και όποιος αντέξει και θα στέλνω και κάθε χρόνο τραγούδι».
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

31-01-25

18:45
Evangelia και Χριστοφόρου μόνιμοι διεκδικητές της εκπροσώπησηςhttps://www.ilovestyle.com/konstant...taei-sta-kakoboyla-sxolia-gia-tin-ilikia-toy/
Να ετοιμαζομαστε για παραδεισο v2

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

31-01-25

18:52
Η ευαγγελια δεν το βλεπω να ξαναπροσπαθει , εκτος αν παει με κυπροEvangelia και Χριστοφόρου μόνιμοι διεκδικητές της εκπροσώπησης![]()
Την χρονια που ειχε καλο τραγουδι η ερτ ειχε αλλα σχεδια
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

31-01-25

18:54
Κρίμα μωρέ είναι να τα παρατήσει, στενοχωρήθηκα για εκείνη γιατί φαίνεται ότι το θέλει πολύ και το προσπαθεί. Αλλά δεν ήταν αυτό το σωστό τραγούδι...Η ευαγγελια δεν το βλεπω να ξαναπροσπαθει , εκτος αν παει με κυπρο
Την χρονια που ειχε καλο τραγουδι η ερτ ειχε αλλα σχεδια
Micro
Συντονιστής

31-01-25

19:00
Μεχρι τον εθνικο τελικο τα πνευματικα δικαιωματα για τα τραγουδια τα εχει η ερτ . Τα μεγαλα ονοματα βγαινουν χαμενα και οικονομικα .. Δεν πιστευω θα ξαναστειλει οσο τουλαχιστον γινεται η επιλογη με τελικοΚρίμα μωρέ είναι να τα παρατήσει, στενοχωρήθηκα για εκείνη γιατί φαίνεται ότι το θέλει πολύ και το προσπαθεί. Αλλά δεν ήταν αυτό το σωστό τραγούδι...
Poirot
Περιβόητο μέλος

31-01-25

19:02
Ε με ανάθεση δεν τη διαλέγουν ακόμη κι αν ο αντίπαλος είναι ο Βερνίκος, στον εθνικό τελικό έχασε. Ας πάει στην Κύπρο με ένα girl pop να βγει 15η να ξεμπερδεύουμεΜεχρι τον εθνικο τελικο τα πνευματικα δικαιωματα για τα τραγουδια τα εχει η ερτ . Τα μεγαλα ονοματα βγαινουν χαμενα και οικονομικα .. Δεν πιστευω θα ξαναστειλει οσο τουλαχιστον γινεται η επιλογη με τελικο

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

31-01-25

22:21
Πέρα από τα γυαλιά και την ανεκδιήγητη χορογραφία, εγώ θα άλλαζα και το hair styling αν ήμουν υπεύθυνος σε ανάλογη θέση.Είδα μια φωτογραφία αυτηνής της κλαδιάς, τη Νανά Μούσχουρη στέλνουμε; Πήγαμε στο 1960; Τί ρεζιλικι...
Πολύ ωραία φωνή και πολύ καλό κορίτσι η Κλαυδία, αλλά άθλια τα υπόλοιπα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

01-02-25

12:04
Μόλις είδα ότι με την Κλαυδία έχουμε ίδια ηλικία
Καλέ είναι μικρούλααα
Φωνάρα και υπέροχη, ελπίζω να σκίσει!

Φωνάρα και υπέροχη, ελπίζω να σκίσει!
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

01-02-25

12:42
Κρίμα το κοριτσάκι που θα την αναλάβει ο Ευαγγελινόςελπίζω να σκίσει!

Έτσι όπως ήταν η σκηνική παρουσίαση της Κλαυδίας και του χορού στον εθνικό τελικό, μου θύμισε το δικό μου επαρχιώτικο και ανέμπνευστο γούστο που έχω ώρες ώρες

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

01-02-25

12:43
Θυμίζει λίγο Μούσχουρη είναι η αλήθεια. Να αλλάξει φόρεμα οπωσδήποτε. Αυτό το άσπρο δεν μου άρεσε καθόλου..
Θα μπορούμε μαύρο ή σκούρο μπλε, μιας και το τραγούδι είναι μοιρολόι.
Θα μπορούμε μαύρο ή σκούρο μπλε, μιας και το τραγούδι είναι μοιρολόι.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

01-02-25

12:47
Και τα μαλλιά να μην είναι κουρτίνα 
Γενικότερα να μη θυμίζει φτωχιά. Να μοιρολογήσουμε, αλλά με φινέτσα

Γενικότερα να μη θυμίζει φτωχιά. Να μοιρολογήσουμε, αλλά με φινέτσα

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

12:51
Ναι, θα έπρεπε να της τα κάνουν μπουκλιτσες και κάπως μαζεμένα, όχι όλα κάτωΚαι τα μαλλιά να μην είναι κουρτίνα![]()
Poirot
Περιβόητο μέλος

01-02-25

12:53
Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Η ίδια είπε χθες πως δεν έχουν συζητήσει ακόμα ποιος θα αναλάβει τη σκηνική παρουσία στην Ελβετία.Κρίμα το κοριτσάκι που θα την αναλάβει ο Ευαγγελινός![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

01-02-25

12:53
Μακάρι παναγία μου να την αναλάβει κάποιος άλλος!Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Η ίδια είπε χθες πως δεν έχουν συζητήσει ακόμα ποιος θα αναλάβει τη σκηνική παρουσία στην Ελβετία.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

01-02-25

12:59
το τραγούδι αυτής της Ευαγγελίας ήταν καρακιτσαριό.
Φτάνει με το «Ελληνικό στοιχείο» βεβιασμένο κάθε φορά.
Το έκανε η Παπαρίζου μια φορα, φτάνει
Φτάνει με το «Ελληνικό στοιχείο» βεβιασμένο κάθε φορά.
Το έκανε η Παπαρίζου μια φορα, φτάνει
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

01-02-25

13:07
Το My Style Rocks ωχριά μπροστά στις ενδυματολογικές επιλογές που είδαμε 

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

01-02-25

22:23

Eurovision 2025: Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου επιστρέφουν στον σχολιασμό | LiFO
Το δίδυμο αυτό έχει ξαναβρεθεί στη συγκεκριμένη θέση και κατά κάποιο τρόπο έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον σχολιασμό της μεγάλης αυτής μουσικής γιορτής

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

01-02-25

23:12
Εθνικός τελικός: στο κοινό και στην ελληνική επιτροπή η Κλαυδία πρώτη.
Στις ξένες επιτροπές πρώτη ήταν η Evangelia.
Δεν έχω βρει που έχει αποτελέσματα, σε απόσπασμα πρωιναδικου το είδα.
Στις ξένες επιτροπές πρώτη ήταν η Evangelia.
Δεν έχω βρει που έχει αποτελέσματα, σε απόσπασμα πρωιναδικου το είδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Memetchi
- charmander
- AggelikiGr
- Scandal
- Ilma
- Reader
- Libertus
- johnsala
- Paragontas7000
- ck_chrysiis
- American Economist
- giannhs2001
- chester20080
- Luludaki
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- thenutritionist
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.