Eurovision 2026

Marseaux: ωραίο τραγούδι, μπορώ να το φανταστώ στη σκηνή. Όμως δεν ξέρω εάν θα το έβαζα στο repeat, δεν μου κάνει τόσο για νικητήριο δηλαδή.
Akylas: η Ελλάδα είναι πολύ comme il faut χώρα στο διαγωνισμό. Αυτό μπορεί να ανατραπεί με αυτή τη συμμετοχή. Έχει την τρέλα που χρειάζεται για να πάει καλά, τουλάχιστον στο κοινό.
Dinamiss: δυνατή συμμετοχή, όπως και πέρυσι άλλωστε. Θυμίζουν τις Σέρβες Hurricane του 2020-2021. Το odyssey όμως πέρυσι ήταν νομίζω καλύτερο.
Ευαγγελία: από μένα όχι. Αυτό το αγγλοελληνικό με το συρτάκι στο άσχετο που τάχα θα εντυπωσιάσει την Ευρώπη το έχουμε δει πολλές φορές και με έχει κουράσει. Επίσης μου βγάζει κάτι αντιπαθητικό αυτή η κοπέλα, έχει μια ξινίλα στο πρόσωπό της, αλλά δεν ξέρω εάν το βλέπω μόνο εγώ.

Εάν άξιζε κανένα άλλο από τα σημερινά για να το ακούσω, ενημερώστε με παρακαλώ. :music2:

Για εμένα αυτό που πρέπει να στείλουμε είναι ένα και αυτό είναι :

Είναι ιδιαίτερο, σου μένει και πραγματικά έχουμε να στείλουμε πιο fun τραγούδι από τότε με το alcohol is free. Θεωρώ ότι είναι μια καλή στιγμή. Θα το αγαπήσει ο κόσμος.

Όλα τα άλλα πραγματικά τα ξεχνάς εκτός από της μαρσο που θυμάσαι όμως μόνο το ρεφρέν.

ΦΕΡΤΟΟΟΟ

Για εμένα αυτό που πρέπει να στείλουμε είναι ένα και αυτό είναι :

Είναι ιδιαίτερο, σου μένει και πραγματικά έχουμε να στείλουμε πιο fun τραγούδι από τότε με το alcohol is free. Θεωρώ ότι είναι μια καλή στιγμή. Θα το αγαπήσει ο κόσμος.

Όλα τα άλλα πραγματικά τα ξεχνάς εκτός από της μαρσο που θυμάσαι όμως μόνο το ρεφρέν.

ΦΕΡΤΟΟΟΟ
ΩΩΩΩ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΑΕΙ

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Μετά από σκέψη συμφωνώ κι εγώ με τις προλαησασες. Αν και γενικά δεν ψηφίζω ποτέ joke entries στη Eurovision, καθαρά χρησιμοθηρικά πρέπει να στείλουμε το Φερ’ το. Είναι το μόνο που μου έμεινε μετά από την ακρόαση των τραγουδιών και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά στη Βιέννη αν το στείλουμε.

Πραγματικά ήδη τους φαντάζομαι σαν κοινό να χτυπιούνται και να λένε με προφορά ΦΕΡΤΟ ΜΟΥ ΦΕΡΤΟ ΜΟΥ 🤣
Και έχει ωραία φωνή προσωπικά τον ξέρω από αυτό το κομμάτι:

Είδα πέρσι τον Ακυλα λαιβ, είχε φοβερή ενέργεια πάνω στη σκηνή. Έτρεχε πάνω κάτω και χόρευε μισή ώρα. Το έχει το θεατρικό. Δεν ξερω αν οι επιτροπές θα το εκτιμήσουν, τουλάχιστον αν δεν είναι φαβορι γιατί εκεί μερικές φορές κάνουν τα στραβα μάτια

Να κάνω μια ερώτηση πότε θα ψηφήσουμε ποιο θέλουμε ;

Δεν ξέρω ποιο είναι το μυγόφτυμα αλλά γουστάρω τρελά να πάει. Στάνταρ πρώτοι στην ψηφοφορία του κοινού. :clapup:

1768681352297.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back