Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Κυριακή στις 21:51 Ο Poirot έγραψε: #141 Κυριακή στις 21:51 Έχουμε και στοιχήματα τώρα που παρουσιάστηκαν τα τραγούδια: ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Κυριακή στις 21:58 Ο ultraviolence: #142 Κυριακή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχουμε και στοιχήματα τώρα που παρουσιάστηκαν τα τραγούδια: Click για ανάπτυξη... Ευαγγελια μου το 17 ειναι καλο για απολυτηριο λυκειου, οχι για στοιχηματα Eurovision. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Κυριακή στις 22:16 Ο chester20080: #143 Κυριακή στις 22:16 λοιποοον, εμενα μου αρεσαν κυριως 4: marseaux, akylas, evangelia, good job nicky της evangelia πολυ καλυτερο απο το περσινο ομως δεν μου αρεσει ως θεμα ενος τραγουδιου το πιοτο και το οτι πινουμε ποτηρια ψηλα και ολα καλα, δεν με εκφραζει αυτος ο συμβολισμος. Τα ισπανικα μου ακουγονται ακυρα και αχρειαστα. Μου κολλησε το chorus η ατακα "a little faster a little louder" και το οτι αλλαζει το τεμπο ειναι εξυπνο και οτι ειναι ατμοσφαιρικο (τουλαχιστον με τα headphones, τωρα live τι θα βγαλει δεν ξερω). Φετος επισης εκτιμησα το οτι ειναι οργανικο το instrumental, και οχι ενα φθηνο μπιτακι. Θα το ακουγα αραια 5-10 φορες και τελος. Μαρσο εχει φωναρα και δεν ειχε τουπε του στιλ bitches η τσικα σας και σας παταω στο ραπ (που δεν γραφω εγω η ιδια βεβαια). Το instrumental ναι μεν ειναι μπιτατο ομως στη συνθεση ειναι καπως οργανικο και βγαζει εντονα ρετρο και eurovision ηχο μιας αλλης εποχης που μου αρεσε. Επισης συνδυαζει πολυ καλα τα ελληνικα και τα αγγλικα. Ρεφρεν πολυ δυνατο το "χανομαι" σου μενει. Συνολικα ειναι πληρες κομματι και βγάζει συναίσθημα. Πιστευω θα το υποστηριξει καλα σε live παρουσια. Ο Σολ εδωσε ρεστα. Ειναι κατι που θα βαλω ανετα να ακουω καθημερινα στις playlist μου αλλά και τακτικά στην πορεία. Ακυλας με παραξενεψε στην αρχη, αλλα μετα το πηρα στην πλακα. Εχει wow factor, συνδυαζει europapa, cha cha κλπ. Ειναι κομματι χαβαλε, με εξυπνα κωμικα σημεια, και πολυ κολλητικο ρεφρεν φερτομουφερτο το οποιο προφερεται πανευκολα απο τους ξενους για να τους μεινει. Ως instrumental βεβαια δεν εχει κατι, ειναι ενα electro μπιτακι δλδ ως παραγωγη δεν εχει καποια ιδιαιτεροτητα ή πρωτοτυπια. Φωνητικα μετριες ικανοτητες. Σκηνικη παρουσια πολυ καλη και χορευτικα δυνατος. Ως κομματι για eurovision θα παει πολυυυ καλα και ψηλά πιστευω. Θα το ελιωνα 10-20 φορες στην αρχη μονο, και μετα τελος. Ο good job nicky εχει τελεια προφορα, pop μπιτακι υψηλης παραγωγης που λες ανετα οτι ειναι UK ή σουηδια ή απο αμερικη. Smooth καλη φωνη. Αυτο το genre ομως στα αυτια μου ακουγεται κορεσμενο κατι συνηθισμενο. Συνολικα καλη συμμετοχη, μπορει να πιασει 15αδα αλλα οχι 7αδα. Παραδειγμα προπερυσι οι marcus&martinus που επιασαν 9η θεση και ηταν Σουηδια, στο ιδιο genre και μαλιστα πιο βαρυ ελεκτρο μπιτακι και ειχαν και το ονομα. Θα το ακουγα 5-10 φορες και μετα θα το βαριομουν. Με σειρα συνεπως προτιμησης στα αυτια μου θα ελεγα: 1 Marseaux 2 Ακύλας 3 Evangelia 4 Good Job Nicky Βεβαια αν θελω να παμε οσο το δυνατον ψηλοτερα στον τελικο θα εστελνα Ακυλα, ομως ηχητικα με εκφραζει ως κομματι της Marseaux. Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 23:07 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Κυριακή στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #144 Κυριακή στις 22:27 Εγώ μόνο με της τιανόρας ανατρίχιασα Του ακύλα δεν θεωρώ οτι θα τα παει καλα στους ξενους , μονο η λύρα μου άρεσε το υπολοιπο ηταν φτωχο . Πιο πιθανό να κερδίσει ειναι ο GJN αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το κομμάτι και θα το επισκιασει η σουηδια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.113 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:00 Ο Scandal έγραψε: #145 Δευτέρα στις 01:00 Ο Akylas φαβορί; Κατάλαβα, θα λέμε Klavdia και θα κλαίμε από το κάθε πέρυσι και καλύτερα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:11 Ο Poirot έγραψε: #146 Δευτέρα στις 01:11 Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:20 Ο ultraviolence: #147 Δευτέρα στις 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. Click για ανάπτυξη... Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:48 Ο Poirot έγραψε: #148 Δευτέρα στις 01:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Click για ανάπτυξη... Για το τραγούδι λέω, αμέσως εσυ Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:30 Η Himela έγραψε: #149 Δευτέρα στις 21:30 Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν 'Φέρτο' για τη Eurovision 2026; Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό www.athinorama.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:01 Ο American Economist: #150 Δευτέρα στις 22:01 Συγγνώμη, αυτή η επική μαλακία προηγείται στα στοιχήματα;; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Χθες στις 07:45 Η Himela έγραψε: #151 Χθες στις 07:45 Λέμε να μη στείλουμε τη μοιρολογίστρα φέτος. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Κυριακή στις 21:58 Ο ultraviolence: #142 Κυριακή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχουμε και στοιχήματα τώρα που παρουσιάστηκαν τα τραγούδια: Click για ανάπτυξη... Ευαγγελια μου το 17 ειναι καλο για απολυτηριο λυκειου, οχι για στοιχηματα Eurovision. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Κυριακή στις 22:16 Ο chester20080: #143 Κυριακή στις 22:16 λοιποοον, εμενα μου αρεσαν κυριως 4: marseaux, akylas, evangelia, good job nicky της evangelia πολυ καλυτερο απο το περσινο ομως δεν μου αρεσει ως θεμα ενος τραγουδιου το πιοτο και το οτι πινουμε ποτηρια ψηλα και ολα καλα, δεν με εκφραζει αυτος ο συμβολισμος. Τα ισπανικα μου ακουγονται ακυρα και αχρειαστα. Μου κολλησε το chorus η ατακα "a little faster a little louder" και το οτι αλλαζει το τεμπο ειναι εξυπνο και οτι ειναι ατμοσφαιρικο (τουλαχιστον με τα headphones, τωρα live τι θα βγαλει δεν ξερω). Φετος επισης εκτιμησα το οτι ειναι οργανικο το instrumental, και οχι ενα φθηνο μπιτακι. Θα το ακουγα αραια 5-10 φορες και τελος. Μαρσο εχει φωναρα και δεν ειχε τουπε του στιλ bitches η τσικα σας και σας παταω στο ραπ (που δεν γραφω εγω η ιδια βεβαια). Το instrumental ναι μεν ειναι μπιτατο ομως στη συνθεση ειναι καπως οργανικο και βγαζει εντονα ρετρο και eurovision ηχο μιας αλλης εποχης που μου αρεσε. Επισης συνδυαζει πολυ καλα τα ελληνικα και τα αγγλικα. Ρεφρεν πολυ δυνατο το "χανομαι" σου μενει. Συνολικα ειναι πληρες κομματι και βγάζει συναίσθημα. Πιστευω θα το υποστηριξει καλα σε live παρουσια. Ο Σολ εδωσε ρεστα. Ειναι κατι που θα βαλω ανετα να ακουω καθημερινα στις playlist μου αλλά και τακτικά στην πορεία. Ακυλας με παραξενεψε στην αρχη, αλλα μετα το πηρα στην πλακα. Εχει wow factor, συνδυαζει europapa, cha cha κλπ. Ειναι κομματι χαβαλε, με εξυπνα κωμικα σημεια, και πολυ κολλητικο ρεφρεν φερτομουφερτο το οποιο προφερεται πανευκολα απο τους ξενους για να τους μεινει. Ως instrumental βεβαια δεν εχει κατι, ειναι ενα electro μπιτακι δλδ ως παραγωγη δεν εχει καποια ιδιαιτεροτητα ή πρωτοτυπια. Φωνητικα μετριες ικανοτητες. Σκηνικη παρουσια πολυ καλη και χορευτικα δυνατος. Ως κομματι για eurovision θα παει πολυυυ καλα και ψηλά πιστευω. Θα το ελιωνα 10-20 φορες στην αρχη μονο, και μετα τελος. Ο good job nicky εχει τελεια προφορα, pop μπιτακι υψηλης παραγωγης που λες ανετα οτι ειναι UK ή σουηδια ή απο αμερικη. Smooth καλη φωνη. Αυτο το genre ομως στα αυτια μου ακουγεται κορεσμενο κατι συνηθισμενο. Συνολικα καλη συμμετοχη, μπορει να πιασει 15αδα αλλα οχι 7αδα. Παραδειγμα προπερυσι οι marcus&martinus που επιασαν 9η θεση και ηταν Σουηδια, στο ιδιο genre και μαλιστα πιο βαρυ ελεκτρο μπιτακι και ειχαν και το ονομα. Θα το ακουγα 5-10 φορες και μετα θα το βαριομουν. Με σειρα συνεπως προτιμησης στα αυτια μου θα ελεγα: 1 Marseaux 2 Ακύλας 3 Evangelia 4 Good Job Nicky Βεβαια αν θελω να παμε οσο το δυνατον ψηλοτερα στον τελικο θα εστελνα Ακυλα, ομως ηχητικα με εκφραζει ως κομματι της Marseaux. Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 23:07 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Κυριακή στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #144 Κυριακή στις 22:27 Εγώ μόνο με της τιανόρας ανατρίχιασα Του ακύλα δεν θεωρώ οτι θα τα παει καλα στους ξενους , μονο η λύρα μου άρεσε το υπολοιπο ηταν φτωχο . Πιο πιθανό να κερδίσει ειναι ο GJN αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το κομμάτι και θα το επισκιασει η σουηδια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.113 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:00 Ο Scandal έγραψε: #145 Δευτέρα στις 01:00 Ο Akylas φαβορί; Κατάλαβα, θα λέμε Klavdia και θα κλαίμε από το κάθε πέρυσι και καλύτερα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:11 Ο Poirot έγραψε: #146 Δευτέρα στις 01:11 Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:20 Ο ultraviolence: #147 Δευτέρα στις 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. Click για ανάπτυξη... Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:48 Ο Poirot έγραψε: #148 Δευτέρα στις 01:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Click για ανάπτυξη... Για το τραγούδι λέω, αμέσως εσυ Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:30 Η Himela έγραψε: #149 Δευτέρα στις 21:30 Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν 'Φέρτο' για τη Eurovision 2026; Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό www.athinorama.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:01 Ο American Economist: #150 Δευτέρα στις 22:01 Συγγνώμη, αυτή η επική μαλακία προηγείται στα στοιχήματα;; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Χθες στις 07:45 Η Himela έγραψε: #151 Χθες στις 07:45 Λέμε να μη στείλουμε τη μοιρολογίστρα φέτος. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχουμε και στοιχήματα τώρα που παρουσιάστηκαν τα τραγούδια: Click για ανάπτυξη... Ευαγγελια μου το 17 ειναι καλο για απολυτηριο λυκειου, οχι για στοιχηματα Eurovision.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Κυριακή στις 22:16 Ο chester20080: #143 Κυριακή στις 22:16 λοιποοον, εμενα μου αρεσαν κυριως 4: marseaux, akylas, evangelia, good job nicky της evangelia πολυ καλυτερο απο το περσινο ομως δεν μου αρεσει ως θεμα ενος τραγουδιου το πιοτο και το οτι πινουμε ποτηρια ψηλα και ολα καλα, δεν με εκφραζει αυτος ο συμβολισμος. Τα ισπανικα μου ακουγονται ακυρα και αχρειαστα. Μου κολλησε το chorus η ατακα "a little faster a little louder" και το οτι αλλαζει το τεμπο ειναι εξυπνο και οτι ειναι ατμοσφαιρικο (τουλαχιστον με τα headphones, τωρα live τι θα βγαλει δεν ξερω). Φετος επισης εκτιμησα το οτι ειναι οργανικο το instrumental, και οχι ενα φθηνο μπιτακι. Θα το ακουγα αραια 5-10 φορες και τελος. Μαρσο εχει φωναρα και δεν ειχε τουπε του στιλ bitches η τσικα σας και σας παταω στο ραπ (που δεν γραφω εγω η ιδια βεβαια). Το instrumental ναι μεν ειναι μπιτατο ομως στη συνθεση ειναι καπως οργανικο και βγαζει εντονα ρετρο και eurovision ηχο μιας αλλης εποχης που μου αρεσε. Επισης συνδυαζει πολυ καλα τα ελληνικα και τα αγγλικα. Ρεφρεν πολυ δυνατο το "χανομαι" σου μενει. Συνολικα ειναι πληρες κομματι και βγάζει συναίσθημα. Πιστευω θα το υποστηριξει καλα σε live παρουσια. Ο Σολ εδωσε ρεστα. Ειναι κατι που θα βαλω ανετα να ακουω καθημερινα στις playlist μου αλλά και τακτικά στην πορεία. Ακυλας με παραξενεψε στην αρχη, αλλα μετα το πηρα στην πλακα. Εχει wow factor, συνδυαζει europapa, cha cha κλπ. Ειναι κομματι χαβαλε, με εξυπνα κωμικα σημεια, και πολυ κολλητικο ρεφρεν φερτομουφερτο το οποιο προφερεται πανευκολα απο τους ξενους για να τους μεινει. Ως instrumental βεβαια δεν εχει κατι, ειναι ενα electro μπιτακι δλδ ως παραγωγη δεν εχει καποια ιδιαιτεροτητα ή πρωτοτυπια. Φωνητικα μετριες ικανοτητες. Σκηνικη παρουσια πολυ καλη και χορευτικα δυνατος. Ως κομματι για eurovision θα παει πολυυυ καλα και ψηλά πιστευω. Θα το ελιωνα 10-20 φορες στην αρχη μονο, και μετα τελος. Ο good job nicky εχει τελεια προφορα, pop μπιτακι υψηλης παραγωγης που λες ανετα οτι ειναι UK ή σουηδια ή απο αμερικη. Smooth καλη φωνη. Αυτο το genre ομως στα αυτια μου ακουγεται κορεσμενο κατι συνηθισμενο. Συνολικα καλη συμμετοχη, μπορει να πιασει 15αδα αλλα οχι 7αδα. Παραδειγμα προπερυσι οι marcus&martinus που επιασαν 9η θεση και ηταν Σουηδια, στο ιδιο genre και μαλιστα πιο βαρυ ελεκτρο μπιτακι και ειχαν και το ονομα. Θα το ακουγα 5-10 φορες και μετα θα το βαριομουν. Με σειρα συνεπως προτιμησης στα αυτια μου θα ελεγα: 1 Marseaux 2 Ακύλας 3 Evangelia 4 Good Job Nicky Βεβαια αν θελω να παμε οσο το δυνατον ψηλοτερα στον τελικο θα εστελνα Ακυλα, ομως ηχητικα με εκφραζει ως κομματι της Marseaux. Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 23:07 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Κυριακή στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #144 Κυριακή στις 22:27 Εγώ μόνο με της τιανόρας ανατρίχιασα Του ακύλα δεν θεωρώ οτι θα τα παει καλα στους ξενους , μονο η λύρα μου άρεσε το υπολοιπο ηταν φτωχο . Πιο πιθανό να κερδίσει ειναι ο GJN αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το κομμάτι και θα το επισκιασει η σουηδια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.113 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:00 Ο Scandal έγραψε: #145 Δευτέρα στις 01:00 Ο Akylas φαβορί; Κατάλαβα, θα λέμε Klavdia και θα κλαίμε από το κάθε πέρυσι και καλύτερα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:11 Ο Poirot έγραψε: #146 Δευτέρα στις 01:11 Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:20 Ο ultraviolence: #147 Δευτέρα στις 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. Click για ανάπτυξη... Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:48 Ο Poirot έγραψε: #148 Δευτέρα στις 01:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Click για ανάπτυξη... Για το τραγούδι λέω, αμέσως εσυ Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:30 Η Himela έγραψε: #149 Δευτέρα στις 21:30 Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν 'Φέρτο' για τη Eurovision 2026; Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό www.athinorama.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:01 Ο American Economist: #150 Δευτέρα στις 22:01 Συγγνώμη, αυτή η επική μαλακία προηγείται στα στοιχήματα;; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Χθες στις 07:45 Η Himela έγραψε: #151 Χθες στις 07:45 Λέμε να μη στείλουμε τη μοιρολογίστρα φέτος. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιποοον, εμενα μου αρεσαν κυριως 4: marseaux, akylas, evangelia, good job nicky της evangelia πολυ καλυτερο απο το περσινο ομως δεν μου αρεσει ως θεμα ενος τραγουδιου το πιοτο και το οτι πινουμε ποτηρια ψηλα και ολα καλα, δεν με εκφραζει αυτος ο συμβολισμος. Τα ισπανικα μου ακουγονται ακυρα και αχρειαστα. Μου κολλησε το chorus η ατακα "a little faster a little louder" και το οτι αλλαζει το τεμπο ειναι εξυπνο και οτι ειναι ατμοσφαιρικο (τουλαχιστον με τα headphones, τωρα live τι θα βγαλει δεν ξερω). Φετος επισης εκτιμησα το οτι ειναι οργανικο το instrumental, και οχι ενα φθηνο μπιτακι. Θα το ακουγα αραια 5-10 φορες και τελος. Μαρσο εχει φωναρα και δεν ειχε τουπε του στιλ bitches η τσικα σας και σας παταω στο ραπ (που δεν γραφω εγω η ιδια βεβαια). Το instrumental ναι μεν ειναι μπιτατο ομως στη συνθεση ειναι καπως οργανικο και βγαζει εντονα ρετρο και eurovision ηχο μιας αλλης εποχης που μου αρεσε. Επισης συνδυαζει πολυ καλα τα ελληνικα και τα αγγλικα. Ρεφρεν πολυ δυνατο το "χανομαι" σου μενει. Συνολικα ειναι πληρες κομματι και βγάζει συναίσθημα. Πιστευω θα το υποστηριξει καλα σε live παρουσια. Ο Σολ εδωσε ρεστα. Ειναι κατι που θα βαλω ανετα να ακουω καθημερινα στις playlist μου αλλά και τακτικά στην πορεία. Ακυλας με παραξενεψε στην αρχη, αλλα μετα το πηρα στην πλακα. Εχει wow factor, συνδυαζει europapa, cha cha κλπ. Ειναι κομματι χαβαλε, με εξυπνα κωμικα σημεια, και πολυ κολλητικο ρεφρεν φερτομουφερτο το οποιο προφερεται πανευκολα απο τους ξενους για να τους μεινει. Ως instrumental βεβαια δεν εχει κατι, ειναι ενα electro μπιτακι δλδ ως παραγωγη δεν εχει καποια ιδιαιτεροτητα ή πρωτοτυπια. Φωνητικα μετριες ικανοτητες. Σκηνικη παρουσια πολυ καλη και χορευτικα δυνατος. Ως κομματι για eurovision θα παει πολυυυ καλα και ψηλά πιστευω. Θα το ελιωνα 10-20 φορες στην αρχη μονο, και μετα τελος. Ο good job nicky εχει τελεια προφορα, pop μπιτακι υψηλης παραγωγης που λες ανετα οτι ειναι UK ή σουηδια ή απο αμερικη. Smooth καλη φωνη. Αυτο το genre ομως στα αυτια μου ακουγεται κορεσμενο κατι συνηθισμενο. Συνολικα καλη συμμετοχη, μπορει να πιασει 15αδα αλλα οχι 7αδα. Παραδειγμα προπερυσι οι marcus&martinus που επιασαν 9η θεση και ηταν Σουηδια, στο ιδιο genre και μαλιστα πιο βαρυ ελεκτρο μπιτακι και ειχαν και το ονομα. Θα το ακουγα 5-10 φορες και μετα θα το βαριομουν. Με σειρα συνεπως προτιμησης στα αυτια μου θα ελεγα: 1 Marseaux 2 Ακύλας 3 Evangelia 4 Good Job Nicky Βεβαια αν θελω να παμε οσο το δυνατον ψηλοτερα στον τελικο θα εστελνα Ακυλα, ομως ηχητικα με εκφραζει ως κομματι της Marseaux.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Κυριακή στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #144 Κυριακή στις 22:27 Εγώ μόνο με της τιανόρας ανατρίχιασα Του ακύλα δεν θεωρώ οτι θα τα παει καλα στους ξενους , μονο η λύρα μου άρεσε το υπολοιπο ηταν φτωχο . Πιο πιθανό να κερδίσει ειναι ο GJN αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το κομμάτι και θα το επισκιασει η σουηδια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.113 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:00 Ο Scandal έγραψε: #145 Δευτέρα στις 01:00 Ο Akylas φαβορί; Κατάλαβα, θα λέμε Klavdia και θα κλαίμε από το κάθε πέρυσι και καλύτερα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:11 Ο Poirot έγραψε: #146 Δευτέρα στις 01:11 Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:20 Ο ultraviolence: #147 Δευτέρα στις 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. Click για ανάπτυξη... Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:48 Ο Poirot έγραψε: #148 Δευτέρα στις 01:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Click για ανάπτυξη... Για το τραγούδι λέω, αμέσως εσυ Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:30 Η Himela έγραψε: #149 Δευτέρα στις 21:30 Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν 'Φέρτο' για τη Eurovision 2026; Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό www.athinorama.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:01 Ο American Economist: #150 Δευτέρα στις 22:01 Συγγνώμη, αυτή η επική μαλακία προηγείται στα στοιχήματα;; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Χθες στις 07:45 Η Himela έγραψε: #151 Χθες στις 07:45 Λέμε να μη στείλουμε τη μοιρολογίστρα φέτος. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μόνο με της τιανόρας ανατρίχιασα Του ακύλα δεν θεωρώ οτι θα τα παει καλα στους ξενους , μονο η λύρα μου άρεσε το υπολοιπο ηταν φτωχο . Πιο πιθανό να κερδίσει ειναι ο GJN αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το κομμάτι και θα το επισκιασει η σουηδια
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.113 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:00 Ο Scandal έγραψε: #145 Δευτέρα στις 01:00 Ο Akylas φαβορί; Κατάλαβα, θα λέμε Klavdia και θα κλαίμε από το κάθε πέρυσι και καλύτερα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:11 Ο Poirot έγραψε: #146 Δευτέρα στις 01:11 Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:20 Ο ultraviolence: #147 Δευτέρα στις 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. Click για ανάπτυξη... Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:48 Ο Poirot έγραψε: #148 Δευτέρα στις 01:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Click για ανάπτυξη... Για το τραγούδι λέω, αμέσως εσυ Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:30 Η Himela έγραψε: #149 Δευτέρα στις 21:30 Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν 'Φέρτο' για τη Eurovision 2026; Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό www.athinorama.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:01 Ο American Economist: #150 Δευτέρα στις 22:01 Συγγνώμη, αυτή η επική μαλακία προηγείται στα στοιχήματα;; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Χθες στις 07:45 Η Himela έγραψε: #151 Χθες στις 07:45 Λέμε να μη στείλουμε τη μοιρολογίστρα φέτος. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:11 Ο Poirot έγραψε: #146 Δευτέρα στις 01:11 Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:20 Ο ultraviolence: #147 Δευτέρα στις 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. Click για ανάπτυξη... Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:48 Ο Poirot έγραψε: #148 Δευτέρα στις 01:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Click για ανάπτυξη... Για το τραγούδι λέω, αμέσως εσυ Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:30 Η Himela έγραψε: #149 Δευτέρα στις 21:30 Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν 'Φέρτο' για τη Eurovision 2026; Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό www.athinorama.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:01 Ο American Economist: #150 Δευτέρα στις 22:01 Συγγνώμη, αυτή η επική μαλακία προηγείται στα στοιχήματα;; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Χθες στις 07:45 Η Himela έγραψε: #151 Χθες στις 07:45 Λέμε να μη στείλουμε τη μοιρολογίστρα φέτος. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:20 Ο ultraviolence: #147 Δευτέρα στις 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. Click για ανάπτυξη... Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:48 Ο Poirot έγραψε: #148 Δευτέρα στις 01:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Click για ανάπτυξη... Για το τραγούδι λέω, αμέσως εσυ Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:30 Η Himela έγραψε: #149 Δευτέρα στις 21:30 Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν 'Φέρτο' για τη Eurovision 2026; Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό www.athinorama.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:01 Ο American Economist: #150 Δευτέρα στις 22:01 Συγγνώμη, αυτή η επική μαλακία προηγείται στα στοιχήματα;; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Χθες στις 07:45 Η Himela έγραψε: #151 Χθες στις 07:45 Λέμε να μη στείλουμε τη μοιρολογίστρα φέτος. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει περάσει ώρα και τελικά αυτό που μου έχει κολλήσει και από τα χθεσινά και από τα σημερινά είναι το knock knock knock they're coming coming των Dinamiss. Click για ανάπτυξη... Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά..
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Δευτέρα στις 01:48 Ο Poirot έγραψε: #148 Δευτέρα στις 01:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Click για ανάπτυξη... Για το τραγούδι λέω, αμέσως εσυ Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:30 Η Himela έγραψε: #149 Δευτέρα στις 21:30 Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν 'Φέρτο' για τη Eurovision 2026; Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό www.athinorama.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:01 Ο American Economist: #150 Δευτέρα στις 22:01 Συγγνώμη, αυτή η επική μαλακία προηγείται στα στοιχήματα;; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Χθες στις 07:45 Η Himela έγραψε: #151 Χθες στις 07:45 Λέμε να μη στείλουμε τη μοιρολογίστρα φέτος. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να τα μάθει αυτά η κουμπαρούλα να σου πω εγώ μετά.. Click για ανάπτυξη... Για το τραγούδι λέω, αμέσως εσυ
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:30 Η Himela έγραψε: #149 Δευτέρα στις 21:30 Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν 'Φέρτο' για τη Eurovision 2026; Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό www.athinorama.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:01 Ο American Economist: #150 Δευτέρα στις 22:01 Συγγνώμη, αυτή η επική μαλακία προηγείται στα στοιχήματα;; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Χθες στις 07:45 Η Himela έγραψε: #151 Χθες στις 07:45 Λέμε να μη στείλουμε τη μοιρολογίστρα φέτος. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν 'Φέρτο' για τη Eurovision 2026; Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό www.athinorama.gr
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:01 Ο American Economist: #150 Δευτέρα στις 22:01 Συγγνώμη, αυτή η επική μαλακία προηγείται στα στοιχήματα;; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Χθες στις 07:45 Η Himela έγραψε: #151 Χθες στις 07:45 Λέμε να μη στείλουμε τη μοιρολογίστρα φέτος. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.328 μηνύματα. Χθες στις 07:45 Η Himela έγραψε: #151 Χθες στις 07:45 Λέμε να μη στείλουμε τη μοιρολογίστρα φέτος. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #152 Χθες στις 23:17 Η Ελλάδα από 12η έχει ανέβει 9η στα στοιχήματα πάντως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.550 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Ο ultraviolence: #153 Σήμερα στις 10:17 - Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- Πας καλουα ρε μαμα γιατί το'κλεισες; - Γιατί ήθελα να σου μιλήσω για'μενα και τον Αντώνη. - Φερτο μου φερτο μου φερτο μου @Himela Your browser is not able to display this video.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 11:46 Ο chester20080: #154 Σήμερα στις 11:46 Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό που φοράει η Μαρσο ειναι το ιδιο ακριβώς που φορούσε η Milla Jovovich στην ταινια Fifth Element του 1997, ψάξτε το
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.839 μηνύματα. Σήμερα στις 13:35 Η rafaela11: #155 Σήμερα στις 13:35 Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Σουηδία και η Αγγλία παίζει να έχει στείλει τραγούδι σαν του καλή δουλειά Νίκη περίπου 5-6 φορές και άλλες 800 έχουν παίξει στα Zara H&M κτλ κτλ ΦΕΡΤΟ
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Micro έγραψε: #156 Σήμερα στις 14:06 Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.290 μηνύματα. Σήμερα στις 14:13 Ο chester20080: #157 Σήμερα στις 14:13 ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 rafaela11 Joji Memetchi AggelikiGr charmander Libertus Scandal Searching nimbus American Economist Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen thenutritionist johnsala taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Wonderkid Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.951 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Poirot έγραψε: #158 Σήμερα στις 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ανάμεσα σε gjn και φερτο σίγουρα φερτο . Ιδανικά προτιμώ τιανορα ή ζαφ , μετά μαρσό , μετά ακύλα . Του gjn μου είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα . Παντως έχουμε αρκετά καλά τραγούδια που θα τα πήγαιναν καλά . Φερτο , gjn , tianora , zaf , evangelia , μαρσο , dinamiss , την κινεζα , και τα ροκ κοζα μοστρα και δελτα ειναι ωραια Click για ανάπτυξη... Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.719 μηνύματα. Σήμερα στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #159 Σήμερα στις 14:25 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα .
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ναι οι φετινες συμμετοχες ειναι πολυ πιο δυνατες απο περυσι, εχει ενδιαφερον φετος υπαρχει ποικιλια με πολλα καλά κομματια μας Click για ανάπτυξη... συνολικά ναι εχουμε περισσοτερες καλες , αν και καπως δυσκολο να παει καποιο καλυτερα απο αστεροματα Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Tianora όμως δεν είμαστε κοντά στο περσινό στυλ; Να μη στείλουμε κάτι διαφορετικό; Ο Zaf δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα πάει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση το κομμάτι. Από βόρειες χώρες δεν νομίζω να πάρει ούτε πόντο. Click για ανάπτυξη... Και να ειναι κοντα στο περσινο δεν με πειραζει , θελω αυτα που στελνουμε να εχουν εθνικ στοιχεια . Του ζαφ ομως δεν εχει καμια σχεση με την αστεροματα , ειναι πιο λαικο στυλ μπουζουκια . Και ακυλας να παει μια χαρα , βασικα μονο του gjn δεν θελω τα αλλα δεν εχω προβλημα .