Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 16:34 Ο Micro έγραψε: #761 Χθες στις 16:34 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η Ελλαδίτσα τελικά ποια θέση πιστεύετε θα φτάσει απόψε; Click για ανάπτυξη... 4η ή 6η Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 16:39 Ο Micro έγραψε: #762 Χθες στις 16:39 Κοντεύει να μας περάσει η Βουλγαρία rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.978 μηνύματα. Χθες στις 16:42 Η rafaela11: #763 Χθες στις 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 4η ή 6η Click για ανάπτυξη... Στοιχημάτισα ότι θα βγει 5η οπότε ελπίζω να έχω δίκιο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 16:44 Ο Micro έγραψε: #764 Χθες στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Στοιχημάτισα ότι θα βγει 5η οπότε ελπίζω να έχω δίκιο Click για ανάπτυξη... 5η ακριβώς ή μέσα στη 5αδα ; Θεωρω θα μας περάσει Φινλανδια , Αυστραλια , Ισραηλ . Τωρα αν μας περάσει Βουλγαρία/Ρουμανία δεν ξέρω , δεν το πιστεύω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.978 μηνύματα. Χθες στις 16:46 Η rafaela11: #765 Χθες στις 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 5η ακριβώς ή μέσα στη 5αδα ; Θεωρω θα μας περάσει Φινλανδια , Αυστραλια , Ισραηλ . Τωρα αν μας περάσει Βουλγαρία/Ρουμανία δεν ξέρω , δεν το πιστεύω Click για ανάπτυξη... 5η ακριβώς ! θεωρώ 1η Φινλανδία, 2-3η να παιχτεί στο Ισραήλ ή Αυστραλία και μετά 4η είμαι ανάμεσα σε Ρουμανία, Ιταλία, Δανία και Βουλγαρία Η Γαλλία πιστεύω θα βγει πρώτη στις επιτροπές αλλά θα βγει κάπου 7η ξέρω γω Αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο American Economist: #766 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοντεύει να μας περάσει η Βουλγαρία Click για ανάπτυξη... Μας πέρασε μόλις. Πάντως θα ξαναπώ ότι πέσαμε από το 21% στο 7% μέσα σε μόλις 4 ημέρες. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Ο Micro έγραψε: #767 Χθες στις 20:38 Εμένα οι προβλέψεις μου λίγο πριν τον τελικό είναι : 1. Φινλανδια 2. Αυστραλία 3. Ισραήλ 4. Ελλάδα 5. Ρουμανία 6. Ιταλία Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 20:41 Η Himela έγραψε: #768 Χθες στις 20:41 Οι δικές μου: 1. Φινλανδία 2. Αυστραλία 3. Βουλγαρία ή Ρουμανία εδώ 4. Ισραήλ 5. Ελλάδα 6. Γαλλία ίσως American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Ο American Economist: #769 Χθες στις 21:16 Αν και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη, θα πω τη δικιά μου πιθανή κατάταξη. •Φινλανδία •Αυστραλία (θα νικήσει το Jury Voting) •Ρουμανία •Ελλάδα •Ισραήλ (άνετα top 3 στο televoting) Η Ελλάδα θεωρώ θα πάρει γύρω στους 140-160 βαθμούς στο televoting. Τώρα στα juries δύσκολο να προβλέψεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.914 μηνύματα. Χθες στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #770 Χθες στις 21:18 Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:23 Ο American Economist: #771 Χθες στις 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η Ελλαδίτσα τελικά ποια θέση πιστεύετε θα φτάσει απόψε; Click για ανάπτυξη... 4η ή 6η
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 16:39 Ο Micro έγραψε: #762 Χθες στις 16:39 Κοντεύει να μας περάσει η Βουλγαρία rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.978 μηνύματα. Χθες στις 16:42 Η rafaela11: #763 Χθες στις 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 4η ή 6η Click για ανάπτυξη... Στοιχημάτισα ότι θα βγει 5η οπότε ελπίζω να έχω δίκιο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 16:44 Ο Micro έγραψε: #764 Χθες στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Στοιχημάτισα ότι θα βγει 5η οπότε ελπίζω να έχω δίκιο Click για ανάπτυξη... 5η ακριβώς ή μέσα στη 5αδα ; Θεωρω θα μας περάσει Φινλανδια , Αυστραλια , Ισραηλ . Τωρα αν μας περάσει Βουλγαρία/Ρουμανία δεν ξέρω , δεν το πιστεύω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.978 μηνύματα. Χθες στις 16:46 Η rafaela11: #765 Χθες στις 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 5η ακριβώς ή μέσα στη 5αδα ; Θεωρω θα μας περάσει Φινλανδια , Αυστραλια , Ισραηλ . Τωρα αν μας περάσει Βουλγαρία/Ρουμανία δεν ξέρω , δεν το πιστεύω Click για ανάπτυξη... 5η ακριβώς ! θεωρώ 1η Φινλανδία, 2-3η να παιχτεί στο Ισραήλ ή Αυστραλία και μετά 4η είμαι ανάμεσα σε Ρουμανία, Ιταλία, Δανία και Βουλγαρία Η Γαλλία πιστεύω θα βγει πρώτη στις επιτροπές αλλά θα βγει κάπου 7η ξέρω γω Αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο American Economist: #766 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοντεύει να μας περάσει η Βουλγαρία Click για ανάπτυξη... Μας πέρασε μόλις. Πάντως θα ξαναπώ ότι πέσαμε από το 21% στο 7% μέσα σε μόλις 4 ημέρες. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Ο Micro έγραψε: #767 Χθες στις 20:38 Εμένα οι προβλέψεις μου λίγο πριν τον τελικό είναι : 1. Φινλανδια 2. Αυστραλία 3. Ισραήλ 4. Ελλάδα 5. Ρουμανία 6. Ιταλία Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 20:41 Η Himela έγραψε: #768 Χθες στις 20:41 Οι δικές μου: 1. Φινλανδία 2. Αυστραλία 3. Βουλγαρία ή Ρουμανία εδώ 4. Ισραήλ 5. Ελλάδα 6. Γαλλία ίσως American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Ο American Economist: #769 Χθες στις 21:16 Αν και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη, θα πω τη δικιά μου πιθανή κατάταξη. •Φινλανδία •Αυστραλία (θα νικήσει το Jury Voting) •Ρουμανία •Ελλάδα •Ισραήλ (άνετα top 3 στο televoting) Η Ελλάδα θεωρώ θα πάρει γύρω στους 140-160 βαθμούς στο televoting. Τώρα στα juries δύσκολο να προβλέψεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.914 μηνύματα. Χθες στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #770 Χθες στις 21:18 Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:23 Ο American Economist: #771 Χθες στις 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.978 μηνύματα. Χθες στις 16:42 Η rafaela11: #763 Χθες στις 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 4η ή 6η Click για ανάπτυξη... Στοιχημάτισα ότι θα βγει 5η οπότε ελπίζω να έχω δίκιο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 16:44 Ο Micro έγραψε: #764 Χθες στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Στοιχημάτισα ότι θα βγει 5η οπότε ελπίζω να έχω δίκιο Click για ανάπτυξη... 5η ακριβώς ή μέσα στη 5αδα ; Θεωρω θα μας περάσει Φινλανδια , Αυστραλια , Ισραηλ . Τωρα αν μας περάσει Βουλγαρία/Ρουμανία δεν ξέρω , δεν το πιστεύω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.978 μηνύματα. Χθες στις 16:46 Η rafaela11: #765 Χθες στις 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 5η ακριβώς ή μέσα στη 5αδα ; Θεωρω θα μας περάσει Φινλανδια , Αυστραλια , Ισραηλ . Τωρα αν μας περάσει Βουλγαρία/Ρουμανία δεν ξέρω , δεν το πιστεύω Click για ανάπτυξη... 5η ακριβώς ! θεωρώ 1η Φινλανδία, 2-3η να παιχτεί στο Ισραήλ ή Αυστραλία και μετά 4η είμαι ανάμεσα σε Ρουμανία, Ιταλία, Δανία και Βουλγαρία Η Γαλλία πιστεύω θα βγει πρώτη στις επιτροπές αλλά θα βγει κάπου 7η ξέρω γω Αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο American Economist: #766 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοντεύει να μας περάσει η Βουλγαρία Click για ανάπτυξη... Μας πέρασε μόλις. Πάντως θα ξαναπώ ότι πέσαμε από το 21% στο 7% μέσα σε μόλις 4 ημέρες. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Ο Micro έγραψε: #767 Χθες στις 20:38 Εμένα οι προβλέψεις μου λίγο πριν τον τελικό είναι : 1. Φινλανδια 2. Αυστραλία 3. Ισραήλ 4. Ελλάδα 5. Ρουμανία 6. Ιταλία Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 20:41 Η Himela έγραψε: #768 Χθες στις 20:41 Οι δικές μου: 1. Φινλανδία 2. Αυστραλία 3. Βουλγαρία ή Ρουμανία εδώ 4. Ισραήλ 5. Ελλάδα 6. Γαλλία ίσως American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Ο American Economist: #769 Χθες στις 21:16 Αν και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη, θα πω τη δικιά μου πιθανή κατάταξη. •Φινλανδία •Αυστραλία (θα νικήσει το Jury Voting) •Ρουμανία •Ελλάδα •Ισραήλ (άνετα top 3 στο televoting) Η Ελλάδα θεωρώ θα πάρει γύρω στους 140-160 βαθμούς στο televoting. Τώρα στα juries δύσκολο να προβλέψεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.914 μηνύματα. Χθες στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #770 Χθες στις 21:18 Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:23 Ο American Economist: #771 Χθες στις 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: 4η ή 6η Click για ανάπτυξη... Στοιχημάτισα ότι θα βγει 5η οπότε ελπίζω να έχω δίκιο
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 16:44 Ο Micro έγραψε: #764 Χθες στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Στοιχημάτισα ότι θα βγει 5η οπότε ελπίζω να έχω δίκιο Click για ανάπτυξη... 5η ακριβώς ή μέσα στη 5αδα ; Θεωρω θα μας περάσει Φινλανδια , Αυστραλια , Ισραηλ . Τωρα αν μας περάσει Βουλγαρία/Ρουμανία δεν ξέρω , δεν το πιστεύω rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.978 μηνύματα. Χθες στις 16:46 Η rafaela11: #765 Χθες στις 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 5η ακριβώς ή μέσα στη 5αδα ; Θεωρω θα μας περάσει Φινλανδια , Αυστραλια , Ισραηλ . Τωρα αν μας περάσει Βουλγαρία/Ρουμανία δεν ξέρω , δεν το πιστεύω Click για ανάπτυξη... 5η ακριβώς ! θεωρώ 1η Φινλανδία, 2-3η να παιχτεί στο Ισραήλ ή Αυστραλία και μετά 4η είμαι ανάμεσα σε Ρουμανία, Ιταλία, Δανία και Βουλγαρία Η Γαλλία πιστεύω θα βγει πρώτη στις επιτροπές αλλά θα βγει κάπου 7η ξέρω γω Αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο American Economist: #766 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοντεύει να μας περάσει η Βουλγαρία Click για ανάπτυξη... Μας πέρασε μόλις. Πάντως θα ξαναπώ ότι πέσαμε από το 21% στο 7% μέσα σε μόλις 4 ημέρες. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Ο Micro έγραψε: #767 Χθες στις 20:38 Εμένα οι προβλέψεις μου λίγο πριν τον τελικό είναι : 1. Φινλανδια 2. Αυστραλία 3. Ισραήλ 4. Ελλάδα 5. Ρουμανία 6. Ιταλία Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 20:41 Η Himela έγραψε: #768 Χθες στις 20:41 Οι δικές μου: 1. Φινλανδία 2. Αυστραλία 3. Βουλγαρία ή Ρουμανία εδώ 4. Ισραήλ 5. Ελλάδα 6. Γαλλία ίσως American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Ο American Economist: #769 Χθες στις 21:16 Αν και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη, θα πω τη δικιά μου πιθανή κατάταξη. •Φινλανδία •Αυστραλία (θα νικήσει το Jury Voting) •Ρουμανία •Ελλάδα •Ισραήλ (άνετα top 3 στο televoting) Η Ελλάδα θεωρώ θα πάρει γύρω στους 140-160 βαθμούς στο televoting. Τώρα στα juries δύσκολο να προβλέψεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.914 μηνύματα. Χθες στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #770 Χθες στις 21:18 Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:23 Ο American Economist: #771 Χθες στις 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Στοιχημάτισα ότι θα βγει 5η οπότε ελπίζω να έχω δίκιο Click για ανάπτυξη... 5η ακριβώς ή μέσα στη 5αδα ; Θεωρω θα μας περάσει Φινλανδια , Αυστραλια , Ισραηλ . Τωρα αν μας περάσει Βουλγαρία/Ρουμανία δεν ξέρω , δεν το πιστεύω
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.978 μηνύματα. Χθες στις 16:46 Η rafaela11: #765 Χθες στις 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 5η ακριβώς ή μέσα στη 5αδα ; Θεωρω θα μας περάσει Φινλανδια , Αυστραλια , Ισραηλ . Τωρα αν μας περάσει Βουλγαρία/Ρουμανία δεν ξέρω , δεν το πιστεύω Click για ανάπτυξη... 5η ακριβώς ! θεωρώ 1η Φινλανδία, 2-3η να παιχτεί στο Ισραήλ ή Αυστραλία και μετά 4η είμαι ανάμεσα σε Ρουμανία, Ιταλία, Δανία και Βουλγαρία Η Γαλλία πιστεύω θα βγει πρώτη στις επιτροπές αλλά θα βγει κάπου 7η ξέρω γω Αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο American Economist: #766 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοντεύει να μας περάσει η Βουλγαρία Click για ανάπτυξη... Μας πέρασε μόλις. Πάντως θα ξαναπώ ότι πέσαμε από το 21% στο 7% μέσα σε μόλις 4 ημέρες. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Ο Micro έγραψε: #767 Χθες στις 20:38 Εμένα οι προβλέψεις μου λίγο πριν τον τελικό είναι : 1. Φινλανδια 2. Αυστραλία 3. Ισραήλ 4. Ελλάδα 5. Ρουμανία 6. Ιταλία Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 20:41 Η Himela έγραψε: #768 Χθες στις 20:41 Οι δικές μου: 1. Φινλανδία 2. Αυστραλία 3. Βουλγαρία ή Ρουμανία εδώ 4. Ισραήλ 5. Ελλάδα 6. Γαλλία ίσως American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Ο American Economist: #769 Χθες στις 21:16 Αν και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη, θα πω τη δικιά μου πιθανή κατάταξη. •Φινλανδία •Αυστραλία (θα νικήσει το Jury Voting) •Ρουμανία •Ελλάδα •Ισραήλ (άνετα top 3 στο televoting) Η Ελλάδα θεωρώ θα πάρει γύρω στους 140-160 βαθμούς στο televoting. Τώρα στα juries δύσκολο να προβλέψεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.914 μηνύματα. Χθες στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #770 Χθες στις 21:18 Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:23 Ο American Economist: #771 Χθες στις 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: 5η ακριβώς ή μέσα στη 5αδα ; Θεωρω θα μας περάσει Φινλανδια , Αυστραλια , Ισραηλ . Τωρα αν μας περάσει Βουλγαρία/Ρουμανία δεν ξέρω , δεν το πιστεύω Click για ανάπτυξη... 5η ακριβώς ! θεωρώ 1η Φινλανδία, 2-3η να παιχτεί στο Ισραήλ ή Αυστραλία και μετά 4η είμαι ανάμεσα σε Ρουμανία, Ιταλία, Δανία και Βουλγαρία Η Γαλλία πιστεύω θα βγει πρώτη στις επιτροπές αλλά θα βγει κάπου 7η ξέρω γω Αυτά
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο American Economist: #766 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοντεύει να μας περάσει η Βουλγαρία Click για ανάπτυξη... Μας πέρασε μόλις. Πάντως θα ξαναπώ ότι πέσαμε από το 21% στο 7% μέσα σε μόλις 4 ημέρες. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Ο Micro έγραψε: #767 Χθες στις 20:38 Εμένα οι προβλέψεις μου λίγο πριν τον τελικό είναι : 1. Φινλανδια 2. Αυστραλία 3. Ισραήλ 4. Ελλάδα 5. Ρουμανία 6. Ιταλία Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 20:41 Η Himela έγραψε: #768 Χθες στις 20:41 Οι δικές μου: 1. Φινλανδία 2. Αυστραλία 3. Βουλγαρία ή Ρουμανία εδώ 4. Ισραήλ 5. Ελλάδα 6. Γαλλία ίσως American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Ο American Economist: #769 Χθες στις 21:16 Αν και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη, θα πω τη δικιά μου πιθανή κατάταξη. •Φινλανδία •Αυστραλία (θα νικήσει το Jury Voting) •Ρουμανία •Ελλάδα •Ισραήλ (άνετα top 3 στο televoting) Η Ελλάδα θεωρώ θα πάρει γύρω στους 140-160 βαθμούς στο televoting. Τώρα στα juries δύσκολο να προβλέψεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.914 μηνύματα. Χθες στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #770 Χθες στις 21:18 Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:23 Ο American Economist: #771 Χθες στις 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοντεύει να μας περάσει η Βουλγαρία Click για ανάπτυξη... Μας πέρασε μόλις. Πάντως θα ξαναπώ ότι πέσαμε από το 21% στο 7% μέσα σε μόλις 4 ημέρες. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Ο Micro έγραψε: #767 Χθες στις 20:38 Εμένα οι προβλέψεις μου λίγο πριν τον τελικό είναι : 1. Φινλανδια 2. Αυστραλία 3. Ισραήλ 4. Ελλάδα 5. Ρουμανία 6. Ιταλία Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 20:41 Η Himela έγραψε: #768 Χθες στις 20:41 Οι δικές μου: 1. Φινλανδία 2. Αυστραλία 3. Βουλγαρία ή Ρουμανία εδώ 4. Ισραήλ 5. Ελλάδα 6. Γαλλία ίσως American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Ο American Economist: #769 Χθες στις 21:16 Αν και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη, θα πω τη δικιά μου πιθανή κατάταξη. •Φινλανδία •Αυστραλία (θα νικήσει το Jury Voting) •Ρουμανία •Ελλάδα •Ισραήλ (άνετα top 3 στο televoting) Η Ελλάδα θεωρώ θα πάρει γύρω στους 140-160 βαθμούς στο televoting. Τώρα στα juries δύσκολο να προβλέψεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.914 μηνύματα. Χθες στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #770 Χθες στις 21:18 Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:23 Ο American Economist: #771 Χθες στις 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα οι προβλέψεις μου λίγο πριν τον τελικό είναι : 1. Φινλανδια 2. Αυστραλία 3. Ισραήλ 4. Ελλάδα 5. Ρουμανία 6. Ιταλία
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 20:41 Η Himela έγραψε: #768 Χθες στις 20:41 Οι δικές μου: 1. Φινλανδία 2. Αυστραλία 3. Βουλγαρία ή Ρουμανία εδώ 4. Ισραήλ 5. Ελλάδα 6. Γαλλία ίσως American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Ο American Economist: #769 Χθες στις 21:16 Αν και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη, θα πω τη δικιά μου πιθανή κατάταξη. •Φινλανδία •Αυστραλία (θα νικήσει το Jury Voting) •Ρουμανία •Ελλάδα •Ισραήλ (άνετα top 3 στο televoting) Η Ελλάδα θεωρώ θα πάρει γύρω στους 140-160 βαθμούς στο televoting. Τώρα στα juries δύσκολο να προβλέψεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.914 μηνύματα. Χθες στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #770 Χθες στις 21:18 Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:23 Ο American Economist: #771 Χθες στις 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι δικές μου: 1. Φινλανδία 2. Αυστραλία 3. Βουλγαρία ή Ρουμανία εδώ 4. Ισραήλ 5. Ελλάδα 6. Γαλλία ίσως
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Ο American Economist: #769 Χθες στις 21:16 Αν και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη, θα πω τη δικιά μου πιθανή κατάταξη. •Φινλανδία •Αυστραλία (θα νικήσει το Jury Voting) •Ρουμανία •Ελλάδα •Ισραήλ (άνετα top 3 στο televoting) Η Ελλάδα θεωρώ θα πάρει γύρω στους 140-160 βαθμούς στο televoting. Τώρα στα juries δύσκολο να προβλέψεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.914 μηνύματα. Χθες στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #770 Χθες στις 21:18 Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:23 Ο American Economist: #771 Χθες στις 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη, θα πω τη δικιά μου πιθανή κατάταξη. •Φινλανδία •Αυστραλία (θα νικήσει το Jury Voting) •Ρουμανία •Ελλάδα •Ισραήλ (άνετα top 3 στο televoting) Η Ελλάδα θεωρώ θα πάρει γύρω στους 140-160 βαθμούς στο televoting. Τώρα στα juries δύσκολο να προβλέψεις.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.914 μηνύματα. Χθες στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #770 Χθες στις 21:18 Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:23 Ο American Economist: #771 Χθες στις 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 21:23 Ο American Economist: #771 Χθες στις 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στο jury show χτύπησε στον τοίχο ο Akylas Τουλάχιστον έμαθε το μάθημα του και θα προσέξει σήμερα στον live τελικό. Click για ανάπτυξη... Το Jury voting είναι δεδομένο ότι θα ήταν χαμηλά η Ελλάδα (εννοώ όχι top 5) και σχεδόν σίγουρο ότι η Αυστραλία θα σαρώσει. Το Televoting μας ενδιαφέρει περισσότερο, πρέπει να πάρει πάνω από 150 βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε top 5 στην τελική κατάταξη. Φέτος είμαστε τυχεροί καθώς είναι στον διαγωνισμό η Βουλγαρία, Αρμενία και η Ρουμανία όπου ιστορικά το κοινό μας δίνει 8-12 βαθμούς. Σίγουρα θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία λόγω ομογένειας
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Η Πουπουλίνα: #772 Χθες στις 22:04 Εξαιρετικος ο αυστριακος στο κομματι απο την οπερα του Μοτσαρτ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Ο American Economist: #773 Χθες στις 22:21 Δανία πολύ βαρετό τραγούδι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #774 Χθες στις 22:40 Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο American Economist: #775 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσε ΠΟΛΥ της αλβανιας εκτος απο την εμφανιση της μανας..πολυ καπως.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Ο chester20080: #776 Χθες στις 22:40 εξαιρετικη η αλβανια πολυ τσουτσουριασμα και συγκινητικη για παμε τωρα να το φερουμεεεε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η Πουπουλίνα: #777 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ωραίο τραγούδι με συγκινητικό νόημα. Click για ανάπτυξη... Δυνατο και ωραιο.Πρωτη φορα μου αφεσει της αλβανιας.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο American Economist: #778 Χθες στις 22:45 Πολύ ωραία παρουσίαση του τραγουδιού. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Ωρορα rafaela11 Angelikaaa Corfu kitty Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Corfu kitty Angelikaaa American Economist Ωρορα touvlo Entropy24 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Η Πουπουλίνα: #779 Χθες στις 22:46 Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και βεβαια καλη μας επιτυχια ασχετα αν μου αρεσουν καλυτερα αλλα κομματια Μακαρι το παιδι να παει πολυ καλα!
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:46 Ο chester20080: #780 Χθες στις 22:46 καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!!
καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!!