McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος

το νέο προφιλ να εχει το πραγματικό σου όνομαΝομίζω ότι κατάλαβα τι λες...Να κάνω ένα άλλο προφίλ με άλλο όνομα τελείως διαφορετικό..Εκτος όμως του ότι θέλω να εχω το πραγματικό μου όνομα και όχι κάποιο ψευδώνυμο ή κατι τέτοιο,το παλιό μου προφίλ έχει το πραγματικό μου όνομα...οπότε και στα μνμ αυτά που στέλναν είναι το πραγματικό μου όνομα πάνω...
Αν κατάλαβα τι εννοείς δλδ..![]()
το παλιό να έχει ένα αλλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

το νέο προφιλ να εχει το πραγματικό σου όνομα
το παλιό να έχει ένα αλλο.
Προφανώς κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ καλά..

Συγχώρεσε με και κάνε λίγο υπομονή μαζί μου..
Πως θα μπω στο παλιο μου προφιλ για να αλλαξω το ονομα? αυτο ειναι το θεμα...το εχω διαγραψει (γτ πιστευα οτι ετσι θα σβηστει και το ονομα μου απο τα μνμ στο inbox) και οταν παω να μπω δεν με αφηνει το φβ,μου λεει οτι το mail που βαζω δεν συνδεεται με κάποιο προφίλ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Έχω φίλους που έχουν διαγράψει μήνες τώρα το λογαριασμό τους, αλλά στα πμς φαίνεται ακόμα το όνομά τους.
Δε νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό όμως. Μόνο στα πμς φαίνεται. Σχόλια σε τοίχους, φωτόζ κτλ δεν υπάρχει, οπότε δεν υπάρχει και κανένας τρόπος να δει κάποιος ότι είσαι εσύ ο πραγματικός και αυτός που έστειλε τα "ενοχλητικά" μηνύματα.
Εξάλλου συνωνυμίες υπάρχουν.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό που λες δε νομίζω να γίνεται.
Έχω φίλους που έχουν διαγράψει μήνες τώρα το λογαριασμό τους, αλλά στα πμς φαίνεται ακόμα το όνομά τους.
Δε νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό όμως. Μόνο στα πμς φαίνεται. Σχόλια σε τοίχους, φωτόζ κτλ δεν υπάρχει, οπότε δεν υπάρχει και κανένας τρόπος να δει κάποιος ότι είσαι εσύ ο πραγματικός και αυτός που έστειλε τα "ενοχλητικά" μηνύματα.
Εξάλλου συνωνυμίες υπάρχουν.
Αυτό μου λέει και ένας φίλος μου που το συζήτησα,ότι δεν ειναι τόσο τραγικό και να μην ανυσυχώ...ο τύπος που το χάκαρε όμως παρίστανε ότι ειναι εγώ..και είναι κάποιος που με ξέρει γτ και ηξερε κάποια πράγματα για μένα (που δεν ειναι και δύσκολο να μαθεις αν χακαρεις το προφιλ καποιου υποθετω) αλλα και ηξερε που εστελνε..εστελνε μονο σε αγνωστα σε μενα ατομα,όχι σε φίλους μου..
Ίσως να ανησυχω περισσότερο από οσο χρειαζεται αλλα τρελαίνομαι στην ιδέα ότι υπάρχουν μνμ με το ονομά μου,προσβλητικά,χυδαία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο..
Υπάρχει μηπως κάποιος τρόπος να "πεισω" το φβ οτι αυτος ο λογαριασμος εχει παραβιαστει ουτως ωστε να διαγραψει και το ονομα μου απο παντου? Ή να το ξαναενεργοποιήσω με κάποιον τρόπο ωστε να αλλάξω το όνομα και μετα να το ξανασβησω?
Σας ζαλισα ρε παιδες,συγνώμη...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Πρωτα απο ολα, απο οσο ξερω το facebook δεν διαγρεφει ποτε ενα προφιλ, απλα το απενεργοποιει. Λογικα αν πας να κανεις ξανα εγγραφη με το ιδιο e-mail θα σου πως εχει ηδη account και θα ενεργοποιησει και παλι το παλιο, οποτε μπορεις να αλλαξεις ονοματα, να κανεις αναφορα στο fb για να κανονισουν να διαγραφει καθε στιγμα σου κλπ.
Αν δεν γινετε αυτο, θα εστελνα ενα μαιλ/αναφορα/οτιδηποτε αλλο εχουν για επικοινωνια και θα τους εξηγουσα την κατασταση, δινοντας ονομα και e-mail ωστε να εντοπισουν το προφιλ-φαντασμα και να το "περιποιηθουν".
Τριτη περιπτωση, αν και απο οτι καταλαβα δεν παιζει, ψαχνεις στο fb να βρεις καποιο στιγμα (ειτε μπορει να βρεις το προφιλ με απλο serach ειτε απο καποιο μηνυμα που εχει κρατισει καποιος φιλος σου, και κανεις αμεσα αναφορα εξηγωντας την κατασταση.
Αυτες ειναι οι πρωτες σκεψεις που μου ερχονται στο μυαλο.
Guest 986132
Επισκέπτης

Αν δεν γίνει τίποτα εν τέλει, τότε φτιάξε, εφόσον το επιθυμείς, νέο προφίλ. Πρόσθεσε τους φίλους σου, κι ενημέρωσέ τους, για το συμβάν. Το ξέρω πως είναι άσχημο, να υπάρχουν αυτά τα μηνύματα και να φαίνεσαι εσύ ο αποστολέας τους, μα αυτά συμβαίνουν.
Οι φίλοι σου, θα καταλάβουν. Μην ανησυχείς.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

You must log in to see this page.
Η ειρωνία: να πρέπει να κάνεις login στον λογαριασμό σου, για να δεις μια σελίδα σχετικά με το ΣΒΗΣΙΜΟ του λογαριασμού σου.
Λεοπαρ.Γατακιι
Νεοφερμένο μέλος

Για να μπείς δωρεάν στο 0.facebook θα πρέπει να έχεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις INTERNET στο κινητό σου. Για να αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις στο κινητό σου στείλε δωρεάν Internet στο 1333ετσι λέει η cosmote αλλα δεν έχω κάρτα :O
Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #790-93 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα Πώς μπαίνει το 0.facebook.com;
Rempeskes
Επιφανές μέλος

artemaki
Διάσημο μέλος

Γατακι απλα μην μπαινεις facecook.
Ηδη μπαινεις απο υπολογιστη, θες και απο κινητο ;

cha0s
Περιβόητο μέλος

μπορείτε να μου εξηγήσετε πως μπαίνει ?μιλάμε για κινητό xperia x-10 miniαν ξέρετε απαντήστε μου!
![]()
Φρόντισε να έχεις εναν task manager, για να κλείνεις τις άλλες εφαρμογές που κάνουν update αυτόματα. Γιατί κάθε φορά που θα μπαίνεις θα χρεώνεσαι 1 ευρώ τη μέρα

katerina70
Νεοφερμένο μέλος

anisixos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πλακα κανω. Απλα θελω να το αλλαξω αλλα δε αφηνει. Θελω να εχω δυο ονοματα και το επιθετο μου. Γιατι δε με αφηνει;
Ποιος απο εσας εχει τρια ονοματα στο fb;
Σημείωση:
Τα μηνύματα από 796 έως 800 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Αλλαγή nickname στο Facebook"
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

LilAstair
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχαχαχαχα!Θέλω να αλλάξω το όνομα μου στο facebook και να το κάνω Luis Stefanos Max Androulidakis Monroy Rodrigues de la Vega αλλά δε με αφήνει. Γιατί;
Εμένα δεν με αφήνει να το γυρίσω από το ψευδώνυμό μου στο πραγματικό μου όνομα! Δεν με πιστεύει ότι αυτό είναι ο αληθινό - πως την πάτησα έτσι....
Mercury
Επιφανές μέλος

Δίπλα στο "Home" έχει ένα βελάκι,το πατάς και επιλέγεις "Account settings".Θα δείς έχει μιά επιλογή "Name",πατάς "Edit" και βάζεις τα ονόματα της αρεσκείας σου.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Το όνομα στα ελληνικά γιατί δε μου το δέχεται;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.