Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:24 Η Μπλε. έγραψε: #881 03-09-13 15:24 για να λαμβάνεις ειδοποιησεις στο κινητο πρεπει να κανεις κατι;λαμβανω μονο τα μηνυμαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. υδωρ Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:42 Η υδωρ έγραψε: #882 01-10-13 21:42 εδω και κατι μερες δεν μου αναλυει τα λινκ απο το youtube,,, ξερετε γιατι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Ο panagiotis_stav: #883 05-11-13 22:16 ρε παιδια το εχω μονιμα αυτο το προβλημα!!! Οταν κανω βιντεοκληση στο facebook δεν μπορω να δω τον αλλο που μιλαω!!! Αυτος με βλεπει με ακουει εγω μονο ακουω χωρις να βλεπω! τι συμβαινει? τι μπορώ να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:26 Ο iJohnnyCash: #884 05-11-13 22:26 Δοκίμασε απευθείας το skype; Από όσο ξέρω τις ίδιες υποδομές χρησιμοποιούν. Ωστόσο δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall ή το antivirus (μπορεί το antivirus που έχεις να επιλέξει να είναι και firewall). Διάβασα αρκετές αναφορές για σχετικά προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο panagiotis_stav: #885 05-11-13 22:33 βασικα δοκιμασα απο skype! το skype λειτουργει κανονικά! στο facebook υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα! βεβαια με το skype αυτη την στιγμη κολλάει η εικόνα και ο ηχος αλλα κατα τα αλλα ειναι καλα! αυτο το εχω σχεδον απο τοτε που πρωτοβγηκαν οι βιντεοκλησεις στο facebook! Και πως μπορώ να απενεργοποιησω το firewall η το antivirus στα windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 23:44 Ο iJohnnyCash: #886 05-11-13 23:44 Αφού το έχεις εξαρχής είναι πιθανό εξαρχής να είχες ανοιχτό το firewall κτλ. Βασικά το πιο εύκολο δοκίμασε άλλο browser (π.χ. firefox). Αν δεν λειτουργήσει ψάξε στα εικονίδια δίπλα από την ώρα και βρες οτιδήποτε αφορά antivirus/firewall και με δεξί κλικ θα έχει επιλογή για disable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2013 στις 00:27 Ο panagiotis_stav: #887 06-11-13 00:27 βασικα εχω δοκιμασει και με firefox εκτος απο chrome και επιμενει! το skype λειτουργει κανονικα! τωρα με το firewall δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργει! αν υπαρξει τιποτα θα ειδοποιησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 05:00 Η carpe_nochtem: #888 08-11-13 05:00 Ρε σεις,πως κάνουμε στις φώτος μιας σελίδας tag? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2013 στις 15:57 Η prinCess.: #889 29-11-13 15:57 Προσπαθώ να κάνω install τη βλακεία για video calling και δε νιώθει. Παίζει να φταίνε τα windows 8.1 ?? επειδή θυμάμαι παλιά μια χαρά ήταν. Τι να κάνω; Τα νεύρα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2013 στις 16:37 Η Dogie έγραψε: #890 30-11-13 16:37 κάποιος τρόπος να προωθήσω την σελίδα του fb μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:33 Ο Αρίκος έγραψε: #891 19-02-14 18:33 Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για να λαμβάνεις ειδοποιησεις στο κινητο πρεπει να κανεις κατι;λαμβανω μονο τα μηνυμαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
υδωρ Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:42 Η υδωρ έγραψε: #882 01-10-13 21:42 εδω και κατι μερες δεν μου αναλυει τα λινκ απο το youtube,,, ξερετε γιατι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Ο panagiotis_stav: #883 05-11-13 22:16 ρε παιδια το εχω μονιμα αυτο το προβλημα!!! Οταν κανω βιντεοκληση στο facebook δεν μπορω να δω τον αλλο που μιλαω!!! Αυτος με βλεπει με ακουει εγω μονο ακουω χωρις να βλεπω! τι συμβαινει? τι μπορώ να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:26 Ο iJohnnyCash: #884 05-11-13 22:26 Δοκίμασε απευθείας το skype; Από όσο ξέρω τις ίδιες υποδομές χρησιμοποιούν. Ωστόσο δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall ή το antivirus (μπορεί το antivirus που έχεις να επιλέξει να είναι και firewall). Διάβασα αρκετές αναφορές για σχετικά προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο panagiotis_stav: #885 05-11-13 22:33 βασικα δοκιμασα απο skype! το skype λειτουργει κανονικά! στο facebook υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα! βεβαια με το skype αυτη την στιγμη κολλάει η εικόνα και ο ηχος αλλα κατα τα αλλα ειναι καλα! αυτο το εχω σχεδον απο τοτε που πρωτοβγηκαν οι βιντεοκλησεις στο facebook! Και πως μπορώ να απενεργοποιησω το firewall η το antivirus στα windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 23:44 Ο iJohnnyCash: #886 05-11-13 23:44 Αφού το έχεις εξαρχής είναι πιθανό εξαρχής να είχες ανοιχτό το firewall κτλ. Βασικά το πιο εύκολο δοκίμασε άλλο browser (π.χ. firefox). Αν δεν λειτουργήσει ψάξε στα εικονίδια δίπλα από την ώρα και βρες οτιδήποτε αφορά antivirus/firewall και με δεξί κλικ θα έχει επιλογή για disable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2013 στις 00:27 Ο panagiotis_stav: #887 06-11-13 00:27 βασικα εχω δοκιμασει και με firefox εκτος απο chrome και επιμενει! το skype λειτουργει κανονικα! τωρα με το firewall δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργει! αν υπαρξει τιποτα θα ειδοποιησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 05:00 Η carpe_nochtem: #888 08-11-13 05:00 Ρε σεις,πως κάνουμε στις φώτος μιας σελίδας tag? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2013 στις 15:57 Η prinCess.: #889 29-11-13 15:57 Προσπαθώ να κάνω install τη βλακεία για video calling και δε νιώθει. Παίζει να φταίνε τα windows 8.1 ?? επειδή θυμάμαι παλιά μια χαρά ήταν. Τι να κάνω; Τα νεύρα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2013 στις 16:37 Η Dogie έγραψε: #890 30-11-13 16:37 κάποιος τρόπος να προωθήσω την σελίδα του fb μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:33 Ο Αρίκος έγραψε: #891 19-02-14 18:33 Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εδω και κατι μερες δεν μου αναλυει τα λινκ απο το youtube,,, ξερετε γιατι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Ο panagiotis_stav: #883 05-11-13 22:16 ρε παιδια το εχω μονιμα αυτο το προβλημα!!! Οταν κανω βιντεοκληση στο facebook δεν μπορω να δω τον αλλο που μιλαω!!! Αυτος με βλεπει με ακουει εγω μονο ακουω χωρις να βλεπω! τι συμβαινει? τι μπορώ να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:26 Ο iJohnnyCash: #884 05-11-13 22:26 Δοκίμασε απευθείας το skype; Από όσο ξέρω τις ίδιες υποδομές χρησιμοποιούν. Ωστόσο δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall ή το antivirus (μπορεί το antivirus που έχεις να επιλέξει να είναι και firewall). Διάβασα αρκετές αναφορές για σχετικά προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο panagiotis_stav: #885 05-11-13 22:33 βασικα δοκιμασα απο skype! το skype λειτουργει κανονικά! στο facebook υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα! βεβαια με το skype αυτη την στιγμη κολλάει η εικόνα και ο ηχος αλλα κατα τα αλλα ειναι καλα! αυτο το εχω σχεδον απο τοτε που πρωτοβγηκαν οι βιντεοκλησεις στο facebook! Και πως μπορώ να απενεργοποιησω το firewall η το antivirus στα windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 23:44 Ο iJohnnyCash: #886 05-11-13 23:44 Αφού το έχεις εξαρχής είναι πιθανό εξαρχής να είχες ανοιχτό το firewall κτλ. Βασικά το πιο εύκολο δοκίμασε άλλο browser (π.χ. firefox). Αν δεν λειτουργήσει ψάξε στα εικονίδια δίπλα από την ώρα και βρες οτιδήποτε αφορά antivirus/firewall και με δεξί κλικ θα έχει επιλογή για disable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2013 στις 00:27 Ο panagiotis_stav: #887 06-11-13 00:27 βασικα εχω δοκιμασει και με firefox εκτος απο chrome και επιμενει! το skype λειτουργει κανονικα! τωρα με το firewall δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργει! αν υπαρξει τιποτα θα ειδοποιησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 05:00 Η carpe_nochtem: #888 08-11-13 05:00 Ρε σεις,πως κάνουμε στις φώτος μιας σελίδας tag? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2013 στις 15:57 Η prinCess.: #889 29-11-13 15:57 Προσπαθώ να κάνω install τη βλακεία για video calling και δε νιώθει. Παίζει να φταίνε τα windows 8.1 ?? επειδή θυμάμαι παλιά μια χαρά ήταν. Τι να κάνω; Τα νεύρα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2013 στις 16:37 Η Dogie έγραψε: #890 30-11-13 16:37 κάποιος τρόπος να προωθήσω την σελίδα του fb μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:33 Ο Αρίκος έγραψε: #891 19-02-14 18:33 Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια το εχω μονιμα αυτο το προβλημα!!! Οταν κανω βιντεοκληση στο facebook δεν μπορω να δω τον αλλο που μιλαω!!! Αυτος με βλεπει με ακουει εγω μονο ακουω χωρις να βλεπω! τι συμβαινει? τι μπορώ να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:26 Ο iJohnnyCash: #884 05-11-13 22:26 Δοκίμασε απευθείας το skype; Από όσο ξέρω τις ίδιες υποδομές χρησιμοποιούν. Ωστόσο δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall ή το antivirus (μπορεί το antivirus που έχεις να επιλέξει να είναι και firewall). Διάβασα αρκετές αναφορές για σχετικά προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο panagiotis_stav: #885 05-11-13 22:33 βασικα δοκιμασα απο skype! το skype λειτουργει κανονικά! στο facebook υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα! βεβαια με το skype αυτη την στιγμη κολλάει η εικόνα και ο ηχος αλλα κατα τα αλλα ειναι καλα! αυτο το εχω σχεδον απο τοτε που πρωτοβγηκαν οι βιντεοκλησεις στο facebook! Και πως μπορώ να απενεργοποιησω το firewall η το antivirus στα windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 23:44 Ο iJohnnyCash: #886 05-11-13 23:44 Αφού το έχεις εξαρχής είναι πιθανό εξαρχής να είχες ανοιχτό το firewall κτλ. Βασικά το πιο εύκολο δοκίμασε άλλο browser (π.χ. firefox). Αν δεν λειτουργήσει ψάξε στα εικονίδια δίπλα από την ώρα και βρες οτιδήποτε αφορά antivirus/firewall και με δεξί κλικ θα έχει επιλογή για disable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2013 στις 00:27 Ο panagiotis_stav: #887 06-11-13 00:27 βασικα εχω δοκιμασει και με firefox εκτος απο chrome και επιμενει! το skype λειτουργει κανονικα! τωρα με το firewall δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργει! αν υπαρξει τιποτα θα ειδοποιησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 05:00 Η carpe_nochtem: #888 08-11-13 05:00 Ρε σεις,πως κάνουμε στις φώτος μιας σελίδας tag? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2013 στις 15:57 Η prinCess.: #889 29-11-13 15:57 Προσπαθώ να κάνω install τη βλακεία για video calling και δε νιώθει. Παίζει να φταίνε τα windows 8.1 ?? επειδή θυμάμαι παλιά μια χαρά ήταν. Τι να κάνω; Τα νεύρα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2013 στις 16:37 Η Dogie έγραψε: #890 30-11-13 16:37 κάποιος τρόπος να προωθήσω την σελίδα του fb μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:33 Ο Αρίκος έγραψε: #891 19-02-14 18:33 Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δοκίμασε απευθείας το skype; Από όσο ξέρω τις ίδιες υποδομές χρησιμοποιούν. Ωστόσο δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall ή το antivirus (μπορεί το antivirus που έχεις να επιλέξει να είναι και firewall). Διάβασα αρκετές αναφορές για σχετικά προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο panagiotis_stav: #885 05-11-13 22:33 βασικα δοκιμασα απο skype! το skype λειτουργει κανονικά! στο facebook υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα! βεβαια με το skype αυτη την στιγμη κολλάει η εικόνα και ο ηχος αλλα κατα τα αλλα ειναι καλα! αυτο το εχω σχεδον απο τοτε που πρωτοβγηκαν οι βιντεοκλησεις στο facebook! Και πως μπορώ να απενεργοποιησω το firewall η το antivirus στα windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 23:44 Ο iJohnnyCash: #886 05-11-13 23:44 Αφού το έχεις εξαρχής είναι πιθανό εξαρχής να είχες ανοιχτό το firewall κτλ. Βασικά το πιο εύκολο δοκίμασε άλλο browser (π.χ. firefox). Αν δεν λειτουργήσει ψάξε στα εικονίδια δίπλα από την ώρα και βρες οτιδήποτε αφορά antivirus/firewall και με δεξί κλικ θα έχει επιλογή για disable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2013 στις 00:27 Ο panagiotis_stav: #887 06-11-13 00:27 βασικα εχω δοκιμασει και με firefox εκτος απο chrome και επιμενει! το skype λειτουργει κανονικα! τωρα με το firewall δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργει! αν υπαρξει τιποτα θα ειδοποιησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 05:00 Η carpe_nochtem: #888 08-11-13 05:00 Ρε σεις,πως κάνουμε στις φώτος μιας σελίδας tag? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2013 στις 15:57 Η prinCess.: #889 29-11-13 15:57 Προσπαθώ να κάνω install τη βλακεία για video calling και δε νιώθει. Παίζει να φταίνε τα windows 8.1 ?? επειδή θυμάμαι παλιά μια χαρά ήταν. Τι να κάνω; Τα νεύρα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2013 στις 16:37 Η Dogie έγραψε: #890 30-11-13 16:37 κάποιος τρόπος να προωθήσω την σελίδα του fb μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:33 Ο Αρίκος έγραψε: #891 19-02-14 18:33 Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικα δοκιμασα απο skype! το skype λειτουργει κανονικά! στο facebook υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα! βεβαια με το skype αυτη την στιγμη κολλάει η εικόνα και ο ηχος αλλα κατα τα αλλα ειναι καλα! αυτο το εχω σχεδον απο τοτε που πρωτοβγηκαν οι βιντεοκλησεις στο facebook! Και πως μπορώ να απενεργοποιησω το firewall η το antivirus στα windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 23:44 Ο iJohnnyCash: #886 05-11-13 23:44 Αφού το έχεις εξαρχής είναι πιθανό εξαρχής να είχες ανοιχτό το firewall κτλ. Βασικά το πιο εύκολο δοκίμασε άλλο browser (π.χ. firefox). Αν δεν λειτουργήσει ψάξε στα εικονίδια δίπλα από την ώρα και βρες οτιδήποτε αφορά antivirus/firewall και με δεξί κλικ θα έχει επιλογή για disable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2013 στις 00:27 Ο panagiotis_stav: #887 06-11-13 00:27 βασικα εχω δοκιμασει και με firefox εκτος απο chrome και επιμενει! το skype λειτουργει κανονικα! τωρα με το firewall δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργει! αν υπαρξει τιποτα θα ειδοποιησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 05:00 Η carpe_nochtem: #888 08-11-13 05:00 Ρε σεις,πως κάνουμε στις φώτος μιας σελίδας tag? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2013 στις 15:57 Η prinCess.: #889 29-11-13 15:57 Προσπαθώ να κάνω install τη βλακεία για video calling και δε νιώθει. Παίζει να φταίνε τα windows 8.1 ?? επειδή θυμάμαι παλιά μια χαρά ήταν. Τι να κάνω; Τα νεύρα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2013 στις 16:37 Η Dogie έγραψε: #890 30-11-13 16:37 κάποιος τρόπος να προωθήσω την σελίδα του fb μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:33 Ο Αρίκος έγραψε: #891 19-02-14 18:33 Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού το έχεις εξαρχής είναι πιθανό εξαρχής να είχες ανοιχτό το firewall κτλ. Βασικά το πιο εύκολο δοκίμασε άλλο browser (π.χ. firefox). Αν δεν λειτουργήσει ψάξε στα εικονίδια δίπλα από την ώρα και βρες οτιδήποτε αφορά antivirus/firewall και με δεξί κλικ θα έχει επιλογή για disable. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis_stav Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2013 στις 00:27 Ο panagiotis_stav: #887 06-11-13 00:27 βασικα εχω δοκιμασει και με firefox εκτος απο chrome και επιμενει! το skype λειτουργει κανονικα! τωρα με το firewall δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργει! αν υπαρξει τιποτα θα ειδοποιησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 05:00 Η carpe_nochtem: #888 08-11-13 05:00 Ρε σεις,πως κάνουμε στις φώτος μιας σελίδας tag? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2013 στις 15:57 Η prinCess.: #889 29-11-13 15:57 Προσπαθώ να κάνω install τη βλακεία για video calling και δε νιώθει. Παίζει να φταίνε τα windows 8.1 ?? επειδή θυμάμαι παλιά μια χαρά ήταν. Τι να κάνω; Τα νεύρα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2013 στις 16:37 Η Dogie έγραψε: #890 30-11-13 16:37 κάποιος τρόπος να προωθήσω την σελίδα του fb μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:33 Ο Αρίκος έγραψε: #891 19-02-14 18:33 Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικα εχω δοκιμασει και με firefox εκτος απο chrome και επιμενει! το skype λειτουργει κανονικα! τωρα με το firewall δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργει! αν υπαρξει τιποτα θα ειδοποιησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 05:00 Η carpe_nochtem: #888 08-11-13 05:00 Ρε σεις,πως κάνουμε στις φώτος μιας σελίδας tag? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2013 στις 15:57 Η prinCess.: #889 29-11-13 15:57 Προσπαθώ να κάνω install τη βλακεία για video calling και δε νιώθει. Παίζει να φταίνε τα windows 8.1 ?? επειδή θυμάμαι παλιά μια χαρά ήταν. Τι να κάνω; Τα νεύρα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2013 στις 16:37 Η Dogie έγραψε: #890 30-11-13 16:37 κάποιος τρόπος να προωθήσω την σελίδα του fb μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:33 Ο Αρίκος έγραψε: #891 19-02-14 18:33 Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε σεις,πως κάνουμε στις φώτος μιας σελίδας tag? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2013 στις 15:57 Η prinCess.: #889 29-11-13 15:57 Προσπαθώ να κάνω install τη βλακεία για video calling και δε νιώθει. Παίζει να φταίνε τα windows 8.1 ?? επειδή θυμάμαι παλιά μια χαρά ήταν. Τι να κάνω; Τα νεύρα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2013 στις 16:37 Η Dogie έγραψε: #890 30-11-13 16:37 κάποιος τρόπος να προωθήσω την σελίδα του fb μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:33 Ο Αρίκος έγραψε: #891 19-02-14 18:33 Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσπαθώ να κάνω install τη βλακεία για video calling και δε νιώθει. Παίζει να φταίνε τα windows 8.1 ?? επειδή θυμάμαι παλιά μια χαρά ήταν. Τι να κάνω; Τα νεύρα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2013 στις 16:37 Η Dogie έγραψε: #890 30-11-13 16:37 κάποιος τρόπος να προωθήσω την σελίδα του fb μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:33 Ο Αρίκος έγραψε: #891 19-02-14 18:33 Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κάποιος τρόπος να προωθήσω την σελίδα του fb μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:33 Ο Αρίκος έγραψε: #891 19-02-14 18:33 Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:27 Η τρελή φιλόσοφος: #892 19-02-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αρίκος: Ξέρεις κανείς πώς γίνεται να μην παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις ενός φίλου μου ? Click για ανάπτυξη... άσχετο αλλά νομίζω ότι για να μην τις παρακολουθείς(αν ότι ανεβάζει σου βγαίνει ενημέρωση) πας στο προφίλ του,πας το ποντικι στο "φίλοι" χωρίς να το πατάς,βγάζει λίστα πας στο γνωστοι και το πατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερινα Παγκ Νεοφερμένο μέλος Η Κατερινα Παγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2014 στις 15:22 Η Κατερινα Παγκ: #893 30-04-14 15:22 Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xρειαζομαι βοηθειαα..πλιζζζζ Στο προφιλ μου στο facebook αριστερα εκει που δειχνει τις φωτογραφιες, φαινονται αυτες που με εχουν προσθεσει με ετικετα Τι να κανω για να φαινονται οι αλλες φωτο που εχω ανεβασει εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 17:55 Η Italian dream...: #894 30-04-14 17:55 Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκεί φαίνονται μόνο όσες έχεις προστεθεί με ετικέτα.. Οπότε απλά "τάγκαρε" τον εαυτό σου σε όσες έχεις ανεβάσει, και αν κάποια από τις άλλες δεν σου αρέσει, αφαίρεσε την ετικέτα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 30 Μαΐου 2014 στις 23:13 Ο Πληροφορικάριος: #895 30-05-14 23:13 Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαΐου 2014 leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Μαΐου 2014 στις 01:04 Η leouv έγραψε: #896 31-05-14 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Πως μπορούμε έναν "στενό φίλο"να τον κάνουμε ξανά "φίλο"? ξέρει κανείς αν γ'ινεται? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνεις στο προφίλ του, κι εκεί που λέει "Φίλοι" (έχει αριστερά ένα αστεράκι) το πατάς και ξε-τσεκάρεις το "Στενοί φίλοι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 08:59 Ο Πληροφορικάριος: #897 08-07-14 08:59 Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχει πιθανότητα να μην παραδοθεί ένα μήνυμα σε φίλο? αν π.χ έχει απενεργοποιήσει κάτι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Η Polymnia έγραψε: #898 10-07-14 12:37 Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αρίκος Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:42 Η mary_lou thess: #899 10-07-14 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 48 49 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι οσοι εχουν i-phone μπορουν να βαλουν αυτες τις φατσουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2014 στις 12:48 Ο Σπυρακος (^^): #900 10-07-14 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Παίδες, έχω μια ερώτηση νούμπικη όμως. Κατά καιρούς βλέπω αντί για τα κλασικά εμοτικον στο φβ,πετάγονται κάτι γαλάζιες-πράσινες καρδιές,κάτι φατσες που φυσούν καρδούλες.Πού τα βρίσκουν οι άλλοι αυτά; Είναι συγκεκριμένα απο κάποιο κινητό; Τόσο καιρό είχα αυτην την απορία,αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω. Click για ανάπτυξη... gokeyboard στο google store!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.