Gaspar
Περιβόητο μέλος

ακόμα ο άλλος ξέρει πότε παραλήφηκε απο σένα ένα μυνημα, και αν το διάβασες ή όχι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Και όπως σου είπαν ήδη, να μην ανοίγεις μηνύματα, αλλιώς φαίνεται πότε το διάβασες και άρα ήσουν μέσα...

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ξεκινάς λάθος. Το πρόβλημά σου είναι που σε ενδιαφέρει αν ο άλλος δει το ότι είσαι ενεργή ή όχι.Ξέρετε πως γίνεται να μην φαίνεται αυτό το "Ενεργός πριν από ταδε λεπτά" στο Facebook;
Γενικά αυτό το δείχνει λόγω του Messanger αλλά είναι πολύ παρακολούθηση ρε παιδί μου...Να θες να "κρυφτείς" από κάποιον και να σε καρφώνει η συνομιλια του Facebook!
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

chester20080
Επιφανές μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

... Ένα απλό email να στείλουμε, είναι αρκετό να μας συνδέσουν με άλλους λογαριασμούς μας. Έτσι, πολύ εύκολα ο άλλος ίσως βρει το ονοματεπώνυμό μας, φωτογραφίες μας, διεύθυνση και τηλέφωνο...

Να ένας λόγος που αγαπώ το ischool. Κάπως έτσι λύνονται μερικές απορίες μου...
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Αυτά ακριβώς εννοούσα φίλε μου. Νόμιζα ότι ήταν σαφές το ότι τα διατύπωσα ακριβώς αντίθετα, ώστε να γίνει κατανοητό τι μπορεί να συμβεί αν δεν είμαστε προσεκτικοί.Δια τα προσωπικά δεδομένα είναι σημαντικά και δεν πρέπει τόσο απλά να λέμε πως δεν πρέπει να κρυβόμαστε. ..... Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πόσο privacy είναι αποδεχτό να παραχωρήσεις έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και να έχεις ασφάλεια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι ανεβάζουμε και που το ανεβάζουμε.

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Το Internet κι όσα μας προσφέρει δεν μας τα προσφέρει τζάμπα. Εμείς παίρνουμε αυτό που ψάχνουμε κι αυτοί τα, μάλλον άδεια, πορτοφόλια μας και οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να συλλέξουν. Όλες αυτές οι εφαρμογές που κατεβάζουμε από το Google Play και τα αντίστοιχα των άλλων λειτουργικών συστημάτων δεν έχουν πρόσβαση στα κινητά μας; Όταν κατεβάζετε μια εφαρμογή λένε που τους δίνουμε να έχουν πρόσβαση. e-mail, photos, contacts κλπ...
Johnny15
Επιφανές μέλος

Αυτά ακριβώς εννοούσα φίλε μου. Νόμιζα ότι ήταν σαφές το ότι τα διατύπωσα ακριβώς αντίθετα, ώστε να γίνει κατανοητό τι μπορεί να συμβεί αν δεν είμαστε προσεκτικοί.
Η εξεταστική μου έχει κάψει το μυαλό φαίνεται. Συμφωνούμε τότε

your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παρεμπιμπτόντως, τι είναι αυτό το...φεσμπουκ ρε παιδιά και ποιός ο λόγος να το έχει κανείς?

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

I will just leave this here. https://www.youronlinechoices.com/

Ξέρετε πως γίνεται να μην φαίνεται αυτό το "Ενεργός πριν από ταδε λεπτά" στο Facebook;
Γενικά αυτό το δείχνει λόγω του Messanger αλλά είναι πολύ παρακολούθηση ρε παιδί μου...Να θες να "κρυφτείς" από κάποιον και να σε καρφώνει η συνομιλια του Facebook!
Μια λύση υπάρχει μόνο, σβήνεις το facebook. Οποιος ενδιαφέρεται για σένα θα σε βρει και χωρίς αυτό!
Johnny15
Επιφανές μέλος

Μια λύση υπάρχει μόνο, σβήνεις το facebook. Οποιος ενδιαφέρεται για σένα θα σε βρει και χωρίς αυτό!
Το facebook το καλό που έχει και ο λόγος που το χρησιμοποιώ είναι κυρίως για ενημέρωση εκδηλώσεων και για εύκολο προγραμματισμό μεταξύ ομάδων/γκρουπ.

Το facebook το καλό που έχει και ο λόγος που το χρησιμοποιώ είναι κυρίως για ενημέρωση εκδηλώσεων και για εύκολο προγραμματισμό μεταξύ ομάδων/γκρουπ.
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ. Ας πούμε ανάλογα με τα ενδιαφέροντα που έχει ο καθένας μπορεί να βρει μια ομάδα σχετικά και συνεπώς άλλα άτομα που τους αρέσουν τα ίδια πράγματα με εκείνον, να ανταλλάξουν γνώμες κτλ. Κάθε πράγμα έχει δυο όψεις άλλωστε, μια καλή και μια κακή.
guitaramateur
Νεοφερμένο μέλος

Πως μπορώ να ρυθμίσω τον λογαριασμό στο Facebook ώστε να μπορούν να μου στείλουν μηνύματα μόνο οι ΦΊΛΟΙ και όχι ο καθένας?
Για τα αιτήματα φιλίας μπορώ να βάλω μόνο το "Φίλοι φίλων".
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.