nPb
Επιφανές μέλος

Επισης αυτο μου με τρελαινει στο fb ειναι που ολοι παιρνουν το κινητο τους στηνονται μπροστα στο καθρεφτη της τουαλετας και φωτογραφιζονται.Τι ψωνια ειναι αυτα ρε; Και μετα τις ανεβαζουν στο fb περιμενοντας ποσοι θα τους κανουν like.
Α ρε καταντημα...
Ειδικά γι' αυτό, πλέον έχω αρχίσει να ανησυχώ για την ψυχική υγεία και την κατάσταση του μυαλού, τέτοιων ανθρώπων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

στους άντρες κάτι παρόμοιο δέν έχω δεί ποτέ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

η χαζομάρα έχει όνομα υποδυόμενος εαυτός..

Οποιος δεν εχει φβ,εχει στεκι...
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

just smile!
Δραστήριο μέλος

Ειμαι και θα ειμαι παντα κατα αφου τα κανανε σκ..α. Όλες οι κομπλεξαρες αφου παραγεμισουν το σουτιεν τους με οτι βρουν( Μαρία, που πηγε το χαμστερακι μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω εχω ΜΟΝΟ επειδη δεν εχω βρει τροπο να το διαγραψω εντελως.
λοιπον για να διαγραψεις τον λογαριασμο σου πας στν αρχικη σελιδα τερμα κατω και πατας βοηθεια. Στη συνεχεια πατας 'Βασικά στοιχεία του Facebook' και καπου εκει λεει 'Ρυθμίσεις και διαγραφή λογαριασμού'.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε ενταξει..μην τα παραλεμε!
Οποιος δεν εχει φβ,εχει στεκι...
χμμ

Όντως έχεις δίκιο, ζωντανό παράδειγμα εγώ

Δεν νομίζω όμως ότι το φβ συγκρίνεται με φόρουμ, όλοι ήμαστε και κάπου γραμμένοι, όλος σε φόρουμ σε σχέση με μουσική, άλλος σε σχέση με ταινίες και άλλος στο στέκι που καλύπτει τα πάντα

Το φβ δεν περιορίζεται πλέον μόνο στην "κοινωνική" δικτύωση, έχει πάρει άλλη μορφή... για αυτό και πήρε πόδι!
Ένα χρόνο χωρίς φβ και πραγματικά ηρέμησε το κεφάλι μου.. και τα μάτια μου, μα τι ήταν αυτά που έβλεπα!!!

λοιπον για να διαγραψεις τον λογαριασμο σου πας στν αρχικη σελιδα τερμα κατω και πατας βοηθεια. Στη συνεχεια πατας 'Βασικά στοιχεία του Facebook' και καπου εκει λεει 'Ρυθμίσεις και διαγραφή λογαριασμού'.![]()
Αυτή ήταν η πιο χρήσιμη πληροφορία του θρεντ. Ευχαριστω πολύ

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

έδωσες την κατάλληλη ονομασίαΤο facebook ειναι αυτοκαταστροφικο και ψευτικο. Για αυτο θα πρεπε να λεγεται και fakebook.

Guest 986132
Επισκέπτης

Αν πει κανείς "δεν μου αρέσει", "το βαριέμαι", το καταλαβαίνω. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι καταστροφικό, ψεύτικο κλπ. Αν είναι αυτό έτσι, γιατί να μην είναι και το στέκι κι οποιαδήποτε άλλη σελίδα; Διαφορετικοί άνθρωποι είναι εδώ και διαφορετικοί στο facebook;
Κι εν κατακλείδι, δεν έχει να κάνει με το facebook, αλλά με το πώς το χρησιμοποιείς εσύ και ποιους επιλέγεις να συνδιαλέγεσαι.

Γενικά μιλάω.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

(Δε λεω 1000000 μη με πείτε υπερβόλα

γιατι?
υπάρχει τόσο καιρό στο facebook γκρουπάκι ''λύστε τα χέρια της αστυνομίας''
και δεν το πήρα χαμπάρι νωρίτερα να σκάσει το χειλάκι μου.

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλο το "δεν μου αρέσει" και άλλο "είναι καταστροφικό, ψεύτικο" ή οτιδήποτε άλλο.
Αν πει κανείς "δεν μου αρέσει", "το βαριέμαι", το καταλαβαίνω. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι καταστροφικό, ψεύτικο κλπ. Αν είναι αυτό έτσι, γιατί να μην είναι και το στέκι κι οποιαδήποτε άλλη σελίδα; Διαφορετικοί άνθρωποι είναι εδώ και διαφορετικοί στο facebook;
Κι εν κατακλείδι, δεν έχει να κάνει με το facebook, αλλά με το πώς το χρησιμοποιείς εσύ και ποιους επιλέγεις να συνδιαλέγεσαι.
Γενικά μιλάω.
Ειναι καταστροφικο και ψευτικο γιατι δημιουργει στους ανθρωπους μια μανια να μαζευουν απεγνωσμενα like, να πιεζουν το μυαλο τους να δουλεψει για να ανεβαζουν σοφες καταστασεις, να κανουν νεους φιλους νομιζοντας πως ετσι θα γινουν πιο γνωστοι, να ανεβαζουν συνεχεια φωτογραφιες για να δειχνουν ποσο γαματα περνανε και αυτο γινεται συνεχεια. Γιατι οταν πας στην πισινα για να περασεις καλα με τους φιλους σου και βλεπεις τρεις κοκονες παραπερα να σουφρονουν χειλακια και να παιρνουν στασεις του τυπου:<<Οοοο ποια ειμαι εγω!>> και μετα να τις ακους <<αυτες θα ανεβουν κατευθειαν facebook>>, ε δεν ειναι να πεις και εσυ <<Ε οχι ρε πουστη μου!>>??
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλο το "δεν μου αρέσει" και άλλο "είναι καταστροφικό, ψεύτικο" ή οτιδήποτε άλλο.
Γενικά μιλάω.
Απο την αλλη ο καθενας το χρησιμοποιει οπως θελει, αλλα πλεον νομιζω πως το facebook εχει παραξευτιλιστει. !

Guest 986132
Επισκέπτης

Κατερίνα7
Νεοφερμένο μέλος

- Φοβερή η pic που ανέβασες.. (αχχχ με γουστάρειιι)
Ανήκουστο! Δεν ξέρω, ίσως να έχω και λάθος αλλά εγώ έτσι βλέπω τα πράγματα.. θα συμφωνήσω πολύ με το παιδί που δημιούργησε το topic! Τα ίδια ακριβώς πιστεύω κι εγώ
kosgan10
Νεοφερμένο μέλος

souzana
Δραστήριο μέλος

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.