Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,065 μηνύματα.
16-07-24
12:49
Μπορεί να έχει bugάρει. Προσπάθησε να δεις αν έχει ενημέρωση διαθέσιμη η εφαρμογή ή κάνε επανεκκίνηση το κινητόξερει κανενα ομορφοπαιδο γιατι το διαολεμενο το ινσταγκραμ δεν μου εμφανιζει νεα μηνυματα απο κινητο αλλα μια χαρα απο υπολογιστη;
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,743 μηνύματα.
16-07-24
18:28
Αξίζει τελικά το Instagram, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ αλλά όλοι από κοντά μου λένε ότι κόψαμε το facebook και είμαστε τώρα Instagram.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 6,638 μηνύματα.
16-07-24
18:39
σκατα πιο bugαρισμένη εφαρμογή δεν υπάρχει καθε δευτερη μερα πρεπει να διαγραψω και ξανακατεβασωΑξίζει τελικά το Instagram, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ αλλά όλοι από κοντά μου λένε ότι κόψαμε το facebook και είμαστε τώρα Instagram.
Paladin
Νεοφερμένος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 111 μηνύματα.
16-07-24
19:47
χίλια τα εκατό, το ίνσταγκραμ παρέχει τα πάντα (φωτο,μηνύματα,κλπ) όχι ότι δεν έχει τα αρνητικά του (πχ το feedback είναι χειρότερο από ότι ήταν και με πολλές διαφημίσεις) αλλά είναι λεπτομέρια αυτό . Τέλος έχει αρκετά χρόνια λειτουργίας κ οι πιο πολλοί έχουν ήδη κάνει λογαριασμόΑξίζει τελικά το Instagram, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ αλλά όλοι από κοντά μου λένε ότι κόψαμε το facebook και είμαστε τώρα Instagram.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,036 μηνύματα.
16-07-24
19:49
Το Instagram κατά την άποψή μου όχι απλά ήταν (κι εξακολουθεί να είναι) υποδεέστερο του Facebook, όχι απλά δεν έφερε τίποτε το καινούργιο, ουσιώδες κι ωφέλιμο στην καθημερινότητά μας, αλλά ήταν και το τελευταίο «καρφί» στο «φέρετρο» της ανθρώπινης συναναστροφής μεταξύ των δύο φύλων (που ήδη είχε δεχθεί το πρώτο πλήγμα απ' το Facebook πριν 20 χρόνια)...μετέτρεψε άπαντες (ακόμη κι όσους δεν το γουστάρουν και δεν ασχολούνται καθόλου μ' αυτό) σε «μαγαζιά» τα οποία όσο περισσότερους followers έχουν (άρα και ωραίο «εξώφυλλο»), τόσο πιο «βιτρινάτα» είναι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!Αξίζει τελικά το Instagram, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ αλλά όλοι από κοντά μου λένε ότι κόψαμε το facebook και είμαστε τώρα Instagram.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,743 μηνύματα.
16-07-24
20:42
Το Instagram κατά την άποψή μου όχι απλά ήταν (κι εξακολουθεί να είναι) υποδεέστερο του Facebook, όχι απλά δεν έφερε τίποτε το καινούργιο, ουσιώδες κι ωφέλιμο στην καθημερινότητά μας, αλλά ήταν και το τελευταίο «καρφί» στο «φέρετρο» της ανθρώπινης συναναστροφής μεταξύ των δύο φύλων (που ήδη είχε δεχθεί το πρώτο πλήγμα απ' το Facebook πριν 20 χρόνια)...μετέτρεψε άπαντες (ακόμη κι όσους δεν το γουστάρουν και δεν ασχολούνται καθόλου μ' αυτό) σε «μαγαζιά» τα οποία όσο περισσότερους followers έχουν (άρα και ωραίο «εξώφυλλο»), τόσο πιο «βιτρινάτα» είναι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, αν το facebook ξεκίνησε το κακό το Instagram το αποτελείωσε.
chester20080
Περιβόητο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,371 μηνύματα.
17-07-24
02:22
όχι απλώς πόσους followers (ο "μοντέρνος δείκτης διασημότητας" ενός προφιλ), αλλά αυτό που κοιτάζουν είναι ο λόγος πόσοι σε ακολουθούν διά πόσους ακολουθείς. Αν ακολουθείς τους διπλάσιους από ό,τι σε ακολουθούν "ίου είσαι ο παρίας της παρέας" ξερω γω, το "ντροπαλο παιδι στο παρτυ". Ο,τι να ναι μωρε. Γενικα τα εχω βαρεθει ολα τα social. Κυρίως πλέον τα χρησιμοποιώ για μηνύματα-επικοινωνία και αγγελίες σε ομάδες. Η περίοδος 2008-2012 (άντε 2015) ήταν η χρυσή εποχή τους πιστεύω, με βασικό εκπρόσωπο το facebook, είχε άλλη αίγλη όλο αυτό. Άσε που πλέον έχουν εμπορευματοποιηθεί όλα, όχι απλώς διαφημίσεις άλλα χιλιάδες influencers με προϊόντα και το πώς κάνουν το παραμικρό στην καθημερινότητά τους δεκάδες βιντεακια και στορι καθε μερα, η απόλυτη ξεφτίλα.Το Instagram κατά την άποψή μου όχι απλά ήταν (κι εξακολουθεί να είναι) υποδεέστερο του Facebook, όχι απλά δεν έφερε τίποτε το καινούργιο, ουσιώδες κι ωφέλιμο στην καθημερινότητά μας, αλλά ήταν και το τελευταίο «καρφί» στο «φέρετρο» της ανθρώπινης συναναστροφής μεταξύ των δύο φύλων (που ήδη είχε δεχθεί το πρώτο πλήγμα απ' το Facebook πριν 20 χρόνια)...μετέτρεψε άπαντες (ακόμη κι όσους δεν το γουστάρουν και δεν ασχολούνται καθόλου μ' αυτό) σε «μαγαζιά» τα οποία όσο περισσότερους followers έχουν (άρα και ωραίο «εξώφυλλο»), τόσο πιο «βιτρινάτα» είναι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 123 μηνύματα.
17-07-24
13:58
Δεν έχω τίποτα, είμαι πολύ ξενέρωτος; d:
20-07-24
11:36
Πως γίνεται να μην φαίνεται ποτέ είμαστε ενεργοί στο ινστα ;
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 6,638 μηνύματα.
20-07-24
11:45
προφιλ σου -> 3 γραμμούλες πανω δεξια -> "Messages and story replies" (εχει το συμβολο του μεσεντζερ) -> "εμφανιση καταστασης δραστηριότητας" και απενεργοποίησε τοΠως γίνεται να μην φαίνεται ποτέ είμαστε ενεργοί στο ινστα ;
20-07-24
12:16
Ευχαριστώωωωπροφιλ σου -> 3 γραμμούλες πανω δεξια -> "Messages and story replies" (εχει το συμβολο του μεσεντζερ) -> "εμφανιση καταστασης δραστηριότητας" και απενεργοποίησε το
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- camil
- AggelikiGr
- charmander
- Wonderkid
- thenutritionist
- Kate1914
- fourkaki
- Jack of Spades
- GeorgePap2003
- chester20080
- nearos
- Paragontas7000
- rafaela11
- iew
- Unboxholics
- Memetchi
- Joji
- Ilma
- giannhs2001
- Μήτσος10
- Libertus
- neraida24
- Scandal
- Μαυρίκιος
- Paladin
- Εριφύλη
- bibliofagos
- katia1
- fmarulezkd
- A350
- marww
- Ωρορα
- Fernando_A
- taketrance
- phleidhs
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- Δροσουλίτης
- Steliosgkougkou
- Ness
- Βασιλης1234
- Εχέμυθη
- jj!
- eukleidhs1821
- Helen06
- ggl
- American Economist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Obi-Wan Kenobi
- ΘανάσοςG4
- Maria_Xagorari
- Sosstoss
- hirasawayui
- brizoulis
- kalhkardia
- edweimaste
- Theodora03
- VasoGrimes
- CiNeFiL
- Citylights
- New member
- Ria99
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.