giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,324 μηνύματα.
26-09-23
13:24
Κοροϊδεύεις μακεδονοχωριάτες Pak; Άιντε ήρθαν οι Πελοποννήσιες στην Μακεδονία μας να μας εκπολιτίσουν μην χέσωΝα σε τα δώκει γλήγορα όμως, πριν κρυώσει ο καφφες σου ας πούμε.
chester20080
Περιβόητο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,231 μηνύματα.
04-10-23
02:27
Με μηνιαία συνδρομή σε Facebook και Instagram “απειλεί“ η Meta τους Ευρωπαίους χρήστες
Η ιρλανδική κυβέρνηση μέσω της ρυθμιστικής επιτροπής προστασίας δεδομένων (DPC) επέβαλλε πρόσφατα βαρύ πρόστιμο ύψους €390 εκατομμυρίων ευρώ στη Meta, την μητρι...
unboxholics.com
Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
02-12-23
10:01
Καταγγελία σε βάρος της Meta για τη συνδρομή σε Facebook και Instagram | Το Κουτί της Πανδώρας
Ομάδα ψηφιακών δικαιωμάτων υπέβαλε καταγγελία σε ρυθμιστική αρχή κατά της Meta Platforms σχετικά με την επί πληρωμή και χωρίς διαφημίσεις συνδρομή στους χρήστες των Facebook και Instagram
www.koutipandoras.gr
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
02-07-24
12:56
Κλείδωσε ο λογαριασμός μου στο φβ. Τον ξανά άνοιξα και άλλαξα κωδικό. Αλλά στις συνομιλίες μου τώρα βγάζει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και έχουν διαγραφεί τα χθεσινά μηνύματα, μου δείχνει κάτι παλιά από τον Φεβρουάριο ως καινούργια. Πώς φεύγει αυτό;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,198 μηνύματα.
02-07-24
13:21
Δεν ειναι κατι τσιλαρε...Κλείδωσε ο λογαριασμός μου στο φβ. Τον ξανά άνοιξα και άλλαξα κωδικό. Αλλά στις συνομιλίες μου τώρα βγάζει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και έχουν διαγραφεί τα χθεσινά μηνύματα, μου δείχνει κάτι παλιά από τον Φεβρουάριο ως καινούργια. Πώς φεύγει αυτό;
View attachment 134694
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
02-07-24
13:22
Το έβγαλα, αλλά προφανώς και είναι κάτι γιατί έχω 100 ομαδικές της σχολής που διαγράφτηκαν.Δεν ειναι κατι τσιλαρε...
Isolde75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Isolde75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 300 μηνύματα.
02-07-24
14:48
Κανονικά αυτό συμβαίνει όταν αλλάζεις συσκευή γιατί - αν δε κάνω λάθος - πρέπει να περνάς τη κρυπτογράφηση σε κάθε νέα αλλιώς σου εμφανίζει τα μηνύματα έτσι. Αν είσαι από την ίδια τότε μάλλον δε γίνεταιΚλείδωσε ο λογαριασμός μου στο φβ. Τον ξανά άνοιξα και άλλαξα κωδικό. Αλλά στις συνομιλίες μου τώρα βγάζει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και έχουν διαγραφεί τα χθεσινά μηνύματα, μου δείχνει κάτι παλιά από τον Φεβρουάριο ως καινούργια. Πώς φεύγει αυτό;
View attachment 134694
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,090 μηνύματα.
02-07-24
14:52
Use the pin.Κλείδωσε ο λογαριασμός μου στο φβ. Τον ξανά άνοιξα και άλλαξα κωδικό. Αλλά στις συνομιλίες μου τώρα βγάζει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και έχουν διαγραφεί τα χθεσινά μηνύματα, μου δείχνει κάτι παλιά από τον Φεβρουάριο ως καινούργια. Πώς φεύγει αυτό;
View attachment 134694
Paladin
Νεοφερμένος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
02-07-24
17:50
άσχετο με το θέμα , αλλά ποιος χρησιμοποιεί πλέον Fb ; υπάρχουν άπειρες εφαρμογές για μηνύματα, για φώτοφραφιες υπάρχει το Insta και για να γράψεις σκέψεις κλπ υπάρχει το τουίτερ. Το Facebook όταν μεσουρανούσε (δηλαδή από το 2009 μέχρι περίπου το 2016) συνδύαζε όλα τα παραπάνω, όμως όταν έκαναν την εμφάνιση τους τα άλλα μέσα το Facebook έπεσε ραγδαία. Οχι ότι πλέον δεν χρησιμοποιείται (και εγώ έχω δηλαδή) απλά καμία σχέση με την συχνότητα του παρελθόντος
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,090 μηνύματα.
02-07-24
17:56
Έτσι πίστευα και εγώ κάποτε, αλλά το fb μια χαρά κρατεί γενικά ακόμα και στους νέους λόγω των ομαδικών.άσχετο με το θέμα , αλλά ποιος χρησιμοποιεί πλέον Fb ; υπάρχουν άπειρες εφαρμογές για μηνύματα, για φώτοφραφιες υπάρχει το Insta και για να γράψεις σκέψεις κλπ υπάρχει το τουίτερ. Το Facebook όταν μεσουρανούσε (δηλαδή από το 2009 μέχρι περίπου το 2016) συνδύαζε όλα τα παραπάνω, όμως όταν έκαναν την εμφάνιση τους τα άλλα μέσα το Facebook έπεσε ραγδαία. Οχι ότι πλέον δεν χρησιμοποιείται (και εγώ έχω δηλαδή) απλά καμία σχέση με την συχνότητα του παρελθόντος
Το μόνο αρνητικό είναι οτι έχει αυξηθεί πολύ η χρήση του σε ηλικιακές ομάδες 50+ με οτι αυτό συνεπάγεται.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,473 μηνύματα.
02-07-24
18:03
Για το τσιλι καφενειοάσχετο με το θέμα , αλλά ποιος χρησιμοποιεί πλέον Fb ; υπάρχουν άπειρες εφαρμογές για μηνύματα, για φώτοφραφιες υπάρχει το Insta και για να γράψεις σκέψεις κλπ υπάρχει το τουίτερ. Το Facebook όταν μεσουρανούσε (δηλαδή από το 2009 μέχρι περίπου το 2016) συνδύαζε όλα τα παραπάνω, όμως όταν έκαναν την εμφάνιση τους τα άλλα μέσα το Facebook έπεσε ραγδαία. Οχι ότι πλέον δεν χρησιμοποιείται (και εγώ έχω δηλαδή) απλά καμία σχέση με την συχνότητα του παρελθόντος
Paladin
Νεοφερμένος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
02-07-24
18:07
Το messenger δεν έχει ομαδικές; Δεν ξέρω εγώ όταν μπαίνω εγώ μου πετάει κάτι clickbate θέματα κ φουλ διαφημίσεις στο timeline τύπου "Σοκ : χώρισε η Στέλλα Μιζεράκη δείτε το πρώτο της μήνυμα" ή "πως θα κέρδισεις δωρεάν διακοπές". Τα stories που έχει τα βρίσκω απλά μια κακή απομίμηση του Insta, δεν θύμαμαι τι άλλες επιλογές έχει αλλά δεν βρίσκω λόγο να το χρησιμοποιεί κάποιος σε καθημερινή βάσηΈτσι πίστευα και εγώ κάποτε, αλλά το fb μια χαρά κρατεί γενικά ακόμα και στους νέους λόγω των ομαδικών.
Το μόνο αρνητικό είναι οτι έχει αυξηθεί πολύ η χρήση του σε ηλικιακές ομάδες 50+ με οτι αυτό συνεπάγεται.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
02-07-24
18:34
Έχει και αυτό αλλά είναι διαφορετικές, σε επίπεδο chat πιο πολύ.Το messenger δεν έχει ομαδικές; Δεν ξέρω εγώ όταν μπαίνω εγώ μου πετάει κάτι clickbate θέματα κ φουλ διαφημίσεις στο timeline τύπου "Σοκ : χώρισε η Στέλλα Μιζεράκη δείτε το πρώτο της μήνυμα" ή "πως θα κέρδισεις δωρεάν διακοπές". Τα stories που έχει τα βρίσκω απλά μια κακή απομίμηση του Insta, δεν θύμαμαι τι άλλες επιλογές έχει αλλά δεν βρίσκω λόγο να το χρησιμοποιεί κάποιος σε καθημερινή βάση
Τώρα μιλάμε για ομαδικές σε στυλ σελίδες, που μπορείς ας πούμε να γράψεις κάτι ανώνυμα και δεν θα χαθεί τόσο εύκολα όσο ένα μήνυμα σε μια ομαδική στυλ chat.
Τώρα τα stories είναι λογικό να υπάρχουν και στο fb αφού τόσο αυτό όσο και το insta ανήκουν στην ίδια εταιρία(Meta), και οι δύο πλατφόρμες συνδέονται πολύ στενά. Λειτουργώντας συμπληρωματικά. Το insta δίνει περισσότερη έμφαση και προσφέρεται καλύτερα για συλλογή φωτογραφιών ας πούμε.
Κακά τα ψέματα, και εγώ περισσότερο χρόνο στο insta περνάω παρά στο fb. Έχει να κάνει με τον κόσμο που μπαίνει κυρίως και τον σκοπό που το χρησιμοποιεί. Πλέον μπαίνουν πολλοί 50+ που έχουν γίνει meme με αυτά τα "Καλημέρα η Παναγία να σας φωτίζει". Αλλά δεν είναι παντού έτσι. Φαντάσου οτι στην Ιαπωνία το fb χρησιμοποιείται όπως το LinkedIn στην Ελλάδα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,198 μηνύματα.
03-07-24
11:23
Εγω λογω τσιλι καφενειου. Αλλα δεν μπαινω πλεον πολυ.άσχετο με το θέμα , αλλά ποιος χρησιμοποιεί πλέον Fb ; υπάρχουν άπειρες εφαρμογές για μηνύματα, για φώτοφραφιες υπάρχει το Insta και για να γράψεις σκέψεις κλπ υπάρχει το τουίτερ. Το Facebook όταν μεσουρανούσε (δηλαδή από το 2009 μέχρι περίπου το 2016) συνδύαζε όλα τα παραπάνω, όμως όταν έκαναν την εμφάνιση τους τα άλλα μέσα το Facebook έπεσε ραγδαία. Οχι ότι πλέον δεν χρησιμοποιείται (και εγώ έχω δηλαδή) απλά καμία σχέση με την συχνότητα του παρελθόντος
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
03-07-24
11:24
Δε σεβονται τπτ εκει στο χανουμοτσιλιΕγω λογω τσιλι καφενειου. Αλλα δεν μπαινω πλεον πολυ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
03-07-24
11:25
Εχει πεσει πλεον ομως μυστη μου απο την καραντινα και μετα. Σπανια βρισκω κανα καλο ποστ ή σεντονακι.Εγω ειμαι και απο το 2019 εκει μεσα χαχααχχαΔε σεβονται τπτ εκει στο χανουμοτσιλι
Guest 030894
Επισκέπτης
03-07-24
11:26
Και εγω απο τοτε που ανεβαζαν τα ποδια μιας στο διχτακι των κτελΕχει πεσει πλεον ομως μυστη μου απο την καραντινα και μετα. Σπανια βρισκω κανα καλο ποστ ή σεντονακι.Εγω ειμαι και απο το 2019 εκει μεσα χαχααχχα
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
03-07-24
11:28
Eιχες προλαβει σεντονια γιουργκεν?Και εγω απο τοτε που ανεβαζαν τα ποδια μιας στο διχτακι των κτελ
Guest 030894
Επισκέπτης
03-07-24
13:59
Νομιζω, δε θυμαμαι δε πολυ ασχολουμαι βασικα μονο τα πολυ γνωστα μιμς ξερωEιχες προλαβει σεντονια γιουργκεν?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- camil
- AggelikiGr
- charmander
- Wonderkid
- thenutritionist
- Kate1914
- fourkaki
- Jack of Spades
- GeorgePap2003
- chester20080
- nearos
- Paragontas7000
- rafaela11
- iew
- Unboxholics
- Memetchi
- Joji
- Ilma
- giannhs2001
- Μήτσος10
- Libertus
- neraida24
- Scandal
- Μαυρίκιος
- Paladin
- Εριφύλη
- bibliofagos
- katia1
- fmarulezkd
- A350
- marww
- Ωρορα
- Fernando_A
- taketrance
- phleidhs
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- Δροσουλίτης
- Steliosgkougkou
- Ness
- Βασιλης1234
- Εχέμυθη
- jj!
- eukleidhs1821
- Helen06
- ggl
- American Economist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Obi-Wan Kenobi
- ΘανάσοςG4
- Maria_Xagorari
- Sosstoss
- hirasawayui
- Johny4Life
- brizoulis
- kalhkardia
- edweimaste
- Theodora03
- VasoGrimes
- CiNeFiL
- Citylights
- New member
- Ria99
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.