Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

15-11-24

13:41
Ε ο Νικόλας καλός ήταν μωρέόλοι οι άντρες χάλια ήταν μεχ
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

15-11-24

13:44
Αυτός που ήταν Ραντεβού με το άλλο αγόρι;Όχι ρε συ, ο Νικόλας το 22χρονο ήταν ωραίο, αν και ήταν λίγο ψυχρός.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ή αυτός με την Κασσάνδρα;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

15-11-24

14:04
Εκείνος με τη Νεφέλη:Αυτός που ήταν Ραντεβού με το άλλο αγόρι;
Ή αυτός με την Κασσάνδρα;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

15-11-24

14:22
Kαλα η σλατινα στραγγιξε τον ισπανοκουβανεζο απο την παιανια μεχρι το μεδουλι.Σαν την σλατινα με το πλατινε την 18αρα δεν έχει περάσει φέτος, η κοπέλα έκανε χαβαλε φουλ
Μόλις κοίταξα λίγο στο yt τα χθεσινά ραντεβού, όλοι οι άντρες χάλια ήταν μεχ.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

15-11-24

14:51
Α δεν είναι του γούστου μουΕκείνος με τη Νεφέλη:
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

15-11-24

17:41
Τον θες πιο νταγλαρά ε;Α δεν είναι του γούστου μου

Εμένα μου άρεσε αυτός πολύ!
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

15-11-24

17:42
Σαν τον ξανθό Κρητικό από τα προηγούμενα επεισόδια δεν εχειΤον θες πιο νταγλαρά ε;
Εμένα μου άρεσε αυτός πολύ!

Τέτοια ξυρισμενα φρύδια και αηδιες fade δεν τα θέλω με τίποτα, κάτι τέτοια έκαναν τα εφηβα αγόρια το μακρινό 2016.Τον θες πιο νταγλαρά ε;![]()

Scandal
Διαχειριστής

15-11-24

17:45
Έλα μωρέ αν σου αρέσει σε όλα τα υπόλοιπα, εκεί θα κολλήσεις;Σαν τον ξανθό Κρητικό από τα προηγούμενα επεισόδια δεν εχει
Τέτοια ξυρισμενα φρύδια και αηδιες fade δεν τα θέλω με τίποτα, κάτι τέτοια έκαναν τα εφηβα αγόρια το μακρινό 2016.![]()

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

15-11-24

17:48
Στο ξυρισμένο φρύδι; Δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να τον γνωρίσω περαιτέρω. Δεν μπορώ αυτό το στυλ ψευδοκαγκουρα, προτιμώ κάτι πιο σοβαρό.Έλα μωρέ αν σου αρέσει σε όλα τα υπόλοιπα, εκεί θα κολλήσεις;![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

15-11-24

18:01
Παχύσαρκη + Ομορφη + έξυπνη = παχουλογυναικάραΌχι ρε συ, ο Νικόλας το 22χρονο ήταν ωραίο, αν και ήταν λίγο ψυχρός.
Επίσης η Βούζα που λέει ο Valder είχε ωραίο και γλυκό πρόσωπο.
Παχύσαρκη + Άσχημη αλλά έξυπνη = Κρίμα απο το Θεο. Ελα να σε κεράσουμε μια μπύρα αγαπητή.
Παχύσαρκη + Άσχημη + χαζή = Βούζα (μεγάλος βάτραχος με μεγάλη κοιλιά - βλ Toad)
Αυτή ήταν Βούζα. Καθόλου ωραιο πρόσωπο. Πρησμένο βατράχικο.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

15-11-24

19:19
Αυτός θα μπορούσε άνετα να είναι esteki member.Ήταν πράγματι πολύ δυνατό επεισόδιο!
Προτείνω να το στείλουμε πρόσκληση βασικά. Θα μας δίνει υλικό για χρόνια ολόκληρα

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

16-11-24

11:36
@Devil στα 71 του ειναι χαχαχαχαΑυτός θα μπορούσε άνετα να είναι esteki member.
Προτείνω να το στείλουμε πρόσκληση βασικά. Θα μας δίνει υλικό για χρόνια ολόκληρα.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-11-24

21:13
Kale ??
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

21-11-24

22:02
Το είχα ξεχάσει εντελώς ότι έχει σήμερα
Guest 881237
Επισκέπτης

21-11-24

22:17
Πολύ καλή κοπέλα φαίνεται η δημοσιογράφος ,(δε θυμάμαι πως την λένε)
Scandal
Διαχειριστής

21-11-24

22:30
Κι εγώ ξεχάστηκα τελείως ότι το είχε σήμερα 

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

21-11-24

Εμένα μου αρέσει η μεσήλικη κυρία, για κάποιο λόγο όποτε μιλάει με κάνει να γελάω 

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

21-11-24

Κορίτσια, φτιάχνω νυχια, δε θα δω απόψε (ok το άναψα)
Guest 881237
Επισκέπτης

21-11-24

22:32
Τι της τον φέρανε μωρέ τον μαμουχαλο της γυναίκας, είπε κι όλας ότι θέλει έναν που να έχει κ λίγη "τρελα"Εμένα μου αρέσει η μεσήλικη κυρία, για κάποιο λόγο όποτε μιλάει με κάνει να γελάω![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

21-11-24

22:45
Α στα κομματια μοργκαν φριμαν και παπάρια, φοβηθηκα ειχα τα ηχεια δυνατα στο web οταν ξαναξεκινησε και έχεσα το στρινγκ
Ο τασος ειναι διδυμος του Τζακ οφ Σπέηντς
Ο τασος ειναι διδυμος του Τζακ οφ Σπέηντς
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Kate1914
- giannhs2001
- Scandal
- vasilis123321
- charmander
- touvlo
- taketrance
- ROM32
- A350
- synthnightingale
- msk
- Ωρορα
- rafaela11
- aggelosst9
- American Economist
- Jack of Spades
- Advocatus diaboli
- Dr. Gl. Luminous
- AggelikiGr
- thenutritionist
- EFAKIT
- teacher_40
- Wonderkid
- despoina13
- fmarulezkd
- Debugging_Demon
- ayahuasca97
- Memetchi
- iew
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.