First Dates (Φθινόπωρο 2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Μέσες άκρες που είδα αποσπάσματα στο youtube, είχε ωραία αγόρια το συγκεκριμένο επεισόδιο. :bounce: :spasiklas:

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Μετριο επεισοδιο το τελευταιο. Ειδικα οι αντρες πολυ αοσμοι. Αρκετο κοντεντ μονο ειχε ο αναβολικακιας που ειχε γινει μουσκεμα απο τον ιδρωτα και ο γυφτακος απο τον βολο που προσπαθησε να ριξει τη κυπραια ντιβα .:laugh:Ολα τα αλλα ραντεβου δεν ταιριαζαν καθολου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο τελευταίος μονο
αλλα φανηκε πολυ πληγωμενος απο την προηγουμενη σχεση του. Εβγαζε πολυ ηττοπαθεια

Τελευταία επεξεργασία:

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Εχω χασει ηδη δυο επεισοδια και προσπαθω να βρω χρονο να τα δω. Ελπιζω το αποψινο να το δω.
Με το που δω και τα αλλα, σας περιμενει ΑΝΑΛΥΣΗ.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Όπα κάτσε έχει επεισόδιο σήμερα. Ανοίγω το λαιβ

Αυτή μου βγάζει Ρεντ φλαγκ

Guest 881237

Επισκέπτης

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Η πρώτη ή η δεύτερη;
Η κοπελίτσα με τις κορεατικες σειρες

Βιβλία αυτόβελτίωσης λέει😂 @Paragontas7000 ορίστε οι dating coaches γράφουν και βιβλία τώρα, έχουμε εισαγωγή και στην Ελλάδα😂

Καλέ αυτά τα δύο θα μπορούσαν να ήταν αδέρφια, ίδια είναι.

Ελένη από την Αμαλιάδα. Θρύλος😂

Eclipse

Διάσημο μέλος

Ο Χάρης καλουλης αλλα μια ψευτοαυτοπεποιθηση βγάζει.
Την Μαριάννα τωρα με τον άλλον αχ…. Από την οθόνη και ένιωσα πολυ άβολα.
Η αδερφή της Μαριάννας και ο αλλος ο wannabe Νειμαρ δεν μου αρεσουν καθολου, δεν ταιριάζουν. Νιώθω αμήχανα και που τους βλεπω.

Guest 881237

Επισκέπτης

Α καλά ααα.. ότι να ναι

Ο Δημητράκης (wanna be Neymar που είπε κ η @Grand Duchess ) περίμενε λογικά την Μέγκαν Φοξ ... Κ το παίζει κ βαρυμαγκας

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Eclipse

Διάσημο μέλος

Τι της κακοφάνηκε αυτηνής δεν καταλαβα;

Ο κρητικός μοιάζει πολυ με τον ηθοποιό που επαιζε τον Σουλειμαν

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Ο τασος ειναι διδυμος του Τζακ οφ Σπέηντς
Αχαχαχαχα κι εγώ το σκέφτηκα αυτό
Τι σχέση έχω 'γω μ' αυτόν τον χοντρό γόμαρο (που συν τις άλλοις είναι μικρότερος από μένα και μοιάζει 40άρης***);
Εκτός αν είδα κάναν άλλο...

***Δεν αποκλείεται βέβαια να 'ναι όντως 40 και να τον δήλωσαν 33 (όπως έγινε και μ' εκείνη τη συμμαθήτριά μου σ' ένα παλιότερο επεισόδιο που δήλωνε 20κάτι:lol:)...

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 881237

Επισκέπτης

Τι σχέση έχω 'γω μ' αυτόν τον χοντρό γόμαρο (που συν τις άλλοις είναι μικρότερος από μένα και μοιάζει 40άρης);
Εκτός αν είδα κάναν άλλο...
Καλέ αυτός ήταν στο προηγούμενο επεισόδιο

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Καλέ αυτός ήταν στο προηγούμενο επεισόδιο

Ε κι εγώ αυτόν είδα, ένας μπουχέσας ξυλοκόπος είναι, το μόνο κοινό που έχουμε είναι τα «χρώματα»...

Guest 881237

Επισκέπτης

Τι της κακοφάνηκε αυτηνής δεν καταλαβα
Η Ιωάννα λες ? Λογικό αφού αυτός έλεγε βλακείες του τύπου οι άντρες δεν κλαίνε

Ε κι εγώ αυτόν είδα, ένας μπουχέσας ξυλοκόπος είναι, το μόνο κοινό που έχουμε είναι τα «χρώματα»...
Δεν είναι χοντρός καλέ

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Δεν είναι χοντρός καλέ
Οκ «χοντρός» υπό την έννοια του «παχύσαρκου» δεν είναι, «υπέρβαρος» πλαδαρός κι αγύμναστος είναι (βγάζει μάτι η κοιλούμπα και το διπλοσάγονο στην αρχή του βίντεο που τον δείχνει καθιστό απ' το πλάι, σαν ιδιοκτήτης χασαποταβέρνας είναι)...η δε κοπέλα «λαμπάδα», τι να τον κάνει αυτόν στα 28 της;:rolleyes:

Guest 881237

Επισκέπτης

Μου φαινόταν σοβαρός κ κυριολεκτικά την ρώτησε αν θα έκανε τρίο :) ωραία ερώτηση για πρώτο ραντεβού

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Μου φαινόταν σοβαρός κ κυριολεκτικά την ρώτησε αν θα έκανε τρίο :) ωραία ερώτηση για πρώτο ραντεβού
Σταμάτησα να το βλέπω στο «εννοείται ότι πληρώνει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού» που είπε και μετά γύριζε στην κάμερα κι έλεγε ότι θα ήθελε κάποια «να κάνει τη διαφορά» (:rofl:), κλασικός simp παπάρας και κλασικό ραντεβού μ' έναν «σοβαρό» (δηλαδή βαρετό μέχρι αηδίας) άντρα που κάνει τη γυναίκα να κόψει τις φλέβες της...να υποθέσω ότι η κοπέλα τον απέρριψε με μια ευφάνταστη παπαριά του τύπου «δε μου έκανε το κλικ» ή κάτι τέτοιο;:rolleyes:

Υ.Γ. Να πω κάτι και για το «στυλ» του...μ' αυτό το ντύσιμο εγώ προσωπικά όχι για πρώτο ραντεβού, ούτε για την ανάγκη μου στο WC δε θα πήγαινα!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια