First Dates (2023) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Σταματήστε να φέρνετε γυναίκες του ανατολικού μπλοκ στην εκπομπή. Μας έχουν ζαλίσει στα τελευταία επεισόδια.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
Ναι μωρέ και τον λυπήθηκα γιατί εντάξει το πάλεψε από πολλά σημεία.
Δεν έχω δώσει και πολλή βάση, αλλά γνκ είδα ότι προσπαθούσε να βρει θέματα να μιλήσουν. Όμως στο τέλος με τα χρήματα το χάλασε πολύ.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Δεν έχω δώσει και πολλή βάση, αλλά γνκ είδα ότι προσπαθούσε να βρει θέματα να μιλήσουν. Όμως στο τέλος με τα χρήματα το χάλασε πολύ.
Εντάξει με το τιπ πιστεύω βασικά ίσως να το χάλασε και η ζεν εκεί. Δεν έπρεπε να έρθει να μιλήσει για εμένα. Τον έριξε στα μάτια της άλλης

Είχε πάρει λουλούδια ήταν πολύ ευγενικός την ρωτούσε πράγματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Αν ποτέ ξυνομούνες σαν την Κλαίρη γίνουν πλειοψηφία όπως δυστυχώς εκεί πάει μας βλέπω να καταλήγουμε όλοι να θέλουμε Βραζιλιάνα με προβοσκίδα στο τέλος @Valder
Χίλιες φορές προβοσκίδα παρά κακή συμπεριφορά.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.
Γιατί δεν ανοίγετε ένα νέο θέμα να σχολιάζετε τη χαζομάρα που βλέπετε και τα γράφετε εδώ;:angry:

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
Οι ιδιοτροπίες βγαίνουν από τα 30; Νόμιζα ότι ήταν χαρακτηριστικό μεγαλύτερων ηλικιών :P

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Οι ιδιοτροπίες βγαίνουν από τα 30; Νόμιζα ότι ήταν χαρακτηριστικό μεγαλύτερων ηλικιών :P
Εγώ γεννήθηκα ιδιότροπη. :pfff:

Δεν κάνω πλάκα. Ήμουν introvert από γεννησιμιού μου. Όταν ήμουν μωρό στο καροτσάκι και με πήγαινε βόλτα η μαμά μου και κάποιος ερχόταν και μου έκανε αστεία να γελάσω, εγώ τον κοιτούσα (μου έχουν πει) σοβαρή. Ακόμα και η μαμά μου που μου έκανε αστεία δε γελούσα. Μη σας πω τί έγινε όταν πήγα στο προνήπιο...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Έλα μου ντε και ναι όντως. Αυτός ξέχασε που μας τα είχε κάνει καρπούζια με τον Βελό. :boxing:
Ήταν ωραίο τρολλ. Αλλά τώρα με πλήγωσε,με μία τρασιλοεκπομπή κόλλησα στη ζωή μου και θέλει να με διώξει από την κουβεντούλα :cry_x:

Pak

Επιφανές μέλος

Ήταν ωραίο τρολλ. Αλλά τώρα με πλήγωσε,με μία τρασιλοεκπομπή κόλλησα στη ζωή μου και θέλει να με διώξει από την κουβεντούλα :cry_x:
Εγώ πρώτη φορά είδα χθες, επειδή μπήκα από περιέργεια να δω την κοκκινομάλλα που έλεγες 😂

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Ικανή με έχω να αρχίσω να το βλέπω τόσο που βαριέμαι αυτές τις ημέρες

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Εγώ πρώτη φορά είδα χθες, επειδή μπήκα από περιέργεια να δω την κοκκινομάλλα που έλεγες 😂
Τι κούκλα και τι Κυρία... Σε ένα τόσο δύσκολο ραντεβού παρέμεινε ψύχραιμη εν αντιθέσει με την Κλαίρη που έγινε σκατόψυχη μέχρι εκεί που δεν πάει. Τον απέρριψε στο τέλος και ήταν ικανοποιητικό. Τι τρόμπας και ο τυπάς.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Ικανή με έχω να αρχίσω να το βλέπω τόσο που βαριέμαι αυτές τις ημέρες
Join the club. Τώρα θα αρχίσει στερητικός βέβαια γιατί Παρασκευές και Σάββατα δεν έχει. Oh God.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Join the club. Τώρα θα αρχίσει στερητικός βέβαια γιατί Παρασκευές και Σάββατα δεν έχει. Oh God.
Το ξεκίνησα μόλις, βλέπω το τελευταίο, το οποίο συζητήσατε εχθές. Και θα τα πάω ανάποδα, σαν καβούρι :laugh:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Το ξεκίνησα μόλις, βλέπω το τελευταίο, το οποίο συζητήσατε εχθές. Και θα τα πάω ανάποδα, σαν καβούρι :laugh:
Βασικά ως τώρα τα έχω δει όλα εκτός από το προχθεσινό που είχα κουραστεί αρκετά και κοιμήθηκα στα μισά.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

Joji

Επιφανές μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Να μην καταντήσει Ανίτα Πάνια 2 μόνο. Ως τώρα καλά το έχει πάει (με εξαίρεση την αθλιότατη Καρίνα και την Κλαίρη).

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια