giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

23-06-23

00:54
Σταματήστε να φέρνετε γυναίκες του ανατολικού μπλοκ στην εκπομπή. Μας έχουν ζαλίσει στα τελευταία επεισόδια.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

23-06-23

00:55
Ναι μωρέ και τον λυπήθηκα γιατί εντάξει το πάλεψε από πολλά σημεία.Ο τελευταίος στεναχωρήθηκε ή είναι η ιδέα μου;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

23-06-23

00:56
Δεν έχω δώσει και πολλή βάση, αλλά γνκ είδα ότι προσπαθούσε να βρει θέματα να μιλήσουν. Όμως στο τέλος με τα χρήματα το χάλασε πολύ.Ναι μωρέ και τον λυπήθηκα γιατί εντάξει το πάλεψε από πολλά σημεία.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

23-06-23

00:57
Εντάξει με το τιπ πιστεύω βασικά ίσως να το χάλασε και η ζεν εκεί. Δεν έπρεπε να έρθει να μιλήσει για εμένα. Τον έριξε στα μάτια της άλληςΔεν έχω δώσει και πολλή βάση, αλλά γνκ είδα ότι προσπαθούσε να βρει θέματα να μιλήσουν. Όμως στο τέλος με τα χρήματα το χάλασε πολύ.
Είχε πάρει λουλούδια ήταν πολύ ευγενικός την ρωτούσε πράγματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

23-06-23

01:05
Χίλιες φορές προβοσκίδα παρά κακή συμπεριφορά.Αν ποτέ ξυνομούνες σαν την Κλαίρη γίνουν πλειοψηφία όπως δυστυχώς εκεί πάει μας βλέπω να καταλήγουμε όλοι να θέλουμε Βραζιλιάνα με προβοσκίδα στο τέλος @Valder
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

23-06-23

01:06
Στη τελική και να χαλαρώσει ο σφιγκτήρας τι πειράζει;;Χίλιες φορές προβοσκίδα παρά κακή συμπεριφορά.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

23-06-23

01:09
Για αστείο το πήγαινες;Στη τελική και να χαλαρώσει ο σφιγκτήρας τι πειράζει;;![]()
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

23-06-23

13:18
Γιατί δεν ανοίγετε ένα νέο θέμα να σχολιάζετε τη χαζομάρα που βλέπετε και τα γράφετε εδώ;

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

23-06-23

14:10
Οι ιδιοτροπίες βγαίνουν από τα 30; Νόμιζα ότι ήταν χαρακτηριστικό μεγαλύτερων ηλικιών 

23-06-23

14:19
Εγώ γεννήθηκα ιδιότροπη.Οι ιδιοτροπίες βγαίνουν από τα 30; Νόμιζα ότι ήταν χαρακτηριστικό μεγαλύτερων ηλικιών![]()

Δεν κάνω πλάκα. Ήμουν introvert από γεννησιμιού μου. Όταν ήμουν μωρό στο καροτσάκι και με πήγαινε βόλτα η μαμά μου και κάποιος ερχόταν και μου έκανε αστεία να γελάσω, εγώ τον κοιτούσα (μου έχουν πει) σοβαρή. Ακόμα και η μαμά μου που μου έκανε αστεία δε γελούσα. Μη σας πω τί έγινε όταν πήγα στο προνήπιο...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

23-06-23

14:20
Τι θες Ουριήλ;Γιατί δεν ανοίγετε ένα νέο θέμα να σχολιάζετε τη χαζομάρα που βλέπετε και τα γράφετε εδώ;![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος

23-06-23

14:25
Ήταν ωραίο τρολλ. Αλλά τώρα με πλήγωσε,με μία τρασιλοεκπομπή κόλλησα στη ζωή μου και θέλει να με διώξει από την κουβεντούλαΈλα μου ντε και ναι όντως. Αυτός ξέχασε που μας τα είχε κάνει καρπούζια με τον Βελό.![]()

Pak
Επιφανές μέλος

23-06-23

14:26
Εγώ πρώτη φορά είδα χθες, επειδή μπήκα από περιέργεια να δω την κοκκινομάλλα που έλεγεςΉταν ωραίο τρολλ. Αλλά τώρα με πλήγωσε,με μία τρασιλοεκπομπή κόλλησα στη ζωή μου και θέλει να με διώξει από την κουβεντούλα![]()

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

23-06-23

14:36
Ικανή με έχω να αρχίσω να το βλέπω τόσο που βαριέμαι αυτές τις ημέρες
giannhs2001
Επιφανές μέλος

23-06-23

14:45
Τι κούκλα και τι Κυρία... Σε ένα τόσο δύσκολο ραντεβού παρέμεινε ψύχραιμη εν αντιθέσει με την Κλαίρη που έγινε σκατόψυχη μέχρι εκεί που δεν πάει. Τον απέρριψε στο τέλος και ήταν ικανοποιητικό. Τι τρόμπας και ο τυπάς.Εγώ πρώτη φορά είδα χθες, επειδή μπήκα από περιέργεια να δω την κοκκινομάλλα που έλεγες![]()
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.
Join the club. Τώρα θα αρχίσει στερητικός βέβαια γιατί Παρασκευές και Σάββατα δεν έχει. Oh God.Ικανή με έχω να αρχίσω να το βλέπω τόσο που βαριέμαι αυτές τις ημέρες
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

23-06-23

14:49
Το ξεκίνησα μόλις, βλέπω το τελευταίο, το οποίο συζητήσατε εχθές. Και θα τα πάω ανάποδα, σαν καβούριJoin the club. Τώρα θα αρχίσει στερητικός βέβαια γιατί Παρασκευές και Σάββατα δεν έχει. Oh God.

giannhs2001
Επιφανές μέλος

23-06-23

14:50
Βασικά ως τώρα τα έχω δει όλα εκτός από το προχθεσινό που είχα κουραστεί αρκετά και κοιμήθηκα στα μισά.Το ξεκίνησα μόλις, βλέπω το τελευταίο, το οποίο συζητήσατε εχθές. Και θα τα πάω ανάποδα, σαν καβούρι![]()
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

23-06-23

14:51
Και εγώ δεν έχω αφήσει reality για realityΙκανή με έχω να αρχίσω να το βλέπω τόσο που βαριέμαι αυτές τις ημέρες

Joji
Επιφανές μέλος

23-06-23

14:55
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ελάτε, μπείτε όλοι να τα συζητήσουμε πριν πέσω σε κατάθλιψη την επόμενη εβδομάδαΚαι εγώ δεν έχω αφήσει reality για realityωραίο είναι έχει πολύ κοντεντ :p

giannhs2001
Επιφανές μέλος

23-06-23

15:00
Να μην καταντήσει Ανίτα Πάνια 2 μόνο. Ως τώρα καλά το έχει πάει (με εξαίρεση την αθλιότατη Καρίνα και την Κλαίρη).
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- Hased Babis
- Thinkguy
- Μήτσος10
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- touvlo
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- DimitraA.
- A350
- Jim175
- Malenaa
- marww
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- itisjustme
- Memetchi
- Fernando_A
- Abiogenesis
- User2350
- GeorgePap2003
- American Economist
- synthnightingale
- alexd99
- Έμμα
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- pinkheart
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- jj!
- exotic xo
- fmarulezkd
- estrela
- kalhkardia
- Libertus
- _pathfinder_
- χημεια4λαιφ
- Johnny15
- hirasawayui
- ag97
- charmander
- Athens2002
- rafaela11
- Sosstoss
- fockos
- Tsili
- AnnaVrt12
- Helen06
- arko
- Ness
- augustine
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.