First Dates (2023) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, τι ωραία που είναι η κοκκινομάλλα :stunned:

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
Τι κούκλα και τι Κυρία... Σε ένα τόσο δύσκολο ραντεβού παρέμεινε ψύχραιμη εν αντιθέσει με την Κλαίρη που έγινε σκατόψυχη μέχρι εκεί που δεν πάει. Τον απέρριψε στο τέλος και ήταν ικανοποιητικό. Τι τρόμπας και ο τυπάς.
Εμένα μου άρεσαν πολύ τα μάτια της, αλλά γενικά δεν είναι του στυλ μου. Ναι, όντως ήταν ψύχραιμη και μου άρεσε και αυτό που του είπε στο τέλος για το ξενοδοχείο.
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ
Μια τέτοια σήμερα, αύριο θα θες μία άλλη :hehe:

Τελευταία επεξεργασία:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
@Pak σε είχα του ποιοτικού, εκπλήσσομαι που σχολιάζεις σε ένα τέτοιο thread...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Μια έτοιμα σήμερα, αύριο θα θες μία άλλη :hehe:
Αυτές που είναι ξεκάθαρες και δεν σε δίνουν mixed signals είναι οι καλλίτερες. Απλά δυστυχώς σε αυτή τη χώρα έχουμε μπερδέψει το ξεκάθαρο και το ειλικρινές με την σκατοψυχιά και θεωρούμε προβληματικά-τοξικά άτομα σαν την Κλαίρη (ακόμα και την Καρίνα απ' ό,τι είδα) ως ντόμπρα ενώ είναι απαίσιοι σκατοχαρακτήρες.

Αλλά ναι ήδη κόλλησα με νέα. Απλά δες το τρέιλερ της Δευτέρας, η πρώτη που μιλάει είναι εξ ίσου ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Τι κούκλα και τι Κυρία... Σε ένα τόσο δύσκολο ραντεβού παρέμεινε ψύχραιμη εν αντιθέσει με την Κλαίρη που έγινε σκατόψυχη μέχρι εκεί που δεν πάει. Τον απέρριψε στο τέλος και ήταν ικανοποιητικό. Τι τρόμπας και ο τυπάς.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.
Μην είσαι thirsty γαμώ.

Τι μαλακίες βλέπετε ρε πούστη μου;

Τι ώρα το χει να το δω κι εγω από περιέργεια;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Μην είσαι thirsty γαμώ.
Ε μα μόνο για αυτό αξίζει η εκπομπή ρε μαν. Οφθαλμολουτρά κάνουμε.

Τι μαλακίες βλέπετε ρε πούστη μου;
Μαλακίες όπως τα λες.

Τι ώρα το χει να το δω κι εγω από περιέργεια;
11 το βράδυ στο Star Δευτέρα-Παρασκευή.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ε αει γ... Γιάννη, μας έφτιαξες καλά καλά και τωρα μας το αλλάζεις. :bleh:

Καλά ρε φίλε, από Δευτέρα θα το δω, να σας πω κι εγω την άποψή μου.
Υπομονή φίλε όπως και εμείς. Την Δευτέρα έρχονται ωραίες τύπισσες. Θα αξίζει.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.
Αυτές που είναι ξεκάθαρες και δεν σε δίνουν mixed signals είναι οι καλλίτερες. Απλά δυστυχώς σε αυτή τη χώρα έχουμε μπερδέψει το ξεκάθαρο και το ειλικρινές με την σκατοψυχιά και θεωρούμε προβληματικά-τοξικά άτομα σαν την Κλαίρη (ακόμα και την Καρίνα απ' ό,τι είδα) ως ντόμπρα ενώ είναι απαίσιοι σκατοχαρακτήρες.
Ο άλλος άρχισε την κλάψα για την κατάντια της χώρας (και) στο νήμα για το χαζοριάλιτι :lol:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχει χαθεί μόνο στην Ελλάδα η ευγένεια ψυχής.
Καλά είσαι...

Τρομάζω και μονο στην ιδεα του τι θα γινει οταν ερθουν ολες αυτές οι παράνοιες και εδω στο 100%.

Αυτα που εχω δει εγω έξω στον κόσμο σε ραντεβού πάντως, δεν συγκρίνονται με τα αποσπάσματα (αν ειναι απο αυτη την εκπομπή) που βλέπω στο Λούμπεν καμια φορά.

Ειδα ένα με μια λιγούρω ζαχαροπλάστη και φαντάσου μου φάνηκε ΣΧΕΤΙΚΑ νορμαλ.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Η Κλαίρη… ΠΕΘΑΙΝΩ. Την αγαπώ!

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Και η ελπίδα το ίδιο, πέθανε...

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Η καλυτερη εκπομπη στην ελληνικη τιβι αυτη τη σεζον ευκολσ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια