Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

23-06-23

15:09
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, τι ωραία που είναι η κοκκινομάλλα 

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

23-06-23

15:24
Εμένα μου άρεσαν πολύ τα μάτια της, αλλά γενικά δεν είναι του στυλ μου. Ναι, όντως ήταν ψύχραιμη και μου άρεσε και αυτό που του είπε στο τέλος για το ξενοδοχείο.Τι κούκλα και τι Κυρία... Σε ένα τόσο δύσκολο ραντεβού παρέμεινε ψύχραιμη εν αντιθέσει με την Κλαίρη που έγινε σκατόψυχη μέχρι εκεί που δεν πάει. Τον απέρριψε στο τέλος και ήταν ικανοποιητικό. Τι τρόμπας και ο τυπάς.
Μια τέτοια σήμερα, αύριο θα θες μία άλληΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

23-06-23

15:26
@Pak σε είχα του ποιοτικού, εκπλήσσομαι που σχολιάζεις σε ένα τέτοιο thread...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

23-06-23

15:31
Αυτές που είναι ξεκάθαρες και δεν σε δίνουν mixed signals είναι οι καλλίτερες. Απλά δυστυχώς σε αυτή τη χώρα έχουμε μπερδέψει το ξεκάθαρο και το ειλικρινές με την σκατοψυχιά και θεωρούμε προβληματικά-τοξικά άτομα σαν την Κλαίρη (ακόμα και την Καρίνα απ' ό,τι είδα) ως ντόμπρα ενώ είναι απαίσιοι σκατοχαρακτήρες.Μια έτοιμα σήμερα, αύριο θα θες μία άλλη![]()
Αλλά ναι ήδη κόλλησα με νέα. Απλά δες το τρέιλερ της Δευτέρας, η πρώτη που μιλάει είναι εξ ίσου ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

23-06-23

15:32
Μην είσαι thirsty γαμώ.Τι κούκλα και τι Κυρία... Σε ένα τόσο δύσκολο ραντεβού παρέμεινε ψύχραιμη εν αντιθέσει με την Κλαίρη που έγινε σκατόψυχη μέχρι εκεί που δεν πάει. Τον απέρριψε στο τέλος και ήταν ικανοποιητικό. Τι τρόμπας και ο τυπάς.
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.
Τι μαλακίες βλέπετε ρε πούστη μου;
Τι ώρα το χει να το δω κι εγω από περιέργεια;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

23-06-23

15:34
Ε μα μόνο για αυτό αξίζει η εκπομπή ρε μαν. Οφθαλμολουτρά κάνουμε.Μην είσαι thirsty γαμώ.
Μαλακίες όπως τα λες.Τι μαλακίες βλέπετε ρε πούστη μου;
11 το βράδυ στο Star Δευτέρα-Παρασκευή.Τι ώρα το χει να το δω κι εγω από περιέργεια;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

23-06-23

15:36
Ευχαριστώ, θα το παρακολουθήσω με τη δέουσα προσοχή να δω τι πουτ...εε τι κοράσια γουστάρεις.11 το βράδυ στο Star Δευτέρα-Παρασκευή.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

23-06-23

15:37
Ναι απλά λάθος, Δευτέρα-Πέμπτη. Την Δευτέρα ξανά τώρα.Ευχαριστώ, θα το παρακολουθήσω με τη δέουσα προσοχή να δω τι πουτ...εε τι κοράσια γουστάρεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-06-23

15:38
Ε αει γ... Γιάννη, μας έφτιαξες καλά καλά και τωρα μας το αλλάζεις.Ναι απλά λάθος, Δευτέρα-Πέμπτη. Την Δευτέρα ξανά τώρα.

Καλά ρε φίλε, από Δευτέρα θα το δω, να σας πω κι εγω την άποψή μου.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

23-06-23

15:42
Υπομονή φίλε όπως και εμείς. Την Δευτέρα έρχονται ωραίες τύπισσες. Θα αξίζει.Ε αει γ... Γιάννη, μας έφτιαξες καλά καλά και τωρα μας το αλλάζεις.
Καλά ρε φίλε, από Δευτέρα θα το δω, να σας πω κι εγω την άποψή μου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-06-23

15:43
Δε θέλω να το δω για οφθαλμόλουτρο, για να κράξω θέλω να το δω.Υπομονή φίλε όπως και εμείς. Την Δευτέρα έρχονται ωραίες τύπισσες. Θα αξίζει.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

23-06-23

15:45
Ο άλλος άρχισε την κλάψα για την κατάντια της χώρας (και) στο νήμα για το χαζοριάλιτιΑυτές που είναι ξεκάθαρες και δεν σε δίνουν mixed signals είναι οι καλλίτερες. Απλά δυστυχώς σε αυτή τη χώρα έχουμε μπερδέψει το ξεκάθαρο και το ειλικρινές με την σκατοψυχιά και θεωρούμε προβληματικά-τοξικά άτομα σαν την Κλαίρη (ακόμα και την Καρίνα απ' ό,τι είδα) ως ντόμπρα ενώ είναι απαίσιοι σκατοχαρακτήρες.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-06-23

15:53
Δεν έχει άδικο εντούτοις.Ο άλλος άρχισε την κλάψα για την κατάντια της χώρας (και) στο νήμα για το χαζοριάλιτι![]()
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

23-06-23

16:07
Δεν έχει χαθεί μόνο στην Ελλάδα η ευγένεια ψυχής.Δεν έχει άδικο εντούτοις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-06-23

16:09
Καλά είσαι...Δεν έχει χαθεί μόνο στην Ελλάδα η ευγένεια ψυχής.
Τρομάζω και μονο στην ιδεα του τι θα γινει οταν ερθουν ολες αυτές οι παράνοιες και εδω στο 100%.
Αυτα που εχω δει εγω έξω στον κόσμο σε ραντεβού πάντως, δεν συγκρίνονται με τα αποσπάσματα (αν ειναι απο αυτη την εκπομπή) που βλέπω στο Λούμπεν καμια φορά.
Ειδα ένα με μια λιγούρω ζαχαροπλάστη και φαντάσου μου φάνηκε ΣΧΕΤΙΚΑ νορμαλ.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

23-06-23

16:42
Τι γουστάρει ο Γιάννης; Στη θέση σου θα το ξανασκεφτόμουνΕυχαριστώ, θα το παρακολουθήσω με τη δέουσα προσοχή να δω τι πουτ...εε τι κοράσια γουστάρεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-06-23

16:50
Πουτανάκια!Τι γουστάρει ο Γιάννης; Στη θέση σου θα το ξανασκεφτόμουν

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

23-06-23

16:53
Η Κλαίρη… ΠΕΘΑΙΝΩ. Την αγαπώ!
giannhs2001
Επιφανές μέλος

23-06-23

16:54
Και η ελπίδα το ίδιο, πέθανε...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

23-06-23

17:40
Η καλυτερη εκπομπη στην ελληνικη τιβι αυτη τη σεζον ευκολσ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- Hased Babis
- Thinkguy
- Μήτσος10
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- touvlo
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- DimitraA.
- A350
- Jim175
- Malenaa
- marww
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- itisjustme
- Memetchi
- Fernando_A
- Abiogenesis
- User2350
- GeorgePap2003
- American Economist
- synthnightingale
- alexd99
- Έμμα
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- pinkheart
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- jj!
- exotic xo
- fmarulezkd
- estrela
- kalhkardia
- Libertus
- _pathfinder_
- χημεια4λαιφ
- Johnny15
- hirasawayui
- ag97
- charmander
- Athens2002
- rafaela11
- Sosstoss
- fockos
- Tsili
- AnnaVrt12
- Helen06
- arko
- Ness
- augustine
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.