First Dates (2023) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.
Ο τύπος εν τω μεταξύ αν είναι όντως γυμναστηριακός είναι ο ορισμός του DYEL (Do You Even Lift) που είναι υποτιμητικός χαρακτηρισμός για όσους γυμνάζονται για καιρό και δεν έχουν καμμία εμφανή σωματική πρόοδο.
Γυμναστηριακοι και γυμναστηριακοί. Ο συγκεκριμενος ανηκει στην κατηγορια των φελλων.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εσένα θα σε ανακρίνουμε μετά.. Θα μας τα πες όλα, με κάθε λεπτομερεια. :D
Νταξει ηδη ειπα πολλα και δεν πρέπει.

Απλα εγω θα σας πω οτι δε θα τα εφτιαχνα με την γυναίκα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.520 μηνύματα.
Η κοπελίτσα είναι κουκλίτσα.
Και δεν φαίνεται και παρδαλω
Φυσιολογικό έπρεπε να της βρουν
Αν δεν ήταν και λίγο "αλαφροίσκιωτη"... Παρα-ασχολείται με τυχερά, ματιάσματα, γρουσουζιές, ιερούς αριθμούς κλπ

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.
Γυμνάζουν μόνο τους σωματικούς μυς.
Το μυαλό παραμένει πλαδαρό.
Εγώ ψηφίζω το σταρ να κάνει gntm μόνο ανδρών για να δούμε και κάνα ωραίο ματσομενο γιατί τους έχουν εξαφανίσει. Ας τους κάνουν ντεμπούτο εδώ και μετά θα παίξουν το κλασσικό "περνάω από όλα τα ριάλιτι" 😂

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.520 μηνύματα.
Αυτή η διαφήμιση που μόλις έδειξε με το Green Cola, να αντιγράφει το Blind Dates, μάλλον δυσφήμιση του προϊόντος κάνει νομίζω...

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.
Αν δεν ήταν και λίγο "αλαφροίσκιωτη"... Παρα-ασχολείται με τυχερά, ματιάσματα, γρουσουζιές, ιερούς αριθμούς κλπ
Εχ Νταξει, τι να την κάνουμε, ένα κουσουρι όλοι το έχουμε.😂

Trust me, βρωμαει προβλημα. Απλα ειναι ωραια.
Λίγο στον κόσμο της φαίνεται αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου βγάζει για manipulator

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.318 μηνύματα.
Έβαλε διαφημίσεις. Τα λέμε σε έναν μήνα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.050 μηνύματα.
Για την ώρα νέκρα πάλι.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εχ Νταξει, τι να την κάνουμε, ένα κουσουρι όλοι το έχουμε.😂

Λίγο στον κόσμο της φαίνεται αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου βγάζει για manipulator
Δεν ειναι το μονο αρνητικο το να εισαι μανιπιουλατόρι.

Αυτη μου βγάζει ενα "δεν ξερω τι θέλω αλλα φερτε τον Τάσο"

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Δεν ειναι το μονο αρνητικο το να εισαι μανιπιουλατόρι.

Αυτη μου βγάζει ενα "δεν ξερω τι θέλω αλλα φερτε τον Τάσο"
Μικρή είναι ακόμη συγχωρείται να μην ξέρει τι θέλει.

Για τον Τάσο τον Μπάρμαν θα πήγαινα και εγώ 😂

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Μικρή είναι ακόμη συγχωρείται να μην ξέρει τι θέλει.

Για τον Τάσο τον Μπάρμαν θα πήγαινα και εγώ 😂
Συμπεριφέρεσαι σαν κλασσικιά, πάπσε.

Για την ώρα νέκρα πάλι.
Τι εγινε δε σ αρεσει η Αννα; Θες κανα νεαντερταλ πάλι με λευκα μαλλιά απο το ντεκαπαζ;

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Συμπεριφέρεσαι σαν κλασσικιά, πάπσε.
Δεν μπορώ να κάνω χαβαλε δημοσίως δυστυχώς οπότε δεν κάνω για τέτοια, αλλά πρέπει να σε στείλουμε εκεί για να μείνεις στην ιστορία της εκπομπής.
Έστω για σχολιαστής με την ζεν😂

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.050 μηνύματα.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.318 μηνύματα.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Αυτή η εκφορά του λάμδα, βρε παιδί μου...:look:

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Να ρωτήσω, οι άλλοι που κάθονται οι πελάτες είναι τύπου έξτρα ηθοποιοί ή υλικό για μελλοντικά επεισόδια;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ζω για τη στιγμή που κάποιος θα ζητήσει τσίπουρο για να του βγάλω την τραγιάσκα μου.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Τραγουδάει του ΕΑΜ επαναστατικα Αντα μου

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.108 μηνύματα.
Ωχ φρίκουλας ο μουσικός..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια