Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

28-06-23

23:49
Γυμναστηριακοι και γυμναστηριακοί. Ο συγκεκριμενος ανηκει στην κατηγορια των φελλων.Ο τύπος εν τω μεταξύ αν είναι όντως γυμναστηριακός είναι ο ορισμός του DYEL (Do You Even Lift) που είναι υποτιμητικός χαρακτηρισμός για όσους γυμνάζονται για καιρό και δεν έχουν καμμία εμφανή σωματική πρόοδο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Νταξει ηδη ειπα πολλα και δεν πρέπει.Εσένα θα σε ανακρίνουμε μετά.. Θα μας τα πες όλα, με κάθε λεπτομερεια.![]()
Απλα εγω θα σας πω οτι δε θα τα εφτιαχνα με την γυναίκα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.520 μηνύματα.

28-06-23

23:50
Αν δεν ήταν και λίγο "αλαφροίσκιωτη"... Παρα-ασχολείται με τυχερά, ματιάσματα, γρουσουζιές, ιερούς αριθμούς κλπΗ κοπελίτσα είναι κουκλίτσα.
Και δεν φαίνεται και παρδαλω
Φυσιολογικό έπρεπε να της βρουν
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.

28-06-23

23:51
Εγώ ψηφίζω το σταρ να κάνει gntm μόνο ανδρών για να δούμε και κάνα ωραίο ματσομενο γιατί τους έχουν εξαφανίσει. Ας τους κάνουν ντεμπούτο εδώ και μετά θα παίξουν το κλασσικό "περνάω από όλα τα ριάλιτι"Γυμνάζουν μόνο τους σωματικούς μυς.
Το μυαλό παραμένει πλαδαρό.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

28-06-23

23:51
Trust me, βρωμαει προβλημα. Απλα ειναι ωραια.Η κοπελίτσα είναι κουκλίτσα.
Και δεν φαίνεται και παρδαλω
Φυσιολογικό έπρεπε να της βρουν
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.520 μηνύματα.

28-06-23

23:52
Αυτή η διαφήμιση που μόλις έδειξε με το Green Cola, να αντιγράφει το Blind Dates, μάλλον δυσφήμιση του προϊόντος κάνει νομίζω...
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.

28-06-23

Εχ Νταξει, τι να την κάνουμε, ένα κουσουρι όλοι το έχουμε.Αν δεν ήταν και λίγο "αλαφροίσκιωτη"... Παρα-ασχολείται με τυχερά, ματιάσματα, γρουσουζιές, ιερούς αριθμούς κλπ

Λίγο στον κόσμο της φαίνεται αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου βγάζει για manipulatorTrust me, βρωμαει προβλημα. Απλα ειναι ωραια.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.318 μηνύματα.

28-06-23

Έβαλε διαφημίσεις. Τα λέμε σε έναν μήνα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα.

28-06-23

23:53
Για την ώρα νέκρα πάλι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-06-23

23:53
Δεν ειναι το μονο αρνητικο το να εισαι μανιπιουλατόρι.Εχ Νταξει, τι να την κάνουμε, ένα κουσουρι όλοι το έχουμε.
Λίγο στον κόσμο της φαίνεται αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου βγάζει για manipulator
Αυτη μου βγάζει ενα "δεν ξερω τι θέλω αλλα φερτε τον Τάσο"
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

28-06-23

23:54
Μικρή είναι ακόμη συγχωρείται να μην ξέρει τι θέλει.Δεν ειναι το μονο αρνητικο το να εισαι μανιπιουλατόρι.
Αυτη μου βγάζει ενα "δεν ξερω τι θέλω αλλα φερτε τον Τάσο"
Για τον Τάσο τον Μπάρμαν θα πήγαινα και εγώ

Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-06-23

23:55
Συμπεριφέρεσαι σαν κλασσικιά, πάπσε.Μικρή είναι ακόμη συγχωρείται να μην ξέρει τι θέλει.
Για τον Τάσο τον Μπάρμαν θα πήγαινα και εγώ![]()
Τι εγινε δε σ αρεσει η Αννα; Θες κανα νεαντερταλ πάλι με λευκα μαλλιά απο το ντεκαπαζ;Για την ώρα νέκρα πάλι.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

28-06-23

23:57
Δεν μπορώ να κάνω χαβαλε δημοσίως δυστυχώς οπότε δεν κάνω για τέτοια, αλλά πρέπει να σε στείλουμε εκεί για να μείνεις στην ιστορία της εκπομπής.Συμπεριφέρεσαι σαν κλασσικιά, πάπσε.
Έστω για σχολιαστής με την ζεν

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα.

28-06-23

23:58
Ρε Βαλ μέχρι και την Ζεν βρήκες ωραία και θα μιλήσεις για την Κάτια;Τι εγινε δε σ αρεσει η Αννα; Θες κανα νεαντερταλ πάλι με λευκα μαλλιά απο το ντεκαπαζ;

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.318 μηνύματα.

28-06-23

23:58
ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

29-06-23

00:00
Αυτή η εκφορά του λάμδα, βρε παιδί μου...

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

29-06-23

Να ρωτήσω, οι άλλοι που κάθονται οι πελάτες είναι τύπου έξτρα ηθοποιοί ή υλικό για μελλοντικά επεισόδια;
giannhs2001
Επιφανές μέλος

29-06-23

Ζω για τη στιγμή που κάποιος θα ζητήσει τσίπουρο για να του βγάλω την τραγιάσκα μου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

29-06-23

Τραγουδάει του ΕΑΜ επαναστατικα Αντα μου
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.112 μηνύματα.

29-06-23

00:01
Ωχ φρίκουλας ο μουσικός..
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

29-06-23

00:01
Ακαλα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- Hased Babis
- Thinkguy
- Μήτσος10
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- touvlo
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- DimitraA.
- A350
- Jim175
- Malenaa
- marww
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- itisjustme
- Memetchi
- Fernando_A
- Abiogenesis
- User2350
- GeorgePap2003
- American Economist
- synthnightingale
- alexd99
- Έμμα
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- pinkheart
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- jj!
- exotic xo
- fmarulezkd
- estrela
- kalhkardia
- Libertus
- _pathfinder_
- χημεια4λαιφ
- Johnny15
- hirasawayui
- ag97
- charmander
- Athens2002
- rafaela11
- Sosstoss
- fockos
- Tsili
- AnnaVrt12
- Helen06
- arko
- Ness
- augustine
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.