First Dates (2023) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.223 μηνύματα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.
Μιλφάρα η τύπισσα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.433 μηνύματα.
Φυσιολογική φαίνεται η κυρία.
Λίγο κακό ματσ όμως. Φαίνεται μεγάλη σε ηλικία. Ο άλλος φαίνεται Μάξ 40ρης

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.223 μηνύματα.
Μαλακα 36άρης κι αντι να τον ριξει στις κόρες 22 και 25 τον ριχνει στη μάνα.

ΧΩΣΟΥ ΜΙΛΦΙΣΤΑ ΜΟΥ!

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Έχω ξαναγνωρισει άνθρωπους που έχουν παιδιά;

Καλά μιλάμε ΣΥΓΚΛΟ Ε που μπορούν να έχουν παιδιά;;

Μαζέψτε τον.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.433 μηνύματα.
Μαλακα 36άρης κι αντι να τον ριξει στις κόρες 22 και 25 τον ριχνει στη μάνα.

ΧΩΣΟΥ ΜΙΛΦΙΣΤΑ ΜΟΥ!
Κοίτα είναι κάποιοι άντρες που θέλουν το ώριμο πράγμα, το πιο διάσημο φετιχ στους νέους άνδρες είναι γυναίκες 40ρες, κάτι λέει αυτό😂😂

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Καλέ αυτός που βγήκε τώρα πολύ κριπι μου βγάζει, που τον βρήκανε;

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Αμάν τι ναι τούτο; Και νευρικός δηλώνει , θέλει και όμορφη τρομάρα του!:P

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Κοίτα είναι κάποιοι άντρες που θέλουν το ώριμο πράγμα, το πιο διάσημο φετιχ στους νέους άνδρες είναι γυναίκες 40ρες, κάτι λέει αυτό😂😂
Το ξερω, το ειχα παλια. Πλέον όχι.

Αλλά αυτη ειναι ωραια γκομενα για 46

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.096 μηνύματα.
Μεταξύ μας, εγώ γουστάρω μπαρμαν :P

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Ανάθεμα αν κατάλαβε το βουρλο τι θα πιεί.

ΚΑΛΕ ΑΥΤΗ Η ΟΛΓΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.096 μηνύματα.
Δυο παρθένοι 20ρηδες, μια χαρά!

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

ΩΧ ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΑΥΤΉ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΤΕΡΜΑ ΝΤΕΛΟΥΖΙΟΝΑΛ

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Μαλάκες ο Τσιτσιπας και η Ξερακιανή ψωναρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια