Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.

27-06-23

23:42
Το ίδιο λέμε.Σιγα που θα παντρευτούν εκεί καλέ, για χαβαλε πανε

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

27-06-23

Υστέρω φαίνεται.ΩΧ ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΑΥΤΉ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΤΕΡΜΑ ΝΤΕΛΟΥΖΙΟΝΑΛ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.221 μηνύματα.

27-06-23

Καβαλημένη αυτη, υστερικός κωλικος μυγιαγγιχτος φαινεται αυτος.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.433 μηνύματα.

27-06-23

Αχου γιατί χασκογελαει έτσι ;; 

5 λεπτά έχω που άνοιξα την τηλεόραση και έχει φάση, ωραία θα περάσουμε
Ωχ ωχ Παναγίτσα μου θα βάλουν τους τρελούς μαζι

5 λεπτά έχω που άνοιξα την τηλεόραση και έχει φάση, ωραία θα περάσουμε

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωχ ωχ Παναγίτσα μου θα βάλουν τους τρελούς μαζι
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.

27-06-23

23:43
ΩΧ Είπε. Τρόμαξε που τον είδε! 

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

27-06-23

23:43
Χαραμιζομαι παιδιά, ψυχολόγος έπρεπε να γίνω 

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

27-06-23

23:44
Υστέρω, ξυστέρω...πολύ του πέφτει του ξινάγκουρα.Υστέρω φαίνεται.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.221 μηνύματα.

27-06-23

Ειναι ηλιθια. Ουτε να τη γαμησεις...
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.089 μηνύματα.

27-06-23

Ωχ έφαγε φρίκη ο τσιτσιπάς από τα lidl!
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

27-06-23

Άμα τη γαμησεις αυτή θα χλιμιντρισειΕιναι ηλιθια. Ουτε να τη γαμησεις...

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.433 μηνύματα.

27-06-23

Αν είναι αυτός 23 εγώ είμαι ακόμη ωάριο στις ωοθήκες της μητέρας μου 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

27-06-23

23:45
Ναι ρε σαν αλόγα ειναι.Άμα τη γαμησεις αυτή θα χλιμιντρισει![]()
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

27-06-23

23:46
Το μιλφόνι πάντως έχει ωραία μάτια. Λίγο από Μισέλ Πφάιφερ τα μάτια (οκ, μη βαράτε!
)

Valder
Τιμώμενο Μέλος

27-06-23

Ωχ η Μιλφαρα κολλημενη με το συζυγο αλλα μαλλον πηγε με αλλη ο συζυγος, επιβλητικη απεναντι στον 36αρη ειναι σα να μη τον ακουει
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

27-06-23

Κοιτάξτε η κυρία που φαίνεται το class
Δεν κάνει trashtalk τον προηγούμενο σύντροφο.
Απλά δεν ήταν έτοιμη να παντρευτεί ακόμη μιας και ήταν νέα, και της κατέστρεψε την ιδεα
Απλά δεν ήταν έτοιμη να παντρευτεί ακόμη μιας και ήταν νέα, και της κατέστρεψε την ιδεα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

27-06-23

23:47
Μπα. Κατι παιζει εδω....Κοιτάξτε η κυρία που φαίνεται το class
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

27-06-23

Ούτε καν ξέρει τι θέλει να δοκιμάσει ρε το ουφο
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

27-06-23

Όχι, απλά είναι πιο χαλαρή.. Ξέρει καλά οτι ο τύπος δεν της ταιριάζει ούτε της αρέσει καν νομίζω.Ωχ η Μιλφαρα κολλημενη με το συζυγο αλλα μαλλον πηγε με αλλη ο συζυγος, επιβλητικη απεναντι στον 36αρη ειναι σα να μη τον ακουει
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.089 μηνύματα.

27-06-23

23:48
Ωραίος ο 36ρης ο Γιάννης και η Παγώνα, εμένα μου κάνει καλή εντύπωση σαν ζευγάρι.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

27-06-23

23:48
Όντως σπάνιο κάποιος να το διαχειριστεί τόσο ώριμα, ή είναι ειλικρινής ή απλά προσπαθεί αποτυχημένα να κρύψει ότι ακόμη είναι κολλημένη μαζί τουΜπα. Κατι παιζει εδω....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- Hased Babis
- Thinkguy
- Μήτσος10
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- touvlo
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- DimitraA.
- A350
- Jim175
- Malenaa
- marww
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- itisjustme
- Memetchi
- Fernando_A
- Abiogenesis
- User2350
- GeorgePap2003
- American Economist
- synthnightingale
- alexd99
- Έμμα
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- pinkheart
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- jj!
- exotic xo
- fmarulezkd
- estrela
- kalhkardia
- Libertus
- _pathfinder_
- χημεια4λαιφ
- Johnny15
- hirasawayui
- ag97
- charmander
- Athens2002
- rafaela11
- Sosstoss
- fockos
- Tsili
- AnnaVrt12
- Helen06
- arko
- Ness
- augustine
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.