giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.038 μηνύματα.

26-06-24

00:05
Η Λατίνα δεν με τρελαίνει εξωτερικά αλλά έχει φοβερή συμπεριφορά απέναντι του. Τέρμα ακομπλεξάριστη, τόσο ακουστική όσο και ομιλητική + με χιούμορ. Ο τέλειος τύπος γυναίκας για ραντεβού.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.431 μηνύματα.

26-06-24

00:06
Ζεν η μόνη σπίθα που υπάρχει είναι όταν δεν σου ανάβει το σπίρτο επειδή έχει βραχεί και βγάζει μια σκατουλα και ξανασβηνει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η κοπέλα είναι ευγενέστατη και χαλαροτατη. Αυτός είναι για κλωτσιέςΗ Λατίνα δεν με τρελαίνει εξωτερικά αλλά έχει φοβερή συμπεριφορά απέναντι του. Τέρμα ακομπλεξάριστη, τόσο ακουστική όσο και ομιλητική + με χιούμορ. Ο τέλειος τύπος γυναίκας για ραντεβού.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.724 μηνύματα.

26-06-24

00:07
Άθλιος είναι. Αυτή είναι άψογη, ούτε βλακείες λέει ούτε τίποτα.Φέρτε στην λατινα άντρα της προκοπής. Που τον βρήκαν αυτόν
Αυτός από την άλλη... μάνα μου.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

26-06-24

Η ξανθιά μοιάζει με την τουνη
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.038 μηνύματα.

26-06-24

Όσες φορές έχει πει για σπίθες και τέτοια το έχει πει κυριολεκτικά στο πιο άκυρο ζευγάρι που κάνει μπαμ από μακριά πως δεν παίζει τίποτα...Ζεν η μόνη σπίθα που υπάρχει είναι όταν δεν σου ανάβει το σπίρτο επειδή έχει βραχεί και βγάζει μια σκατουλα και ξανασβηνει
Γιατί τι κάνει και αυτός; Ήσυχος φαίνεται.Η κοπέλα είναι ευγενέστατη και χαλαροτατη. Αυτός είναι για κλωτσιές
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.431 μηνύματα.

26-06-24

00:08
Αυτήν οποίος θα την πάρει θα είναι τυχερός, og latina. Χαμογελαστή ευγενική ομιλητική και της αρέσει το φλερτ.Άθλιος είναι. Αυτή είναι άψογη, ούτε βλακείες λέει ούτε τίποτα.
Αυτός από την άλλη... μάνα μου.
Αυτός είναι νάρκισσος καμία δεν θα τον καλύψει.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.724 μηνύματα.

26-06-24

00:09
Δεν τον ακούς τι λέει τόση ώρα; Είναι στην καλύτερη γελοίος.Γιατί τι κάνει και αυτός; Ήσυχος φαίνεται.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-06-24

00:10
Αυτά που λέει στο προσωπικό interview που τους βάζουν off camera ειναι ενοχλητικα.Γιατί τι κάνει και αυτός; Ήσυχος φαίνεται.
Αντι να γνωρίσει την κοπέλα την ρωτάει σαχλαμάρες για υποθετικά σενάρια με πρώην. Που είναι ο Ντεβιλ απόψε να τον εκραζε
Guest 881237
Επισκέπτης

26-06-24

00:10
Η λατινα είναι πανέμορφη.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.611 μηνύματα.

26-06-24

00:11
ΚΑΛΗΝΕΣΠΕΡΑ ΝΑΡΧΟΝΤΕΣ
Έλα λίγο η λατίνα να με ανεβάσει που είμαι σκατα
Έλα λίγο η λατίνα να με ανεβάσει που είμαι σκατα
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-06-24

00:12
Γεια σου ρε Ελισάβετ η καλύτερη που έχει περάσει στην εκπομπή
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

26-06-24

00:13
Πω ρε, τι πυροβολημένο τούβλο είναι αυτή η Λούσι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

26-06-24

00:13
Έχει φοβερό vibe, μία τέτοια σε μεσογειακή και θα είναι θησαυρός.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-06-24

00:14
Ο πιγκουίνος με την Ρουμανα κάνει ερωτήσεις λες και της παίρνει συνέντευξη για σέρβις σε επαρχιακη ταβέρνα Ιούλιο μηνα

Η ΖΕΝ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΧΑΧΑΧΑΧ
Είσαι και στην Θεσσαλονίκη και δεν βρίσκεις όμως. Υπάρχουν πιο κεφατζουδες και κούκλες από τις δικές σας; Όχι. Καλομαθατε εκεί μου φαίνεταιΈχει φοβερό vibe, μία τέτοια σε μεσογειακή και θα είναι θησαυρός.

Η ΖΕΝ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΧΑΧΑΧΑΧ
giannhs2001
Επιφανές μέλος

26-06-24

00:16
Σε χωριό είμαι βασικά και δεν υπάρχουν πολλά άτομα της ηλικίας μου πια εδώ. Το να μπλέξω με κάτω των 18 για ευνόητους λόγους δεν υπάρχει περίπτωσηΕίσαι και στην Θεσσαλονίκη και δεν βρίσκεις όμως. Υπάρχουν πιο κεφατζουδες και κούκλες από τις δικές σας; Όχι. Καλομαθατε εκεί μου φαίνεται![]()

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.611 μηνύματα.

26-06-24

00:16
ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΤΣΟ Κ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ Κ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-06-24

00:18
Στην σχολή τόσα χρόνια τι έκαμες;Σε χωριό είμαι βασικά και δεν υπάρχουν πολλά άτομα της ηλικίας μου πια εδώ. Το να μπλέξω με κάτω των 18 για ευνόητους λόγους δεν υπάρχει περίπτωση![]()

Μετά το φανταρικο να πας Θεσσαλονίκη ή στην πόλη της Κατερίνης
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

26-06-24

00:18
Κάνει αυτός modeling; 
Μάλιστα. Παιδιά σήμερα διευρύνουμε το λεξιλόγιό μας, σε αυτόν αρέσουν τα ωραία "ματόφρυδα".

Μάλιστα. Παιδιά σήμερα διευρύνουμε το λεξιλόγιό μας, σε αυτόν αρέσουν τα ωραία "ματόφρυδα".
Guest 881237
Επισκέπτης

26-06-24

00:19
Θέλει κ ψηλή μελαχρινήΚάνει αυτός modeling;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-06-24

00:21
Την φάτσα του που είναι λες και έκανε χόρτο πριν έρθει δεν την βλέπει;Θέλει κ ψηλή μελαχρινή
Πρέπει να αποκτήσω κάπως αυτοπεποίθηση Νάρκισσου άντρα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.