First Dates (2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.039 μηνύματα.
Η Λατίνα δεν με τρελαίνει εξωτερικά αλλά έχει φοβερή συμπεριφορά απέναντι του. Τέρμα ακομπλεξάριστη, τόσο ακουστική όσο και ομιλητική + με χιούμορ. Ο τέλειος τύπος γυναίκας για ραντεβού.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.431 μηνύματα.
Ζεν η μόνη σπίθα που υπάρχει είναι όταν δεν σου ανάβει το σπίρτο επειδή έχει βραχεί και βγάζει μια σκατουλα και ξανασβηνει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η Λατίνα δεν με τρελαίνει εξωτερικά αλλά έχει φοβερή συμπεριφορά απέναντι του. Τέρμα ακομπλεξάριστη, τόσο ακουστική όσο και ομιλητική + με χιούμορ. Ο τέλειος τύπος γυναίκας για ραντεβού.
Η κοπέλα είναι ευγενέστατη και χαλαροτατη. Αυτός είναι για κλωτσιές

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.724 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.039 μηνύματα.
Ζεν η μόνη σπίθα που υπάρχει είναι όταν δεν σου ανάβει το σπίρτο επειδή έχει βραχεί και βγάζει μια σκατουλα και ξανασβηνει
Όσες φορές έχει πει για σπίθες και τέτοια το έχει πει κυριολεκτικά στο πιο άκυρο ζευγάρι που κάνει μπαμ από μακριά πως δεν παίζει τίποτα...

Η κοπέλα είναι ευγενέστατη και χαλαροτατη. Αυτός είναι για κλωτσιές
Γιατί τι κάνει και αυτός; Ήσυχος φαίνεται.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.431 μηνύματα.
Άθλιος είναι. Αυτή είναι άψογη, ούτε βλακείες λέει ούτε τίποτα.
Αυτός από την άλλη... μάνα μου.
Αυτήν οποίος θα την πάρει θα είναι τυχερός, og latina. Χαμογελαστή ευγενική ομιλητική και της αρέσει το φλερτ.
Αυτός είναι νάρκισσος καμία δεν θα τον καλύψει.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.724 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Γιατί τι κάνει και αυτός; Ήσυχος φαίνεται.
Αυτά που λέει στο προσωπικό interview που τους βάζουν off camera ειναι ενοχλητικα.
Αντι να γνωρίσει την κοπέλα την ρωτάει σαχλαμάρες για υποθετικά σενάρια με πρώην. Που είναι ο Ντεβιλ απόψε να τον εκραζε

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.611 μηνύματα.
ΚΑΛΗΝΕΣΠΕΡΑ ΝΑΡΧΟΝΤΕΣ

Έλα λίγο η λατίνα να με ανεβάσει που είμαι σκατα

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Γεια σου ρε Ελισάβετ η καλύτερη που έχει περάσει στην εκπομπή

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Πω ρε, τι πυροβολημένο τούβλο είναι αυτή η Λούσι.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Έχει φοβερό vibe, μία τέτοια σε μεσογειακή και θα είναι θησαυρός.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Ο πιγκουίνος με την Ρουμανα κάνει ερωτήσεις λες και της παίρνει συνέντευξη για σέρβις σε επαρχιακη ταβέρνα Ιούλιο μηνα

Έχει φοβερό vibe, μία τέτοια σε μεσογειακή και θα είναι θησαυρός.
Είσαι και στην Θεσσαλονίκη και δεν βρίσκεις όμως. Υπάρχουν πιο κεφατζουδες και κούκλες από τις δικές σας; Όχι. Καλομαθατε εκεί μου φαίνεται 😂

Η ΖΕΝ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΧΑΧΑΧΑΧ

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Είσαι και στην Θεσσαλονίκη και δεν βρίσκεις όμως. Υπάρχουν πιο κεφατζουδες και κούκλες από τις δικές σας; Όχι. Καλομαθατε εκεί μου φαίνεται 😂
Σε χωριό είμαι βασικά και δεν υπάρχουν πολλά άτομα της ηλικίας μου πια εδώ. Το να μπλέξω με κάτω των 18 για ευνόητους λόγους δεν υπάρχει περίπτωση :P

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.611 μηνύματα.
ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΤΣΟ Κ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ Κ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Σε χωριό είμαι βασικά και δεν υπάρχουν πολλά άτομα της ηλικίας μου πια εδώ. Το να μπλέξω με κάτω των 18 για ευνόητους λόγους δεν υπάρχει περίπτωση :P
Στην σχολή τόσα χρόνια τι έκαμες; 😂 (Όπως θα έλεγε και η μάνα μου σε εμένα) .
Μετά το φανταρικο να πας Θεσσαλονίκη ή στην πόλη της Κατερίνης

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Κάνει αυτός modeling; :dizzy2:

Μάλιστα. Παιδιά σήμερα διευρύνουμε το λεξιλόγιό μας, σε αυτόν αρέσουν τα ωραία "ματόφρυδα".

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.